Kirjoitukset avainsanalla flunssan torjunta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ei ole helppoa pitää aikataulusta kiinni, kun kaiken hässäkän keskelle iskee kuume ja kauhea flunssa. Perhana.

Onneksi on lääkkeet, inkivääriä ja jumalten keksintö: nenäkannu! Niin ja mummola, jonne voi matkustaa kuromaan aikataulun kiinni.

F ei (kop,kop) ole vielä pahassa flunssassa, mutta mietin jo etukäteen, millä keinolla lapsen nenän saa yhtä puhtaaksi kuin itse saan nenäkannulla. Onko olemassa jotain lasten versiota? Esimerkiksi ulkomailla, josta voisi sellaisen kotiinsa tilata?

Oletteko säilyneet terveinä?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (11)

1/11 | 

Inkivääritee <3

Varsinainen flunssa ei ole vielä käynyt kimppuun, mutta sitä enteilevää ytimiin saakka puskevaa palelua on ollut kyllä jo viikon päivät. Ei riitä termari eikä kaks kuumaa juomaa päivässä kun yrittää pitää sormet vetreänä näppiksen äärellä.

Anu
2/11 | 

Meillä kohta yhdeksänvuotiaan flunssat hoidettu aina apteekin nenäsuihkeilla esim Naso Dexpanthenol ratiofarm ,sisältää merisuolaliuosta ja hieman bepahtenia, eli huuhtelee ja rasvaa limakalvot. Ihan paras konsti , suihkeilla on vältetty tähän asti lääkekuurit, näin uskon ? Tytär osannut jo pienestä itse hoitaa suihkuttelut . Lisäksi yöllä on nuhanenän yöpöydällä sipulia pilkottuna , pitää nenän hyvin auki nukkuessa . Toivottavasti tauti ei tavoita , mutta jos iskee niin sitruuna , hunaja ja inkivääri helpottaa ?

Anniina
3/11 | 

Lasten nenän huuhteluun löytyy apteekista suihkutettava merivesiliuos; Physiomer.

Jenni
4/11 | 

Meillä toi Physiomer on toiminut hyvin mukulalla, ja siitä on sanottavilla myös aikuisten versio. Ja idea siis sama kuin nenäkannussa, mut ei tarvi ite läträtä niitä liemiä :)

neito
5/11 | 

Meillä on kuusi ja kolme vuotta vanhat lapset, joiden nenät flunssan iskiessä huuhtelemme nenäkannulla. Kuusi-vuotiaalla alkaa olla jo aika isot sieraimet ja huuhtelu onnistuu helposti ja useimmiten itse pyytää nenän huuhtelua, kun homma helpottaa oloa huomattavasti ja sitten flunssan edetessä varsinkin yötä vasten kyselemme, että tartteeko huuhdella.

Kolme vuotiaalla huuhtelu on pienen nenän takia hieman hankalaa, mutta onnistuu kyllä ihan aikuisten versiolla. Nenän huuhtelu on onnistunut nenäkannulla vajaa 2,5 vuotiaasta asti. Lastenlääkärit ovat katsoneet mua oudosti, kun olen ohimennen maininnut nenän huuhtelusta kuopuksella. Yksi ei oikein uskonut, että kaksivuotiaan nenää voisi huuhdella. Mut kuopus on suuri esikoisen fani, joten se varmaan edes auttoi asiaa. :)

Jos lapsi ei ole halukas tuohon nenäkannuun, niin tuo Physiomer on myös tehokas ja toimii samaan tapaan kuin nenäkannu. Mut mun mielestä aika kallis kyllä suolaliokseksi, mut auttaa kyllä hyvin.

neito
11/11 | 

Tarkennuksena vielä, että meillä siis aikuinen käsittelee sitä nenäkannua ja ohjailee lasta oikeaan asentoon. Vaatii kyllä sitten lapsen halukkuuden asiaan ja aikuiselta hyvät hermota ohjata lasta ja tiedon miten se oma nenä huuhdellaan sillä kannulla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat