Kirjoitukset avainsanalla Hai-saappaat

_B1B2385
_B1B2385
_B1B2390
_B1B2390
_B1B9333
_B1B9333

 

_B1B9354
_B1B9354
_B1B9374
_B1B9374

Tiesitkö, että kumisaappaissakin on ympäristön kannalta oikeita ja vääriä vaihtoehtoja? Mä kerron nyt, miksi Nokia Jalkineiden kumpparit ovat se parempi valinta. Ja miksi tiedän tämän? Koska olen päässyt mukaan kumisaappaiden maailmaan Bellablogien ja Nokia Jalkineiden kampanjan kautta.

Ympäristöään ajatteleva kumisaapas ostaja tiedostaa seuraavat asiat:

 • Nokian Jalkineiden kumpparit valmistetaan kestävistä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista. Luonnonkumi on uusiutuva orgaaninen materiaali, jota valutetaan viljellyistä kumipuista.
 • Nokian Jalkineiden kumisaappaissa ei käytetä kiellettyjä kemikaaleja tai terveydelle haitallisia aineita. Saappaiden  tuotanto tehdään pääosin Euroopassa sopimusvalmistajilla, joilla on ympäristösertifikaatit.
 • Luonnonkumisaappaiden tuotannosta syntyy vähän jätettä, sillä ylijäämämateriaalit palautuvat takaisin tuotantoon.
 • Laadukkaalla luonnonkumisaappaalla on pitkä käyttöikä, joten vaikka hankintahinta voi olla isompi kuin esim. PVC-saappailla, maksavat kengät ikään kuin itsensä takaisin vuosien saatossa.
 • Laadukkaat saappaat kestävät käyttäjältä toiselle, ja niiden second hand -myyntiarvo on hyvä.
 • Nokian Jalkineiden saappailla on 12 kuukauden takuu valmistus- ja raaka-ainevirheiden varalta, sekä 5 vuoden varastointitakuu jälleenmyyjille.
 • Nokian Jalkineista tehdään tavanomaista vähemmän kuluttajareklamaatioita, mikä kertonee siitä, että tuote olen alusta asti tehty oikeaa kulutusta ja käyttöä ajatellen.

Ja lopuksi, vaikkei vähäisimmäksi:

 • Ihanan kauniita saappaita haluaa käyttää, eivätkä ne jää kenkäkaapin tukkeeksi.

-Karoliina-

*Jalassa Hai-saappat naisten- ja lastenkoossa

Kommentit (32)

1/32 | 

Harmi, että Facebookissa postauksia yhteydessä oleva kommentti on täysin asiallisesti kommentoineita lukijoita halveeraava ja aliarvioiva. Blogin kirjoittajan tulisi pystyä ottamaan asiallista kritiikkiä vastaan ja hyväksymään se, että kaikki eivät esim kaupallisia postauksia halua lukea. Itse tykkään lukea omasta elämästäsi, arjesta ja ajatuksissani kertovia postauksia, mutta en maksettuja mainoksia. Ikävä kyllä tuon Facebookin kommentin jälkeen blogin lukeminen loppuu tähän. Luulisi, että kirjoittaja osaisi arvostaa lukijakuntaansa- ilman heitä ei olisi myöskään menestyvät blogia. Kaikkea hyvää kuitenkin sinulle ja perheellesi :)

Lotta
2/32 | 

Tuli ihan sama mieleen... Mun mielestä lukijoita alentava otsikko oli kuvan alla myös instagramissa, caps lockilla ja tavuttaen.. Huhhuh.

Jenna
5/32 | 

Minullakaan ei aiemmin ole juuri ollut tietoa kumisaappaista. Kiitos siis tästä tietopaketista! Nokian Jalkineita suosin jatkossakin. Ja kyllähän se on niin mukavaa, kun värivaihtoehtoja nykyään löytyy jokaiseen makuun. Hyvää kevään jatkoa ja tulevaa kesää!

6/32 | 

En ymmärrä miksi sun piti alkaa v****ilulinjalle tämän yhteistyöasian kans?
Kannattaa jutella asiasta muiden bloggaajien kanssa, ehkä sulle selviää että muut ovat merkinneet yhteistyöpostaukset tällä tavoin jo aiemmin.
Itseä ärsytti piilomainonnassa eniten se, miten epäreilua se on muita, asiallisesti mainonnasta ilmoittavia bloggaajia kohtaan.
Aika lapsellista kiukutella kun pyydetään toimimaan ihan tavallisten blogimainontaa koskevien ohjeiden mukaan.

8/32 | 

Samaa mieltä! Se että en arvosta maksetuista mainoksissa olevia arvioita yhtä paljon kuin puolueettomia, ei maksettuja mainoksia ei tee minusta ei-ekologista tai varsinkin ei-järkevää ihmistä. Nyt tuli mielestäni kyllä kirjoittajalla tässä mauton arviointikriteerit instaa ja Facta päivittäistä...Ymmärrän että epäasiallista kommenttia antavat satuttanut, mutta blogissa on myös kommentoitu asiallisesti sen kaupallistumista ja nyt hyökätään turhaan heitä kohti

Lehtokotilo
10/32 | 

Kyllä se taitaa olla niin, että internetissä ei pitäisi käyttää mitään muita ja mutkikkaampia huumorin keinoja kuin sellaisia, joiden perään huudetaan "viiitsi vitsi!", kun kaikki otetaan niin helposti itseensä. Täällä ainakin nauratti, kun ironisesti facepostauksesta kävi ilmi, että kyllä siellä yhteistyöpostauksissakin tosiaan on sitä asiaa ja semmoisia asioita, mistä voi olla lukijalle hyötyä. Ihan samalla lailla, kun jos blogaaja olisi itse asian havainnut tai selvittänyt ilman yhteistyötä.

Mutta tyylinsä ja makunsa kullakin! Minusta blogin linja on asiallinen (etenkin ku katsoo millaista ilkeilyä osalta kommentoijia lähtee.. epäilen että harva uskaltaisi näitä asioita päin naamaa sanoa??) ja ihmisläheinen, ja läheisyyteen kuuluu pieni piruilu. :)

11/32 | 

Nimetön, Lotta,Irina ja Taina: Mun sarkasmitaidot ovat ilmeisesti pahasti ruosteessa. Pahoittelut, jos koitte asian negatiivisesti. Tarkoitukseni oli viitata hassusti (epäonnistuminen! edelliseen postaukseen + infota ihan aidosti yhteistyöstä, ettei kukaan koe kukaan koe huijatuksi.

Valoa ja iloa!

Hoover
12/32 | 

Tuo Second Hand -pointti on aivan totta. Minulla on omenanvihreät Hait jotka ostin kirpparilta neljä vuotta sitten, ja edelleenkin ne kahden käyttäjän jälkeen ovat kuin uudet. Ei halkeile eikä väri ole haalennut. Nyt tiedän syyn! :)

13/32 | 

Tästähän taisi olla Hesarissa juttu vähän aikaa sitten. Emojit ja nettikieli tekevät sen, ettei vitsiä ymmärretä vitsiksi ilman silmäniskuhymiötä.

Kiitos, että ymmärsit hassutteluni :) Pitäneet ensi kerralla olla tarkempi tekstin kanssa. Huumori kun on vaikea laji.

Kivaa kevättä!

16/32 | 

Apua! Kauheaa jos koit ilkeilyksi. Hassuttelu epäonnistui.

Tarkennatko vielä, mitä en ole merkinnyt ja muut ovat? Kun minullahan tosiaan on vuodesta 2011 lukenut aina joka ikinen pienikin tuote jonka olen saanut. Jo ennen, kuin se oli pakollista! Siksi en voi allekirjoittaa piilomainontaa, mutta oppia otan mielelläni vastaan :)

maikka
17/32 | 

Heh heh vetipä jotkut herneen nenään :) Ehkä sana sivistys ärsytti, mutta sehän määritelmän mukaan tarkoittaakin "kasvatuksen kautta omaksuttua tietoa, henkistä kehittyneisyyttä ja avarakatseisuutta." Tässä tapauksessa = postauksessa tietoa haluttiin ilmeisesti jakaa sita haluaville kansalaisille. Kansalaiset sitten ilmaisivat halunsa sivistyä (tai olla sivistymättä )monella tavalla...

Malla
20/32 | 

Nyt saat Karoliina täysin turhaa kritiikkiä. Tiedät sen itsekin, mutta kommentoin silti ettei pääse unohtumaan, että meitä muitakin täällä on :) ja hyvin hallitset mielestäni huumorin ja sarkasmin, varsin hyvin :)
itsekin luin tuosta, että netissä vaikea ymmärtää huumoria. Mielenkiintoinen juttu sinänsä..
Kaupalliset postaukset ja saadut tavarat ovat olleet aina oikein selkeästi ilmoitettuna postauksissasi. Mielestäni jokainen voi myös itse valita mitä lukee tai mitä valintoja mainonnan seurauksena tekee. Maikka kommentoikin tuossa yläpuolella oikein osuvasti :)
Juuri eilen nähtiin aivan ihanan väriset Hai-saappaat Prismassa ja ne varmasti meidän poikaselle pian kotiutuukin. Olikin mielenkiintoista lukea illalla tämä postaus, josta sain lisää informaatiota saappaista, joista tähän asti ihastuttanut pelkkä ulkonäkö ja käyttömukavuus (itseltäkin löytyy vaaleanpunaiset Hait) ?

23/32 | 

Hait on niin ihania! :) Vaan...miksiköhän niiden varret on kaventunut? Ensimmäisissä hai-saappaissani (juurikin tuollaiset omenanvihreät ihanuudet) on huomattavasti leveämpi varren suu kuin näissä uudemmissa. Saisivat kernaasti palauttaa sen sentin kaksi siihen varren ympärysmittaan...

24/32 | 

Mä en nyt yhtään tiedä mistä hässäkästä täällä puhutaan, kun en faceseuraaja ole. Kävin jo kurkkaamassa facessa, että mistä tämä pilemiikki johtuu, mutta en nähnytkään facetekstejä.
Mutta mua itseä harmittaa se, että nyt on ollut täällä blogissa paljon näitä mainosjuttuja ja esim. näistä kumppareista jo kolme!! Joku mainitsi blogin huononemisen.. Varmasti nyt on huono hetki bloggaajan omassa elämässä ja se on varjostunut blogiin jo kauemman aikaa.
Itse toivon, että blogissa jatkossa olisi enemmän sitä rehellistä arkea ja sen asioita! Ei väkisin väännettyjä mainosjuttuja ja pintaa.
Karoliinalle voimia! Ei ole helppo juttu olla yh äiti, käydä töissä, kirjoittaa kirjaa ja blogata!! Joku osa-alue kärsii tuossa yhtälössä ihan varmasti!!?

jop
25/32 | 

Itse olen tavannut blogeissa piilomainontaa, ja olenkin tosi tarkka että heti alussa kerrotaan selkeästi, että nyt puhutaan yhteistyöpostauksesta. Siispä minuakin ärsytti omenapostauksessa se, että yhteistyö (taikka siis vain ilmaisten tuotteiden saaminen, jonka tavallinen lukija lukee Yhtälailla yhteistyöksi) kerrottiin vasta lopussa. Itse en niin pidä yhteistyöpostauksista, koska usein näyttää siltä, että viime kuussa saatu maailman ihanin rasva ei tässä kuussa olekaan enää maailman ihanin, koska sain juuri uuden joka on sittenkin maailman ihanin. Tämä jää varmasti päivittäiskäyttöön, mutta eipä jäänytkään. Uskottavuus horjuu, vaikka varmasti osassa bloggaajien yhteistyöpostauksissa onkin ihan aitoja kehuja.
Sinun blogissasi ärsyttää se, että samoja tuotteita mainostetaan useamman kerran useassa eri postauksessa. Esimerkkinä arla luonto-jugurtti ja se kirjojenlukusovellus puhelimeen. Ja tietysti nyt nämä saappaat. Näistä kahdesta aiemmasta muistan lukeneeni kaksi postausta. Yksikin mielestäni riittäisi. En tiedä sitten, onko näissä joku sopimusehto, että pitää postata useammin, vai haluatko hoitaa "mainostamisen" kunnolla ja kunnialla ja teet sen siksi useaan kertaan usealla eri tyylillä.

Lopuksi pahoittelen, jos käytän termistöä väärin. Esimerkiksi tuo "mainostaminen" voi loukata, mutta se ei ole tarkoitettu loukkaamaan, se on vain ainoa sana jonka osaan tällaiselle postaamiselle. Ymmärrät varmasti, ettei lukija ole täysin perillä blogimaailman termistöstä. :)

buubuu
26/32 | 

Hai-saappaat olivat pitkään suosikkisaappaani, koska ne istuvat jalkaani paremmin kuin muut saappaat ja ulkonäkökin miellyttää. Ensimmäiset Hait kestivät kovaa käyttöä lähes viisi vuotta, kunnes joutuivat koiran hampaisiin ja jouduin ostamaan uudet. Uudet saappaat alkoivat vuotaa pohjan saumasta vajaan kuukauden käytön jälkeen. Nyt olen joutunut vaihtamaan saappaat neljä kertaa ja aina sama ongelma. Nyt on viidennet ja viimeiset kokeilussa. Toivon, etten joudu taas pettymään.

Daniella
27/32 | 

itsekin kyllä koen sen verran olevani sun kanssa samalla aaltopituudella Karoliina, ettei huumori mene täältäkään yleensä ohi :)

Kyllä, Nokian saappaat haluaisin koko perheelle, mutta se sijoitus nyt tässä kohtaa tuntuu silti liian isolta. Vaikka toisaalta hyvällä tuurilla ja oikeilla värivalinnoilla lastenkin kumpparit voisivat kulkea kolmelle eri lapselle jo perheen sisällä. Meillä tosin yllättävän vähän tulee kumppareita käytettyä, mikä ehkä kasvattaa sitä kynnystä sijoittaa. Tänä keväänä ollut toistaiseksi kerran jalassa.

Noname
28/32 | 

Päivän naurut näistä kommenteista! Hallitset ironian vallan hyvin, ei muuta kun jatka samaan malliin ?
Ja voi aina niin ihanat hait!? Mäkään en niistä kivan ulkonäön ja laadukkaan merkin lisäksi mitään tiennyt, joten kiitos sivistämisestä!?

Huvittunut
29/32 | 

Eli ei käy, että tuote on esillä blogissa kerran, mutta sekään ei käy, että tekee samasta tuotteesta useamman postuaksen? Selevä! Tätä kommentoijaahan on helppo miellyttää! ;)

(Silmäniskuhymiö siksi, koska vitsi.)

LiisaM
30/32 | 

Se ympärysmitta kasvaa kengännumeron mukaan. Mulla on 42 Hait ja ihan normaalikokoiset pohkeet ja varret on liian leveät vaikka on farkun lahjetta ja villasukkaa välissä.

jop
31/32 | 

Pahoittelen epäselvyyttä! Yleisesti ottaen en pidä yhteistyöpostauksista juuri ollenkaan :)

-tuo eka epäselvä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
_B1B2408
_B1B2408
_B1B9254
_B1B9254
_B1B9393
_B1B9393
_B1B9417
_B1B9417
_BIB2356
_BIB2356
_B1B9445
_B1B9445

Kirjoitin viime viikolla siitä, mitkä seikat täytyy ottaa huomioon, kun kumisaappaita valitsee. Olen mukana Nokia Jalkineiden ja Bellablogien kumisaapasyhteistyössä, ja sen siivittämänä olen oppinut aika paljon kumppareista. Ja ennen kaikkea niiden eroista!

Kun miettii lapsen kumisaappaita, pätee niiden kanssa hyvin samat seikat kuin aikuistenkin kumisaappaissa. Kumisaappaiden materiaalissa tulee olla mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, koska silloin saappas on pehmeämpi ja mukavampi leikeissä. Luonnonkumipohjainen kumisaapas - vaikkapa Nokia Jalkineiden klassinen Hai-saapas tai kaksivärinen Vikla  - kestävät myös PVC-saappaita huomattavasti paremmin pakkasta, ja näin kenkä soveltuu päiväkoti- ja kouluelämään : Kevyillä kevätaamupakkasillakaan ei tarvitse pelätä, että kenkä räsähtäisi rikki tai olisi koppuraisen kylmä.

Lasten kumisaapasta valitessa kengän muotoilu tulee olla sellainen, että se soveltuu kasvavalle jalalle. Lestin tulee olla samalla tarpeeksi tukeva, mutta silti kengän on oltava jopa lapselle helposti puettava. Myös kumisaappaiden pohjaa kannatta tuijottaa. Nokia Jalkineiden saappaissa on yleensä pohja, joka tukee askelta niin, ettei tunnu siltä, että luistelisi koko ajan jäällä.

Oikean kumisaappaan valintaan vaikuttaa toki sää, jossa kumpparia on tarkoitus käyttää.  Koska jos näitä Suomen säitä nyt katselee, täytyy myöntää, että ainakin meillä kumppari on eniten käytetty kenkä lapsella. Vaikka villapohjallisen ja -sukan ansioista perussaapaskin käy niin talven kuin kesän kumpparikeleille, voi pohtia, ostaisiko vuodelle kahdet saappaat. Karvavuorinen Hanki soveltuu hyvin talviolosuhteisiin, kun taas vaikkapa Piha-saapas kesään.

Hyviä kevätkumpparikelejä ja ihanaa uutta viikkoa keskellä vesilätäköitä ja AURINKOA!

Ja hei: Kurkistapa Instagramiin! Sieltä löytyy ohjeet kisaan, jolla voit voittaa Nokia Jalkineet -kumisaappaat koko perheelle!

-Karoliina-

*Karoliinan saappaat käsintehdyt Julia Lundstedin Wedge High -saappaat

 

Kommentit (4)

2/4 | 

Nokialaisiin voi luottaa, että kestävät lapselta toiselle :) Nuo hait houkuttais kovasti tänä vuonna, myös itselleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 1
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 1
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 2
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 2
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 3
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 3
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 4
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 4
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 5
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 5
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 6
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 6

Mä olen mukana Bellablogien ja Nokia Jalkineiden kumisaapaskampanjassa, ja tämä on ollut kyllä yksi avartavimpia tuoteyhteistöitä aikoihin. Olen oppinut niin paljon uutta, vaikka luulisi, että tuttuakin tutummat kumpparit ovat asia, jossa ei olisi enää mitään kummasteltavaa tai opittavaa.

Ensimmäinen asia, jonka yhteistyön tiimoilta havaitsin, oli sen tajuaminen, että kumisaappaissa todella on eroa. Kiiltävät kumisaapaspinnat kun siellä kaupan hyllyllä näyttävät usein samalle, ja sitä on tullut itsekin monta kertaa ihmeteltyä, miten saappaiden hintaero merkistä riippuen voi olla jopa 50 euroa. Nyt selvisi, miksi.

Näiden faktojen avulla löydät kunnolliset kumisaappaat:

 1. Materiaalin alkuperä. Kumisaappaiden valmistusmateriaaleissa, käyttöominaisuuksissa ja kestävyydessä on eroja. Osa saappaista valmistetaan perinteisin menetelmin käsityönä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista ja osa synteettisistä materiaaleista automaattisella muottivalumenetelmällä esimerkiksi muovista (PVC) tai polyuretaanista (PU). Nokian Jalkineiden saappaat valmistetaan kestävistä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista. Luonnonkumi on uusiutuva orgaaninen materiaali, jota valutetaan viljellyistä kumipuista.
 2. Materiaalin ominaisuudet. Luonnonkumipohjaiset kumiseokset ovat kestäviä. Se tarkoittaa sitä, että materiaali on taipuisaa, joka vaikuttaa taas kumisaappaiden käyttöikään. Luonnonkumipohjaiset kumisaapaat kestävät pakkasta paremmin kuin vaikkapa PVC. Tämä on mielestäni aika tärkeä ominaisuus näillä kevätkeleillä, jolloin aamulla ulkoillaan pienessä pakkasessa, päivällä on jo plussaa.
 3. Kengän muotoilu. Luonnonkumisaappaat valmistetaan perinteisin menetelmin käsin kokoamalla. Saappaisiin voidaan rakentaa erilaisia tukirakenteita käyttötarpeen mukaan ja rakenteellisesti käsin koottu kumijalkine muistuttaa pitkälti esim. nahkajalkinetta.   Muoviset saappaat (PVC, PU) valmistetaan nestemäisestä muovista muottivaluna automaattilinjastolla. Muovisaappaat valmistuvat yhtenä kappaleena ja niistä puuttuvat käsinkootuille jalkineille tyypilliset tukirakenteet kuten välipohjat ja lenkkiraudat.

 

HIPLAA JA SYYNÄÄ! Eli näin tunnistat kaupan hyllyltä kunnollisen kumisaappan:

 1. Tarkasta kumpparin pinta. Laadukas luonnonkumisaapas on pinnaltaan pehmeän nihkeää ja taipuisaa. Luonnonkumisaappaidenkin materiaaleissa on eroja - mitä enemmän seoksessa on käytetty synteettisiä materiaaleja, sitä kovemmalta ja muovisemmalta pinta tuntuu.
 2. Katse saumoihin. Muottivaletut muovisaappaat tunnistaa jalkineissa näkyvistä muottisaumoista. Vältä siis niitä.
 3. Painavampi on parempi. Luonnonkumisaappaat ovat muovisaappaita painavampia.
 4. Koita jalkaan. Kumisaappaan mukavuus tulisi aina kokeilla jalassa – laadukas saapas istuu hyvin ja tukee jalkaa myös pidempikestoisessa käytössä.
 5. Tsekkaa pohja. Ulkopohjissa kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin lisäksi myös pohjakuvioon. Perussaapas voi olla liukas luonnossa liikuttaessa. Karkeakuvioinen ja tukeva pohja soveltuu parhaiten maastossa liikkumiseen, hyvän pohjan voi myös tarvittaessa nastoittaa.  Paljon saappaita käyttävän kannattaa kiinnittää huomiota myös jalkineen tukevuuteen ja tukirakenteisiin. Kiertojäykkä pohja ja hyvät kanta- ja reunavahvikkeet lisäävät kumisaappaan käyttömukavuutta merkittävästi.
 6. Lestillä on väliä. Saappaan lestin mitoitukseen ja istuvuuteen kannattaa kiinnittää huomiota.  Saappaan tulee olla helposti puettava, istua hyvin kannasta ja olla riittävän tilava myös jalkaterän päältä. Oikein mitoitettu saapas ei purista ja jalkineeseen mahtuu myös villasukka. Nokian Jalkineiden lestit on mitoitettu suomalaiselle jalalle ja niitä on kehitetty ja testattu vuosikymmenien ajan.

-Karoliina-

Kommentit (9)

Ulla
2/9 | 

Haisaappaat ovat kuvan värisiä,mutta ainakin mun jalalle ei hyvät....jtn tilalle.Nuorena tytöilläkin oli Nokian mustat pitkävartiset kumpparit.Niistä käännettiin varret alaspäin..cool..

3/9 | 

Itse olen käyttänyt 30 vuotta nokian kumppareita ja siitä johtuen myös viimeiset 10 vuotta ostanut niitä lapsille. Muutama hutiostos mahtuu joukkoon, kun halusin kokeilla niitä halpoja kumppareita mutta eihän niistä mihinkään ollut! Joten, vain nokialaisia meille.

Olen varttunut maatilalla, joten meidän perheestä löytyi monen monet nokialaiset :) Niihin on jopa vähän tunneside.

Marika
4/9 | 

Nokialaiset itsekin valitsisin, jos kumiallergia ei vaivaisi. Nuo haisaappaat on kyllä söpöt.

6/9 | 

[…] Kirjoitin viime viikolla siitä, mitkä seikat täytyy ottaa huomioon, kun kumisaappaita valitsee. Olen mukana Nokia Jalkineiden ja Bellablogien kumisaapasyhteistyössä, ja sen siivittämänä olen oppinut aika paljon kumppareista. Ja ennen kaikkea niiden eroista! […]

Sami
9/9 | 

Tuohan oli aikansa nuorisomuotia. Kontioista taitettiin varret kaksinkerroin vaikkei vanhemmat siitä oikein tykänneetkään. Vai olikohan syy juuri se? Ja jotkut vielä töhersivät sen valkoisen vuorikankaan täyteen bändien nimiä, piirroksia ja ties mitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat