Kirjoitukset avainsanalla blogilista lopettaa

P5101048
P5101048

Blogilista, palvelu, jonka kautta moni teistä seuraa blogeja, lopettaa toimintansa tulevana maanantaina (1.6.2015). Jotta saisit edelleenkin meidän uudet postaukset kätevästi nähtäville, listasin tähän tavat, jolla meitä voit seurata.

Kivaa iltaa ja pysykää menossa mukana:)

-Karoliina, Esko ja F-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

Arja
1/8 | 

Onpas vaikeaa vanhalle rouvalle! En ole kirjautunut mihinkään noista edellisistä tai en kuitenkaan ole käyttänyt niitä aikaisemmin. Olen kai "muinaisjäänne"!!!!!
Mutta sen näkee sitten, mitä tapahtuu 1.6 jälkeen minun kohdallani teidän perheen seuraamisen suhteen. Kiitos tästä ajanjaksosta, olen viihtynyt.

TätiO
2/8 | 

Varmasti ja aina. Vaikka olen kommentointipuolella viettänyt hiljaiseloa (luen uudet postaukset töissä eikä ehdi kommentoida ja kotona unohtuu), täällä luetaan ilman mitään listojakin. Puhelimen oma bookmark ja insta kertoo milloin uutta luettavaa.

Moni kirjoitus jäänyt kommentoimatta ja harmittaa. On muutes vaan ollut muuta elämää. Sairauksia huhtikuun ja toukokuussa tänään olleet kuuskymppiset ja la kevätjuhlat työllistäneet. Kevätjuhlakahvilan järkkääminen vanhempien voimin työllistää yllättävän paljon..

Ja oon lupautunut taas vähän kaikkeen. Ehkä kohta helpottaa.

Lupasin blogiakin päivittää. Asiaa on muttei aikaa kirjoittaa. Höh!

Lomaa odotellessa joka koittaa teillä kohta!!!!!!

Jutta
3/8 | 

Pystyyks bloggerin kautta edelleen seurata, vai liittyykö se tohon blogilistaan? :)

Esko
4/8 | 

Huomenta Arja! Aina perusvarma on tulla suoraan tänne sivuille: kolmistaan.bellablogit.fi Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin. Kivaa viikonloppua!

Esko
5/8 | 

Heippa TätiO! Jakseluja kevääseen ja kaikkea hyvää! Pysy linjoilla..:)

AnnikA
6/8 | 

En edes tiennyt et voisi olla jotain muutakin tapoja seurata blogia kuin tulla tänne! Kaikkea oppii kun vanhaksi elää (30+).. ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat