Kirjoitukset avainsanalla Halloween-ruoat

P1012229.JPG
P1012229.JPG

P1012174 (4).JPG
P1012174 (4).JPG

P1012210.JPG
P1012210.JPG

P1012218.JPG
P1012218.JPG

P1012219.JPG
P1012219.JPG

P1012237.JPG
P1012237.JPG

P1012244.JPG
P1012244.JPG

F:llä oli eilen 7-vuotissynttäreiden kaveriosuus. Kutsuttu oli 16 lasta, joista 15 pääsi paikalle. Kemut olivat kauhuteemaiset ja juhliin mahtui muun muassa kauhukierros ullakolla, veriboolia ja muuta mieltä ylentävää.

Jos kotonanne on toinen karmaisevaa toivova sankari, tässä vinkit kauheisiin juhliin.

NÄIN JÄRJESTÄT KARMAISEVAT LASTENKEMUT:

  1. Panosta miljööseen. Onko teillä karmea kellari tai synkkä ulkovaja, jossa olisi autenttinen aavetunnelma? Jos, niin pitäkää kemut siellä. Meillä lapset juhli puolet kemuista toppavaatteissa kylmän karmaisevalla ullakolla.
  2. Aikuinen. Ota alter egoksesi jokin karmea hahmo, kuten esimerkiksi välillä sekopäisesti naurava noita tai murahteleva hirviö. Lapset kuuntelevat paljon paremmin noidan kuin tavallisen vanhemman ohjeita. (Tosin tämä loppui meillä jo ennen kuin alkoikaan, koska "äiti, se nolottais mua niin paljon"). 
  3. Älä missään nimessä siivoa kotia, jos juhlat ovat siellä, ENNEN kemuja. 
  4. Edelleenkin (havainto viime vuoden juhlista), älä panosta suuresti tarjoiluun, koska ei lapset syö kuitenkaan kuin karkkia. Vaikka ostin muka vähän ruokaa, jäi niistä tänäkin vuonna 3/4 syömättä.  
  5. Ja jos päätät jotain leipoa (a.k.a rullata valmistaikina nakin ympärille) tee se tyylillä. Muumiohodari oli aika kova juttu! Myös oksentava vesimelooni toimi.Veribooli kelluvalla kädellä oli lisäksi aika jees. 
  6. Naamio perinteinen aarteenetsintä kauhukierrokseksi. Kyllä muuten oli hirveää, kun juhlajoukon piti huidella rappukäytävässä niin, ettei heitä huomattaisi. Myös verhon takana piileskelevästä ja onginnassa lahjoja antavasta (mutta karjuvasta) hahmosta liittyi monta tarinaa jo saman illan aikana. 
  7. Ripottele pitkin kauhukierrosta pieniä laatikoita, joissa kerrot olevan esimerkiksi hirviön aivoja (kukkakaali), kykloopin silmämunia (viinirypäleitä) ja matoja (spagettia). Kun laatikkoon saa tunkea vain silmät sidottuna kätensä, on tunnelma taattu.
  8. Ja aikuinen. Edelleen. Pidä huolta, ettei pieniä kansalaisia ala pelottaa liian paljon. Kauhun tasapainon löytämisessä pitää olla tarkkaa, koska toisen "lälly" voi olla toiselle aidosti aika kauhea kokemus. 

-Karoliina-

 

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 | 

Mitä??? Postaus on ollut jo päivän luettavissa eikä kukaan ole arvostellut tarjoamisia, teemaa, miljöötä tai sitä pitääkö synttäreitä ylipäätään pitää. Tai mistä koristeet on ostettu ja onko 15 sopiva määrä vieraita! Jo on maailmankirjat menneet sekaisin... :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat