Kirjoitukset avainsanalla etukortit

Me kuvasimme kuukausi sitten Pivon ja Bellablogien yhteistyönä videoita, joissa minä, Jonna ja Pauliina puhuimme rahasta ja säästämisestä.
Olen aina ollut mielestäni ihan fiksu raha-asioissa. En mikään erityisen pihi ja pedantti, mutta en myöskään yli omien varojen eläjä. Keskustelu kuitenkin tyttöjen kanssa osoitti, että voisin toimia jatkossa vieläkin paremmin.

Yksi mahtava tapa seurata rahankulutustaan on ladata puhelimeen Pivo-app. Se on ikään kuin mobiililompakko, joka pysyy koko ajan ajantasalla siitä, mitä varoille tapahtuu. Se näyttää kulut reaaliajassa, ja sen avulla voi säädellä omaa rahankäyttöään. Niin ja mikä parasta näin taulukkonörtille, sinne voi asettaa itselleen myös tavoiteviikkoja ja sitten katsella käppyröistä, kuinka kulutussuunnitelmissa on pysytty.

Minulla on Osuuspankin tili, joten itse voin käyttää Pivosta niin sanottua laajaa versiota. Tällä hetkellä tämä laajaversio ei vielä ole käytössä muiden pankkien tileissä, mutta muidenkin pankkien asiakkaat voivat käyttää hyödyksi Pivo-etuja: Cityshopparia, Pinsiä ja Hesburgerin Bonusklubia. Nyt ei siis enää tarvitse tukkia konkreettista lompakkoa niin monella etukortilla (ja unohtaa niitä kotiin), vaan edut kulkevat mukana kätevästi puhelimessa.

Katsopa meidän video tuosta alta tai täältä linkistä. Siinä paljastuu mm. se, kuinka eri tavalla me kaikki kolme naista käytämme Pivoa omassa arjessamme.

https://youtu.be/Ct4u8I7rNdg
Oman Pivon voi ladata täältä.

Oletko sinä kova säästämään? Ja ketä muuta motivoi tuollaiset taulukot raha-asioissa?

-Karoliina-
 

Kommentit (4)

Sonja K
1/4 | 

Heips! Tää oli hyvä muistutus: oon kuullut tästä aiemmin, mutta nyt videon katsomisen jälkeen, tuli jopa ladattua puhelimeen kyseinen app! :) Ootkohan mahdollisesti kirjoittanut tästä postausta aiemmin, tuli mieleen, kun yritin muistella, että missä yhteydessä tästä oon kuullut!

Mielenkiinnosta kysyn, että mistä arjen asioista (ruokakaupassa, ulkona syöminen, kosmetiikka, kampaajakäynnit tms.) olet valmis tinkimään ja mistä taas et voisi tinkiä missään nimessä?!

Monaveronika
2/4 | 

Itse olen myös Pivon suuri fani, ja seuraan + ennakoin sekä omaa kulutusta että hyödynnän cityshoppari-etuja. Lisäksi huippu juttu on mielestäni se, että koska pivon saa halutesaan ilmoittamaan aina kun siihen liitetyllä kortilla on tehty ostos, voi suht nopeasti huomata ja reagoida jos vaikkapa korttitiedot on kopioitu ja joku alkaa käyttämään korttia. Nettipankissa ei tule käytyä läheskään niin useasti, joten muuten reagointiin voisi ainakin itsellä tulla jopa viikon viive.

3/4 | 

Hyvin muistettu. Olen kyllä. Täältä löytyy kaikki uudet ja vanhat Pivo-tekstit.

Hmm. Mä säästän varmasti turhista mielitekovaatteista ja siitä, että ruuan pitäisi aina olla jotenkin hienoa. Perusarkiruoka, tosin hyvä sellainen, käy mainiosti. Kampaajalla käyn ehkä 4 kertaa vuodessa, joten sekin on säästö.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiedättehän sen tunteen, kun asioidessasi kaupassa tai ruokapaikassa maksun hetkellä mieleen muistuu se alekuponki tai alennuskortti, josta saisi tuotteen halvemmalla hinnalla, mutta joka on taas kerran unohtunut kotiin, ja tästä syystä sinun on pulitettava koko summa.

Useinhan nuo alennukset eivät tietenkään mitään megasummia ole, mutta kyllä se silti vaan pistää suututtamaan, kun mahdollisuus olisi säästöön. Sentti on miljoonan alku, vai miten se nyt menikään.

Syy, minkä takia minulta usein puuttuu kanta-asiakaskortti tai vaikkapa Hesen alekuponki johtuu yksinkertaisesti siitä syystä, että en vain kertakaikkiaan voi kantaa jokaista lappua, lippua ja muovilätkää lompakossani. Nykyisinhän jokaisella liikkeellä on omat korttinsa, eikä mistään löydy rahapussia, jonne ne kaikki mahtuisivat.

Kun sain ennen joulua testattavakseni Pivon, mobiililompakon, tutustui aluksi oikeastaan vain erilaisiin maksuliikennekäppyröihin, joita järjestelmä piirsi sen mukaan, kuinka pankkikorttiani vinguttelin.

Nyt tammikuussa olen puolestani tarkastellut Pivon käyttöä Pins-kortin kautta. Pinshän on mm. Siwojen, Valintatalojen, Matkahuollon ja Synsamin yhteinen etukortti, jossa ostoista kertyy pinssejä, joilla voi sitten puolestaan lunastaa erilaisia palkintoja riippuen pinssien määrästä.

Pinsin ja Pivon yhteistyö on aika yksinkertainen. Pins-edut löytyvät kännykässäni toimivasta Pivosta, jolloin voin tarkistaa tarjoukset kätevästi mobiilisti. Pins-korttia ei tarvitse myöskään roudata mukana jo muutenkin etukorteista pursuilevassa lompakossa, vaan kännykän Pivossa olevaa Pinsiä vilauttamalla saan Pinsiin liittyvät edut kaupoissa. Pins-pisteiden näkeminen käy myös Pivon kautta. Kirjaudun vain Pivo tunnuksillani sisään, ja selaan Pins-pisteideni kertymän.

Pinsin ja Pivon yhteistyö on kyllä kätevä juttu. Jotta Pivo olisi kuitenkin ei vain hyvä, vaan erinomainen mobiilipalvelu, toivoisin, että sieltä löytyisi monen muunkin firman ja kaupparyhmän etukortit. Että ihan vain vinkiksi pivolaisille :)

Yhteenvetona voin sanoa, että Pivon taulukot rahankäyttövirroista on erinomainen. Ei enää ruutupaperirustaamista tai rahavirtapimennossa shoppailua! Maksukorttiasioissa voisi kuitenkin olla vielä toivomisen varaa. Mitä enemmän Pinsin kaltaisia kortteja löytyisi Pivosta, sitä siistimpänä todellinen lompakko säilyisi ja sitä enemmän Pivo-palvelua haluaisin käyttää.

Kuka muu haluaisi etukortit, alet ja alekupongit kännykkään yhden palvelun alle? Entä oletteko Pins-Pivo-asiakkaita?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (17)

1/17 | 

Tämä Pivon kampanja on kyllä ilmeisen tehokas, kun siihen törmää niin monessa blogissa. Näissä yhteistyöpostauksissa olisi hyvä tuoda selkeästi esille, minkä pankin asiakkaille (OP:n?) palvelu on tarkoitettu. Innostuin aiheesta jo aikaisemmin toisen blogipostauksen perusteella, mutta ei Pivo toimi kunnolla minulla kun olen Nordean asiakas.

Henni
2/17 | 

Onko nimesi sittenkin siis Kaisu-Maija eikä Karoliina? :)

3/17 | 

Totta. Mun moka. Olisi ehdottomasti pitänyt tähänkin postaukseen tuo OP-juttu mainita. Ensimmäisessä postauksessa siitä kirjoitin, mutta toki en voi olettaa, että kaikki ovat sitä lukeneet. Kiitos, kun otit asian puheeksi :)

jenska
5/17 | 

Hei, sitä jäin miettimään, että kuinka ne pinssit sitten sulla kertyy, jos sulla ei sitä itse korttia ole kuin jossain puhelimen uumenissa? Kun mun käsittääkseni se kortti pitää kuitenkin vetää siitä masiinasta läpi, että niitä pinssejä kertyy..? Vai onks multa mennyt taas jotain oleellista ohi :-)

?
6/17 | 

Miksi tuossa kelakortissa kuitenkin luki Etunimen kohdalla Kaisu-Maija (ennenkuin nimi myöhemmin peitettiin)?

7/17 | 

Oli pakko peittää :) Tuo henkkarin näkymiminen ei ollut varmasti hirveän hyvä juttu. Mutta kyllä, edelleen. Karoliina on mun kutsumanimi ja virallisten papereiden nimi. Toki järjestys, jossa nimet kirjoitetaan, voi olla hieman erikoinen ;)

8/17 | 

Jepulis. Eli Pinsit saa toki kortin kautta, mutta myös vilauttamalla puhelimen Pivo-Pinsiä. Ja sieltä mobiilisti ne kertymät voi myös nähdä.

Jenska
9/17 | 

Siis miten ne kertyy sinne puhelimen pins-kortille jäi epäselväksi? Tarjousten saamisen tuolla tavalla kyllä ymmärrän, mutta miten ne itse pins-pisteet sinne puhelimeen hyppää?

Hemu
10/17 | 

Etunimiä voi olla kolme(vaikka niistä muista puhutaan toisina ja kolmansina niminä) ja niistä mikä tahansa voi olla kutsumanimi. Maksimissaan etunimiä voi siis olla kuusi, jos ne on yhdistetty väliviivoin: Kaisu-Maija Peppi-Lotta Helmi-Inkeri Suomalainen, jota kutsutaan Lotta-nimellä. :)

Ella
11/17 | 

Sama mietityttää myös täällä vaikka siwassa oon töissä :D Eli miten ne sinne sun puhelimeen hyppää? :)

Jenska
13/17 | 

Hei kollega! Mä en kehdannu tätä siwaduunia tuohon ensimmäiseen kommenttiini laittaa, etten paljastaisi mahdollista tyhmyyttäni :D

Kolmistaan-Karoliina
14/17 | 

Moikka siwalaiset! Voitte siis näpytellä mobiili-Pivossa näkyvän koodin käsin kassaanne, ja näin pisteet kertyy :)

Jenska
15/17 | 

Eli vilauttaminen hivenen liioiteltua ;)

Liisa Luikas
16/17 | 

Hei
Mulla on kyllä Pivossa etuja käytössä vaikka en OP:n asiakas olekkaan. Muuten tosi kiva blogi sulla <2

Ella
17/17 | 

Joo oli pakko kysyä kun ei ollut omalle kohdalle osunut :)
T. Siwalainen :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat