Kirjoitukset avainsanalla Beautiful You

IMG_E3641.JPG
IMG_E3641.JPG

P1052428 (1).JPG
P1052428 (1).JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: kynsien kestolakkaus*

Paikka: Beutiful You -kauneushoitola. Tampere (Hallituskatu)

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla on ollut elämän aikana jos jonkinmoista tippiä, akryyliä, geeliä ja kestolakkausta mun kynsissä. Mulle toimivin tähän asti on ollut oman kynnen geelaus, koska kevyemmät vaihtoehdot eivät ole pysyneet tarpeeksi hyvin ja stydimmät ovat – ainakin tähän tilanteeseen – liian ”laitetut”.  En siis olettanut, että kestolakkaus pysyisi, vaikka Beatiful Youn Johanna sitä suosittelikin mulle. Ja Noora ylisti kynsiä vielä etukäteen. Päätin kuitenkin kokeilla. Ja onneksi niin.

Mitä tuote todella tekee? Kestolakkaus on kynnen pintaan tehtävä lakkaus, joka on kevyempi ja luonnollisemman näköinen käsittely kuin varsinaiset rakennekynnet tai geelilakkaukset. Luonnollisemmat siinä mielessä, että ne ovat paljon ohuemmat kuin muut tavat. Näyttävät siis aivan sille kuin olisit itse lakannut kynnet kotona. Paitsi vaan, että lakka säilyy kynsissä sen 4-5 viikkoa. (En tiedä, säilyisikö pidempäänkin, mutta itsellä tuo on ollut huoltoväli.) Kestolakkauksella saisi laitettua kynnen pintaan liukuvärjäystä, kuvioita ja vaikka mitä, mutta minä olen tykännyt pitäytyä yksinkertaisella linjalla.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mähän olen järjestelmällisesti pyrkinyt irti kaikista kauneuden lisäosasista. Nämä kynnet on kuitenkin juttu, johon olen aivan hulluna. Siksi, että ne eivät ole sen feikimpää kuin kynsilakkakaan, mutta niin kestävää, että käsien kunnon voi unohtaa kuukaudeksi putkeen. Ja silti kädet ovat koko ajan esittelykelpoiset. Ne kehtaa räväyttää esiin palavereissa ja kuvauksissa. Kaiken lisäksi tuollaiset pienet asiat ilahduttavat minua itseäni joka päivä. Palvelun kannattavuus on kyllä täysi kymppi.

-Karoliina-

P.S. Vitsi käsien iho näyttää tähän aikaan vuodesta sille kuin olisi jonkun 178 vuotta. 

*palveluun saatu alennus

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Voiko raskaana oleva ottaa kestolakkauksen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat