Kirjoitukset avainsanalla bloggaaminen työnä

MAINIO AW1718 MULTICULTURE 016.jpg
MAINIO AW1718 MULTICULTURE 016.jpg

MAINIO AW1718 MULTICULTURE 019.jpg
MAINIO AW1718 MULTICULTURE 019.jpg

MAINIO AW1718 MULTICULTURE 020.jpg
MAINIO AW1718 MULTICULTURE 020.jpg

MAINIO AW1718 MULTICULTURE 010.jpg
MAINIO AW1718 MULTICULTURE 010.jpg

Moni teistä on varmasti kesän aikana huomannut, että olen ollut auttamattoman huono vastaamaan teidän kommentteihinne. Tai jos totta puhutaan: En ole varmasti vastannut yhteenkään tekstiin. Siihen on syynsä. Ehkä vähän hatarat. Mutta syyt kuitenkin. Nyt on selittelyn vuoro.

Viime vuodet ovat olleet minulle aika rankkoja. Henkisesti ja fyysisesti – jos niitä voi edes erottaa toisistaan. Ja kun on ollut pitkään kiirettä ja vähän kaikkea, olisi loma ollut oikeasti aika tarpeeseen. Mutta niin ihana, paras ja rakas ammatti kun tämä bloggaaminen onkin, on tässä yksi huono puoli – tästä ei ole lomaa. Totta on, että saan päättä työpäiväni itse ja postauksia voi tehdä vaikka kuukauden etukäteisajastuksella jemmaan. Mutta siltikin blogi on läsnä suurimmassa osassa päivistä – se tulee sähköpostiin, kilahtaa puhelimeen tai juolahtaa ideana mieleen. Olo on kuin maanviljelijällä, joka ei koskaan saa maatalouslomittajaa.

Ja älkää ymmärtäkö väärin. Kuten sanottu, RAKASTAN tätä työtä, mutta joskus on vaan pakko ottaa pieni irtiotto. Koska itse teksteistä loman pitäminen ei ole mahdollista, täytyi minun tehdä näin jälkikäteen ajateltuna ehkä vähän tyhmäkin ”pakkolomailu”– päätin, että kesällä jätän kaiken muun kuin itse postausten kirjoittamisen pois päivälistoistani. En vastaa kommentteihin, en päivitä juuri somea ja sähköposteistakin valikoin vain kaikkein tärkeimmät.

Mutta tiedättekö mitä? Jokaisen kommentin olen lukenut, rekisteröinyt ja painanut mieleeni. Olen ottanut neuvoa, kuunnellut kokemuksia ja ollut muutenkin kartalla siitä, mitä teille kuuluu siellä ruudun toisella puolella.

Nyt on alkanut kuitenkin jo syksy (josta olen toitottanut jo useaan kertaan). Syksy tarkoittaa taas järjestelmällistä otetta, oikeaa kokonaisvaltaista bloggaamista vuorovaikutuksineen, kaikkineen.

Joten te ihanat, jotka olette minun himmailuistani huolimatta pysyneet mukana. Kiitos ja anteeksi!
Hyvittelyksi kaikesta tästä puolitehoisesta kesästä, pistetään pystyyn arvonta:

Kommentoi tähän alle, millaisia postauksia tai kuvia haluat syksyn aikana nähdä. Ja mihin kysymyksiin haluaisit vastauksen. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 100 euron lahjakortti Mainion nettikauppaan. Arvonta-aikaa 19.8.2017 asti .

-Karoliina-

Kuvat: Mainio, AW2017/Drop1

Kommentit (71)

Moojus
1/71 | 

Täällä toivotaan juttuja ihan normaalista arjesta ja myös mielipidekirjoituksia ajankohtaisiin asioihin, ne ovat tämän blogin parhaimmistoa mielestäni. Mukavaa alkanutta syksyä!

Elina5
2/71 | 

Hyvin vähän kommentoin koskaan mihinkään blogiin ja meinasi tämäkin jäädä kun kirjautumiseksi meni mut tein sen.En lupaa vieläkään kommentoida postauksiin mut luen blogitekstejä mielellään.

sinun blogisi on ollut seurannassa jo useamman vuoden. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa..

postausaiheita vois olla tavallinen uus perhe arki lapsen näkökulmasta.. miehesi voisi joskus kirjoittaa tekstin teidän arjesta. 

Kivaa syksyn alkua teille!

eevsku
3/71 | 

Postauksia arjesta, pienistä iloista, ajankohtaisista aiheista.. Tykkään paljon tyylistäsi kirjoittaa, jatka samaa rataa ! :)

s-k-v
7/71 | 

Tahtoisin postauksia koululaisen vaatetuksesta ja ihan tavallisista koululaisarjen aikataulu ym. asioista.

iituska
8/71 | 

Mua kiinnostaa kovasti F:n koulutaival - miten kouluun siirtyminen sujuu, mitkä on pienen koululaisen must-juttuja, äidin näkökulma suureen muutokseen jne. Muutenkin kaikki lapsiperhe-elämään liittyvä kiinnostaa, nykyisessä elämäntilanteessasi tietysti myös uusperhekuviot, etenkin kaikki käytännön järjestelyt kiinnostaa ja miten teidän perheessä on selvitty mahdollisista haasteista (toisten yksityisyydensuojan puitteissa tietty). Identiteettipohdinnat ja muut syvälliset jutut kiinnostavat myös kovasti. Mukavaa syksyä ja tsemppiä työn ja perheen yhdistämiseen!

Miljahuuhtanen
9/71 | 

Postauksia samaan malliin kuin nytkin, arjesta ja juhlasta. Ajankohtaisista aiheista ja ihan vaan hömppää. Kauneusjuttuja ja lastenasioita.

Pampula1986
10/71 | 

Arki postaukset kiinnostaa, sekä ravintola vinkit sekä kirppislöytö postaukset :) Aiemmin blogissasi kommentointi oli myös vilkasta ja muiden kommentteka oli kiva lukea, harmi kun kommentointi muuttui asiattomaksi ja jouduit laittamaan kommemtounnin rekisteröitymisen taakse :/

Mari.v
11/71 | 

Postaukset arjesta parhaita :) Mutta myös ravintola ja kauneus jutut kiinnostavat.

Venni
12/71 | 

Olen myös kiinnittänyt huomiota vähentyneeseen kommenttikenttäkeskusteluun. Osaltaan varmasti kommenttien vähyys johtuu siitä, että vastaiset niihin harvakseltaan. Osaltaan varmasti rekisteröitymispakosta. Olen monesti pohtinut, että on tavallaan sääli, ettei hyvänkään aiheen ympärille synny keskustelua. Keskustelu ja ajatusten vaihto kun on usein se kiinnostavin osa blogin lukemista. Jos jossain vaiheessa tuntuu, että uskallat avata taas kommenttikenttää vapaammaksi... No, olisi kiva lukea myös keskustelua aineiden ympäriltä. :)

Takiainen
13/71 | 

Ymmärrän oikein hyvin pienen "irtioton " tarpeen menneiden tapahtumien ja aikojen valossa. Samoin ymmärrän sen, että kommenttikenttä vaatii rekisteröitymisen. Se on kun on ihan yksinkertainen juttu ja ne jotka haluavat kommentoida ovat sen tehneetkin. Kommentit ovat olleet fiksuja (mikä ei tarkoita samaa mieltä olemista!!)  mikä kertonee jotain kommentoijista. Tokihan tänne saa edelleenkin epäasiallisestikin kommentoida - rekisteröitymisen kautta. Meidänhän pitäisi fiksuina ihmisinä pystyä sanomaan nimellämme myös se, mitä sanomme nimettöminä, oli se sitten mitä tahansa. Tuskin sinä mitään kommentteja poiskaan karsit, vai kuinka?

Mukavaa alkanutta syksyä koko perheelle!

IMS
14/71 | 

Kaikki postaukset on kivoja, kunhan ei mene liian kevyeksi. Mielestäni syvälliset ja pohdiskelevat jutut ovat mielenkiintoisimpia. Vanhemmuuteen ja naiseuteen liittyvät jutut ovat hyviä. Pus!

idamoida
15/71 | 

Minusta olisi mielenkiintoista lukea arvoistasi. Siitä, mikä on arvokasta juuri sinulle ja mitä arvoja haluat lapsellesi esimerkilläsi opettaa. Arvokeskustelua mielestäni tarvittaisiin nykypäivinä, kun pohditaan, millaisen maailman haluamme jälkikasvullemme luoda ja miten haluamme ympäristöä ja kanssaihmisiä kohdeltavan. Myös diginatiivius kiinnostaa, kun poikaani kaikki vempeleet kiinnostaa. :) Ja aasinsillalla tästä pääsee tytön äitiyteen, sukupuolikasvatukseen. Siispä arvopohjaa!

LeenaVasa
16/71 | 

Haluaisin lukea koulujutuista. Oma tyttäreni myös aloitti ensimmäisen luokan, niin sellaiset asiat kiinnostaa erityisesti. 

Rumi
18/71 | 

Pidän eniten mielipidepostauksista, ne on kiva lisä arkipostauksien joukossa. Olisi kiva saada postauksia myös Tampereesta (parhaat ravintolat, kirpputorit yms).

HenriikkaHa
19/71 | 

Toivon F:n ja sinun vaatepostauksia sekä lapsiperhearkeen liittyvää asiaa.

Tää blogi on monena päivänä ainoa minkä jaksan lukea. Kiitos siis kiinnostavuudesta :)

Wirta
21/71 | 

Rakentavaa palautetta ja postaustoive: Rakastan kirppislöytö-postauksia! Niihin, kun saisi vielä enemmän kuvia, jossa löydöt ovat ns. tositoimissa.(Vaate asukokonaisuuden kera tai astiat kattauksessa jne.) Anna jo kuvalla oma tarinasi löydöille! :)

Vähän kaipaan myös päästä kurkistamaan teidän kotiinne! Löysikö valkoinen fiftarikaappi koskaan uusia vetimiä tai asettuiko nojatuolinurkkauksen esineet kohdilleen? :) Toki ymmärrän kyllä, jos haluatte pitää kodin yksityisempänä aiheena. Onhan koti kuitenkin teidän kolmen oma turvapaikka, jota ei välttämättä halua enää kaikkien nähtäväksi.

Kommenttikyylänä olen huomannut, että saat melko usein kehuja kirjoitustyylistäsi - yhdyn heihin. Kirjoitat napakkaa, elämänmakuista, ailahtelevaa (sanan positiivisessa merkityksessä), kepeää, hauskaa, rajua, kärjistettyä ja ennen kaikkea AITOA tekstiä. Love it!

Sinikka81
23/71 | 

Arjen asiat kiinnostavat eniten, minun päiväni tyyppiset jutut ovat tosi mielenkiintoisia! Voisiko tuota toteuttaa koko perheen versiona? :)

Mustaajavalkoista
24/71 | 

Toivoisin enemmän sisustuspostauksia! Arkipostaukset on myös kivoja :)

Ktjus
26/71 | 

Kiitos ihanasta blogista! :) Toivoisin tavallisia arkijuttuja, F:n koulujuttuja ja erityisesti, paljon vaatejuttuja sekä sun että F:n! :) 

Ullah
27/71 | 

Seuraan blogiasi ja pidän siitä.
Tampere-postaus ja mietteet lasten harrastuksista kiinnostaisi. Ehkä joskin lukijatapaaminen?

KirsiH
28/71 | 

Päivä mun kanssa -postauksia on aina kiva lukea :). Niin ja F:ään liittyvät jutut kiinnostaa, itselläni kun on samanikäinen poika.

Elli10
30/71 | 

Mielestäni arjesta kertovat postaukset ovat parhaita ja niitä toivon jatkossakin saavani lukea. Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi! 

jnma
31/71 | 

Täysin ymmärrettävää että haluaa pitää välillä "lomaakin" vaikka et kuitenkaan täysin ole lomaillut :)

Toivepostauksena normiarkea, ja pohdintaa siitä kuinka olet itse sopeutunut tekemään pelkästään blogihommia, onko ollut ikävä.opettajan työtä?

AugustSeptember
32/71 | 

Hykertelen täällä, kun joku toinenkin puhuu elokuun puolivälissä syksystä. :) (Nimimerkkini mukaisesti lempparikuukaudet meneillään..)

Arkipostauksia toivon minäkin: kodista, rutiineistanne, uusperheestä, juhlista.

Pirteää syksyä sinulle! :) 

iidis
33/71 | 

Postaukset uusio- ja lapsiperheen arjesta ja tavoista elävöittää arkea toimivat hyvänä vertaistukena samassa elämäntilanteessa elävälle :)

Jenpsa
34/71 | 

Arkiset postaukset teidän päivistä kiinnostaa. Lisäksi tykkään tyylistäsi, joten vaate, kosmetiikka, yms. kiinnostavat kovasti. Ja tietty kaikki erilaiset arkea helpottavat vinkit ja tuotteet ovat kivoja :)

RiikkaS
36/71 | 

Minua kiinnostaa lukea kirpputorilöydöistä, persoonallisesta sisustuksesta sekä arkeen liittyvistä vinkeistä :)

Karkki
37/71 | 

Tavallinen arki kiinnostaa. Ne pienet suuret huomiot arjessa, kuin myös työtäsi koskevat postaukset - osittain kun itsekin teen etätöitä.

Riina_me
38/71 | 

Tavallisesta arjesta kertovat postaukset ovat mieleeni. Lukisin kyllä mielenkiinnolla uusista työkuvioistasi ja miten muutokseen päädyit. Ylipäätään muutos on aina syksyllä inspiroivaa luettavaa :)

Vante
39/71 | 

Kuvia olisi kiva saada esim työmatkalta...ja vaikka ihan arkisia instastoriseja...

Haluaisin vastauksen kysymykseen: onko hetkiä, jolloin äitiys koettelee toden teolla hermojasi? Ajatteletko lapsestasi koskaan negatiivisesti?

HenskuF
40/71 | 

Arkipostaukset inspiroi aina! Ja sekaan aina vähän jotain syvällisempääkin pohdintaa, kun niiden aika on :)

Miija
41/71 | 

Arkiset asiat parhaita. Lastenvaatteet ja -tyyli ei oo koskaan tylsää- toivepostauksena vaikkapa "lapsi valitsi äidin vaatteet" :)

Matilde
43/71 | 

Haluaisin nähdä blogissasi kuvia, jotka ilmentävät syksyn tunnelmia ja ajatuksia. Olisi mukava lukea arjen meiningistä ja pienistä tai suurista ilonaiheista, toki huolistakin voi kirjoittaa. Mikä saa sinut hymyilemään ja onnelliseksi? Mikä huolestuttaa ja aiheuttaa surua? Mikä ärsyttää? Mistä saat voimaa ja energiaa?    Toivon sinulle onnellista syksyä!

Katkis
44/71 | 

Haluaisin kuulla teidän perheen lemppari arkiruokareseptejä. Ja uuteen kotikaupunkiisi liittyviä postauksia olisi kiva lukea lisää.

Piisku
45/71 | 

Toivon postauksia arkisista asioista ja uusperheen elämästä. Myös vanhemman ajatukset siitä kun lapsi aloitti koulun olisi mielestäni kiinnostava aihe :)

katlin
46/71 | 

Omasta mielestäni ne ihan tavalliset arkipostaukset ovat jostain syystä niitä ihan parhaita! Syksy on aina itselleni uusien alkujen, innostumisen sekä kesän jälkeisen ryhdistäytymisen aikaa, joten erityisesti muiden arjesta ja etenkin sen tehokkuudesta (toki laiskottelupäiviä unohtamatta) on jotenkin tosi motivoivaa lukea!

Eli niitä ihan perus pyykkivuoria ja arkiruokia peliin! Myös kaikenlaiset arjen hacksit, vinkit, parhaat jutut sekä listat pienistä iloista yms. olisivat hyvin tervetulleita! :)

IinaR
47/71 | 

Mä tykkään ihan vaan tavallisista arkipostauksista, ne on parhaita. :) Lisäksi olis kiva lukea vinkkejä Tampereen parhaista kahviloista, ravintoloista tai vaikka ihanimmista kivijalkakaupoista. :)

JKoo
48/71 | 

Toivoisin sisustus sekä ihan perus arkisia juttuja :) Lisäksi muotipostaukset kiinnostaa, sulla on tosi ihana tyyli!! Näppärät lapsiperheen ruokareseptit olisi myös tervetulleita:)

mariah
49/71 | 

Sun tyylipostaukset on aina ollut mukavaa luettavaa, sulla on niin kiva tyyli! Eli niitä toivon :)

Laama
50/71 | 

Blogin parhainta antia ovat arkiset asiat: tyylipostaukset, sisustusjutut, kirpparilöydöt ja tietysti maailmanmenon pohdinta. Niitä toivon siis jatkossakin blogistasi löytyvän!

 

Hans
51/71 | 

Musta sun itsereflektoivat, aidot tekstit teidän arjesta mukavine ruoka- ja tapahtumavinkkeineen on koko blogin helmi ja ydin. Koukutuin ihan alussa jo sun rehelliseen tapaan kertoa ja kirjoittaa lapsiperhe-elämästä. Odotan innolla uusia juttuja, uudella tulokulmalla kun dynamiikka muuttunut! Sujuvaa syksyä teille <3

J.
52/71 | 

Tykkään eniten noista kantaaottavista ja syvällisistä pohdiskeluista. 

Ja jos tämä kommentointi tällä kertaa onnistuu (usein tulee erroria, kun lähetän kommentin), niin haluan kiittää siitä Lidl-postauksesta. Kokeilin niitä siivousliinoja ja mun elämä helpottui kerta heitolla! Siis miten nerokas keksintö! 

Anna-Maija H.
53/71 | 

Kiinnostaisi lukea postauksia kodista, arjesta ja vaatteista sekä suhteesta materiaan, omistamiseen, aikaan ja kauneuteen.

manna_ma
55/71 | 

Kumma kyllä, täälläkin se arki kiinnostaa :) Mitä päätyy ostoskoriin, mitä syödään, miten päivä rakentuu, mistä unelmoidaan, mitä ihmetellään, mitä jännitetään? Mikä inspiroi, mikä ankeuttaa? 

neeareeta
56/71 | 

Mulle aiheella ei ole niin väliä, kunhan juttu on hyvin kirjoitettu eikä liibalaabaa ja kauniilla kuvilla vielä ryyditetty! Siis tavalliset asiat: asut, koti, ruuat jne ja kauniit kuvat, niin minä viihdyn :)

Jennikuisti
57/71 | 

Kun antaa itsestä enemmän niin lukijakin saa enemmän, eli pohdiskelevat ja omia kokemuksia sekä mielipiteitä esiintuovia kirjoituksia tykkäisin lukea aiheesta riippumatta.

JattaS
59/71 | 

Toivoisin arkipostauksia ja erityisesti F:n koulun alotuksesta. Hyvää alkavaa syksyä!!

marha
60/71 | 

Moi, mun neuvo olisi että jatkat tällä hyväksi havaitulla linjalla. Oon jäänyt ihan koukkuun sun teksteihin, ja nimenomaan niihin "tavallisiin" missä kirjoitat arkipostauksia vaate-esittelyitä ja perhe-elämästä. Hää juttuja myös lisää ;)

noora.k
62/71 | 

Ihan semmoiset arkipostaukset ja sitten vähän pohdiskelevammat postaukset maailmanmenosta ovat kyllä blogisi parasta antia, niitä jatkossakin lisää :)

Jasbuli
63/71 | 

Aina parhautta lukea kun joku kirjoittaa ottavansa "omaa aikaa", kaikesta. Mahtavaa, niin se kuuluukin jos siihen suinkaan on mahdollisuus!

Joku bloggaus siitä miten koko perhe voi rentoutua arkisen aherruksen keskellä :) Syksyiset kuvat on aina ihania, varsinkin ne vaahteranlehti ja kynttilämeri sinfoniat. Niitä!

Terhi Koskinen
64/71 | 

Huudan absoluuttisen rehellisen elämän perään, ei sen kummempaa. Juuri sitä mistä haluat kirjoittaa (ja kuvata) sillä silloin se tulee sydämmestä. Ja mitä rehellisyyteen tulee, se mitä kerrot, kerrot sen sydämmellä ja juuri niin syvältä kuin haluat. Sellaista on parasta lukea <3

helisteli
65/71 | 

Postauksia olis kiva lukee lasten vaatetukseen liittyen, Tampere-aiheisia, sisustusjuttuja ja ehdottomasti kirpparilöytöihin liittyen! Eli samaan malliin kun tähänkin asti :)

Beth
66/71 | 

Käymisen arvoisia kulttuuritapahtumia ja -kohteita, lukuvinkkejä lapsille ja aikuisille, helppoja ruokaideoita, kasvatuksen haasteita, sekä arjen pieniä iloja ja oivalluksia.

Marianna
68/71 | 

Tavallinen arki on mielenkiintoista luettavaa. Minua kiinnostaa myös Tampere - aiheiset postaukset. 

Sohvipia
69/71 | 

Jatka minun puolesta samaan malliin :) Ihan siis arkiset jutut ja tyyliin, sekä kauneuteen liittyvät jutut kiinnostavat aina.

monou
71/71 | 

Elämän/ilmiöiden pohdinnat, reseptit, sisustus/koti, arki, kirppis, Tampere... näistä haluaisin jatkossakin lukea.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat