Kirjoitukset avainsanalla geelilakkaus

kynnet6
kynnet6

kynnnet5
kynnnet5
kynnet1
kynnet1
kynnnet3
kynnnet3
kynnnet4
kynnnet4

Muistatteko, kun otin vähän aikaa sitten kynsiini kestolakkauksen? Pidin huolletuista kynsistäni ihan kauheasti, mutta kuten jo aiheesta kertoneessa postauksessakin kerroin, kestolakkaus ei ehkä sovi niille, jotka haluavat käydä huollattamassa kyntensä mahdollisimman harvoin.

Vaikka kauneushoidoissa käyminen onkin ihanan rentouttavaa, arjen luksusta, en uskonut, että kestolakkauksen vaatima kahden viikon huoltoväli olisi minun juttuni. Niinpä päätin, että testaan seuraavaksi ihan oikeita geelikynsiä, joiden pitäisi kestää kynsissä puolet pidempään kuin kestolakkauksen.

Kuten alkukuvasta näkyy, mun kynnet luomuina ovat ihan kauheat. Käteni kuivuvat talvisin todella pahasti, ja tuntuu sille, kuin mikään rasva ja kuorinta ei auttaisi niihin.

Geelauksen kynsiini teki Flamingon Kitty Cat Beuty Centerin Kati. Ensin ajattelin, että voisimme pidentää kynsiäni tippien avulla, mutta sitten päädyimme kuitenkin siihen, ettei kynsiini laitettasi varsinaisesti mitään lisäosia. Geelin alla on siis vain oma, luonnollisen mittainen, kynteni.

Mulla on olut geelikynnet joskus menneisyydessäni, ja silloin halusin aina sen perinteisen valkokärkisen, ranskalaisen manikyyrin. Nyt oli kuitenkin tunne, että haluaisin vähän hullutella kynsilläni. Niinpä valitsimme tummansiniset kynnet pienellä kimallelisäosalla. Olin nähnyt jossain ulkomaisessa muotilehdessä, että manikyyrin kaari ei oltukaan tehty aivan siihen kynnen kärkeen, vaan pikemminkin hyvin lähelle kynnen tyveä. Ja niinpä pyysin samanlaista nyt itsellenikin.

Pro Nailsin geelikynnet ovat olleet mulla nyt reilut kolme viikkoa, ja ne voi kun taas todeta, että tämä on ihan mun juttu. On ihanaa katsoa käsiään, jotka ovat aina huolitellut. Erityisen iloinen olen kuitenkin siitä, että käteni eivät kuivi enää niin pahasti. Nyt kun kynnet eivät ime kaikkea kosteutta, pysyvät kädetkin paremmassa kunnossa.

Mitäs piditte tämmöisestä vähän erilaisesta ranskiksesta? Ideoita joulukynsiin saa myös laittaa tulemaan!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

 

 

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

1/19 | 

Mallihan on oikein kiva!
Tummansininen kynsilakkakaan ei ehkä ole se tavallisin. Ei ainakaan täällä kehä III:n ulkopuolella

2/19 | 

Minähän tykkään kuin hullu puurosta :D
Mulla on valkoiset kynnet tällä hetkellä, mutta meinasin turkooseja ens kerralla.

p.marie
3/19 | 

Ihastelin kynsiäsi istuessani bussissa vieressäsi, kun olit Ikea-reissultasi suuntaamassa kotiin! Tunnistin sut vasta, kun nousit kyydistä, joten en tajunnut huikata sulle mitään blogi- ja Iholla-fanittamisestani.. :)

Iitu
4/19 | 

Mulla geelilakka pysyy 4-6 viikkoa! Toki kasvurajaa on jo paljon, mutta geelilakka on niin ohut, ettei kasvuraja haittaa samalla tavalla, kun aikoinaan geelikynsissä. Mutta hyvältä näyttää :)

5/19 | 

Hienot! Mä ostin viime kesänä oikein sellaisen geelilakkauskoneen itselleni, jotta saisin huolitellut kynnet kotikonstein. Sinne se on jäänyt kaapin perälle pölyttymään. Hyvä kun ehdin leikata kynnet parin viikon välein...

Tanja
6/19 | 

Ihan tosissaanko sää väität että sun kädet on kuivuu siksi että sun kynnet imee niistä kaiken kosteuden? :D Sun kannattaa sit sijottaa aina leikatut kynnet autoon ni ei mee talvella ikkunat koskaan huuruun kato ;)

Esko
8/19 | 

Heippa! Tässä siis ratkaisu talven varalle. Kiitos oikein hyvästä vinkistä!!..:) Kivaa päivää!!!

Jonsbe
9/19 | 

Aivan ihanat kynnet, pidän kovasti tosta ideasta tehdä kaari alemmas kuin yleensä! Jos itsellä olisi mahdollisuus niin laittaisin jouluksi ehkäpä matat cappuccinon väriset kynnet, joista yhteen olisi tehty rusetti tai hakisin inspiraatiota uudenvuoden rakettien väriloistosta :)

10/19 | 

En tiedä, miksi sinisen valitsin (ei ole tosiaan mikään lempiväri yleensä). Mutta kävi jotenkin tuon kimalteen kanssa minusta kivasti :)

H
17/19 | 

Hmm, kestolakkauksissakin on eroja näköjään, koska mulle thdyt kestolakkaukset on aina kestänyt neljättä viikkoa. :) Huollossa olen siis käynyt 3-3,5 viikon välein, miten nyt olen ehtinyt, ennen kun lakka alkaa meneen huonoksi. Hoitolassa missä käyn, käytetään Artistic Colour Gloss -geelilakkaa. Siinä ei kyllä ole sitä "kalvoa" kynnen ja lakan välissä mikä sulla oli, eli ammattilainen poistaa aina edellisen lakan ennen uuden laittoa. Itse se on hankalaa kun lakka on aika tiukassa. Mutta tuossakaan kestolakkauksessa omat kynnet ei vahingoitu, vaan päinvastoin ne pääsee lakan alla kasvamaan ihanan pitkiksi :) Toisin kuin noissa geeli/tekokynsissä, joissa se omakin kynsi menee sitten ihan lyhyeksi kun geeliä poistetaan..

Ansku
19/19 | 

Heip! Koska olet aiemminkin ollut tarkka ekologisuuden yms kanssa, niin ajattelin suositella kynsienkin osalta sellaista - nimittäin Bio Sculpture. Tiivistääkseni hieman: Bio Sculpture on ainoa kynsienhoitosarja, joka on kliinisesti testattu, tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita ja soveltuu myös vegaaneille. Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön.
Kyseessä siis toimintamalli, jossa ei viilata omaa kynttä ja näin tuhota sen pintaa, ei pölytetä muutoinkaan viilaamalla juuri lainkaan, ja tuotteet ovat muutoinkin lähes täysin luonnonmukaisia. Tippejä ei käytetä ollenkaan, vaan pidentäminen tapahtuu muotilla tai silkillä.
Suosittelen kokeilemaan! :)
http://www.biosalonki.fi/ <- Tuonne ja Mariannelle! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kynnet2
kynnet2
kynnet1
kynnet1

 

kynnet3
kynnet3
kynnet4
kynnet4

Otin muutama viikko sitten omille syksyn puremille käsilleni hemmotteluhetken, kun Kampin Kitty Cat Beauty Centerissä minulle laitettiin SoPolish Protect & Peel –tekniikalla kynnet kuntoon. Ja kuten ennen-kuvasta näkyy, jo oli aikakin!

Musta olisi ihanaa olla sellainen huoliteltu leidi, jolla on aina iho, naama, hiukset ja kynnet ojennuksessa. Todellisuudessa olen kuitenkin semmoinen touhottaja, että aamulla laitetut hiukset ovat litassa jo lounasaikaan, eikä kynsien lakkailu tai kulmakarvojen nyppiminen ole asioita, joihin ihan ensimmäisenä kiinnitän elämässäni huomiota.

Toinen syy ei-huoliteltuihin käsiin on ainakin se, että tavallinen kynsien lakkailu on mun kohdalla aivan turhaa. Vaikka tekisin kaikki kauneusbloggaajien vinkit, rapisee lakka jo seuraavana päivänä manikyyristä.

Kun Jenna ehdotti mulle Kitty Catissa varsinaisten geelikynsien vaihtoehdoksi Protect & Peel –kestolakkausta, olin oikeasti aika skeptinen. Nämä kynnet tehdään nimittäin niin, että kynnen pintaan laitetaan eräänlainen muovikelmu, jonka päällinen sitten lakataan. Kelmun idea on se, että sen ansiosta käsittely ei vahingoita ollenkaan omaa kynttä. Plus sen voi ottaa milloin tahansa myös itse pois.

Juuri se – että lakan saa itse pois – pisti minut epäilemään. Jos se kerran niin helposti irtoaa, miten lakka voi kestää kulutusta.

Noh. Onneksi kokeilin. Lakka kesti minulla täydellisenä nimittäin 2 viikkoa ja kolme päivää, jonka jälkeen peukalon kynnestä irtosi pieni lakkapala, jolloin revin kaikkien kynsien muovikalvot irti. Ja totta tosiaan: Lakkakalvon sai napsaistua aivan itse pois, ja kynnet olivat aivan entisensä (plus paljon normaalia pidemmät, koska mulla ei yleensä kasva kynnet lohkeilematta!).

Lopullinen tuomioni SoPolish Protect & Peel – kynsistä:

+ Manikyyri tehtiin n. 45 minuuttia. Kiireisen naisen juttu!
+ Lakkaus kesti yllättävän hyvin.
+ Jos valittu väri kyllästyttää, voi tämä värin päälle lakata uudelleen. Ja lakan voi myös poistaa, eikä kalvokynsi mene miksikään. Testasin!
+ Edullisempi kuin perinteiset geelikynnet.
+ Loistava tapa laittaa kynnet kuntoon vaikkapa juhlia varten, jos ei halua jatkuvasti käydä laitattamassa kynsiään. Eikä edes kynsien poistosta tarvitse maksaa juhlahumun jälkeen.

- Kynsien kesto on toki lyhyempi kuin perinteisten rakenne- tai geelikynsien.
- Huollossa on rampattava useammin kuin perinteisten rakennekynsien kanssa.

Mikäs on Kolmistaan-porukan mielipide kynsistä: Luomut, geelit vai kestolakatut?

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

1/19 | 

Kuulostaa hyvältä. Mä suosittelen lämpimästi geelilakkausta. Todella kestävä, eikä lähde samallalailla helposti repimällä pois. :)

2/19 | 

Tänään sain juuri poistettua 3 viikkoa sitten laitetut kynsilakat (kiitos Elsan ja Mimmin toimisto), kulmakarvat nypitty joskus ja kampaajalle pitäisi varata aika.. Joo ei ole ykkösiä mullekaan nämä hommat listoillani. Onneksi on sentään ripset, huh..
hu laitan sulle postia siitä illasta..

3/19 | 

Luomut jos kynnet on vahvat ja hyväkuntoiset. Geelit, jos kynnet liuskottuu helposti ja on hauraat. Kestolakkaus sopii varmasti kynnelle kuin kynnelle. Itselläni on geelikynnet :)

4/19 | 

Apua mun alkoi tekemaan tosi paljon mieli kynsihuoltoon, tosi nattia jalkea tuli. :) Taalla Taipeissa on hyvin edullista laitattaa kynnet ja samalla saa hierontoja jne kaupan paalle. Tosin voin olla ihan varma ettei ihan noin pitkaikaista tulosta saa niissa edullisimmissa paikoissa, parin viikon kesto on ihan huikea!

5/19 | 

Hei!
Minkä hintaista tuo on suhteessa geeli- tai rakennekynsiin?

Itse menen luomulla kynsillä. Rakennekynnet oli aikanaan ja niitä rakastin, mutta aika ja raha eivät lopulta riittäneet niiden huoltoon.

Saako muuten F käyttää kynsilakkaa?

6/19 | 

heippa, uskoisin että geelilakkaus olisi hyvä vaihtoehto joka oman kynnen kasvusta on nätti 3-6 viikkoa vaikka sitä ei itse pois saakkaan, mutta ei tarvi niin usein huoltaa. Itselläni on niin kamalat kynnet jotka liuskottuu ja lohkeilee joten puoltoista vuotta on geelirakennekynnet ollut sormissa. Mikä ihaninta kynnet ovat aina siistit arjessa ja juhlassa ☺️

Karo
7/19 | 

Luomuilla mennään, mutta loistava idea.
Olen niiiiin samoilla linjoilla sun kanssa tuosta, miten ihanaa olisi olla huoliteltu ja hyvän näköinen leidi aina. Näin hoitovapaalla 1,5v:n kanssa se onnistuu kaikkein huonoiten. Aamupalan jälkeen pipo päähän ja puistoilemaan jne. Mukavuus ja käytännöllisyys vie tällä hetkellä voiton.

Janica
8/19 | 

Tämä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, en ole aiemmin kuullut tällaisesta mahdollisuudesta laittaa kynsiä. Olisikohan Oulussa joku joka laittaisi kynsiä näin..? Pitää tutkia :) Olen kokeillut geelilakkausta kaksi kertaa ja tykkäsin siitä kun se kesti hyvin ja kynnet pysyivät ehjinä. Minulla on myös ongelmana lohkeilu ja liuskottuminen :( Käytän enimmäkseen tavallista lakkaa. Yritän silloin tällöin olla luomukynsillä.

9/19 | 

Ompa kivan näköset kynnet :) Itse ainakin mielummin ottaisin just kestolakkauksen kynsiin kun esimerkiksi rakennekynnet, en ymmärrä miten kukaan pystyy elämään niiden kanssa :D

18/19 | 

Mulla on ollut joskus ihan sellaiset tipilliset piiiitkät kynnet. Onnistui elo, mutta opetella toki täytyi ihan uusia tapoja mm. avata tölkki tai painaa wc-pöntön nappulasta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat