Kirjoitukset avainsanalla amme

IMG_0393-1.PNG
IMG_0393-1.PNG
IMG_0394-1.PNG
IMG_0394-1.PNG

Kun suunnittelimme muuttoa Helsinkiin, teimme listan, johon kirjoitimme KAIKKI uuteen asuntoomme liittyvät toiveet.

Ajattelimme kuitenkin, ettemme tietenkään löydä asuntoa, joka täyttäisi jokaisen toiveen, joten ihmetys oli suuri, kun törmäsimme nykyiseen kotiimme. Se täytty kaikki toiveemme yhtä yksityiskohtaa lukuunottamatta: Asunnossamme ei nimittäin ole ammetta.

Nyt kelien viiletessä jokavuotinen ammehimo on taas kasvanut. Miten ihanaa olisi pulahtaa kuplien keskelle hetkeksi rentoutumaan.

Niin ja jotenkin amme kuuluu minusta oikean kerrostalokodin vakiovarusteisiin.

Eipä tässä muuta tällä kertaa :)

-Karoliina-

*kuvat: Svedbergs ja IDO

Kommentit (15)

Veera
1/15 | 

Amme todella kuuluu kerrostaloasuntoon!
Ja tuo ammekuume, se taas kuuluu syksyyn :)
Kylpyamme on meilläkin toivelistalla, kun "sitten josku" saamme remontointia kylpyhuoneen.

sara
2/15 | 

Hei, olis kiva tietää millasta musiikkia teillä kotona kuunnellaan! :-)

3/15 | 

Mä luulen, että meidän ei edes tarvitsisi remontoida varsinaisesti. Kylpääriimme varmasti jonkinlainen irtoamme mahtuisi...

Suvi K.
6/15 | 

Heippa! Muakin kiinnostaisi kovasti, millaisia muut toiveet olivat kun asuntoa etsitte. :) Olemme itse kumppanini kanssa luultavasti vuoden sisään harkitsemassa asunnon ostoa, ja yritämme miettiä päämme puhki, mitkä olisivat meille ne "must"-kriteerit...

7/15 | 

Laura H. ja Suvi K.

Mäpä teen postauksen aiheesta ensi viikolla :) Kirjaan itselleni ylös (ja jos en siltikään muista, muistuttakaa viimeistään keskiviikon kohdalla ) :)

9/15 | 

Oi, amme olisi ihana! Tässä meidän asunnossa on alunperin ollut amme vessassa, mitä en käsitä, kun tuo vessa on niin pieni, ettei sinne meinaa kahta mahtua yhtä aikaa. Mutta ilmeisesti on ollut sellainen istuma-amme, eikä siellä varmaan silloin ole ollut pesukonetta. Meidän ekassa yhteisessä asunnossa oli amme ja se on ainoa, mitä siitä jäin kaipaamaan.

10/15 | 

Kiva postausidea! :) Ja samalla voisit kertoa myös F:n musiikkimausta.

Iina
12/15 | 

Mä olen kanssa aina halunnut ammetta ja kun ostimme rempattavan omakotitalon 3 vuotta sitten oli selvää että kylppäriin tulee poreamme. Nyt kolme vuotta myöhemmin on käyttökertoja yhteensä hädin tuskin kymmenen. :D Täyttäminen vie aikaa ja kylvyn jälkeen amme täytyy joka kerta pestä tai se jää likaiseksi, ei vain tunnu löytyvän aikaa moiselle. Ehkä nyt taas innostuu pari kertaa käymään kun ilmat kylmenee... :)

13/15 | 

Mulla on kerran elämässä ollut asunto, jossa oli amme, ja siellä tuli kyllä polskuteltua koko rahan edestä. Tosin silloin asuin yksin, joten tuota aikaakin oli vähän enemmän :)

NOPPA
15/15 | 

Mulla ollut kylpyhuoneen amme käytössä lapsena, ja nuorena oli kahdessa asumassani kerrostalossa amme vielä jäljellä. Oli kätevää myös kuivattaa pyykit ammeen päällä naruissa. Inhoan noita pyykkien lattiatelineitä! Vievät ja rumentavat asuinneliöitä =(
Irtoamme täytyy joskus tulevaisuudessa toteuttaa- kunhan tilaa kylppärissä tarpeeksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat