Kirjoitukset avainsanalla foliokynnet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

otin viime syksynä geelikynnet Bio Sculpture Salonki Helsingissä, mutta aivan käsittämättömien aikataulukiireiden vuoksi minun täytyi luopua kynsistä ensimmäisen kerran jälkeen. Ei vaan ollut mahdollisuutta käydä kynsihuollossa, kun arki-illat olivat muutenkin niin täynnä.

Noh. Nyt uuden vuoden lupaukseni myötä päätin alkaa pitää itsestäni huolta, joten tämmöiset pienet arjen luksushetket kuuluvat asiaa. Marssin viime viikolla uudelleen kynsistudioon ja sain aivan kauhean liuskottuneiden ja huonokuntoisten kynsieni päälle Bio Sculpturen mustat geelikynnet. Tai no. 9/10 ovat mustia. Yksi kynsi saa loistaa foliokimalteessa.

Olo on nyt niin paljon huolitellumpi. Ja musta väri. Se nyt on vaan minusta aina ja ikuisesti se kaikkein tyylikkäin väri.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Salonki Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

Kommentit (9)

1/9 | 

Kivan lyhyet! Voisin harkita, vaikka tekokynnet ei ihan tunnukaan omilta.mullakin liuskottuu kynnet nyt häiritsevästi niin olis jotain tehtävä. jo maksoi?

2/9 | 

Mä en nyt kyllä kutsuisi näitä tekokynsiksi. Geelikerros on niin ohut, että on kuin olisi kynsilakka. Kaiken lisäksi geeli on "parempaa" kuin moni kaupan tavallinen kynsilakka, koska sitä ei ole testattu eläimillä (sopii jopa vegaaneille).

Mulla ei (kuten näkyy) ole lisäosaa, vaan geeli on oman kynnen päällä. Hinnasto löytyy täältä.

Suosittelen, Elsa!

m
3/9 | 

Anteeksi, ei liity aiheeseen nyt, mutta onko sulla paljonkin tatuointeja? Ei ole ainakaan aiemmin tullut mun silmiin blogissa vastaan.. oisko niistä (tai tuosta yhdestä) mahdollista tehdä postausta joskus? :) Lähinnä vielä kiinnostaa se näkökulma, kun olet opettajana töissä, että kuinka ok siellä on tällä hetkellä olla tatuointeja?

4/9 | 

Minä panostan kynsilakkoihin. Tai yritän ainakin. Lakata, putsata ja lakata uudestaan. Jotta kuivissa ja kurttuisissa käsissä olisi edes jotain kaunista.

Tilleritalleri
5/9 | 

Olen monesti miettinyt, miksi juuri tuo vihkisormussormi on usein juuri se eri värinen tai koristellumpi kynsi.. Ymmärrän jos on hääkynnet, mutta miksi sinulla(kin) juuri tuo kynsi? Sattuman piikkiin menisi muuten, mutta 95% kuvista, joissa tämä tyyli on juuri se vasen nimetön erilainen..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kävin huollattamassa viime kuussa ottamani geelikynnet taas Flamingon Kitty Cat Beauty Centerissä joulu- ja uusivuosikuntoon.

Sain kynsiini ihanan foliopäällisen ja nyt kynnet kyllä tosiaan hohtavat ilotulitteiden kanssa kilpaa. Pieni harakka sisälläni hykertelee! Kuvissa välkehdintä ei tosiaan pääse aivan oikeuksiinsa, mutta livenä, sormia heilutellessa, väri vaihtelee kynnen pinnalla hologrammikuvan tapaan.

Mutta hei: Mitenkäs tämä kynsien muoto? Halusin välttämättä viime kuun neliöiden tilalle klassiset suippokärkiset kynnet, mutta nyt olen kahden vaiheilla, onko tämä sittenkään minun juttuni.

Mikä teistä on nyt kaikkein tyylikkäin ja tuorein kynnenmuoto? Neliö, klassinen vai jotain muuta? Auttakaa taas tyylimummo pinteestä!

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

2/15 | 

Mä tykkään neliöistä, ehkä vanhanaikaista, mutta niiden kanssa on helpompi mun mielestä toimia.

Satu P
3/15 | 

Itellä on ollut sekä suippokärkiset että neliön malliset kynnet useampaankin kertaan. Oon tullut siihen tulokseen että pitkissä kynsissä toimii suippo malli ja lyhyemmissä neliö :)

kata
4/15 | 

tosi hyvältä näyttää! sopivat hyvin kun siulla pienet ja sirot kädet :) tykkään siis tästä mallista, luonnollisen näköiset.

5/15 | 

Omasta mielestä ei ole mitään yhtä ja oikeaa tapaa, jokaiselle sopii vähän erilainen muoto :) Oma valinta on ehdottomasti melko lyhyt neliö.

Daniella
6/15 | 

Mun valinta on pyöreä neliö :D Ja lyhyehkö pituus.

pulla
14/15 | 

Täydellisen tyylikäs väri! Nimim. Glitteriä sun muuta ei voi olla liikaa etenkään näin pimeään vuodenaikaan. Mutta jotakin liian "eläimellistä" suipossa muodossa on omaan silmään. Eivät kuitenkaan missään nimessä ole rumat tmv. Kaunis ja ilahduttavan erilainen blogi sulla/teillä, mahtavaa uutta vuotta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat