Kirjoitukset avainsanalla festarikassin sisältö

20140710-221627-80187625.jpg
20140710-221627-80187625.jpg

Kaksi vuotta viimeisimmästä Ilosaarirock-reissustamme. Ja se jos mikä, on ainakin yksi vuosi liikaa.

Onneksi huomenna asiaan tulee muutos, kun suuntaamme auton nokkamme kohti Joensuuta. Ou jeah!

Vaatehommelit ovat vielä totisesti hakusassa, joten niistä ei festarivinkkiä voi kirjoittaa. Mutta sen jo vuosien kokemuksella tiedän, mitä sinne varsinaiseen festarialuekassiin on (ainakin) hyvä pakata. Niin ja mitä ei ehkä kannata mukanaan roudata.

Festarikassiin, VIE:
- peili (bajamajaehostusta varten)
- kampa ja hiuspuuteri/kuivashampoo (loistotuotteet hikisten hiusten uudelleenlaittamiseen)
- kosteuspyyhkeitä ja talous/wc-paprua
- käsidesilappuja
- minimeikkipussi (puuteri ja huulirasva)
- uikkarit ja minipyyhe (esimerkiksi Ilosaaressa voi välillä pulahtaa virkistävään järviveteen musan soidessa aivan vieressä)
- käteistä ja henkkarit
- taiteltava peppualusta (superkätevä nurtsilla istuskeluun. Ei kastu tai kylmety berberi, ei tule pissatulehdus)
- iltaa ja yötä varten pitkähihainen/takki
- sadeviitta
- aurinkorasvaa ja -lasit

Festarikassin NOUNOU:
- nippu pankkikortteja
- alkoholijuomia piilotettuna "salaiseen" paikkaan

Kuka muu suuntaa huomenna Joensuuhun? Vai onko jokin muu festari kesän must-juttu? Onko muuten niitä, joiden mukaan festarointi ei sovi enää ikäihmisille, eli meille mutseille ja faijoille?

Ihanaa viikonloppua!

-Karkki-

HUOM! Kätevää on myös kassi kassissa, eli ison kassin sisään sujautettu pieni kassi tai meikkipussi, jonne voi laittaa ne tärkeimmät kamat: rahat ja puhelimen(joka tosin ei luultavasti kuulu festarialueella)

Kommentit (6)

Sylvia
1/6 | 

Ai tähän on tultu..vai vielä peili ja kuivashampoo festarivarustuksina? Mun festarikassi koostui ihan jostain muusta. ;)Ei vaan, ihanaa hillumista Ilosaareen! Eikä oo niin väliksi vaikka et siihen peiliin ehtisikään kurkata.

Äiti
3/6 | 

Pissatulehdushan ei tutkitusti tule kylmästä, vaikka näin luullaan ;-)) Vain siitä että väärät bakteerit kulkeutuvat virtsaputkeen.

Karoliina Sallinen
6/6 | 

Näin 20 pissatulehduksen ja 2 munuaistulehduksen kokeneena uskon kylmän negatiiviseen vaikutukseen, sanoipa kuka mitä hyvänsä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat