Kirjoitukset avainsanalla asuntolainan marginaali

raha
raha

Minusta on hassua, että ihmiset saattavat esimerkiksi kytätä jauhelihan senttihintaa kaupassa, mutta unohtavat, että suurimmat säästöt tehdään vaikkapa sähkön, puhelinliittymän, asuntolainen marginaalin  ja vaikkapa vakuutusten kilpailuttamisella

Mikä on ollut paras "voittosi" kilpailutusten seurauksena?

-Karoliina-

*kuva Pixabayn kuvapankista

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

1/4 | 

Tänään lasten kanssa leipoessani sen keksin; nuukuusvinkkien kuninkaan.

Ota lapset mukaan. Anna tehdä ja oppia.
Sillä mitä enemmän nuo osaavat tehdä, käyttää ja valmistaa, sitä vähemmän heidän tarvitsee aikuisina kuluttaa ja ostaa valmiina.
Mitä nuorempina nuo oppivat, sitä vanhempinakin taitavat. Vaikka käydä viisaasti kaupassa. Tai kilpailuttaa sen sähkösopimuksen.

Ouna
2/4 | 

Vakuutusten kilpailuttaminen ehdottomasti. Sieltä tuli 300€ säästö siirtymällä toiseen yhtiöön. :)

Kolmistaan-Karoliina
3/4 | 

Pitkänäköinen vinkki!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat