Kirjoitukset avainsanalla Bio Sculpture Salonki Helsinki

Instasize_0207130337
Instasize_0207130337
Instasize_0207130321
Instasize_0207130321

Uusi viikko ja uudet kynnet. Bio Sculpture Helsingin Veronika loihti minulle taas ihanat kynnet. Musta on mahtavaa, että geelikynsien ei tarvitse olla enää olla glitterbarbieunelmat, vaan oikein tehtynä ne käyvät tennarinaisellekin.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

Kommentit (17)

Sonja K
1/17 | 

Aivan ihanat kynnet! :) Ja toi on ihan totta, että liian usein ne on niitä glitter barbie -kynsiä!

Mulla on kerran ollu rakennekynnet (8v sitten otin Tallinnassa).. Sillon kaikilla oli ranskalainen manikyyri, niin mullakin, mutta ei tuntunut yhtään omalta! :D

Ja pari vuotta sitten otin geelikynnet.. Pyysin lakkaa, joka on mattaa, eipä löytynyt muuta kun glitteriä! Hieman oli myös kielimuuria, ulkomaalaistaustaisen kynsiteknikon kanssa! Lopputuloksena barbie -kynnet! :D

Voisin ehdottomasti kokeilla tätä sinun mainostamaasi kynsistudiota! ;) Koska noi sun kynnet on mageet! :)

2/17 | 

Mitä tuumaavat tai mitä mieltä ovat koulussa työtoverit ja oppilaat "koristellusta" opesta???

5/17 | 

Jokainen opettaja tekee työtään omalla persoonallaan. Miksi sitä ei saisi olla lakattuja kynsiä tai vaikka tatuointeja? Tervetuloa 2010-luvulle.

Sansu
6/17 | 

Miksei opella saisi olla kivat ja kauniit kynnet?

Lastentarhanope
8/17 | 

Itse olen töissä päiväkodissa ja minulla on geelikynnet! Kertaakaan ei ole kukaan lapsi, vanhempi tai työkaveri tullut asiasta mitään negatiivista sanomaan. Lapset joskus kynsihuollon jälkeen toteavat "uuden väriset kynnet" :) En näe mikä oli ongelma, jos opettajalla kauniit ja siistit kynnet? :)

MariaKoo
9/17 | 

No,just! Taas yksi; keskityn vain ulkoiseen olemukseen. Minun tai lapseni opettaja saa näyttää vaikka pölynimurilta. Eiköhän se ole tärkeintä et mitä tehdään,miten tehdään, tietyt tavoitteet saavutetaan ja tekemisessä on hyvä meininki.

Roosa
10/17 | 

Heippa! mä oon kovin innokas teidän blogin aktiivinen lukija (tää mun lempi blogini).. Toivoisin et teil tulis viel useemmin postauksia ja ois kiva et tulis vielä pidempiäkin=) niin innoissaan aina ootan uutta postausta ja jotenkin tuntuu et loppuu kesken!

Laura
11/17 | 

Tervetuloa vuoteen 2016, jolloin opella voi olla nutturan sijasta lyhyt "rokkitukka", kynnet lakassa ja vaikka ripsienpidennyksetkin! Itse en ole suostunut pukeutumaan Marimekon paitaan koko urani aikana, työkenkäni ovat Converset ja niskan tatsk näkyy oppilaillekin lyhyen tukan alta. Ole näköisesi ope!

13/17 | 

No joo. Olen sitä mieltä, että opettajan toki kannattaa sillä tavalla "himmailla" koristelua/meikkiä/asuja, ettei se vedä päähuomiota päätyöstä, eli opettamisesta tai kasvattamisesta.

Muuten aivan sama, onko opella meikkiä, kynnet tai "muotivaatteet". Ammattitaito tulee aivan muusta kuin kynsistä. Onneksi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

otin viime syksynä geelikynnet Bio Sculpture Salonki Helsingissä, mutta aivan käsittämättömien aikataulukiireiden vuoksi minun täytyi luopua kynsistä ensimmäisen kerran jälkeen. Ei vaan ollut mahdollisuutta käydä kynsihuollossa, kun arki-illat olivat muutenkin niin täynnä.

Noh. Nyt uuden vuoden lupaukseni myötä päätin alkaa pitää itsestäni huolta, joten tämmöiset pienet arjen luksushetket kuuluvat asiaa. Marssin viime viikolla uudelleen kynsistudioon ja sain aivan kauhean liuskottuneiden ja huonokuntoisten kynsieni päälle Bio Sculpturen mustat geelikynnet. Tai no. 9/10 ovat mustia. Yksi kynsi saa loistaa foliokimalteessa.

Olo on nyt niin paljon huolitellumpi. Ja musta väri. Se nyt on vaan minusta aina ja ikuisesti se kaikkein tyylikkäin väri.

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Bio Sculpture Salonki Helsingin ja Bio Sculpturen kanssa

Kommentit (9)

1/9 | 

Kivan lyhyet! Voisin harkita, vaikka tekokynnet ei ihan tunnukaan omilta.mullakin liuskottuu kynnet nyt häiritsevästi niin olis jotain tehtävä. jo maksoi?

2/9 | 

Mä en nyt kyllä kutsuisi näitä tekokynsiksi. Geelikerros on niin ohut, että on kuin olisi kynsilakka. Kaiken lisäksi geeli on "parempaa" kuin moni kaupan tavallinen kynsilakka, koska sitä ei ole testattu eläimillä (sopii jopa vegaaneille).

Mulla ei (kuten näkyy) ole lisäosaa, vaan geeli on oman kynnen päällä. Hinnasto löytyy täältä.

Suosittelen, Elsa!

m
3/9 | 

Anteeksi, ei liity aiheeseen nyt, mutta onko sulla paljonkin tatuointeja? Ei ole ainakaan aiemmin tullut mun silmiin blogissa vastaan.. oisko niistä (tai tuosta yhdestä) mahdollista tehdä postausta joskus? :) Lähinnä vielä kiinnostaa se näkökulma, kun olet opettajana töissä, että kuinka ok siellä on tällä hetkellä olla tatuointeja?

4/9 | 

Minä panostan kynsilakkoihin. Tai yritän ainakin. Lakata, putsata ja lakata uudestaan. Jotta kuivissa ja kurttuisissa käsissä olisi edes jotain kaunista.

Tilleritalleri
5/9 | 

Olen monesti miettinyt, miksi juuri tuo vihkisormussormi on usein juuri se eri värinen tai koristellumpi kynsi.. Ymmärrän jos on hääkynnet, mutta miksi sinulla(kin) juuri tuo kynsi? Sattuman piikkiin menisi muuten, mutta 95% kuvista, joissa tämä tyyli on juuri se vasen nimetön erilainen..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat