Kirjoitukset avainsanalla biker-kumisaappaat

Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 1
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 1
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 2
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 2
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 3
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 3
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 4
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 4
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 5
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 5
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 6
Kolmistaan_KuvaIlonaSavitie 6

Mä olen mukana Bellablogien ja Nokia Jalkineiden kumisaapaskampanjassa, ja tämä on ollut kyllä yksi avartavimpia tuoteyhteistöitä aikoihin. Olen oppinut niin paljon uutta, vaikka luulisi, että tuttuakin tutummat kumpparit ovat asia, jossa ei olisi enää mitään kummasteltavaa tai opittavaa.

Ensimmäinen asia, jonka yhteistyön tiimoilta havaitsin, oli sen tajuaminen, että kumisaappaissa todella on eroa. Kiiltävät kumisaapaspinnat kun siellä kaupan hyllyllä näyttävät usein samalle, ja sitä on tullut itsekin monta kertaa ihmeteltyä, miten saappaiden hintaero merkistä riippuen voi olla jopa 50 euroa. Nyt selvisi, miksi.

Näiden faktojen avulla löydät kunnolliset kumisaappaat:

 1. Materiaalin alkuperä. Kumisaappaiden valmistusmateriaaleissa, käyttöominaisuuksissa ja kestävyydessä on eroja. Osa saappaista valmistetaan perinteisin menetelmin käsityönä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista ja osa synteettisistä materiaaleista automaattisella muottivalumenetelmällä esimerkiksi muovista (PVC) tai polyuretaanista (PU). Nokian Jalkineiden saappaat valmistetaan kestävistä luonnonkumipohjaisista kumiseoksista. Luonnonkumi on uusiutuva orgaaninen materiaali, jota valutetaan viljellyistä kumipuista.
 2. Materiaalin ominaisuudet. Luonnonkumipohjaiset kumiseokset ovat kestäviä. Se tarkoittaa sitä, että materiaali on taipuisaa, joka vaikuttaa taas kumisaappaiden käyttöikään. Luonnonkumipohjaiset kumisaapaat kestävät pakkasta paremmin kuin vaikkapa PVC. Tämä on mielestäni aika tärkeä ominaisuus näillä kevätkeleillä, jolloin aamulla ulkoillaan pienessä pakkasessa, päivällä on jo plussaa.
 3. Kengän muotoilu. Luonnonkumisaappaat valmistetaan perinteisin menetelmin käsin kokoamalla. Saappaisiin voidaan rakentaa erilaisia tukirakenteita käyttötarpeen mukaan ja rakenteellisesti käsin koottu kumijalkine muistuttaa pitkälti esim. nahkajalkinetta.   Muoviset saappaat (PVC, PU) valmistetaan nestemäisestä muovista muottivaluna automaattilinjastolla. Muovisaappaat valmistuvat yhtenä kappaleena ja niistä puuttuvat käsinkootuille jalkineille tyypilliset tukirakenteet kuten välipohjat ja lenkkiraudat.

 

HIPLAA JA SYYNÄÄ! Eli näin tunnistat kaupan hyllyltä kunnollisen kumisaappan:

 1. Tarkasta kumpparin pinta. Laadukas luonnonkumisaapas on pinnaltaan pehmeän nihkeää ja taipuisaa. Luonnonkumisaappaidenkin materiaaleissa on eroja - mitä enemmän seoksessa on käytetty synteettisiä materiaaleja, sitä kovemmalta ja muovisemmalta pinta tuntuu.
 2. Katse saumoihin. Muottivaletut muovisaappaat tunnistaa jalkineissa näkyvistä muottisaumoista. Vältä siis niitä.
 3. Painavampi on parempi. Luonnonkumisaappaat ovat muovisaappaita painavampia.
 4. Koita jalkaan. Kumisaappaan mukavuus tulisi aina kokeilla jalassa – laadukas saapas istuu hyvin ja tukee jalkaa myös pidempikestoisessa käytössä.
 5. Tsekkaa pohja. Ulkopohjissa kannattaa kiinnittää huomiota materiaalin lisäksi myös pohjakuvioon. Perussaapas voi olla liukas luonnossa liikuttaessa. Karkeakuvioinen ja tukeva pohja soveltuu parhaiten maastossa liikkumiseen, hyvän pohjan voi myös tarvittaessa nastoittaa.  Paljon saappaita käyttävän kannattaa kiinnittää huomiota myös jalkineen tukevuuteen ja tukirakenteisiin. Kiertojäykkä pohja ja hyvät kanta- ja reunavahvikkeet lisäävät kumisaappaan käyttömukavuutta merkittävästi.
 6. Lestillä on väliä. Saappaan lestin mitoitukseen ja istuvuuteen kannattaa kiinnittää huomiota.  Saappaan tulee olla helposti puettava, istua hyvin kannasta ja olla riittävän tilava myös jalkaterän päältä. Oikein mitoitettu saapas ei purista ja jalkineeseen mahtuu myös villasukka. Nokian Jalkineiden lestit on mitoitettu suomalaiselle jalalle ja niitä on kehitetty ja testattu vuosikymmenien ajan.

-Karoliina-

Kommentit (9)

Ulla
2/9 | 

Haisaappaat ovat kuvan värisiä,mutta ainakin mun jalalle ei hyvät....jtn tilalle.Nuorena tytöilläkin oli Nokian mustat pitkävartiset kumpparit.Niistä käännettiin varret alaspäin..cool..

3/9 | 

Itse olen käyttänyt 30 vuotta nokian kumppareita ja siitä johtuen myös viimeiset 10 vuotta ostanut niitä lapsille. Muutama hutiostos mahtuu joukkoon, kun halusin kokeilla niitä halpoja kumppareita mutta eihän niistä mihinkään ollut! Joten, vain nokialaisia meille.

Olen varttunut maatilalla, joten meidän perheestä löytyi monen monet nokialaiset :) Niihin on jopa vähän tunneside.

Marika
4/9 | 

Nokialaiset itsekin valitsisin, jos kumiallergia ei vaivaisi. Nuo haisaappaat on kyllä söpöt.

6/9 | 

[…] Kirjoitin viime viikolla siitä, mitkä seikat täytyy ottaa huomioon, kun kumisaappaita valitsee. Olen mukana Nokia Jalkineiden ja Bellablogien kumisaapasyhteistyössä, ja sen siivittämänä olen oppinut aika paljon kumppareista. Ja ennen kaikkea niiden eroista! […]

Sami
9/9 | 

Tuohan oli aikansa nuorisomuotia. Kontioista taitettiin varret kaksinkerroin vaikkei vanhemmat siitä oikein tykänneetkään. Vai olikohan syy juuri se? Ja jotkut vielä töhersivät sen valkoisen vuorikankaan täyteen bändien nimiä, piirroksia ja ties mitä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun on aivan koko blogihistorian pitänyt kirjoittaa paljon enemmän asu- ja tyylijuttuja, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Ensinnäkin. Esko on aivan surkea kuvaaja, ja omia asuja – ainakin päällä – on vaikea kuvata. Toisekseen aina ajattelen, että jos jotain blogiin laitan, sen pitäisi olla jotain hienoa ja spesiaalia.

Nyt päätin,uuden vuoden ja alun kunniaksi, että kaikesta huolimatta alan postata vaatteista paljon useammin. Ja jottei homma menisi liian fiiniksi, aloitan tyylipostauskauteni villapöksyt jalassa. Hah! Eipä tarvitse teidän jatkossakaan odotella mitään erityistä vaan aikalailla arkista ja tavallista.

Kokosin tähän nyt vaateita ja asusteita ajatuksella: "Näitä ilman en olisi selvinnyt Etelä-Suomen syystalvesta”:

 • Jokaiseen asuun sopiva villakangastakki. Cos. (Möin ystävälleni kaksi harmaata villakangastakkia ja ostin niillä rahoilla yhden perusmallisen, perusmustan. Järkivalinta. RAKASTAN tätä takkia, joka käy niin arkeen, juhlaan, housujen kuin hameenkin kanssa).
 • Villashaali, jota tosin käytän kaulahuivina. Stockmann, Hullut päivät. On se vaan aivan eri asia pitää villahuivia kuin jotain polyesterirättiä.
 • Kumisaapas-bikerit. Juju/Zalando. Kaupunkikelpoiset kumisaappaat. Nämä on aivan ykköset.
 • VillaWoolin ja H&M:n pipot. Villaa ja puuvillaa.
 • Nahkahanskat. Stockmann. Välttämättömät.
 • Villatoppi ja pitkähihainen villa-aluspaita. Lindex. Olen käyttänyt näitä aivan joka päivä syyskuun lopusta lähtien. En voisi elää ilman. Loistava hinta-laatusuhde.
 • Villasukkia. PO.P:lta, sekä äidin ja mummoni kutomia.
 • Villapohjalliset Tampereen joulumarkkinoilta. Aivan ykköset! Pidentää tennareiden ja ohuiden nahkakenkien käyttöaikaa huimasti!
 • No ne vanhat kunnon Aiglet ja Vagabondit, joita voi käyttää silloin, kun ei sada.

No. Mikä on tuomionne? Saanko alkaa tyylipostailemaan jatkossakin?

-Karoliina-

 

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (30)

Risse
1/30 | 

Kiva idea! Jään mielenkiinnolla odottelemaan tulevia postauksia. Kaksi juttua joita tuli mieleen kun kirjoitit miten asujen kuvaus on vaikeaa: 1) näytät ihanalta kun hymyilet isosti. Olet tosi nätti muutenkin, mutta parhaat ja katseenvangitsevimmat kuvat sinusta on kun naurat! Sillä voisit erottua tyyliblogimassasta. 2)Miten olisi selfietikku? GoProllahan näitä olisi ja hienoja kuvia on tullut. :)

Iunau
2/30 | 

Ehdottomasti lisää tyylipostauksia! :)

3/30 | 

Ehdottomasti jatkat näitä postauksia, sulla on niin kiva tyylikin.

4/30 | 

Itseäni blogeissa ei juuri kiinnosta asupostaukset. On eri asia, jos esittelee jonkun ihanan löydön, vaikka pienemmän kotimaisen merkin, ikäänkuin vinkiksi toisillekin. Vähän niinkuin laittaisi viestiä siskolle tai ystävälle, että hei, tällaiseen ihanaan törmäsin tänään.
Mutta ne sellaiset "näihin pukeuduimme tänään" postaukset ovat vaan jotenkin niin väsyneitä mielestäni. Ehkä mielikuvani tulee osin siitäkin, että osa bloggaajista käyttää näitä asupostauksia selvästi blogintäytteitä: nyhjätään postaus tyhjästä, jotta tulis edes jotain julkaistua.

No mutta joo, asupostaus hyvällä ajatuksella silloin tällöin jees.

Lida
5/30 | 

Kannatetaan!
Tyylistä puheenollen, mistä on peräisin se ihana mustavalkoraidallinen kaulahuivi, joka näkyi päälläsi monessa iholla -jaksossa?

Teija
6/30 | 

Ehottomasti lisää tyylijuttuja!
Ompa kivan edukkaat noi ihanat lantsarit, joutuu varmaan tilaan, kiitos inspiraatiosta :)

susa
7/30 | 

näitä tyylipostauksia on mukava lukea ja oi että olisi kiva jos tekisit myös F:n vaatteista postauksia. näin 2v tytön äitinä aihe kiinostaisi... :)

Maikki
8/30 | 

Hih, luulin että esittelyssä on Eskon vaatteita :-D

Päivi J
9/30 | 

Olipa hienot kumisaappaat! Pakkohan ne oli käydä saman tien tilaamassa, kun viime sateilla juuri manailin punaisia kumppareitani :)

10/30 | 

Kiitti vinkeistä :) Itse asiassa mun Olympuksessa on selfie-toiminto, eli tuo ruutu kääntyy niin, että itsensä näkee. Sillä ei kuitenkaan voi ottaa asukuvia, mutta jokin patentti on keksittävä.

13/30 | 

Musta asupostaukset on kyllä inspiroivia. En oikein tiedä enää yhtään kunnon bloggaajaa, jotka esittelisivät vain asun. Yleensä siinä on aina myös jokin juju ja ajatus, miksi asu on esillä.

Millaiset jutut kiinnostavat sua sitten asuja enemmän?

Anne
19/30 | 

Kiitos, näitä lisää! Kerrankin bloggaaja, joka esittelee ihan perus Lindex- & HM vaatteita, jotka voivat myös olla niitä täydellisiä asu- tai asustevalintoja. Ei pelkästään niitä satojen eurojen merkkituotteita (jotka toki myös kivoja ;) ). Kiitokset ihanasta blogistasi muutenkin. Mikäpäs sen rentouttavampaa kuin kömpiä iltaisin viltin alle lukemaan blogikirjoituksiasi uhmaikäisen lapsukaisen nukahdettua :)

Arja Irmeli
20/30 | 

Näitä tyylibloggauksia kiva katsella ja lukea. Kun asuu maaseudulla, pikkupaikkakunnalla, kaikki tämän laatuinen on mieleistä. Muotitietoa saa "joka tuutista". Jokaisella on kuitenkin oma tyyli ja useasti on sille uskollinen eli tuntee sen omakseen. Ei kaikilla ole rahaa ostaa mitä mieli tekee. Onneksi on halvempiakin vaateliikkeitä mutta sitten tulee kyseeseen eettisyys, ekologia jne.

Taru
21/30 | 

KIITOS Karoliina!! :) Mä en aiemmin ole edes tajunnut, että merinovillaisia hihattomia on. Nyt tiedän! Pitää heti mennä ostamaan / tilata. Varmaan tosi lämmin, ihan siis normipaidan alla?

Hyvää tätä vuotta ja tämä vaate-/tyylipostaus oli loistava! <3

Vipa
22/30 | 

Heips!
Aivan ihanat nuo saappaat! Kurkkasin niitä jo Zalandon sivuilta.. Osaatko sanoa vastaako saappaat normaalia kengänkokoa vai kannattaako ostaa isommat/pienemmät kun normisti? :)

Lida
27/30 | 

Ahaa! :D Taitaa olla sitten muutamalla muullakin jo samanlainen..

29/30 | 

[…] ajatukselle, sillä melkein villa kuin villa kutittaa mua. Bloggaajakollegani Karoliina vinkkasi täällä todella hyvästä merinovilla-aluspaidasta, ei kutita sitten ollenkaan ja vaikuttaa […]

Hanna
30/30 | 

Kiitos kivasta blogista! Todella aiheellinen postaus. Yhdestä laadukkaasta tuotteesta kannattaa ennemmin maksaa enemmän, kuin halvoista räteistä. Itsekin nykyään kiinnitän entistä enemmän tähän huomiota. Tänä talvena ostin itselle kaksi täysivillaista huivia neutraaleissa väreissä, laadukkaan villakangastakin ja oikean untuvatakin. Uskallan sanoa että pärjään näillä vuosi(kymmeniä) :D Ps. nuo kumisaappaat oli pakko käydä tilaamassa !

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

vans
vans

Vaate- ja kenkäkaappia inventoidessa on käynyt selväksi muutama seikka. Kesää, jollaista Suomessa on ehkä se neljä kuukautta, varten minulla on kymmeniä pareja kenkiä. Oikeasti. Ihan liikaa!

Talvea ja syksyä varten, jolloin niillä hyvillä popilla olisi oikeasti tilausta , kaapista löytyy puolestaan huomattavasti paljon vähemmän vaihtoehtoja.

Hieman outo tilanne, eikö?

Aiglet vetelevät peruskenkien roolin, ja viisi vuotta vanhat Vagabondin korkonilkkurit puolestaan ”hienompien” kävelykenkien tehtävät. Sitten on tietysti talviset Crocsit ja yhdet kumisaappaat, mutta todellisia sadekelejä ja tennaritöpsöttelyä varten minulla ei ole oikeastaan mitään. Tai siis: Kumisaappat on, mutta ei sellaisia siistejä joka tilanteeseen ja asuun meneviä. Ja perustennareissa olen varpaani niin monena talvena palelluttanut, että nyt olisi kyllä aika jo hankkia ihan oikeat pakkasille tarkoitetut tennarit. Koska. Tennarityttöhän mä olen, ei siitä pääse edes talvella eroon.

Kumisaappaissa heilun nyt Nokian biker-mallisten saappaiden ja perus-Huntterien välillä.

nokiabiker
nokiabiker
hunter2
hunter2

Talvitennareita en puolestani ole nähnyt kovinkaan monella merkillä. Ihanimmiksi tällä hetkellä nousevat nuo ylimmässä kuvassa komeilevat Vansin talvitennarit lämpimällä vuorella ja lumisuojaläpällä.

Toisaalta olen kyllä ollut kauan Converse-tyttö, mutta ainakaan parin vuoden takaiset talvi-Conssit eivät vakuuttaneet. Consseille tyypillinen ohut pohja kun ei ainakaan silloin eristänyt kylmää tekoturkisvuoresta ja -pohjasta huolimatta kovinkaan hyvin. Ehkä korko-Conssit (onko naurettavat?) olisi ratkaisu tosin siihen pulmaan.

Hmm.

Vinkatkaapa omat suosikkinne talvitennareiden ja kumisaappaiden kategoriasta! Kertokaa mulle hyviä kenkäkauppa- ja merkkivinkkejä. Ja koska kokoni on 37,5, voi lasten osastoiltakin kertoa suosikkinsa, jos siellä on kokoja minun kokooni asti.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (38)

Elli
1/38 | 

Reima Wetter :) Eli lasten kengät mutta suloiset ja saa kokoon 39 asti...

anniina
2/38 | 

Mä oon ihan vannoutunut hai-saappaiden käyttäjä, jotka sopii asuun kuin asuun :D

3/38 | 

Ne on muuten todella, todella makeet! F:llähän on punaiset Wetterit (lähti niissä juuri päiväkotiin) ja itse olen miettinyt, kävisikö mulle mustat tai harmaa-lime- Wetterit. Kosteuden pito ja lämpö olisivat taattuja!

Suvi
5/38 | 

Meillä käyttää koko perhe Tretornin talvitennareita :) Naisten kenki

Petra
8/38 | 

Ostin syksyksi mustat palladiumit ja voi, että ne on hyvät kävellä!! Samasta kengästä on myös talveksi soveltuva versio karvavuorella. Ja melkeinhän niitä voi tennareiksi kutsua ;)

10/38 | 

Mulla on talvella käytössä yleensä tekonahkanilkkurit siistimmässä käytössä, Hai-saappaat metsähommissa ja Sorelit kunnon pitoa ja lämpöä vaativissa puuhissa.

Jotkut oikeasti lämpimät ja ehjinä pysyvät talvitennarit ovat iselläkin siis haussa, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan vinkkejä!

P.S. Hyvän mielen pikkuasustearvonta blogissa:
http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/pari-sanaa-eettisista-...

JenniMaria
11/38 | 

Ihan ohi postauksen mutta oletko kirjoitellut ope-opinnoistasi ja työstäsi? Olisi mielenkiintoista kuulla mikä työssäsi on hyvää, mikä huonoa? Olen melko uusi blogisi lukija, joten en ole lukenut kaikkia postauksia läpi. Iholla-sarjassa olette ehdottomia suosikkejani ja voin vain haaveilla samanlaisesta parisuhteesta millainen teillä Eskon kanssa on. Tunnutte elävän "symbioosissa", toinen toistanne täydentäen... Se on ihailtavaa!

Noora
12/38 | 

Suosittelen itse Huntereita, ne toimivat niin sateella kuin loskassa, tuulessa ja kylmässä.ja ovat yksinkertaisesti tyylikkään näköiset ja hyvät jalassa.

Henni
13/38 | 

Moikka,

Olen myös ehottomasti tennari tyttö :) Itse tykkään nyt syksyllä pitää saman tyylisiä saappaita, kuin Nokian biker malli. Hitusen pidemmällä varrella tosin :)

Talvella ehottomat suokkarit on Camel bootsit! :)

Henni
14/38 | 

ja ulkoilu puuhiin Sorelin pitkävartiset talvisaappaat :)

15/38 | 

Itse kuljen myös "sulan maan ajan" tennareissa. Vielä pätkin valkoisilla converseilla tai mustilla nahkaisilla, mutta varpaat tietävät jo, että kohta on vaihdettava. Ihan parhaimpia talviajan kenkiä niin lapsille kuin aikuisillekin ovat sorellin kanadabootsit. Kylmää tai lämpimämpää, lunta tai loskaa, aina on varpaat säälitä suojassa. Eivät toki mitkään ihan sirot pelit, mutta käyttöönsä ihan parasta mahdollista! Ei lapsetkaan ole meillä tarvinneet erikseen talvikumisaappaita ja pakkassaappaita, kun samat popot menevät joka kelillä. Melko hintavat, ehkä, mutta jopa ala-aste ikäisellä poikalapsilla kahden käytetyn talven jäljiltä kuin uudet (vaikkakin likaiset).

Toinen oma suosikki on perinteiset camel bootsit. Villasukkien kanssa tutun talviset. Ja nahkaa - kestävät sen, minkä vain pohja kestää.

Eltsu
16/38 | 

Mulla meni viime talvena koko kauden noi Conversen talvimalliset. Pohjalliseksi vaihdoin villapohjalliset, missä toinen puoli sellainen "foliokalvo" ja ei kylmänyt varpaat koko talvena. :) Paukkupakkasille on sitten Ugg:it ja loskakeleille/lapsen kanssa puistoiluun Uggin nahkaiset waterproofit villavuorella. Näillä mennään ulkoillessa tääkin talvi. Myös sukilla on paljon vaikutusta, meillä vaihdetaan talvisin merinovillaisiin sukkiin.

18/38 | 

Mä tykkään kyllä Crocseista. Nuo on vain vähän liian talvikenkämäiset tähän tarpeeseen. Mutta oikeiksi talvikengiksi meitä kaikkia kolmee odottaa jo Crocsit kaapissa :)

20/38 | 

Palladiumit on niin hyvät! Minulla on kankaiset kesä-Palladiumit ja niiden pohjan muotoilu on ihan huippu! Kiitos tästä vinkistä : En tullut ajatelleeksikaan, että heillä on myös talvikenkiä.

23/38 | 

En ole ihna hirveästi työstä tai opettajuudesta kirjoitellut. Pitää hieman pohtia, haluanko pitää sen omana aiheenani vai olisiko se myös asia, joka kuuluu tänne blogiin.

Ja voi kiitos :) Tottakai kaikilla on parisuhteessa myös niitä kurjia päiviä ja viikkoja. Pääasiassa taidamme olla kuitenkin ne toistemme bestikset :) Tsemppiä!!

28/38 | 

Tuota folio/villapohjaa olen usein miettinyt, mutta en ole tullut hankkineeksi. Ehkä siinä ratkaisu jääkalikkavarpaille...

Saana
29/38 | 

Onko tanskalaiset Ilse Jacobsenin saappaat tuttuja? Ihan tosi lämpimät, mukavat ja paras ominaisuus on, että pohja ei ole liukas ja pitää hyvin märässä, loskassa ja jäisillä keleille! Mulla on hunterit näiden lisäksi, mutta en käytä niitä, koska ovat talvisin tosi kylmät ja olen hankkinut jopa sen fleece sukan saappaaseen, mutta se on tosi epäkäytännöllinen, eikä pysy paikoillaan.

http://tinyurl.com/ovn2cux

Henni
30/38 | 

Ole hyvä :)

P.s Teitä on niin kiva seurata Iholla-sarjassa :) Huippu tyyppejä ootte!

Jonsbe
33/38 | 

Itse pohdiskelin juuri samojen hyvien talvitennarien mahdollista hankintaa ja sitä kautta päädyin blogiisi. Täytyy sanoa että lukiessani muutamia postauksia hurahdin täysin ja alan kyllä seuraamaan! :) kerrankin tuntuu löytyneen rehellinen, hauska ja asiapitoinen blogi arkielämän kiemuroista joka on aito isolla aalla. Tsemppiä syksyyn ja talvikenkien löytämiseen!

Talvikenkien metsästäjä
35/38 | 

Ite oon kanssa nyt noihin Converseihin rakastunut ja haaveillu talveksi Converseja tai Conssejen tyylisiä talvikenkiä. Monilta jo ehdin kuulla negatiivista palautetta noista talvi-Consseista, kunnes törmäsin kotikaupunkini Koo-Kengässä uuden mallisiin talvi-Consseihin! Myyjä kertoi, että uusissa talvi-Consseissa on paksumpi pohja ja ovat hieman leveämmän malliset, että varpaat mahtuu paremmin liikkumaan! Nyt niitä sitten olen jonkun aikaa himoinnut, ovat niin kivan värisetkin :) muitakin värejä tais löytyy, mutta itelle kolahti nuo punaviinin väriset!

Stadiumin nettisivuillakin näitä ihanuuksia näkyi olevan!

http://www.stadium.fi/kengat/naisten-kengat/tennarit/215642/converse-u-a...

Tsemppiä talvikengän metsästykseen!

Minni
37/38 | 

Minä toivoin toissa äitienpäivälahjaksi pinkkejä hai-saappaita ja sellaiset sain! Ne ovat tosi hyvät jalassa. En oo tutkinu onko pohjallinen jotenki muotoiltu, mutta villasukan kans istuu mun jalkaan hyvin. Niillä voi käydä kaupassa ja töissäkin :)

38/38 | 

Voih! Pinkit <3 Mullakin on Hait, ja ne on kyllä ihanat kengät. Nyt päädyin ostamaan nuo kuvissakin näkyvät talvi-Vansit :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat