Kirjoitukset avainsanalla flunssa AND smoothie

P2082443.JPG
P2082443.JPG

P2082448.JPG
P2082448.JPG

Kuten kerrottu, olen tällä viikolla potenut flunssaa. Ja koska nämä smoothiet ovat niin lähellä sydäntä, kehittelin sellaisen smoothien, jolla aika todennäköisesti estää flunssaa tai ainakin lyhentää sen kestoa. Lääkärihän en toki ole, mutta kyllä minä uskon kaikkiin vitamiinipommeihin ihan urakalla. 

FLUNSSANTAPPOSMOOTHIE (4dl):

  • 2dl mantelimaitoa
  • 1-2dl punaisia viinimarjoja
  • reilu palanen inkivääriä pilkottuna
  • 1 banaani
  • 1/2 dl tyrnimehua
  • pinaattia
  • hunajaa maun mukaan
  1. Kuori ja pilko inkivääri. 
  2. Sulata viinimarjat niin, etteivät ne kuitenkaan ole kuumia.
  3. Laita kaikki ainekset blenderiin ja surauta. 

Mitään kaunista katseltavaahan tämä ei ole.  Mutta kyllä vaan tekee hyvää ja maistuukin paremmalle kuin miltä näyttää! 

-Karoliina-

Kommentit (6)

Pikkuauto
1/6 | 

Smoothiet ovat ihan lemppareitani vaikka muuten liian vähän meillä terveysruokaa syödään.
Saako inkiväärin hienoksi ihan sauvasekoittimella? Mikä tämä mantelimaito on? Kuulostaa hyvältä.

Karoliina Sallinen
2/6 | 

Hmm...sauvasekoittimisesta en ole varma. Mutta blenderissä ainakin menee. 

Mantelimaito on tosi hyvää! Tuo makeutta (myös makeuttamaton) smoothieisiin. Sopii siis hyvin noiden kirpeiden marjojen ja hedelmien kaveriksi. 

Vierailija
3/6 | 

Tämä ei kyllä lyhennä flunssan kestoa. Ainoa, joka todistetusti lyhentää flunssan kestoa on sinkki niin järjettömin annoksin imeskelytabletteina että sitä ei kyllä kykene mistään hedelmistä saamaan. Lapsilla hunaja lyhentää todistetusti flunssan kestoa (ei näyttöä taas aikuisilla).

Vierailija
4/6 | 

Ja lisäys nyt vielä että tietoni perustuvat siis siihen että valmistun parin vuoden päästä lääkiksestä, mutta netistä löytyy kyllä hyvin suomeksikin tästä asiaa kollegoiden blogeista jos haluaa jatkossa julkaista blogissa tietoa eikä arvailua :)

Vierailija
5/6 | 

Kyllä näkee taas että ei ole lääkikseen psykologisia testejä. Asiat voisi ilmaista niin monella tavalla. Onnea vaan valitsemallasi uralla - tai paremminkin onnea kynsiisi päätyville potilasparoille.

Karoliina Sallinen
6/6 | 

Kolmeen edelliseen:

Kuten jo tuolla postauksessa mainitsinkin, itse en ole lääkäri :) Kiitos paljon sinkkiasiasta muistuttamisesta. Sitä aina välillä olenkin ottanut flunssaan. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat