Kirjoitukset avainsanalla Babybrunssi

k2
k2
k3
k3
k4
k4

Teille ei varmaan ole epäselvää enää, mikä meidän perheen lempparikahvila Helsingissä on. Sehän on tietysti Cafe Köket, joka sijaitsee Kiseleffin talossa, aivan Senaatintoria vastapäätä.

Ensinnäkin Köketissä viehättää aivan ihana sisustus ja hyvät herkut, mutta myös se, että Köket on pistänyt kahvilakonseptin aivan uusiksi. Kahvila ei enää ole nimittäin vain kahvila, vaan ennemminkin kahvilan, ruokapaikan, kulttuuripaikan ja kaupunkilaisten kohtaamispaikan välimuoto, jossa viikottain tapahtuu paljon muutakin kuin tavallinen brunssi ja kupponen kahvia (vaikka niitäkin toki saa).

Ensi maanantaina, eli 12.10 Köketilä vietetään Ivana Helsinki goes Köket -päivää. Päivä alkaa Köketillä jo klo 7.00 ja ohjelmaa riittää iltaseiskaan asti. Tarkemman ohjelman voit kurkata täältä, mutta luvassa on mm. Moomin by Ivana -malliston erikoistarjouksia, lastenvahti, Erikoiskoira Affe -kirjan esittely ja vaikka mitä muuta.

Sitten 19.10, eli Ivana-päivästä viikon kuluttua Köketillä vietetään jokamaanantaista Babybrunssia*, mutta hieman erilaisella setillä. Brunssin lisäksi nimittäin tuohon maanantaihin liittyy erään Kolmistaan-blogin Karoliinan luentohöpinä aiheesta arjenhallinta, ruuhkavuodet ja luovuus. Tulkaa siis ihmeessä kuuntelemaan ja kyselemään! Köket tarjoaa samalla vaipat, pienten välipalaherkut ja luvassa on kuulemma myös arvontapalkintoja.

Nyt siis Köketille kahtena maanantaina, eikö niin! Ja toiveita meikäläisen höpinäaiheista saa (ja pitää!) antaa. Mistä haluatte kuulla mun puhuvan?

-Karoliina-

*Babybrunssi maanantaisin klo 10-12, 15e aikuinen + taapero

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat