Kirjoitukset avainsanalla Babyshop.com

Perjantaihuomenta,

IMG_1553
IMG_1553

IMG_1550

Kuten näkyy, kuvien lataus onnistuu taas: Jee! Päivitykset olivat kuulemma kesken.

Neiti-F:n ehdoton suosikki on nykyisin Kirsi Kunnaksen loru kahdesta papukaijasta, Fassiloorasta ja Ellinoorasta. Lorua pitää lukea ja lausua illasta toiseen, ja hän osaa sen jopa niin hyvin ulkoa, että aloin yhtenä iltana (sekunin sadasosan) jopa epäillä, että tytön on pakko osata lukea. Mutta ulkoa hän sen vaan osaa, pienetkin yksityiskohdat. Aika hassuja nämä minityypit suosikkiensa suhteen.

IMG_1551

Papukaijat ovat muutenkin kovassa huudossa. Niin Neidin kuin minunkin suunnallani. Vielä vuosi sitten olin aivan hulluna kaikkiin pöllökuvioisiin tuotteisiin, mutta nyt joka nurkalla heiluvat huuhkajat jo vähän kyllästyttävät. Papukaija on kuitenkin nyt minun silmissäni se "uusi pöllö", ihqulintu. Voi kun löytäisin vielä jostain äitini 80-luvulta peräisin olevat pinkit papukaijakorvikset! Olisivat aika ihana piristys tämän silmäpussimuden arkityyliin.

Neidin Mini Rodinin papukaijatoppi on odotellut kaapissa jo melkoisen tovin. Babyshop lähetti sen Neiti-F:lle jo kuukausia sitten, mutta hihattomalla paidalla ei ole ollut vielä paljon markkinoita näissä säissä. Kun nyt keksinkin sitten yhtenä aamuna, että toppi käy hyvin Makian pusakan alle, Neiti-F:n iloinen kiljahdus oli "Nyt on kesä!". Olin joskus maininnut, että tämä paita kuuluu sitten vasta kesään :)

IMG_1548

IMG_1547

Jos ei nyt kesä, niin ainakin lupaava kevät. Piha on jo täysin sula, enkä itsekään ole käyttänyt enää hanskoja viikkon. Ja sehän tarkoittaa, että kesä on ihan kohta ovella. Jee!!!

Mikä on suosikkiprinttikuvasi tältä keväältä? Mikä kuvaa on saanut sinut hurahtamaan?Viiket vai jotain muuta?

Kivaa viikonloppua!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki,iPhone 4S

Neiti-F:n asu:

Pusakka. Makia. -50%

Mini Rodinin papukaijatoppi. Babyshop.com. Saatu blogin kautta.

Jeggarit. Name it. Kahdet hintaan 29.95.

 

Kommentit (6)

äiti
1/6 | 

Miten voit muistaa ne kamalat korvikset???!

Karoliina Sallinen
2/6 | 

Nehän oli, ja on, supermageet!

Daniella
3/6 | 

Tiedätkö, itseäni on myös huvittanut tuo lasten mieletön muisti. Meillä taitaa olla aika saman ikäinen poika kuin Neiti-F, vajaa 2,5-vuotias. Hänelläkin on omat rakkaat iltasatunsa ja jos sieltä jonkun sanan jättää sanomatta välistä tai sanoo väärin, poika korjaa heti. Ja ei siis tarvitse olla mikään tärkeä sana sisällöllisesti, vaan ihan kaikki pienetkin virheet korjataan heti. Uskomaton tuo lapsen aivokapasiteetti!

Karoliina Sallinen
4/6 | 

Itsekin olen yrittänyt välillä hyppiä sivuja tai virkkeitä yli, mutta muistutus tästä on tullut välittömästi :) Neiti-F on nyt tarkalleen 2 vuotta ja 5 kuukautta. Entä poikasi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heippa,

IMG_1091
IMG_1091

IMG_1092

IMG_1093

muistatteko vielä ajan, jolloin kumisaappaiden käyttö oli noloa? Itse ainakin vältin kumppareiden käyttö teini-iässä niin, että vedin tennarit itsepintaisesti jalkaan vielä aivan kaatosateellakin. Siinä oli sitten mukava olla litimärissä jaloissa koko koulupäivän...

IMG_1096

IMG_1098

Onneksi kumisaappaiden kanssa on käynyt samalla tavalla kuin piponkin: Nolosta jutusta on tullut se cool asuste. Se, jota voi pitää, vaikkei sää sitä välttämättä edes vaatisi.

IMG_1097

Meidän perhe on tähän asti ollut todellinen Hai-perhe. Eepillä on tummansiniset Hai-saappaat, minulla on valkoiset ja Neiti-F:llä oli viime kesänä pinkit (saimme muuten etsiä niitä ympäri Suomen, koska pikkuisia Haita ei joka paikasta löytynytkään). Talven aikana Neidin jalka on kuitenkin kasvanut jo niin paljon, etteivät Hait mahdu hänelle enää edes ilman villasukkaa. Siksipä olikin aika ihanaa, kun minulle tarjoutui blogin kautta tilaisuus tilalata Neidille kumisaappaat Nokian jalkineiden Muumi-sarjasta.

IMG_1099

Jos olisin tilannut saappaat omien mieltymysteni mukaan, olisi valinnut tyttärelleni kirkkaansiniset Muumipeikkon kuvalla varustetut saappaat. Päätin kuitenkin tällä kertaa olla kiva äiti, ja niinpä ostoskoriin sujahtivat pinkit Pikku Myy -saapikkaat.

IMG_1101

Arvatkaapa, ovatko nämä olleet kovassa käytössä nyt jo ihan sisätiloissakin? Harvase hoitoaamu pitää kertoa Neidille, että saappaat voi ottaa käyttöön vasta, kun ulkona on enemmän nurmea kuin lunta. Tätä päivää odotamme. Tytär ja äiti! Onneksi sentään lämmenneen iltapäivän kauppareissulle pystyi jo lähtemään -vesilätäköiden kautta -muumisaappaissa!

IMG_1102

Tsemppaan itseäni sillä, että kyllä se oikea, terminen, kevätkin sieltä kohta tulee. Sitä ennen voi kartoittaa kumisaapastarjonnan netistä. Omassa haaveessani olisi saada valkoisten Haiden rinnalle jotkin siistimmät mustat kumisaappaat, joita voisi pitää esimerkiksi nahkatakin ja hameen kanssa.

IMG_1100

Ennen olin varma, että haluaisin perinteiset Hunterit, mutta nyt minulla on jotenkin mennyt maku niihin. Näkynyt ehkä liikaa kaikkialla?

IMG_1020

Uusina suosikkeinani ovat nämä Nokian Sara-, Finnjagd- ja Taiga-saappaat.

IMG_1022

IMG_1021

Vai pitäisikö repäistä, ja etsiä jostain kiiltonahkajäljitelmäkumpisaappaat? :)

Kivaa kevätviikkoa!

-Karkki-

Kuvat:

Karkki,iPhone 4S

Nokian jalkineet

Neidin asu:

Pipo, Me&I. Second hand -ostos Facebookin Sydänpyllyistä.

Huivi, H&M. 3e alesta.

Takki, MiniRodin, Babyshop.com -nettikaupasta. Blogilahja.

Haaremifarkut, POMP de LUX, kevät/kesä 2012 -mallisto. -50% kesäalesta.

Kumisaappaat, Nokian jalkineet (Muumi -sarja).Blogilahja.

Aurinkolasit, Lindex.

Hanksat, H&M.

 

 

 

 

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat