Kirjoitukset avainsanalla Bedit

PC210182.JPG
PC210182.JPG

PC210160.JPG
PC210160.JPG

PC210165.JPG
PC210165.JPG

PC210168.JPG
PC210168.JPG

PC210172.JPG
PC210172.JPG

PC210163.JPG
PC210163.JPG

PC210175.JPG
PC210175.JPG

PC210177.JPG
PC210177.JPG

PC210184.JPG
PC210184.JPG

PC210186.JPG
PC210186.JPG

Otetaan nyt heti härkää sarvista: Annoitte alkuviikosta niin loistavia postausideoita, että pakko alkaa toteuttaa listaa samoin tein. Moni teistä toivoi sisustusjuttuja. Ja kun niitä pyysitte, tajusin, etten ole postannut meidän kodista tai sisustusasioista aikoihin.

Täällä kodissa on oikein ihana asua. Tykkään meidän asunnon hengestä ja sisustuksen pehmeydestä ja mummolamaisuudesta, mutta sen olen kyllä huomannut, että kohtelen tätä asuntoa vähän eri tavalla kun kahta edellistä asuntoamme. Jotenkin kun tietää, että asunto ei ole oma, vaan vuokralla, en ole ottanut tästä asunnosta ja sen ulkonäöstä sellaista ikuisuusprojektia, kun edellisistä kodeistamme. Täytyykin sanoa, että lukuun ottamatta joulukoristeita, koti on tismalleen samassa kunnossa kuin viime talvena.

On minulla kuitenkin monta lempikohta tässä kodissa edellisestä höpinästäni huolimatta. Vaaleanpunainen ruokapöytä on ykkönen. Se on koko tupakeittiön katseenkiinnittäjä, eikä vähiten siksi, millainen tarina pöydän takana on.

Rakastan myös eteisemme isoa kirppikseltä ostettua karttaa, kirjahyllyä sekä kylpyhuoneen lipastonurkkausta, joka näyttää minusta anti-kylpyhuoneelle, ja on juuri siksi niin kiva.

Koska olen sisustajankin käytännön läheinen, yhdet kotimme lempikohtani ovat F:n huoneen Elfa-kirjoituspöytäkokonaisuus, sekä vaatehuoneen Elfa-säilytysjärjestelmä. Raffiudessaan ne ovat minusta kauniita. Ja ah – niin kätevät!

Olohuoneen mummotaulukokoelma, mummoni vanha tuoli, oma sänky/sohva Beditin päiväpeitolla ja F:n leluhyllyt –silloin kun ne ovat edes jotenkin järjestyksessä – ovat muut lempikohtani meidän kodista.

Tässä kodissa on nyt hyvä olla, mutta kyllä jossain vaiheessa elämää olisi ihana saada sellainen koti, jota voisi remontoida ja jonka voisi ottaa taas uudeksi projektikseen. Sellaisen kodin, jossa tuntuisi olevan sydämen lisäksi myös jollakin tapaa omat juuret.

-Karoliina-

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Sisusteluhommistakin voi tulla vähän ähky, joten on ihan ookoo, vaikka koti ei niin suuressa muutoksessa ja ehostuksen kourissa koko aikaa olekaan. Itsekin olen ollut mm. maaninen sohvatyynynvaihtaja, mutta nyt on katseltu samoja jo pari vuotta. Ihan kivat ovat edelleen. :)

Onko tuo kuva, jossa on taulussa linnulla hattu, juuri kylppäristä? Todella kivan näköinen laatikosto siinä alla, syö varmaan pikkutavaraa hirmu hyvin! Missähän tuollaisia myydään?

Karoliina Sallinen
2/8 | 

On joo kylpyhuoneesta. On ihan loistava lipasto kaikelle pienelle tavaralle;hiusraudoille, rasvoille jne, Ikean limited edition -mallisto parin vuoden takaa. 

Enni K
3/8 | 

Ihania yksityiskohtia! Varsinki mummotaulukokoelma :)

Jännän äärellä
5/8 | 

Kuka voitti sen popin lahjakortin???? Ilmoitetaanko yv:llä vai kui?

hannakin
7/8 | 

Teillä on persoonallinen, kaunis koti. Mistä olet ostanut kauniin seinähyllykön?

Karoliina Sallinen
8/8 | 

Ikeasta kiinnikkeet. Hyllyt teetetty :) 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vihdoin ja viimein sain F:n huoneen siihen kuntoon, että sen pystyi kuvaamaan. Tokihan huoneessa moni asia on ollut valmis heti ensimmäisestä viikosta lähtien, mutta varsinkin tuo lelulaatikoiden sisältö on ollut mitä sattuu. Ja jos leluille ei ole oikeaa paikkaa ja laatikkoa, eivät ne myöskään raivaudu sieltä lattialta takaisin kaappiin.

F:n huoneen tyylihän on hyvin samanlainen kuin aikaisemmassa kodissamme. Reipasta ja kirkasta. Uutta F:n huoneessa verrattuna entiseen ovat nuo verhot, Elfan työpiste ja Ikean sänky Beditin päiväpeitolla. Valaisin ja tuoli ovat puolestaan nettikirpparilta. Muut huonekalut, tavarat ja tekstiilit ovat vanhoja.

Mukavaa alkanutta viikkoa!

-Karoliina-

 

Kommentit (10)

Sade
3/10 | 

Voi miten kiva, raikas ja suloinen.
Tuo verhojen väritysidea on myös hauska. Kiitos siitä !
Kaunis koti.

Aino
4/10 | 

Ihanan pirteä ja valoisa huone! Mistä tuo hylly/säilytysjärjestelmä kirkkaanvärisine laatikoineen on peräisin?

Karoliina
5/10 | 

Ihanan toimivan oloinen! Jos saan kysyä, niin kuinka paljon teidän kyseinen elfan työpiste kokonaisuudessaan tulisi maksamaan? Veikkaisin että meidänkin 5v tykkäisi tuosta kovasti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tässäpä niitä nyt on. Kuvia meidän olohuoneesta ja mun "makuuhuoneesta". Tämä näky on vastassa aina kun avaan oven kotiin. Ja tiedättekö mitä? Heti ensimmäisestä päivästä lähtien tämä asunto on tuntunut myös kodille. Tuntuu sille, että näiden seinien sisällä piilee hyvä karma.

Mun tarkoitushan oli sisustaa koti yhdistelemällä vanhaa ja uutta, mummolaa ja perus-Ikeaa. Ja mielestäni onnistuin projektissa aika hyvin. Itseäni yllätti se, kuinka romanttinen koko asunnosta tulikaan. Ystäväni sanoikin: "No tästä näkee, että tämä on naisten koti."

Erityisen tyytyväinen olen siihen, että sisustus tuntuu juuri minulle, kotiin ei tarvinnut ostaa hirveästi uutta ja että sängyn naamioiminen sohvaksi Beditin päiväpeitteellä* ja tyynyläjällä onnistui mielestäni todella hyvin.

Kokosin vähän listaa siitä, mitkä kaikki kodissa ovat uutta, mitkä vanhaa ja mitkä lainattua (ja sinistä).

UUTTA SECOND HAND -OSTOS/SAATU VANHASTA KODISTA
Polka Jamin ja Fine Little Dayn julisteet Ikean kehyksillä Arabian kukkaseinälautaset (mummolta) Nojatuoli (entinen parveketuoli)
TV-taso (Ikea) Annon Pandora-matto (blogin lukijalta) Mainion*, Ikean, ja Elloksen tyynyt ja tyynynpäälliset
Kirjahyllyn hyllylevyt (teetetty) Ikean Gällö -hyllynkannattimet (naapurilta) Kaikki koriste-esineet ja pöytävalaisimet
2 sinistä tyynynpäällistä (Ikea) Sänky (siskolta) DVD-soitin
Beditin päiväpeitto + "sohvatyynyt" samasta kankaasta Tv (siskolta) Sanni Kariniemen korttitaulu + Marimekon korttitaulu + kehykset
Kattovalaisin (Ikea)
Verhot (Ikea ja Ellos)

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (38)

Anku
3/38 | 

Ihanan valoisaa, selkeää ja kodikasta!! Teillä on ihanan näköinen koti ?

Karoliinan äiti
4/38 | 

Kirjahyllystä tuli ihana. Viimeksi kun näin oli kasa pahvilaatikkoja... :) Kaunista on kovasti!

5/38 | 

Nopeasti oot saanut kodikkaan näköiseksi. Sä oot ollut reipas! :) Meillä oli muutto helmikuun alussa ja vieläkin mm. hylly laatikossa lattialla, enkä muutenkaan tiedä miten näitä kalusteita sijoittelisin. :D

Katja
7/38 | 

Ihanan lämmin tunnelma välittyy näistä kuvista. :) Ja kun katsoin noita kuvia niin luulin sänkyä sohvaksi. :)

elle
8/38 | 

Aivan ihanan näköistä! Todella kotoista, valoisaa ja kaunista! Oikea naisten valtakunta!

9/38 | 

Hei hyvältä näyttää! Varsinkin nuo kaikki ihanat taulut ja seinälautaset.
Mutta noista kirjahyllykuvista kiinnostuin heti, että mitä sulla siellä oikein onkaan esillä? Tai siis, kun ilmeisesti on nykyään yleisempikin (?) tapa laittaa esille vain niitä itseä viehättävämpiä ja kiinnostavampia "sisustuksellisia" kirjoja ja jättää loput sinne kaapinovien taakse varsinaista käyttöä odottamaan. Sattuuko sullakin olemaan kirjakokoelmasta siis esillä vain parhaat palat? Ja mitä ne on?

Laura
10/38 | 

Juuri sellainen minkä näin mielessäni, kun kirjoitit toiveistasi sisustukseen! Hienosti olet saanut sävyt ja kaiken yhteen :)

piia
11/38 | 

Onpa erilaista kuin aiemmassa kodissasi - tykkään! Aiempi kotinne oli aika graafinen, tämä herkkä ja lämpöinen, kun on verhot ja pastellisävyjä eikä lainkaan mustaa sisustusteippiä. Ehkä mieltymykseeni uutta kotiasi kohtaan hitusen vaikuttaa sekin, että on samoja kalusteita, tekstiilejä ja printtejä kuin meillä, heh. :)

niina
12/38 | 

Ihanan näköistä. Tyylikkäästi tosiaan yhdistely vanhaa ja uutta. Sänky kiinnostaisi, millainen se on?

Kristiina
13/38 | 

Kaunista! Meilläkin on seinillä Arabian kukkatauluja :)

14/38 | 

Ihanasti on väriä tullut lisää uuden kodin sisustukseen. Kaunista ♡

15/38 | 

Tosi raikkaan ja tyttömäisen näköistä! Kivoja yksityiskohtia! Hyvää toukokuuta :D

heidia
16/38 | 

Ostin tyttären huoneeseen ton sängynpeitteen kun sängyssä rymytään niin paljon. Oli hintansa väärti.
Oot ihanan harmonisen näköiseksi kodin saanu.
Luulin et oli joku desing kirjahylly. Tosi kiva.

jennie
17/38 | 

Ihanan näköistä! Mistä nuo kirjahyllyt on hankittu?

emmi
18/38 | 

Kiva, vaikka enempi vanha sisustuksenne oli minun makuuni.:-) Mikä noista tyynyistä on Mainion? Entä onko sinulla mielipidettä, kumpi päiväpeite mielummin, Bedit vai Avaroom?

Niiskuneiti
19/38 | 

Mistä tuo taulu on hankittu, jonka kuvassa on nainen päässään kukkia? :) Koitin googlailla sanoja sun listasta, mut en löytäny. Aivan ihana koti teillä! Haluisin itekki onnistuu saamaan kodist noin söpön yhdistelmän uutta ja vanhaa<3

28/38 | 

Hah! Ihan on läiskitty sikin sokin kaikki kirjat, jotka omistan. Kun muutettiin Lahdestan Helsinkiin, luovuin 2/3 kirjoistani.

30/38 | 

Tämä tosiaan on - vahingossakin - ihan erilainen kuin entinen. Tykkäsin siitäkin, mutta toki tämä on nyt se enemmän minunlaiseni!

37/38 | 

Mainion on tuo tuolissa oleva mustavalkoinen päällinen. Meillä on ollut 1 AvaRoom ja 5 Beditiä. Bedit ei musta nyppyynny tai ryppyynny niin helposti. Kangas jotenkin paksumpaa ja kovempipintaista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan alkuun. Inhoan termejä "iso tyttö" ja "pieni tyttö". Mutta silti oli pakko tuota ilmausta otsikossa käyttää, koska niinhän se vaan on, että F:n huone koki viikonloppuna harppauksen kohti isomman neidin elämää, kun hän sai ensimmäisen oman kirjoituspöytänsä (ja uuden sängyn ja seinähyllyn).

Vanha katoksellinen sänky oli ihana, mutta koska sitä ei voinut laittaa ikkunan eteen, piti se laittaa kiertoon ja tilalle ostaa uusi perussänky.

Vielä huone ei ole valmis, ja siksi tässäkään ei näy koko huonetta kokonaisuutena. Mutta koska olen huoneesta jo nyt niin intona, piti hieman fiilistellä näillä pienillä kuvilla.

F rakastaa uutta huonettaan niin, että on leikkinyt siellä kaksi vuorokautta aivan putkeen. Ihanaa :) Nämä sadekelit kyllä käyvät sisustajan kukkarolle. Oletteko huomanneet samaa?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

1/8 | 

Sadepäivinä rahaa on kieltämättä tullut kannettua rautakauppaan. Koti on saanut koriatuksekseen uutta sisämaalia.
Hellepäivinä rahaa kannetaan rannan jäätelökioskiin, koten eikä se ole melkein sama :)

Titta
2/8 | 

Hienosti saatu ujutettua jotain musta/valko-raidallista sisustukseen mukaan ? ihanalta näyttää!

Daniella
3/8 | 

Niin...eilen lähti tilaukseen kerrossänky ja nyt katellaan tapettia :D Ei sillä, olisi ne joka tapauksessa ostettu, mutta ehkä nä ilmat vähän nopeuttaa tätä prosessia, totta kai. Käytiin me kyllä jätskilläkin :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat