Kirjoitukset avainsanalla hampaan irtoaminen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko se jokin vanhemmuuteen tai vanhenemiseen kirjoitettu sääntö, että tietyn pisteen jälkään alkaa toistella kulahtaneita lausahduksia ja kliseitä: "Miten tämä vuosi meni niin nopeasti?", "Niin se aika rientää" tai "Lapsissa sen ajan kulun näkee, itsehän en ole vanhentunut yhtään, öhöh".

Siltikin, toistan nyt noita latteuksia, kun en voi kun ihmetellä ajan kulua. Vastahan meillä oli vauva, jolle puhkesi ensimmäiset hampaat. Ja nyt sen saman vauvan ensimmäinen maitohammas vaan tipahti. Heilui yhden päivän ja toisena jo irtosi. Tuli haikea ja kummallinen olo. Niin se aika rientää...

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (2)

Hml
1/2 | 

Heippa! Komea kolo! Pisti silmään tuo ristipurenta, onko sille tarkoitus tehdä jotain vai seurata vaihdunnan yli?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat