Kirjoitukset avainsanalla Baby Lips

 

meikki 2
meikki 2

Joku teistä kyseli häätyylipostauksen kommenttikentässä, josko tekisin tutorial-postauksen mun juhlameikistäni.En pidä itseäni minään huippumeikkaajana, mutta toki iän myötä olen varmasti oppinut muutamia kikkoja, joita käyttämällä häivytän huonoja puoliani ja tuon esille hyviä.

Juhlameikkipostauksenkin voin toki tehdä, kun taas eteeni tulee jotkin isot kemut. Olen niin laiska meikkaamaan (ja varsinkin pesemään pakkeleita), etten viitsi aivan arkena alkaa sellaista postauksen takia tekemään.

Viime lauantaina kävimme kuitenkin Eskon kanssa pitkästä aikaa treffeillä ja sinne tuli meikattua vähän arkea enemmän. Tässäpä siis pieni tutorial siitä, mitä arkea vähän ylevämpi, mutta kuitenkin juhlaa arkisempi meikkini pitää sisällään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lähtötilanne meikkiä aloittaessa on hieman näppyläinen ja aika kalvakka naama. Nuo Xtreme Lashesin volyymiripset toki tuovat kasvoille heti aamusta pontta, ja nykyisin mulla meneenkin meikkiin huomattavasti vähemmän aikaa kuin ennen ripsipidennyksiä (mua muuten aina naurattaa Instagramissa nämä #nomakeup -kuvat, joissa kuitenkin ripsipidennykset ja huulitörsötykset näkyvät selvästi. Ei meikkiä -tila on tietysti totta, mutta ei naama nyt kuitenkaan aivan au naturel tuollaisessa tilanteessa ole. Itse ainakin näytän ripsien kanssa erilaiselle kuin ilman).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kosteutetuille kasvoille levitän Lumenen CC voiteet väreissä light* ja deep. Teen sekoituksen näistä kahdesta väristä aina sen mukaan, ovatko kasvoni päivettyneet, tai olenko laittanut esim. itseruskettavaa. Peitän näppylät ja punoittavat kohdat Lumenen CC peitevoiteella*, ja laitan silmänalusiin Maybellinen valokynää. Nenälle ja leuan pahimpiin kiiltoihin taputtelen Bare Mineralsin mineraalipuuteria sävyssä light.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poskipunana käytän H&M:n sävyä 17: Tawny Rose (oikea lempparini on kyllä Make Up Storen poskipuna, mutta sen hinta onkin melkein 5 kertaa kovempi kuin tämän H&M:n yksilön).  Aurinkopuuterina mulla on kaverilta saatu Chanelin hohtoaurinkopuuteri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle meikissä yksi tärkeimmistä jutuista aina on olleet kulmakarvat. Ne tuovat mielestäni ryhtiä kasvoille. Oikeaksi monitoimimeikiksi mulle onkin muodostunut tämä Lorealin Color Riche -luomiväripaletti (Les Ombers), jota käytän niin kulmien värityksen, silmien rajaamiseen kuin ihan valoa tuomaan luomivärinäkin. Samaa tummaa väriä paletista harjaan siis kulmiini, kuin myös laitan siveltimellä rajaukseksi ripsie tyveenkin. Toiseksi vaaleinta ja vaaleinta väriä laitan vähän liikkuvalle luomelle luomiväriksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi rajaan huulet Make Up Storen huultenrajauskynällä (cherie) ja laitan päälle Baby Lipsin Dr. Rescue -huulirasvaa (coral crave).

Tämmöisellä setillä mä saan kalvakoille aamukasvoilleni sopivasti eloa ja väriä.

meikki1.jpg
meikki1.jpg

Millainen on sinun "treffimeikkisi", vai tuleeko laitettua sama meikki arjesta juhlaan ja puolijuhlaan? Entä löytyykö kosmetiikkalistastani joitain sinunkin suosikkejasi?

-Karoliina-

*saatu blogin kautta

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (15)

Daniella
1/15 | 

Toi sama (?) valokynä taitaa olla mullakin! Ja tykkään kyllä, sitä tulee laitettua arjesta juhlaan aika lailla aina. Mun perus perhekerhomeikkaus sisältää pohjustuksen lisäksi aina kulmat ja yläluomen rajauksen. Kotonakin ollessa nykyään melkein joka päivä laitan pohjustuksen. Pohjustuksessa uudet lempparit on kosteuttava oikein kunnollinen pohjustusvoide ja Lumenen mineraalimeikkivoide. Ihan huiput tälle kalvakalle naamalle!

Vähän astetta siistimpi look sisältää jo ripsiväriä(!) ja energiasta riippuen käytän arjessakin luomiväriä (tummalla kevyet varjostukset), mutta se tietysti edellyttää sitä, että poistun vähän kauemmas kotoa, ehkä jopa ilman lapsia. Treffi- ja juhlalook sisältää jo ihan kunnolla luomiväriä ja ne on mulla aika sama, koska treffit on juhlaa! :)

Huulipuna on uusin löytö, jota olen rohkaistunut käyttämään arkisemminkin. Ostin oikein kaksi eri sävyä Lumenen ystävänpäivätarjouksesta. Kyllä kotiäidin täytyy saada vähän pynttäytyä, ettei huku verkkarilookiin liiaksi!

Helena
2/15 | 

Heips. Lueskelen tätä blogia mielelläni. Hienoja juttuja, mutta olen pistänyt merkille, että sinun ennen ja jälkeen kuvissa on aina(tai ainakin erittäin usein) ensin vakava ilme tai jotenkin hönö ja jälkeen kuvissa iloinen hymyilevä ilme. Kyllä minusta molemmissa voit olla kaunis hymyilevä itsesi, oli sinulla ripsipidennykset, meikkiä kasvoilla tai ei :) Niissä on silti ihan tarpeeksi eroa, erilainen lookki. Toki näin teet koska se on niin normia ja yleinen käytäntö. Ymmärrän kyllä, tuli vain mieleen.

3/15 | 

Moi!

Karoliina, oot niin kaunis, meikkiä tai ei. :)
Ja Lumenen CC -voide on tännekin tullut jäädäkseen, aika suosikki on se siis. :)
Mutta kysymys: ootko testaillu mitään luonnonkosmetiikkaa, ja mitä siitä tuumailet?

Helmi
4/15 | 

Tosi hieno meikki sinulla. Kaunis olet ilman meikkiä ja meikillä. Löytyi hyviä vinkkejäkin omaan meikkaukseen. Saako babylipsiä mistä kaupoista?
Itse rakastan meikkaamista ja näin kotiäitinäkin tulee meikattua päivittäin... Jollei ole ihan koti päivä ja ollaan sairaana eikä päästä ulkoilemaan. Olen ehkä jopa riippuvainenkin meikistä. Mutta, hei ,niin kauan kun meikkaus tuntuu hyvältä niin olkoon vaan riippuvuus. Lasten myötä olen tullut nopeammaksi meikkaajaksi. Ennen lapsia meni tunti ja nyt kymmenen minuuttiakin riittää hyvin. Taas oli piristävä juttu.

ulla
5/15 | 

Taitaa olla hyviä nuo Lumenen CC meikkivoiteet ? Kannattaako ostaa ?

pivi
6/15 | 

Hei, ompa kaunis meikki!
Oletko ajatellut että aloittaessasi käyttämään lumenen cc-voidetta, myös ne mainitsemasi pienet näppylät olisivat ilmestyneet?
Itse lopetettuani cc-voiteen käytön myös nuo näppylät hävisivät. Kaveripiirissä myös muutamalla muulla alkoi näppyjä ilmestyä kasvoihin kyseisestä meikkivoiteesta. Nykyisin käytänkin tuota cc-voidetta vain harvakseltaan.

Kolmistaan-Karoliina
7/15 | 

Oi että! Itsekin aina innostun huulipunista - lemppareita Lumene ja MakeUpStore - mutta arjessa ne usein jäävät. Kesällä on ihanaa käyttää päivettyneen ihon kaveriksi jotain kirkasta huulipunaa!

Kolmistaan-Karoliina
9/15 | 

Kiitos :)

Meikeissä mulla ei ole oikeasaan mitään luomu-tuotteita, mutta puhdistusaineista ja rasvoista ainakin 2/3. Niistä olen pitänyt hirveästi!

Kolmistaan-Karoliina
10/15 | 

Kiva, jos juttu kolahti :)

Tämän BabyLipsin olen ostanut ihan K-kaupasta, joten kyllä niitä myydään vaikka missä. Sokkarit, Citymarketit jne jne.

Meikkaaminen on todella muuttunut. Kun F oli vauva, meikkasin aina vasta autossa/bussissa, kun en aamulla muuten ehtinyt.

Kolmistaan-Karoliina
11/15 | 

Kyllä mä olen pitänyt näistä. Peittävät vähän paremmin kuin BB-voiteet. Tosin näiden allehan on itse laitettava kosteutus, BB:ssähän itsessään on jo kosteusvoidekin.

Kolmistaan-Karoliina
12/15 | 

Veikkaan, että mun näppylät johtuvat eniten nyt vain ihotyypistä ja hormooneista. Olen siis kärsinyt samasta vaivasta siitä lähtien, kun tulin raskaaksi keväällä 2010, eikä loppua näpyille näy. Harmillista kyllä :( Ennen ihossani ei koskaan ollut epäpuhtauksia tai näppylöitä!

Jenni
13/15 | 

Moi ! Suositteletko tuota lumenen cc peitevoidetta, peittääkö hyvin punaisuutta ? Oot kyllä hurjan kaunis ilman meikkiäkin. :) Lisäripset tekevät jo kasvoille aivan uuden ilmeen. Olis kyllä kiva uskaltaa arkeenkin meikata rohkeammin. Mun ehdoton heikkous on kyllä luomivärien levittäminen.. En ymmärrä korostuksista tai varjostuksista mitään. Toinen on se, että olis kiva osata tehdä esim. häihin kokopäivän kestävä meikki. :/

Kolmistaan-Karoliina
14/15 | 

Kyllä mä suosittelen! En ollut aikaisemmin kokeillut CC-voidetta, mutta kun sai testiin tuollaisen Lumenelta, en ole muuta käyttänytkään. Ja siis oli tosiaan niin hyvä, että toisen putelin kävin tuotetta itse ostamassa,

Mä en kanssa tajua luomiväreistä. Johtuu varmaan siitä, ettei niitä arkena ehdi laittaa, joten niihin ei tule rutiinia.

Mari
15/15 | 

Moikka! Pakko oli tulla kommentoimaan noihin hormoniperäisiin näppylöihin liittyen, vaikka en ole varma mitä olet niistä aiemmin kirjoitellut. Anteeksi siis jos puutun johonkin mitä olet jo selventänyt!

Mutta siis mulla itsellä puhkeaa ärhäkkä hormoninäppylöinti suun ja leuan alueelle sillon kun olen pitänyt pidempää taukoa hormoniehkäisystä. Todella inhottava vaiva kun mullakaan ei koskaa ole näppyjä aiemmin ollut. En ole kokenut ongelmaa akneksi vaan vain tosi ikäväksi itsetuntoonkin aikuisella vaikuttavaksi kosmeettiseksi jutuksi. Kerran kuitenkin mainitsin näpyistä lääkärille, ja hän välittömästi määräsi miedohkon antibioottikuurin akneen (Oricyklin). Näpyt katosivat kuukaudessa, kuuria piti syödä vielä kaksi kk siihen päälle. Kuulemma kun hormoniperäisetkin näpyt pääsevät riehaantumaan, tarvitaan järeitä aseita. Nyt nautin taas puhtaasta ihosta ja siitä että voi mennä ilman paksua meikkiä kauppaan. Vain sitä harmittelen että en osannut pyytää lääkekuuria aiemmin. Pienet antibioottivatsavaivat olivat TODELLAKIN näpyistä eroon pääsemisen arvoisia. Uskomatonta miten paljon näppyily vaikuttaa omaan oloon ja itsetuntoon. Suosittelen ehdottomasti konsultoimaan lääkäriä tässä asiassa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat