Kirjoitukset avainsanalla glitterkynnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Luulenpa, että kaikki naisia yhdistää ainakin yksi kauneus- ja hyvinvointipalveluihin liittyvä seikka. Nimittäin se, että Sen Oikean – kampaajan, kosmetologin, ripsiteknikon, kynsihuoltajan tai hierojan – löytäminen vaatii usein kohtuuttoman paljon kyyneleitä, pettymyksiä ja etsintätyötä.

Itsekin olen vuosien saatossa raahautunut kymmeniä kertoja kampaajalta itkukurkussa kotiin, ennen kuin tapasin ihanan QHairin Marian. Tai peitellyt naamaani viikkojen ajan, kun aikanaan kulmakarvani nyppinyt ”ammattilainen” päätti, että epäsymmetrisyys on kova juttu.

Minulla on ollut geelikynnet elämässäni ainakin kolme eri kertaa, ja niiden kohdalla mitään suurempia katastrofeja ei onneksi ole sattunut. Silti juuri niiden täydellisten kynsien odottelu on ottanut aikansa. Mutta nyt minun ei tarvitse enää etsiä. Kävin nimittäin perjantaina ensimmäistä kertaa Tapiolan Kitty Cat Beauty Centerin Alexandralla, ja voi kuulkaas, nyt on täydelliset kynnet.

Alexandra on alkujaan kotoisin Unkarista, ja hän on opiskellut suomea vasta vuoden. Vaikka hän puhuikin suomea jo ällistyttävän hyvin, oli tietysti selvää, että toisessa tapauksessa kieli olisi voinut muodostua kommunikointimme esteeksi. Siksi olikin aikamoinen yllätys, että Alexandra ymmärsi sen, mitä kynsiltäni haluan, vieläkin paremmin, kuin kukaan muu aikaisemmin. Joskus näköjään vähempikin puhe siis riittää, kun ollaan samalla aaltopituudella :) Leopardikynsi oli oma toiveeni, mutta muiden kynsien toteutuksen, leopardikynnen maalaustavan ja värit annoin ammattilaisen käsiin.

Nyt kun olen vinkannut teille oman suosikkikynsihuoltajani, kertokaa te omat vinkkinne kotikaupunkinne kauneuspalveluista! Niin ja mikä on muuten ollut karmein kampaaja- tai kauneushoitolakäyntinne kautta aikojen?

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)

2/20 | 

Geelikynsiä olen alkanut miettimään, kun niin moni on niihin tyytväinen, hmmm.. Se pahin kampaajakäynti sattui täällä Ranskassa, missä tällä hetkellä asumme. Menin randomina eka kertaa suositun näköiseen paikkaan ja suosittuhan se olikin. Monsieur kampaaja vaan oli niin kiireinen, että hoiti samalla aikaa kolmea eri asiakasta. Ja vaikka hänellä oli pari apulaista mukana pesemässä ja sekoittamassa värejä, niin homma ei oikein ollut hallussa. Lopputulos oli oikeastaan ihan ok, mutta kotona ihmettelin, miksi niskaa kirvelee. Monsieur oli koneella nirhaissut myös nahkat mukanaan, niin että niska oli vereslihalla.. Myös paidan kaulukseni oli täysin värjääntynyt ja uusi paita oli sitten siinä. En mennyt takaisin.

Jenna
3/20 | 

Ihanat nuo leopardikynnet :) Itsellä ei koskaan ole ollut geelikynsiä ammatin vuoksi, mutta kiinnostas.

Andi
4/20 | 

Jee! Täällä toinen unkarilainen,olipas kiva lukea tästä onnistuneesta tapauksesta ;) Nätit kynnet, kiva blogi!

5/20 | 

Mä niin ymmärrän tuon oikean löytymisen! Mä olen aina ollut aika uskollinen kampaaja-asiakas, mutta silti en ole koskaan ollut 100% tyytyväinen kampaajaani. Kunnes edellinen jäi äitiyslomalle ja oli pakko löytää uusi. Ekalla kokeilulla onnisti: Oulun Wellhottaren Marjo osaa leikata ja laittaa hiukseni täydellisesti. Hän on ensimmäinen kampaaja, jolle uskaltaisin antaa vapaat kädet.

6/20 | 

Täällä Jyväskylässä toimii yks tyyppi kenen palveluihin luotan kerta toisensa jälkeen - nimittäin meikä ite! :-D Mä värjään ja leikkaan oman tukkani aina. En oo siis ikinä käyny kampaajalla, kun pienenä meidän täti hoiti homman mun puolesta, koulutettu kampaaja kun on. Sittemmin oon itse opetellut kynsien laiton ja muutaman vuoden tein itelle (ja kavereille) ihan rakennekynsiä, mutta nyt vuoden sisään vaihdoin geelilakkaukseen ja otin asiakkaiksi myös tuntemattomia. Hyvin on pelittäny tämä järjestely. Ripsienpidennysten hoidon oon sattuneista syistä ulkoistanu, mutta muuten teen käytännössä kaiken ite oli kyse mistä tilaisuudesta/tilanteesta tahansa! Tietty se olis aika spessuu istuu jonkun toisen laitettavaks, mutta meneehän siinä sitä massiiki sit - en ees pysty ajattelemaan kuinka ison pennin oon tällä tyylillä säästäny! Vielä kun etenkin värjäys onnistuu omasta mielestäni todella hyvin, nyt varsinkin kun vihdoin täydellinen tummanpunainen sävy löyty kaupasta! :-)
Nykyisin kaverit tulee mun luo ja pyytää tyylii hiusten leikkuuta tai värjäystä ja tietty mä suostun, tosin saate sanoina "En oo koskaa tehny mut koitetaan" :-D Iha hyvin on aina onnistunu haha!

Veera
8/20 | 

Juuri nyt olisin hyvää kampaajaa vailla. Hiukset sen kun kasvavat ja kynnys mennä huonokuntoisten hiusten kanssa vieraaseen tuoliin kasvaa sen mukana. Olis kiva löytää "joku" joka tekis niille "jotain". Edellisestä paikasta luovuin, kun sillä alkoi olla niin siivotonta, että asiakasta ihan kuvotti.

hanna
9/20 | 

Ihanat kynnet! Nyt aloin itsellekkin kaipaamaan tylsiin kynsiini eloa, täytynee etsiä itselle se oikea :)

Kolmistaan-Karoliina
11/20 | 

Suosittelen kyllä kynsiä. Ainakin omat kynteni ovat niin liuskoittuvat, että tämä on ainoa tapa pitää kädet kauniina ja huoliteltuina.

Kolmistaan-Karoliina
12/20 | 

Ehkä geelilakkaus? Mullahan ei ole siis näissä mitään lisäosia vaan oman kynnen pinta on vaan geelattu.

Eedith
19/20 | 

Wau, mitkä kynnet!

Karsein kampaamokäynti oli pari vuotta sitten, kun menin täysin mulle uuteen kampaamoon leikkauttamaan tukkani (aiempi luottokampaaja oli just muuttanut...). Mulla on pitkät ja paksut hiukset, jotka ulottuu puoleen selkään. Pyysin, että leikataan niin vähän kuin mahdollista, maksimissaan 5cm. Annoin luvan, että hiuksia saa aivan snadisti kerrostaa, kunhan lyhimpien ja pisimpien hiusten välinen ero ei ole kuin viitisen senttiä. Saatoin huutaa kampaajalle (yleensä en räyhää), sillä hiuksista lähti kauttaaltaan 15-25cm! Selitys oli, että "ajattelin sun haluavan vaihtelua". Whaaaat??! Ei kaikki pienten lasten äidit halua vaihtelua, vaikka edellisestä kampaamokerrasta olisikin vierähtänyt pidempi tovi. Selitys jatkui "nokun halusit vaihtaa hiusväriäkin". Silti hän myönsi, että pituudesta en ollut antanut lupaa leikata kuin 5cm, mutta oli halunnut tehdä siten, miten hänestä tuntui parhaalta. Huhhuh. Onneksi hiukset kasvavat ja nyt olen päässyt siihen hiustenmittaan mitä mulla oli ennen tuota käyntiä.

Mieheni on käynyt vuosia meidän lähellä työskentelevällä kampaajalla, jolla on kotona työtilat. Kampaaja on jo osa-aikaisella eläkkeellä. Kauhukäynnistä suivaantuneena menin mummokampaajalle, kun ajattelin, että se tuskin leikkaa liikaa. Juu ei leikkaa vaan osaa käsitellä mun hiuksia muutenkin just niin kuin haluan. Bonuksena on tuotteiden allergiaystävällisyys ynnä muut speksit. Hintakin on kohdallaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kynnet6
kynnet6

kynnnet5
kynnnet5
kynnet1
kynnet1
kynnnet3
kynnnet3
kynnnet4
kynnnet4

Muistatteko, kun otin vähän aikaa sitten kynsiini kestolakkauksen? Pidin huolletuista kynsistäni ihan kauheasti, mutta kuten jo aiheesta kertoneessa postauksessakin kerroin, kestolakkaus ei ehkä sovi niille, jotka haluavat käydä huollattamassa kyntensä mahdollisimman harvoin.

Vaikka kauneushoidoissa käyminen onkin ihanan rentouttavaa, arjen luksusta, en uskonut, että kestolakkauksen vaatima kahden viikon huoltoväli olisi minun juttuni. Niinpä päätin, että testaan seuraavaksi ihan oikeita geelikynsiä, joiden pitäisi kestää kynsissä puolet pidempään kuin kestolakkauksen.

Kuten alkukuvasta näkyy, mun kynnet luomuina ovat ihan kauheat. Käteni kuivuvat talvisin todella pahasti, ja tuntuu sille, kuin mikään rasva ja kuorinta ei auttaisi niihin.

Geelauksen kynsiini teki Flamingon Kitty Cat Beuty Centerin Kati. Ensin ajattelin, että voisimme pidentää kynsiäni tippien avulla, mutta sitten päädyimme kuitenkin siihen, ettei kynsiini laitettasi varsinaisesti mitään lisäosia. Geelin alla on siis vain oma, luonnollisen mittainen, kynteni.

Mulla on olut geelikynnet joskus menneisyydessäni, ja silloin halusin aina sen perinteisen valkokärkisen, ranskalaisen manikyyrin. Nyt oli kuitenkin tunne, että haluaisin vähän hullutella kynsilläni. Niinpä valitsimme tummansiniset kynnet pienellä kimallelisäosalla. Olin nähnyt jossain ulkomaisessa muotilehdessä, että manikyyrin kaari ei oltukaan tehty aivan siihen kynnen kärkeen, vaan pikemminkin hyvin lähelle kynnen tyveä. Ja niinpä pyysin samanlaista nyt itsellenikin.

Pro Nailsin geelikynnet ovat olleet mulla nyt reilut kolme viikkoa, ja ne voi kun taas todeta, että tämä on ihan mun juttu. On ihanaa katsoa käsiään, jotka ovat aina huolitellut. Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että käteni eivät kuivi enää niin pahasti. Nyt kun kynnet eivät ime kaikkea kosteutta, pysyvät kädetkin paremmassa kunnossa.

Mitäs piditte tämmöisestä vähän erilaisesta ranskiksesta? Ideoita joulukynsiin saa myös laittaa tulemaan!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

1/19 | 

Mallihan on oikein kiva!
Tummansininen kynsilakkakaan ei ehkä ole se tavallisin. Ei ainakaan täällä kehä III:n ulkopuolella

2/19 | 

Minähän tykkään kuin hullu puurosta :D
Mulla on valkoiset kynnet tällä hetkellä, mutta meinasin turkooseja ens kerralla.

p.marie
3/19 | 

Ihastelin kynsiäsi istuessani bussissa vieressäsi, kun olit Ikea-reissultasi suuntaamassa kotiin! Tunnistin sut vasta, kun nousit kyydistä, joten en tajunnut huikata sulle mitään blogi- ja Iholla-fanittamisestani.. :)

Iitu
4/19 | 

Mulla geelilakka pysyy 4-6 viikkoa! Toki kasvurajaa on jo paljon, mutta geelilakka on niin ohut, ettei kasvuraja haittaa samalla tavalla, kun aikoinaan geelikynsissä. Mutta hyvältä näyttää :)

5/19 | 

Hienot! Mä ostin viime kesänä oikein sellaisen geelilakkauskoneen itselleni, jotta saisin huolitellut kynnet kotikonstein. Sinne se on jäänyt kaapin perälle pölyttymään. Hyvä kun ehdin leikata kynnet parin viikon välein...

Tanja
6/19 | 

Ihan tosissaanko sää väität että sun kädet on kuivuu siksi että sun kynnet imee niistä kaiken kosteuden? :D Sun kannattaa sit sijottaa aina leikatut kynnet autoon ni ei mee talvella ikkunat koskaan huuruun kato ;)

Esko
8/19 | 

Heippa! Tässä siis ratkaisu talven varalle. Kiitos oikein hyvästä vinkistä!!..:) Kivaa päivää!!!

Jonsbe
9/19 | 

Aivan ihanat kynnet, pidän kovasti tosta ideasta tehdä kaari alemmas kuin yleensä! Jos itsellä olisi mahdollisuus niin laittaisin jouluksi ehkäpä matat cappuccinon väriset kynnet, joista yhteen olisi tehty rusetti tai hakisin inspiraatiota uudenvuoden rakettien väriloistosta :)

H
17/19 | 

Hmm, kestolakkauksissakin on eroja näköjään, koska mulle thdyt kestolakkaukset on aina kestänyt neljättä viikkoa. :) Huollossa olen siis käynyt 3-3,5 viikon välein, miten nyt olen ehtinyt, ennen kun lakka alkaa meneen huonoksi. Hoitolassa missä käyn, käytetään Artistic Colour Gloss -geelilakkaa. Siinä ei kyllä ole sitä "kalvoa" kynnen ja lakan välissä mikä sulla oli, eli ammattilainen poistaa aina edellisen lakan ennen uuden laittoa. Itse se on hankalaa kun lakka on aika tiukassa. Mutta tuossakaan kestolakkauksessa omat kynnet ei vahingoitu, vaan päinvastoin ne pääsee lakan alla kasvamaan ihanan pitkiksi :) Toisin kuin noissa geeli/tekokynsissä, joissa se omakin kynsi menee sitten ihan lyhyeksi kun geeliä poistetaan..

Ansku
19/19 | 

Heip! Koska olet aiemminkin ollut tarkka ekologisuuden yms kanssa, niin ajattelin suositella kynsienkin osalta sellaista - nimittäin Bio Sculpture. Tiivistääkseni hieman: Bio Sculpture on ainoa kynsienhoitosarja, joka on kliinisesti testattu, tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja soveltuu myös vegaaneille. Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön.
Kyseessä siis toimintamalli, jossa ei viilata omaa kynttä ja näin tuhota sen pintaa, ei pölytetä muutoinkaan viilaamalla juuri lainkaan, ja tuotteet ovat muutoinkin lähes täysin luonnonmukaisia. Tippejä ei käytetä ollenkaan, vaan pidentäminen tapahtuu muotilla tai silkillä.
Suosittelen kokeilemaan! :)
http://www.biosalonki.fi/ <- Tuonne ja Mariannelle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat