Kirjoitukset avainsanalla Bloggers`s Market 2014

kolmistaanbloggersmarket
kolmistaanbloggersmarket
joulumyyjaiset
joulumyyjaiset

Itsenäisyyspäiväviikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään Ornamon Design Joulumyyjäiset, jossa iso liuta hienoja suomalaisia tekijöitä ja suunnittelijoita myy tuotoksiaan. (Lista mukana olevista toimijoista löytyy täältä).

Tänä vuonna, ensimmäistä kertaa, myyjäisten lisäksi Kaapelilla järjestetään myös Blogger's Market, jossa (pääasiassa) bloggaajat myyvät kirppishengessä omia vaatteittaan ja sisustustuotteitaan.

Ja kuten jo varmasti arvaattekin, olemme Eskon kanssa myös mukana tapahtuman myyjätiimissä. Oikein Ikea-säkkitolkulla!

Myyntipöytämme notkuu pääasiassa XS/S-kokoisia naistenvaatteita ja L/XL-kokoisia miestenvaatteita. Niin ja tietysti kenkiä, asusteita ja ehkä myös muutamia Neiti-F:ltä pieneksi jääneitä vaatteita.

Varatkaapa siis kalenteriinne itsenäisyyspäivä kirppistelyä varten. Mun ja Eskon kledjut myydään ainakin aivan pilkkahintaan! Pääideana vain se, että saadaan varaston kaaos selätettyä.

Tervetuloa siis mukaan!

-Karoliina-

BLOGGER´S MARKET / HELSINKI 6.12.2014

Paikka: Merikaapelihallin parvi, Kaapelitehdas
Osoite: Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Aukioloajat: la 6.12. klo 10-18

Kommentit (6)

Siiri
1/6 | 

No voi kökkökikkare kun en siellä pääkaupungissa asu! Yhä useammin tulee tämä tunne mutta tämä opiskelu pitää kiinni täällä entisessä pääkaupungissa. Ja onhan tämä aivan ihana kaupunki myös, joulukaupunki. Viikkoa myöhemmin olisin vasta sillä suunnalla - taitaa olla liian myöhäistä. Ja oltais vielä saman kokoisia ja sulla on niin kiva tyyli!

Suski
2/6 | 

No täällä toinen miettii että voi kaikkien aikojen kökkökikkare! Olispa mukava tulla, nimittäin uskon että ostettavaa löytyisi, koko meidän kolmikolle. Mut ei pysty, ei. Teillä riittää varmaan jonoa ovelle asti! Hyvää kirppistelyä!

Sara-K.
5/6 | 

Moikka! Hei pakko kysyä, kun instagramissa tiedustelit lindexin merinovilla alusvaatteista, että ostitko itsellesi? Ovatko olleet hyviä?

Taina M
6/6 | 

Kolmas kökkökikkare. Ensnäkin tuo päivä duunia ja toisekseen matkaa rontti 200 km... Mutta hupia myyjäispäivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat