Kirjoitukset avainsanalla glitter-kynsilakan poistaminen

 

IMG_20161105_150447.jpg
IMG_20161105_150447.jpg

IMG_20161105_150512.jpg
IMG_20161105_150512.jpg

Niinhän siinä kävi, että jaksoin pitää geelikynsiä tasan sen kahden huollon verran, koska kuten jo ennen niiden ottoa uumoilinkin, en vaan kertakaikkiaan jaksa rampata huollossa niin usein, kun kynnet sitä vaatisivat. Vielä nuo ripsipidennykset ovat pysyneet matkassa, mutta saa nähdä, kuinka niiden kanssa käy. Ne ovat ihanat, tietenkin! Mutta se, että nykyisin rahaa menee kampaajalle paljon enemmän kuin ennen (näissä hiuksissa juurikasvu näkyy nopeasti), en oikein tiedä, raaskinko laittaa rahaa sekä ripsiin, että hiuksiin kuukausittain.


Geelikynisen jälkeen päätin, että glitter-kynnet saavat tästä lähtien - kunnes taas joku päivä kyllästyn - olla tavaramerkkini. Ne ovatkin olleet hyvä valinta, koska:


10 SYYTÄ RAKASTAA GLITTER-KYNSIÄ:

  1. Glitter-kynsilakan levittämisessä ei tarvitse juuri kynsilakanlaittotaitoja, koska pienet röpelöt ei haittaa.
  2. Glitter-kynsilakan kuivumisessa ei tarvitse olla niin tarkkana, koska vaikka tökkäisikin puolikuivan kynnen jonnekin, ei lovi näy pahasti.
  3. Glitter säilyy kynsissä kauemmin kuin mikään muu lakka.
  4. Ja kun se alkaa rapista, ei pieniä koloja näe yhtä selvästi kuin muissa lakoissa.
  5. Vaikka glitteriä irtoisikin jostain osin, ei koko kynttä tarvitse putsata. Sen kun sudit vaan lakaa päälle, eikä kukaan huomaa eri aikoina tehtyjä kerroksia.
  6. Glitter-kynsilakalla saa rispektiä kaikilta alle 7-vuotiailta.
  7. Ei ole asua, johon glitter-lakka ei kävisi. Kollarihousupäivään tulee glamouria, villapaita ja farkut kohottuvat ylöspäin ja juhla saa lisäpotkua kimalteesta.
  8. Glitter-kynsilakoissa lakan hinnalla ja laadulla ei ole niin suurta merkitystä kuin muissa lakoissa (toki viinkatkaa, jos olette eri mieltä. Mietin nimittäin juuri, kannattaako esim Essien glitteriin satsata)
  9. Glittereitä on kaikenvärisiä, joten vaikka pitäytyisikin vain kimalteessa, ei tarvitse kyllästyä.
  10. Glitterlakkoja voi sekoitella helposti. Joko purkkeissa tai sitten suoraan kynnen pinnalla.

YKSI SYY VIHATA GLITTER-LAKKAA
Kun joskus haluaisit poistaa glitterit, on se älyttömän vaivan ja työn takana!

-Karoliina-

Kommentit (16)

Nuutsa
3/16 | 

Poistossa kannattaa kokeilla myös sitä kynsilakanpoistoainetta, jonne sormi dipataan, annetaan olla hetki, hierotaan sientä vasten ja otetaan pois. Liotus on se juttu glitterlakan poistossa :)

kirsihannele
5/16 | 

Toi juttu on niin totta! Monet kiroilukohtaukset ja raivarit olen saanut poistaessani tai yrittäessäni poistaa glitter-lakkaa. Arg miten voi olla vaikeaa!!!

Näkkäri
7/16 | 

Kokeilin muutem aivan huikeaa glitterlakan levitystapaa pari viikkoa sitten: lakkaa suditaan ensin pieneen meikkisieneen ja sitten töpötellään kynteen. Oli muuten elämää mullistava kikka. Miksikö? Varmasti useille glitterlakkailijoille on tuttua se, että hileitä ei saa tarpeeksi/haluamilleen paikoille yhdellä tai kahdella lakkauskerroksella, ja sitten pitää töpötellä lakkaa paikoilleen ja/tai laittaa monta kerrosta,jolloin lakan kuivumiseen menee iäisyys. Sienitekniikassa ylimääräinen (kirkas) lakka imeytyy sieneen ja kynteen saa ultraohuella kerroksella paljon lakkaa. Samoin sienen kulmalla on helppo asettaa hilettä tai lakkaa juuri siihen osaan kynttä, mihin sen haluaa. Suosittelen kokeilemaan!

Karoliina Sallinen
8/16 | 

Katsoin saman videon. Oliko se sinusta liimaa, mitä laittoi kynsien reunoille? 

Kikaltsu
9/16 | 

Tietämättä ko. videota, väittäisin tuotteen olleen nestemäistä lateksia :) Niitä on viime aikoina tullut paljon markkinoille. Esim. Cesarsshopista saa Ctrl+Alt+Del lateksia.
Ja tosiaan glitterlakat kannattaa "muhittaa" folion avulla, hinkkaamalla lähtee vain järki :D
(mielestäni glitterlakoissa halppikset ovat samanlaisia kuin kalliimmatkin, vinkkaankin essencen lakoista, joita saa myös Suomesta, mutta erityisesti noista DM kaupoista - maksaavat siis 1,99€)

Vierailija
10/16 | 

KICKSistä nappasin viimeksi mukaan Loreal Disco ball -glitterlakan ja se on ihana! Yksi/kaksi kerrosta riittää ja lakka kuivuu mielestäni nopeammin kuin "yksvärilakka". Lakan poistaminen on todella vaivalloista, mutta pitää kokeilla tuota liotusta seuraavalla kerralla.

iidis
12/16 | 

Onpas hassua! Olen päätynyt viikko sitten ihan samaan tulokseen kynsilakkojen suhteen. Tosin sillä erotuksella, että en koskaan vaivautunut edes ottamaan niitä geelikynsiä :'D

Mun suosikki on Boho Greenin Gipsy Finish. Se on ihana helmiäisglitter, joka on kuin purkitettua talvipäivän kimallusta. Kynsillä se toimii upeasti yksinäänkin, vaikka se onkin väriläkan päälle tarkoitettu. Kynsissä kimalle näkyy valon osuessa ja on juuri sopivassa suhteessa söpö, diskreetti ja rohkean itsetietoinen, jos ymmärrät mitä tarkoitan.

dm fani
14/16 | 

hei karoliina,

mulla on muutamakin essien glitterilakka ja tykkään niistä kyllä kovasti. en tiedä kuinka paljon parempia ovat kuin jotkut muut merkit, sillä olen aika essie-uskollinen, mutta kertaakaan ei ole tullut pettymystä vastaan. ajattelin vain vinkata, että olethan huomannut, että saksan dm-myymälöissä on tosi hyvät essie-valikoimat. hinta pyörii siinä 7€ tietämillä, ymmärtääkseni suomessa maksavat 15€ luokkaa. eli kannattaa seuraavalla vierailulla tsekata!

Karoliina Sallinen
15/16 | 

Kiitos <3 Pakko siis hamstrata parin viikon päästä. Vitsi tuo Saksa on muutenkin niin paljon halvempi maa! 

dm fani
16/16 | 

hintataso on kyllä yks isoista plussista! suomivierailulle tullessa vien aina mukana tuliaisia, siskojen suosikkeja on edulliset meikit ja edullinen luonnonkosmetiikka, myös vitamiineja ja hiusvärejä olen vienyt pakettitolkulla mukanani edullisen hinnan takia. aivan sama hiusväripaketti oli 3e vs suomessa 15e pintaan O:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat