Kirjoitukset avainsanalla Berrypicker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Muistatte varmasti viime syksyn kirjoitukseni lapsille suunnattujen elintarvikkeiden sokerimääristä. Silloinhan kummastelin sitä, miksi kaikki vähänkin lapsia houkuttelevat tuotepakkaukset sisälsivät vielä enemmän sokeria kuin vastaavat "aikustuotteet". Huutelin jo silloin houkuttelevien, mutta terveellisten lastentuotteiden perään, ja siksipä olen nyt todella tyytyväinen : Rukouksiini on vastattu!

Berrypicker on kotimainen muro- ja puurovalmistaja, jonka tuotteissa on kodillaan niin sisältö, maku kuina ulkoasukin. Söpöihin, lapsia innostaviin pakkauksiin, on sisällytetty vain hitaita hiilareita sisältäviä puuroja ja muroja. Sellaisia, joihin ei ole lisätty lainkaan suolaa, eikä valkoista sokeria.

Kuin pisteenä i:n päälle tulee vielä tuotteiden saatavuus ja hinta. Muropaketti maksaa 3,90 ja kuuden pussin puuropaketti puolestaan 4 euroa. Voi kai siis sanoa, että hinnat ovat todella kilpailukykyisiä ihan kaikkien muidenkin merkkien kanssa. Ja arvatkaapa mitä? Näitä tuotteita ei tarvitse etsitä edes erikoisliikkeistä, vaan ne ovat saatavilla ihan tuolta S- ja K-ryhmien tavallisilta ruokakauppahyllyiltä.

Lopuksi vielä: Sain kuvissa näkyvät pakkaukset sekä puuroa, että muroja testiin, mutta onpahan noita tullut itsekin jo kaappiin ostettua. Yhteenveto: Tämä ei ole siis millään tavalla mainos tai yhteistyöpostaus. Satun vaan olemaan niin äärettömän innoissani, että joku fiksu suomalainen tajusi tarttua tähän markkinarakoon. Hyvä Berrypicker!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)

1/20 | 

Entäs maku?
Uppoaako pikkukansaan?

Noita puuropusseja meillä ei käytetä muutenkaan, sillä puuro tulee keitettyä ryyneistä, hiutaleista tai jauhoista ihan itse. Mutta muroja lapset syövät silloin tällöin.

Anne
2/20 | 

Kiva juttu nuo murot, täytyy ehdottomasti kokeilla. Mutta en voi ymmärtää tuota annospusseissa pakattua puuroa?!. Kuinka vaikea on keittää hiutaleista itse ja lisätä esim. Bonnen soseita makua antamaan. Varmasti halvempaa, ympäristöystävällisempää ja yhtä ellei jopa terveellisempää.

Matkalla
3/20 | 

Kotioloissa puuropussit eivat ehka ole jarkevin valinta, jos joka paiva (tai ainakin tosi usein) puuroa mielii, mutta matkalla nuo on aivan mahtavia, suorastaan valttamattomia! Tosin Berrypickerin uudet tuotteet jaavat meikalaisille vain haaveeksi, kun asutaan niin kaukana. Te muut, nauttikaa! :-)

4/20 | 

Peukku tälle!
Puuro kiehuu kattilassa ja marjat voi päälle kaataa puutoa jäähdyttämään vaikka pakastimesta

Daniella
5/20 | 

Just näin! Pienille hätähousuille ihan paras keino saada puuro heti nenän eteen syöntilämpimäksi :)

Daniella
6/20 | 

Noi murot kyllä menee testiin, heti kun bongaan kaupasta! Kiitos vinkistä!

M
7/20 | 

Nyt minä lankesin blogimainontaan, vaikka toki etsinnässä on ollut taaperolle maistuvat murot, aamu- ja välipalaksi. Kertomasi hinta houkutti, joten ostin paketin(350g) mustikkamuroja meidän isosta Cittarista - hintaan 6,70€!:O Ei näyttänyt hinta hyvältä kassalla, kun kyseessä oli maistelukokeilu. No, onneksi maistui!

Anne
8/20 | 

Apua,
6,70 on kyl ihan liikaa muroista (vaikka olisi kuinka superia)
Missäköhän löytyy noilla blogissa mainituilla hinnoilla?

Kolmistaan-Karoliina
9/20 | 

Muroja en ole maistanut (gluteenia), mutta hyvin uppoaa F:lle. Puuroa olen maistanut itsekin. Todella hyvää!

Kolmistaan-Karoliina
10/20 | 

Kyse ei varmaankaan ole vaikeudesta vaan nopeudesta ja helppoudesta. Tämähän on muuten tuorepuuropussi, eli maitoa/vettä ei tarvitse keittää, ts. energiaa kuluu vähemmän. Mutta molempi parempi :)

Kolmistaan-Karoliina
11/20 | 

Siis pitäisi saada ihan tavallisista S- ja K-kaupoista ympäri maan :)

Kolmistaan-Karoliina
13/20 | 

Mitä kummaa? Mun pitää selvittää nyt tämä hinta-asia. Tämä mainitsemani suositushinta kerrottiin mulle showroomilta, joka tuotetta esittelee. Ja samalla hinnalla itse olen myös netistä tilannut. http://berrypicker.fi/shop/

Matkalla
15/20 | 

Ja eri kaupoista ympari maailmaa! :-)

Anne
18/20 | 

Voi vitsi. Sitten nämäkään ei käy. Mitä mieltä Karoliina olet tästä? Sä olet kuitenkin nimenomaan noista sokereista paljon puhunut? Löysin muuten meidän k-kaupasta jonkun pienen suomalais valmistajan muroja, joissa vaan vilja + kuivattu hedelmä. Ei yhtään lisättyä sokeria. Tosin eri asia kelpaako lapselle.

Berrypicker
19/20 | 

Selvitän hinta asiaa hieman. Berrypickeriä on vielä myynnissä vanhoissa pakkauksissa, joissa tuo korkeampi VANHA hinta. Vanhat pakkaukset olivat käsinpakattavat ja siksi tuotteen hinta muodostuin kuluttajalle kallis. Koska halusimme kuluttajalle sopivamman hinnan teimme pakkausuudistuksen. Samalla myös murojen makua kehitettiin entisestään puuttumatta kuitenkaan ravitsemuksellisesti hyviin ominaisuuksiin. Kaksi eri hintaa on siis noin. kuukauden kestävän siirtymäkauden ongelma.

Berrypicker
20/20 | 

Tuorepuuro on tarkoitettu ensisijaisesti valmistettavan kylmään maitoon, mutta sen voi myös sekoittaa kuumaan mikäli haluaa lämmintä puuroa. Kaurahiutaleet on esikypsennetty höyryttämällä, joten varsinaista keittämistä ei tarvita. Näin tuorepuurosta voi nauttia missä vain. Maidon voi myös korvata kaura- tai soijamaidolla.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat