Kirjoitukset avainsanalla arkkitehtuurityöpaja lapsille

HDW-2013-Lasten-viikonloppu-1
HDW-2013-Lasten-viikonloppu-1
HDW-2013-Lasten-viikonloppu-2
HDW-2013-Lasten-viikonloppu-2
HDW-2013-Lasten-viikonloppu-3
HDW-2013-Lasten-viikonloppu-3

Meitsi toipuu vielä tämän viikonlopun tästä jo iäisyyden kestäneestä syystautisumasta, mutta jos teillä on viikonlopuksi tekemisen puutetta, suosittelen suuntaamaan Helsinki Design Week -tapahtumaan liittyvään, jo toista kertaa järjestettävään, Lasten viikonloppuun.

Tänä vuonna Lasten viikonloppu (13.-14.9.2014) kokoaa perheet supersiistille Teurastamon alueelle. Markkinameiningin ja muotinäytösten lisäksi luvassa on tietysti myös kaikenlaista ihan oikeaa lapsille suunnattua tekemistä ja puuhaa. Esimerkiksi Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpajassa syntyy taidetta vaikkapa astioista ja pahveista, ja LEGOn ja nuorten arkkitehtuurikoulu Arkin yhteisessä voimannäytteessä puolestaan visioidaan ja rakennetaan unelmista totta, LEGO LEGOlta.

Touhukasta viikonloppua!

-Karoliina-

* postaus on tuotettu yhteistyössä  HDW:n ja LEGOn kanssa. Kuvat: HDW/Lasten viikonloppu 2013

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat