Kirjoitukset avainsanalla babyliss

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulla oli vuosia sitten jo Babylissin suurentava ja valolla toimiva meikkipeili. Aluksi käytin peiliä päivittäin, kunnes se ison kokonsa takia tuntui olevan koko ajan tiellä kylpyhuoneessa. Niinpä kuukausien saatossa kävi niin, että peili tuli työnnettyä kaapin perälle ja sitten lopulta kierrätyskassiin.

Näin talvella aamupimeässä meikatessa olen kuitenkin kaivannut kunnollista valoa ja sellaista peiliä, jolla vähän väsyneillä silmilläkin näkisi levittää ripsarin kunnolla ja oikeaan kohtaan. Niinpä kun pääsin mukaan Bellablogien ja Elloksen yhteiskampanjaan päätin toimia : Tilasin itselleni Babylissin suurentavan valollisen meikkipeilin, taas. Tällä kertaa vain sen verta pienempänä ja niin keveän, ettei sen liikuttelu ja säilyttäminen muodostuisi ongelmaksi.

Vaikka olenkin viime vuosien aikana lämmennyt postimyyntifirmoille, oli Elloksen sivujen tarkka selailu aika avartava kokemus. Tiesittekö, että Elloksesta saa perinteisten sisustustuotteiden, urheiluvaatteiden ja lastentarvikkeiden lisäksi myös todella kattavalla valikoimalla merkkituoksuja Escadasta Versaceen, sekä kaikkia mahdollisia kauneudenhoitoa helpottavia välineitä ja tuotteita? Kihartimia, hiusrautoja ja näitä oikeasti aika todella hyödyllisiä meikkipeilejä.

Mä olen meikkaillut Babyliss-peilini avulla nyt viikon, ja mua kummastuttaa, kuinka olen selvinnyt ennen ilman.Tämän takia suurentava valollinen peili onkin mun aamujen ja iltojen pelastus:

 • piilolinssien laitto sujuu, kun todella näen, mitä teen.
 • toisaalta meikkaaminen ilman piilolinssejä oli ennen aivan mahdotonta, koska en nähnyt yhtään mitään ilman rillejä. Nyt voin meikata hyvin myös silmälasipäivänä.
 • kulmakarvojen nyppiminen, näppyjen peittäminen ja tekoripsien asettaminen onnistuu, koska näkyvyys on niin hyvä. Oli aikamoinen järkytys, kun tajusin, kuinka rehottavissa kulmakarvoissa sitä oli tullut vuosia kuljettua. Normipeililla ja hämyisässä kylppärin valossa kun hajakarvoja ei kertakaikkisesti nähnyt.
 • ripsiväri tulee levitettyä nyt aivan ripsien tyveen, koska peilin suurennus auttaa näkemään, ettei hutivetoja tulee.
 • karmeat meikkivoiderajat kaulalla ovat historiaa.

Täytyy myöntää, että on peilissä kyllä yksi huonokin puoli:

 • ryppyjä tuntuu olevan paljon enemmän kuin ennen ;)

Meikkipeilin tai jotain muuta voit ostaa nyt Elloksesta klikaten itsesi tästä Elloksen sivuille ja käyttäen alekoodia 335706. Koodilla saa kaikista yli 40 euron tilauksista 10 euron alennuksen**.

-Karoliina-

*postaus sisältää affilinkkejä

** Alennukset koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. 10 euron alennus koskee vähintään 40 euron tilausta, 20 euron alennus vähintään 80 euron tilausta tai 30 euron alennus vähintään 120 euron tilausta. Alennukset ovat voimassa 21.2.2016 asti. 1 alennus/asiakas. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennuksia ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ellos Matkojen tuotteisiin. Ostosumman perusteella myönnettyjä alennuksia saatetaan harkita uudelleen palautusten yhteydessä. 

Kommentit (8)

Chatte
2/8 | 

Voi vitsit, oon miettiny jo pitkään, että tarvisin tollasen valollisen meikkipeilin! Onko tossa sun mallissa oikeesti tehokas toi valo? Ja onko peili siis sellainen kaksipuoleinen vai ei? Mietin, että miten pelkällä suurentavalla peilillä meikkailee, itse tykkään käyttää yleensä ihan normaalia peiliä ilman suurennosta. :)

Myy
3/8 | 

Mikä sävy ja merkki toi huuli juttu on ? :)

Anna
4/8 | 

Minuakin kiinnostaisi, että onko peili käännettävä: onko toisella puolella tavallinen peili + valo?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

 

 

 

Oletko koskaan miettinyt, onko lapsesi sukupuolisidonnainen käytös opittua vaiko sisäsyntyistä?Omassa itsessäni on aika elänyt vierekkäin täysi hömppäprinsessa ja rämäpää poikatyttö. Harrastin lapsena niin judoa kuin tanssiakin. Vedin nenä ruvella jalkapalloa, mutta toisaalta leikin hienoja rouvia (leikin omakeksimämme nimi) meikit naamalla, helmet hulmuten.

 

 

 

 

Neiti-F, opitusti tai luonnostaan, rakastaa peilailla ja pukea koruja ylleen.  Hän haluaa myös monta kertaa päivässä "(m)eikkaa". Toiminta alkaa aina samalla tavalla. Ensin hän kipittää vessaan hakemaan meikkipeiliäni, jonka jälkeen keittiönpöydälle tuodaan meikkipussi. Sitten hän nappaa minua kädestä päättäväisen tiukasti, ja lopulta ei olekaan muuta vaihtoehtoa, kun pistää kuvitteellinen meikkaussession aluilleen.

 

 

 

Yhden tällaisen meikkihetken päätteeksi Neiti kikatteli omalle peilikuvalleen, ja hoki iloisesti omaa nimeään (tai sen kolmea ensimmäistä kirjainta, kuten on tapana). Oli ihana nähdä, että tyttö oli niin tyytyväinen itseensä. Kunpa tuollaisen itsetunnon saisi pidettyä yllä vuosien kuluessakin. Täytyy masentavasti todeta, että itselläni tuollainen tyytyväisyyshetki on ehkä muutaman kerran vuodessa :/

 

 

Olisi varmasti hyvä, että tarkistaisin asennettani, etten vain siirrä peilikuva-angstia tyttäreeni. Olen lukenut jostain, että äidin laihdutuspuheet vaikuttavat tyttärien minäkuvaan negatiivisesti (tästä ei syöppö-Sallisella ole kuitenkaan onneksi vaaraa :D) , ja että terveitsetuntoinen äiti on tyttären itsetunnon kannalta ehdoton juttu. Isän ihailun kerrotaan puolestaan pelastavan tyttären mm. vääränlaisilta miessuhteilta (aika paljon luvattu?), koska hyväksyntää miesten silmissä ei tarvitse hakea epätoivoisin keinoin.

 

 

 

Jotta tarkka syynäys oman naaman suhteen onnistuu (se ei muuten aina nosta itsetuntoa), suosittelen BaBylissin suurentavaa meikkipeiliä.

Peilin plussat:

 • kaksi peilitarkkuutta. Normaali ja kahdeksankertainen suurennus (sopii oivallisesti esim. kulmakarvojen nyppimiseen).
 • kolme valaistusvaihtoehtoa. Halogeenivalaisuts, ulkovalo ja tavallinen sisävalaistus.
 • katselukulma on säädettävissä.
 • sopii erinomaisesti niille, joilla on heikko näkö. Ei tarvitse enää meikata rillikurkistus-meikkaus sokkona -taktiikalla.

Peilin miinukset:

 • peili kuumenee jo kymmenen minuutin käytön seurauksena.
 • peili vie aika paljon tilaa.

 

Hauskoja peilailuhetkiä, ihmiset! Kuinka itse muuten tuette lapsienne (ulkonäköön liittyvää) tervettä itsetuntoa?

-Karkki-

 

 Neiti-F & asu:

 Housut ja pusakka Me&I kevät/kesä 2012

T-paita Lindex

 Rusetit H&M

Sukat Kärkkäinen

 

Kuvat:

Karoliina, Olymupus PEN E-PL1

 

 

Kommentit (4)

MT
1/4 | 

Sallimalla lapsen "koristella" itseään miten haluaa, eli jos 4v poika haluaa laittaa rannekorun tai vaaleanpunaisen kesähatun, ei ole minulle ongelma. Tai kukkapinnejä hiuksiin. Viimeksi mentiin ulos kukkaesiliina ja aurinkohattu päällä. Ja kehun lasta kun on niin ihana ja kaunis :)

PS oliko peili kallis?

Karoliina Sallinen
2/4 | 

Peili taisi olla siinä 50-60 euron kieppeillä. Halvempiakin löytyy, jos ei halua mukaan valoa.

ElinaK
3/4 | 

Kun nyt aloitin kommentoinnin, niin jatketaan:)
Minusta oman pääkopan ja itsetunnon olisi hyvä olla kunnossa.
On jotenkin hälyttävää jos sinunlainen kaunis nainen ei ole tyytyväinen peilikuvaansa.
Ja selvästi tyttökin sen vaistoaa, lapset ovat todella herkkiä vaistoamaan kaikenlaista.
Ei tarvitse meikata ollakseen parempi ihminen, ei tarvitse hienoja vaatteita ollakseen hyvä.
Jokainen on hyvä juuri sellaisena kun on. Eikä yleisillä standardeilla kauniimpi, kauniimmat vaatteet omaava tai rikkaampi ihminen ole PAREMPI tai arvokkaampi kun joku muu.
Kaikki ovat samanarvoisia.
Sen aion opettaa omalle 2vuotiaalle pojalleni.

Pelottaa minkälaisia näistä lapsista tulee tässä materialistisessa maailmassa kun hiaman kasvavat.

syysmamma
4/4 | 

Mielenkiintoinen kirjoitus. Itse nyt raskaana ollessani olen jatkuvasti kiittänyt mielessäni äitiäni, joka teini-iässäni salli meikkauksen kun sen olin keksinyt. Sain tilata meikkejä postimyynnin kautta ja niitä pohdittiin aina yhdessä keittiön pöydän ääressä. Hän salli myös hiustenvärjäyksen, sain ostaa värin kaupasta ja touhuilla siskoni kanssa kylpyhuoneessa. Vaatteita sain aina tarpeen mukaan, eikä niissäkään koskaan hän arvostellut valintojani "oikeina" tai "väärinä". Tosin mustia vaatteita hän aina suri, kun minusta tuli "niin kalpea". Äitini ei värjännyt hiuksiaan, ei meikannut, eikä surrut painoaan. Hän ei häpeillyt alastomuuttaan, joten en itsekään ole oppinut "häpeämään" sitä mitä olen. Se mitä hän opetti, oli tuon kaiken rahallinen arvo. Vaikka siis nyt aikuisena laitan itseäni, se ei tee minusta arvokkaampaa tai parempaa ihmistä. Haluan olla lapselleni samanlainen kuin äitini. Painoani olen oppinut suremaan vaikka oikeasti olen aivan normaalissa painossa. Lupasin itselleni etten koskaan huokaile lapseni läsnäollessani että olen "läski". Huonoa hiuspäivää voi kiukutella, sehän tarkoittaa vaan, ettei kuontalo taivu niinkuin sen juuri nyt haluaisi. Saisinpa kasvattaa lapseni omassa huolettomassa 80-luvun lapsuudessa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat