Kirjoitukset avainsanalla hellävaraiset hiustenpidennykset

P1012120.JPG
P1012120.JPG

P1012093 (1).JPG
P1012093 (1).JPG

P1012098 (1).JPG
P1012098 (1).JPG

P1012110 (1).JPG
P1012110 (1).JPG

P1012114.JPG
P1012114.JPG

P1012117.JPG
P1012117.JPG

Minulle laitettiin kaksi kuukautta sitten lettihiustenpidennykset. Elämäni ensimmäiset lisäosat hiuksiin. Ja voin sanoa, että olin ensimmäisen kerran jälkeen koukussa. Kuten sanoin – Olen pitkien hiusten nainen. Ja tunnen oloni vaan niin paljon kotoisammaksi pitkillä kutreilla.

Sofia, jolla The Loftissa olen käynyt, jää kuitenkin pian äitiyslomalle, joten minun piti alkaa kartoittamaan jo näin hyvissä ajoin itselleni uutta omaa kampaajaani. Sofia kun oli ikään kuin tullut ”perintönä” minulle, eikä varsinaista etsintäprojektia ollut tarvinnut tehdä Tampereelle muutettuni. Hänellä kun oli käynyt ennen minua niin siskoni kuin koko A:n sukukin. Toisistaan tietämättä vuosikaudet, ennen kuin A ja minä olimme edes tunteneet toisemme. Aikamoinen sattuma.

Pitkällisen kartoituksen jälkeen päädyin Prime Hair and Beauty Designen Umppuun. Olihan se melko luonnollinen jatkumo näin blogisiskoina saman lehtitalon portaaleissa bloggaavina. Sitä paitsi olin jo aikaisemmin ihaillut instassa Umpun tekemiä hiuksia. Olo oli siis luottavainen.

Tänä aamuna minulle laitettiin Primessä MAGO SimplyNatural -hiustenpidennykset*, jotka voisi sanoa olevan vähän kuin edellisten lettipidennysteni kevyempi serkku. Nämä hiukset solmitaan hiuksiin pienen pienissä osioissa, eikä niiden kiinnitykseen käytetä myöskään liimoja tai muita kemikaaleja. Erona lettipidennykseen MAGOt laitetaan hiuksiin pieni suortuva kerrallaan, kun letit laitetaan taas pitkinä ”mattoina”. Tämä takaa kevyen lopputuloksen.

Minulle laitettiin päähän kolme puntillista 50 sentin mittaisia SimplyNatural MAGO -pidennyksiä. Luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi oma tukkani raidoitettiin ensin pidennysten mukaan ja lopuksi pidennykset vielä leikattiin rikotusti niin, että oma tukka ja pidennys sulautuvat yhteen.

Erikoista MAGOissa on se, että ne kestävät hiuksissa 3-8 kuukautta sellaisenaan. Hiuksia voi tuona aikana sävyttää ja värjätä, eikä hiustenpidennysten läsnäolo haittaa tätä hommaa millään tavalla. Muutenkin MAGOjen kanssa voi elää kuulemma kuin omankin tukan kanssa. Ne voi pestä normaalisti, eikä niiden olemassaoloa tarvitse varoa. Näin kuuden tunnin testillä hiusten kiinnityskohdat eivät näy mitenkään, vaikka kuinka viskoisi päätä tai tuuli heiluttaisi tukkaa miten. Aivan loistavaa!

Hipsuttelin töihin kampaajan jälkeen tänään supertyytyväisenä. Kerrankin tämä pakon sanelema kampaajavaihdos meni kerralla nappiin!

-Karoliina-

*hiukset tehty yhteistyössä Prime Hair and Beuty Designen ja MAGO SimplyNaturalin kanssa

Kuvat: Umppu
Asu: takki, Saki (By Emka) // neule, Stradivarius // mekko, Object // kengät, Dr.Martens

Kommentit (28)

Mili
1/28 | 

Edellinen pidennys on luonnollisempi ja sävyeroa ei ole eikä selkeää rajaa oman hiuksen kanssa. Olisiko lettitekniikka kuitenkin "paksuutensa" vuoksi parempi

Karoliina Sallinen
2/28 | 

On totta, että tämä on kevyempi. Uskon, että vasta käyttö osoittaa, miten mikäkin tekniikka sopii :) 

Sinissssssss
3/28 | 

Itse pidennys on hyvin tehty mutta ovat kyllä ihan liian pitkät omaan makuun. Tulee valitettavasti vähän Tukiais-fibat... mutta pääasia että itse tykkäät! Toivottavasti ei vaan tule vauhtisokeus noiden kanssa :)

Karoliina Sallinen
4/28 | 

Mäkin olen sitä mieltä, että ihan näin kiharalla tulee mun tyyliin (ainakin arkena) liian laitettu olo. Pitää katsoa käytössä, pitäisikö pätkäistä vielä ihan himppusen latvoista vai ei. 

Vierailija
5/28 | 

Täytyy sanoa että Tukiainen on tästä henkilöstä aika kaukana!! Hyvä vitsi :)

Tanjami
6/28 | 

Mitään en pidennyksistä tiedä, mutta minustakin edellinen oli luonnollisemman näköinen, tästä jotenkin heti näkee, että on pidennykset. Mutta siinä olen kyllä samaa mieltä, että pitkä tukka sopii sulle tosi hyvin :)

Itsellä on kasvatusoperaatio, hakuan nähdä kuinka pitkäksi tämä vielä kasvaa. Mulla ei ole koskaan aikuisiällä ollut yli olkapäiden hiukset, joten saa nähdä, miltä ne näyttää. Pidennyksiä en vois laittaa, koska tykkään pestä hiuksia joka päivä.

Karoliina Sallinen
7/28 | 

Näiden pidennysten kanssa kasvatus vasta jännää onkin. Nytkin kun otettiin edelliset pois, näki, kuinka huomasti tukka on kasvanut siellä alla. 

Mä pesin ennen hiukset joka toinen päivä. Pidennyksillä ehkä 2 kertaa viikossa. Kuivasampoo nyt suuremmassa käytössä, mutta toisaalta tukka ei rasvaannukaan niin, kun harventaa pesuvälejä. 

TR
8/28 | 

Luonnottoman näköiset ja antaa susta vähän pissis-vaikutelman. Ikään kuin yrität olla nuorempi mitä oikeasti olet. En tykkää. Miten noiden pidennysten kanssa urheillaan?!

Vierailija
10/28 | 

Minä tykkään!! Luonnollisen näköiset ja sopii hyvin. En olis kuvista arvannut että on pidennykset. Itselläni oli joskus 10 vuotta sitten vielä noin pitkä tukka ihan omana. Kaipaan...

Juliaa
11/28 | 

Ihanat !! Selasin äsken vartavasten tänne asti katsoon tän postauksen ! Tosi luonnollisen näköiset eikä kyllä huomais että on jotain muuta kun omaa tukkaa seassa ellei olis mainittu:)! Osaatko kertoo tarkemmin,kauan tukan laitossa meni ja mikä on primessä hinta normaali asiakkaille :)?

Sara Mäki
14/28 | 

Hei Karoliina! Olet todella kaunis ja omaat omaperäiset hyvä luustoiset kasvot! Mielestäni kuitenkin tummempi hiussävy korostaa kasvonpiirteitäsi enemmän. Tummemmassa tukassa ihosi näyttää ainakin kuvien perusteella hehkeämmältä ja nuoremmalta. Liian vaalea tukka vie hehkua pois ja tulee väsähtäneempi ilme. Tietenkin tämä on vain minun mielipide ja jokaisella oma maku. Muistan kun itsellä oli vaalea tukka niin halusin aina vain vaaleampaa ja vaaleampaa ja lopulta sainkin, samalla kasvot alkoi näyttää väsyneeltä ja tukka meni huonoon kuntoon. Luonnollisuus on valttia ja liian tumma eli musta jyrkkä tai liian vetyperoksiditukka ei sovi kellekkään eikä korosta parhaita puolia! :-) mukavaa talven jatkoa sinne!

Sara Mäki
16/28 | 

Pakko vielä sanoa, että sinä kesänä kun tapasit nykyisen kumppanisi olit kyllä ehdottomasti kaikista kauneimmillasi. Upea hiusväri tukassasi! Ja Se kuva missä sulla pitkähihainen pitsipaita ja farkkusortsit sekä hiukset puolikiinni pienellä nuturalla on vaan niin törkeän kaunis!! Niin hehkeä ja luonnollinen! Toki olet nyttenkin kaunis, mutta silloin vieläkin upeampi! ;-)

Karoliina Sallinen
17/28 | 

Kesä on kyllä ihanaa aikaa, kun iho saa väriä. (Tosin ei enää jatkossa, kun järkytyin siitä, mitä vaurioita mm. tuon kesän Rhodoksella paahtaminen oli saanut aikaiseksi :( ) 

Lilla1
18/28 | 

Nätit hiukset,mutta jäin kuitenkin taviksena kaipaamaan vähän hintatietoa.
Paljonko maksaa tollasten laittaminen esim.,jos et itse maksa niistä mitään,niin silti olisi kiva tietää,paljonko normisti olisi hiustesi laittaminen maksanut?
Itsekin haaveilen pidennyksistä,clip onien käyttö on niin ärsyttävää ja hiuksia en koskaan niiden kanssa pidä auki,kun tuntuu,että ne näkyy juurikin kun tuulee ym.

Karoliina Sallinen
19/28 | 

Nämä mun hiukset maksaa kokonaisuudessaan n. 700-800e, mutta MAGO-tekniikalla yleisesti hiusten summa vaihtelee noin 250-1100 euron välillä. 

J1
20/28 | 

Pakko minunkin tulla kertomaan oma mielipiteeni. Minusta se edellinen tukka oli vaan niin täydellinen sinulle. Väri ja pituus vaan sopivat niin hyvin. Ainakin näin kuvista katsottuna.
Ja täytyy sanoa vielä se, että olet todellakin kaunistunut aivan silmin nähden tässä reilun vuoden aikana. Aina olet ollut kaunis, mutta kun tuli jossain vastaan kuvasi parin vuoden takaa, niin mietin että vitsit miten olet muuttunut eduksesi. Kaikesta huomaa, että elät onnellista, seesteistä ja tasapainoista aikaa. Kaikkea hyvää jatkossakin!

Veera_koo
22/28 | 

Yhdyn monen mielipiteeseen ja pakko myöntää, että ikävän luonnottoman näköset nämä ovat.

Itse sanon aina asiakkaille pidennystä tehdessä, että kun kyseessä on tämmönen "feikki"-juttu, niin se pitää sillon tehdä niin hyvin ettei sitä kukaan huomaa feikiksi.

Himpun lyhyempi ja luonnollisemman värinen pidennys (esim raidoitettu) olisi tyylikkäämpi! :)

Enikeis kaunis olet!

Karoliina Sallinen
23/28 | 

Kiitos mielipiteestäsi! Mä rakastan tätä väriä, enkä missään nimessä halua ainakaan lämpimämpää vaaleaa. Mutta hiusten pituutta kyllä harkitsen. Ihan himpusti lyhempi voisi toimia arjessa paremmin. Täytyy harkita, mitä teen! 
 

Mari.A.
24/28 | 

Moi!

Olen pitkään seurannut blogiasi, mutta en ole koskaan kommentoinut mitään. Nyt on pakko sanoa, että ihmettelen miten jaksat lukea tuollaista ulkonäön kommentointia. Kaunis olet kaikissa kuvissa ollut ja kaikki omassa kehossasi tapahtuvat muutokset ovat ainoastaan oma asiasi. Kovin näyttää olevan ihmisillä tarve kommentoida muiden ulkonäköä. Jotenkin väsyttävää ja luulin, että tällaisesta keskustelusta olisi jo päästy eteenpäin vuonna 2017.

Tahtoisin kuitenkin tietää, oletko tutkinut hiustesi alkuperää? Kirjoitat usein tasa-arvosta ja tahdot tyttöjen kasvavan modernissa maailmassa tasa-arvoisessa asemassa. Minua on itseäni monta kertaa kiinnostanut ottaa hiustenpidennykset, varsinkin kun oma tukkani on niin liru. Olen kuitenkin huolissani hiusten alkuperästä ja eettisyydestä.

https://www.mtv.fi/tv/ohjelmat/say-what/kommentit/artikkeli/kommentti-uh...

Karoliina Sallinen
25/28 | 

Mä olen 32-vuotias ja tehnyt tätä niin kauan, että jos joku haluaa sanoa kommentin (suuntaan tai toiseen) mun ulkonäöstä, se ei vaikuta minuun enää oikeastaan millään tavalla. Kiva, jos joku tykkää, mutta toisaalta kaikkia ei voi koskaan miellyttää. Eikä onneksi tarvitsekaan! Blogini historiassa on ollut aika paljon henkilökohtaisempiakin asioita, joista ihmiset ovat mielipiteensä kertoneet. 

Tosin totta on se, että joskus yllättää se, kuinka marginaalit asiat aiheuttavat keskustelua :) Kuten vaikka se, minä vuonna/kesänä/millä kampauksessa olen ollut "kaunein". Mutta toisaalta sellaiset postausten yllätysaspektit ovat osa bloggaamisen hauskuuttakin - koskaan ei tiedä, minne suuntaan keskustelu lähtee! 

Hyvä pointti tuo hiusten alkuperä! Olet oikeassa, että tässä olisi asia, jota voisi tutkia tarkemmin. 

Minnakaroliina
26/28 | 

Simply Naturalin pidennykset ovat ainoita joilla on EUn myöntämä sertifikaatti eettisyydestä :)

Vierailija
27/28 | 

Minustakin hiustenpidennysten eettisestä puolesta pitäisi puhua paljon enemmän, tosin muistan että olen siitä lukenut ensimmäistä kertaa juurikin jostakin blogista viitisen vuotta sitten. Itse en haluaisi toisten hiuksista tehtyjä pidennyksiä omaan päähäni, varsinkin jos hiusten tuottaminen ei ole kovin eettistä.

Vierailija
28/28 | 

Luulin että nyt tulee mielenkiintoinen tietopaketti hiuslisäkkeiden alkuperästä ja eettisyydestä, kuten Lilyn blogeissa usein on tapana. Älykkäitä naisia kiinnostaa asioiden taustat, myös estetiikassa. Yllätyin täysin, jutussa ei kerrottu mitään hiusten alkuperästä ja kommentitkin analysoivat bloggarin ulkonäköä.. ei kovin asiallista tai kiinnostavaakaan nykynaiselle. Taustatyö mukaan postauksiin ja eettisyys esille!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat