Kirjoitukset avainsanalla bikertakki

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etelä-Suomessahan vietettiin viime viikolla talvilomaa. Mäkin olin lomalla, vaikka oikeasti en ollutkaan. Kirjoitin kirjaa. Tai yritin kirjoittaa. Oli takkuisaa ja vaikeaa ja suoraan sanottuna ihan karmeaa.

Onneksi voin vielä tällä viikolla kirjoittaa. Otin nimittäin tällaisen tulpahiihtoloman juurikin kirjaa varten, joten kun F on ollut päiväkodissa, olen naputellut tekstiä tulemaan. Loppuviikoksi menemme Keski-Suomeen. Siellä F saa viettää lomaa ja minä. Noh. Kirjoitan tietysti.

Toivotaan, ettei "lomattomuus" kolahda nilkkaan myöhemmin keväällä. Pieni hengähdystauko olisi ollut tietysti poikaa, mutta onneksi tässä mennään kohti valoa ja kesää.

-Karoliina-

NAHKATAKKI, JC (Crocker) // MEKKO, Lumoan, alesta -60% // SUKKIKSET, Gina Trickot // KENGÄT, Dr. Martens

 

Kommentit (13)

Suvi
1/13 | 

Hei, pakko kommnentoida että ompa sulla tosi kiva asu! =) Eksyin sun blogiin joskus kun hain pienen kodin tilaratkaisuja ja täytyy sanoa että teidän muutto isosta talosta pieneen , noin hyvin tuloksi, on innoittanut muakin jäämään omaani, enkä vaihdakkaan isompaan. Kiitos kivasta blogista, luen varmasti jatkossakin! =)
T.Suvi

Anne
2/13 | 

Ihana mekko! Mikä koko sulla tästä on? Vastaako mielestäsi kokoaan? :)

Jutta
3/13 | 

Hei. Mistä olet Lumian mekon löytänyt noin hyvällä alennuksella ?

Ansku
5/13 | 

Lumoan nettikaupassa sekä putiikissa on välillä todella hyviä alennuksia.

6/13 | 

Hiihtoloma;
Mitä touhusitte perheenä?
Nykyään vain Karoliina, tai K&F, missä K&E&F? Todella pitkä aika koko perheen postauksesta..
Eskon postaus Uusivirran keikalta parasta antia tänä vuonna. Hyvä teksti. Ilman omakuvia , plussat siitä...

Soundrel
7/13 | 

Mäkin olen ihmetellyt samaa! Missä Esko?!

13/13 | 

No meillä ei ollut varsinaista koko perheen lomaa ollut, kun mä jouduin kirjoittamaan kirjaa lomaviikon. Esko ja F olivat Helsingin lomaviikolla laivalla, kun mä kirjoittelin. Ja viime viikolla taas Keski-Suomessa oli lomat, joten menin sinne kirjoittelemaan F:n lomaillessa lomalla olevien isovanhempien kanssa. Esko puolestaan oli jo viime viikolla töissä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat