Kirjoitukset avainsanalla Gulliver

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tältä F:n huoneessa nyt näyttää. Aikamoinen muutos minusta edelliseen. F:n vanha katossänky myytiin tutuille (koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen) ja tuolit ja pöytä menivät Cafe Köketin lasten leikkipaikan rekvisiitaksi.

Uusia kalusteita F:n huoneessa on siis Gulliver-sänky, pukkijalkainen työpöytä, Ekby Gällö -seinähyllykkö ja pari värikästä uutta laatikkoa vanhaan Trofast-lipastoon. Niin ja Ombrellinosta ostettu Camilla Lundstenin kissajuliste.

Olen niin tyytyväinen tähän muutokseen. Tuntuu sille, että nyt kun katossänky ei latista huonetta alaspäin, huoneen korkeus pääsee paremmin esille.

Kivaa perjantaita! Mitäs viikonloppusuunnitelmia? Huomenna Skideille, eikö vaan? Eskohan on Skideillä Vimman lettipisteellä ja Ipanaisen kirppispöydässä puolestaan myydään F:n vanhoja vaatteita. Nähdään :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (18)

1/18 | 

Aivan ihastuttava huone teidän neidillä! Oletteko mistä ostaneet tuon nauhan, joissa on lippuja? Sellainen olisi kiva meidänkin pienelle :)

Anne
3/18 | 

Hyvän näköistä settiä. Sänky varsinkin on ihan mahtava.

Pari kysymystä kun just kanssa mietitään meidän neidin huonejärjestystä.

Miten on sujunut nukkuminen patterin ja ikkunan vieressä? taitaa olla kuitenkin ajankohtainen kysymys vasta pidemmälle syksyllä, kun patterit menevät päälle ja toisaalta vetääkö ikkunasta?

Miten käytännössä toi pöydän yläpuolella olevan hyllyn korkeus? Joudutte varmaan vielä antamaan tavaroita pyydettäessä?

hop
4/18 | 

Meillä myös kotona lapsesta asti opetettu, että sänky ei saa olla ikkunan edessä. syyt olivat veto ja se, että jos iso lintu lentää ikkunaan ja ikkuna särkyy, sirpaleet tulee päälle. Heh :)
kesäisin kyllä raahasin väkisin sängyn ikkunan eteen, että sai lukea salaa öisin luonnonvalossa.

Daniella
7/18 | 

Onpa tosi kivan näköinen! Voi kun meillekin mahtuisi pöytä...

Mutta. Onko toi päiväpeitto aina ollut kettukarkki? :D

10/18 | 

Hop: Hitsi mikä todella todennäköinen perustelu tuo lintu ;)

Anne&Hop. Meillä ei vedä ikkunoista ollenkaan, mutta silti suunnittelin, että talveksi laitetaan ikkunan eteen pimennysverho, joten se ainakin varmistaa vielä vedottomuuden.

Niin ja sänkyä on varmaan muutama sentti siirrettävä talven tullen. Tosin nämä meidän patterit eivät kyllä kuumene kosketusaroiksi edes talvella.

11/18 | 

Rakastaa huonettaan. Viihtyy siellä nyt niin paljon paremmin kuin ennen.

Pöytä on ostettu Ikeasta. Tai siis pöytälevy ja jalat on ostettu erikseen, ja sitten vain yhdistetty.

Henna
14/18 | 

Ihana huone Neiti F:lla! :) Mistä olet ostanut tuon vaaleanpunaisen kissa-julisteen?

Karoliinan äiti
16/18 | 

En tiedä mikä on vinkokantti... :) mutta liput ovat kankaasta kaksipuolisena ja VINOKANTTI on taitettu nauhaksi ja ommeltu kiinni. Samalla se sulkee lippujen huolittelemattomat yläreunat.. Helppoa kuin heinänteko. Jokainen osaa tämän. Vielä helpompi versio on leikata liput kernistä, jolloin ei tarvitse välttämättä edes ommella muuta kuin yläreuna.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan alkuun. Inhoan termejä "iso tyttö" ja "pieni tyttö". Mutta silti oli pakko tuota ilmausta otsikossa käyttää, koska niinhän se vaan on, että F:n huone koki viikonloppuna harppauksen kohti isomman neidin elämää, kun hän sai ensimmäisen oman kirjoituspöytänsä (ja uuden sängyn ja seinähyllyn).

Vanha katoksellinen sänky oli ihana, mutta koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen, piti se laittaa kiertoon ja tilalle ostaa uusi perussänky.

Vielä huone ei ole valmis, ja siksi tässäkään ei näy koko huonetta kokonaisuutena. Mutta koska olen huoneesta jo nyt niin intona, piti hieman fiilistellä näillä pienillä kuvilla.

F rakastaa uutta huonettaan niin, että on leikkinyt siellä kaksi vuorokautta aivan putkeen. Ihanaa :) Nämä sadekelit kyllä käyvät sisustajan kukkarolle. Oletteko huomanneet samaa?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

1/8 | 

Sadepäivinä rahaa on kieltämättä tullut kannettua rautakauppaan. Koti on saanut koriatuksekseen uutta sisämaalia.
Hellepäivinä rahaa kannetaan rannan jäätelökioskiin, koten eikä se ole melkein sama :)

Titta
2/8 | 

Hienosti saatu ujutettua jotain musta/valko-raidallista sisustukseen mukaan ? ihanalta näyttää!

Daniella
3/8 | 

Niin...eilen lähti tilaukseen kerrossänky ja nyt katellaan tapettia :D Ei sillä, olisi ne joka tapauksessa ostettu, mutta ehkä nä ilmat vähän nopeuttaa tätä prosessia, totta kai. Käytiin me kyllä jätskilläkin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Heippa

nuhaiset terkut Lahdesta. Neiti-F:llä ei ole enää lämpöä, mutta itselläni on aika kipeä olo. Plaah! Onneksi on ehditty syödä töiden jälkeen jo ihanat wrapit, ja nyt lötkötän hetken sohvalla Fazerin Sinisen ja Cokiksen kanssa.

No sitten tämän postauksen oikeaan aiheeseen: Neiti-F siirrettään kesän muuton yhteydessä pinniksestä lastensänkyyn. Tiedetään, että tämän olisi voinut tehdä jo aikaisemminkin, mutta koska Neiti nukkuu melkein kaikki yöt (vielä,tähänkin tulee kesällä muutos!) meidän vieressämme, on oman sängyn asia jäänyt hoitamatta. Ja ei kai tänne asuntoon enää kannata tuoda yhtään ylimääräistä kalustetta muuttokuormaan pakattavaksi.

Nyt tarvitsekin teidän vinkkejänne hyvän ja pitkäaikaisen sänky-ystävän löytämiseksi! Tässä toivelista, jonka toivoisin sängyn täyttävän:

  • valkoinen tai musta väri
  • sängyn alla säilytystilaa leluille/petivaatteille
  • yksinkertainen ja/tai retro muotoilu
  • lapsen mukana kasvava runko
  • sukupolvia kestävä laatu?
  • yhdistettävyys myöhemmin parvi- tai kerrossängyksi?

Tässä omat etukäteisbongailuni sänkymarkkinoilta:

Muuramen jo klassikoksi muodostunut Jolla. Säädettävä pituus, hieno muotoilu ja säilytyslaatikko. Niin ja nuo pehmusteet muuttavat sängyn isomman lapsen lekottelusohvaksi. Olisi monivuotinen valinta!

IMG_1603
IMG_1603

Avaroomin ihana Kids -sänky. Ihanan yksinkertainen ja ajaton. Alla säilytyslaatikko/varavuode. Tämä koruton suunnittelu hivelee kyllä silmää. Kokonaisuuden kruunaisi tietysti Avaroomin vetoketjullinen päiväpeitto.

IMG_1596

Ikean kaksi vaihtoehtoa. Pinnakaiteinen Gulliver, jonka plussaa on retro ulkomuoto ja sohvamaisuus. Myös suosittu Minnen olisi aika ihana. Tosin ehkä minun makuuni hieman liian kiekurainen, romanttinen.

IMG_1597

IMG_1601

Tämä Elloksen rautasänky olisi yksinkertaisempi versio Ikean Minnenistä. Harmi vaan, että sänky on liian iso pienelle tytölle.

IMG_1594

Ellokselta löytyisi myös tämä Micki-sänkyyhj näppärillä alalaatikoilla. Vihreä väri tosin tökkii, ja hintaakin on sen verran, että sillä saisi jo kotimaisen sängyn Muuramelta tai Avaroomilta.

IMG_1599

 

Näillä mietteillä kohti kivaa viikonloppua. Mitä sänkyä itse suosittelisit? 

-Karkki-

Kuvat:

Valmistajien ja jälleenmyyjien sivuilta (Avaroom, Muurame, Ikea, Ellos)

 

 

 

 

Kommentit (10)

2/10 | 

Meillä on Minnen valkoisena ja mä sit taas olin pettynyt, ettei se ollut enempi kiekurainen :D Ehkä se on myös se valkoinen väri minkä vähän sulautuu ympäristöön, eikä tee noista rautakuvioista niin huomiota herättäviä. Jostain syystä se sänky näyttää luonnossa ihan erilaiselta.

Pia
3/10 | 

Kaikki löytämäsi vaihtoehdot näyttävät todella kauniilta! Mutta onko teidän neiti miten levoton nukkuja? Meidän neiti pyörii ja hyörii niin, ettei mikään noista häntä pitelisi. Pinnasängystämme poistettiin ensi yksi "seinä", jolloin lapsi löytyi välillä huoneen ovelta asti. Ison tytön sängyksi saimme kaverilta mallin, jossa on korkeat reunat, ja nyt ei ole unissaan pyörinyt pois.

Karoliina Sallinen
4/10 | 

Pia:Todella hyvä huomio! Olen itse nimittäin miettinyt, että olipa sänky mikä tahansa näistä, lisäkaide on varmasti asennettava. Neiti-F pyörii aivan kauheasti unissaan!

Karoliina Sallinen
5/10 | 

Emilia: Onko valkoinen luonnossa siis vähemmän romanttinen kuin musta?

Karoliina Sallinen
6/10 | 

Tiedän, että tämä sänky olisi varmasti myös Neiti-F:n mieleen. Prinsessasänky :)

Petra
7/10 | 

Meillä on tuo Ikean Gulliver, ja se on aivan ihana! Siihen saa Ikeasta irrotettavan lisäkaiteen, jonka voi sitten ottaa pois lapsen kasvaessa. Sänky kestänyt todella hyvin ja hinnaltaankin on edullinen. Suosittelen!

Karoliina Sallinen
8/10 | 

Ihanaa, että Gulleverinkin kannattajia löytyy :) Minua hivelee kyllä tämän sängyn retro tyyli! Eihän ole liian häkkimäinen? Jotenkin aina ajattelen, että pää- ja jalkopäädyn tulisi olla korkemmalla kaiteella kuin reunojen...

Jonna
9/10 | 

Joko sänky on löytynyt? Meillä on ollut käytössä Unipuu-sarja, koska siinä on todella paljon erilaisia vaihtoehtoja yhdisteltäväksi. Esimerkiksi Pikkuparvi-kokonaisuus on hauska lapsen hieman kasvaessa eikä kuitenkaan niin "pelottava" äidin mielestä kuin isompi parvi ;)

=)
10/10 | 

Meillä on myös unipuun sänky, Jossa vedettävä alalaatikko, Pikkuveikkakkun kasvaa niin saa kerrossängyksi, kun ostetaan lisäsänky :) tai jopa juuri parvisängkyksikin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat