Kirjoitukset avainsanalla allergiaripsiliima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No niin. Sieltähän se sitten tuli. Nimittäin allergisoitumiseni ripsipidennyksille.

Ei toisaalta ollut ylläri. Olihan minua jo keväällä muutamaan otteeseen kutittanut ripsetyvestä, mutta en ollut ripsihuoltajieni kyselyistä huolimatta kertonut tästä mitään. Anteeksi siitä, Kitty Cat Beauty Centerin tytöt! Ripsihuoltajani nimittäin kyselivät jokaisen ripsihuollon yhteydessä, eihän minulla ole ollut mitään oireita. Mutta koska en ollut vielä valmis luopumaan unelmaräpsyistäni, en voinut asiaa myöntää. Tiesin nimittäin, että siihen olisi loppunut ripsipidennysurani, koska he eivät koskaan olisi antaneet minun jatkaa ripseilyä oireet saatuani. (Sellaista jos mitä, kutsun muuten ammattitaidoksi. Ihanaa, että myös asiakkaasta välitetään, eikä vaan rahanahneesti tehdä sellaista, joka voisi vahingoittaa asiakasta).

No. Nyt viimeisimmän ripsihuoltoni jälkeen minua on useana päivänä kutittanut ripsityveä niin paljon, että luomeni ovat olleet jopa vähän punaiset ja turvonneet. Kieltäminen ei enää auttanut, joten oli katsottava totuutta silmiin (kirjaimellisesti). Luulen, että koska nyt on muutenkin allergia-aika meneillään, ei kroppani vaan kestä tätä ekstraärsytystä. Vähän sama kuin omenan kanssa : Kovaan siitepölyaikaan olen ompuille allerginen, mutta siitepölyajan ulkopuolella voin syödä niitä ilman mitään oireita.

Kittycattiläiset kysyivät vielä, haluaisinko jatkaa ripsipidennyselämää allergialiiman kanssa (josta en ole koskaan saanut oireita), mutta päätin, että nyt saa jäädä tämä aikakausi taakse. Ainakin hetkeksi! Minulla on nimittäin niin rasvainen iho, että vaikka monilla muilla allergialiima tepsii hyvin, minulla ei sen kanssa ripset pysyneet kovinkaan hyvin. Ja siihen en vain jaksa ryhtyä, että ramppaisin ripsihuollossa parin viikon välein.

Koska olin jo autuaasti ehtinyt unohtaa, kuinka luomuripsillä elellään, marssin keskiviikkona Stockalle ja ostin kasan silmämeikkitarpeita. Niitä tavallisia, joita aina ennenkin käytin : Shiseidonin ripsitaivuttimen, Lumenen Rasberry Miracle Eyelinerin sekä Helene Rubinsteinin Lash Queen Mascaran. Uutena tulokkaana nappasin ostoskoriini Talikan ripsiseerumin. Olen kuullut näistä seerumeista kyllä kauhujuttuja, mutta nyt on hätätilanne. Vaikka väitettäisiin muuta, aina oma kokemukseni on, että ripsipidennysten jälkeen omat ripseni ovat lyhyemmät kuin normaalisti. Tämähän ei siis johdu siitä, että ne olisivat katkenneet, vaan yksinkertaisesti siitä, että ne, jotka ovat ilman ripsitupsua, ovat niitä kaikkein tuoreimpia ja lyhempiä karvoja.

En poistattanut ripsiä ripsiteknikolla, vaan luotan siihen, että ne tippuvat itse aika pian, kun aloin käyttää taas öljypohjaista meikinpoistoainetta.

ripset
ripset

Nyt jo siellä ruudun takana on vertaistukea räpsyripsistä töppöripsisiksi tulleille, antakaa kuulua itsestänne! Niin ja jos kiinnostaa, voin laittaa kuvia myös ripsienkasvatusprosessista ja sen etenemisestä. Nyt tilanne on tämmöinen, että vielä muutamat sitkeät tekokarvat edelleen silmissäni ovat, vaikka öljy onkin niistä monet jo irrottanut.

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (38)

Riina
1/38 | 

Onko tuo Shiseidon ripsentaivutin susta paras? Olen etsiskellyt hyvää mallia, mutta ilman mitään vinkkejä noista on aika vaikea tietää...

2/38 | 

Itsellä tuli niin paha reaktio viimeiseksi jääneestä huollosta, että silmäni lähes muurautuivat umpeen. Oli pakko poistattaa ripset, ja kyllä. Ei ollut itku kaukana kun peilistä ripsiä katsoin. Minulla on luonnostaan todella pitkät ripset ja silloin ne olivat todella nysät ja kärsineet..Onneksi siitä ne toipuivat hiljalleen..
Kovasti kiinnostaisi ripsiä kokeilla, mutta toisaalta on "helpompaa" meikata/poistaa meikit ilman niitä..toki kesällä ei tarvitsisi muuta meikkiä, mutta.. :)

btw, minkäköhän takia osa postauksista näkyy bloglovinissa kokonaan (tämä esim) ja osa ei? On pieni juttu, mutta valitettavasti ne mitkä vaativat nettiselaimeen siirtymisen, jäävät monesti lukematta.. :/

Johanna
3/38 | 

Kokeilepa omien ripsien kasvuun risiiniöljyä! Kokeilin itse ja eron huomasi selvästi (tosin ei tietenkään vedä vertoja ripsien pidennykselle). Risiiniöljyä saa apteekeista eikä maksa paljon!

4/38 | 

Mullahan ei silmät kestäneet myöskään ripsien pidennyksiä. Luomista tuli turvonneet ja arat ja ripset tippuivat alle viikossa pois.
Mä olen käyttänyt ripsiseerumia ja oon tykännyt.

noora
5/38 | 

Moikka! Mä poistan kaiken silmämeikin kylmäpuristetulla luomukookosöljyllä, lähtee myös vedenkestävä! Pian käytön aloittamisen jälkeen aloin saada kommentteja kasvaneista ripsistä ja kappas! Nehän olivat oikeasti kasvaneet. ?

Piia
7/38 | 

Minulla pitkään käytettyäni pidennyksiä alkoivat silmät pari pvää huollon jälkeen kutiamaan aivan , kun siellä olisi ollut roskia. Näkökyky myös huononi pikkasen. Revin ripset itse pois ja tietysti omiakin lähti siinä mukana. Jouduin turvautumaan silmälääkäriin, kun näkö ei oikein palannut. Sarveiskalvolle oli ilmestynyt valkoisia läikkiä(lääkärin mukaan samanlaisia, kun iho kuivuu ja siihen tulee läikkiä), jotka ilmeisesti olivat tulleet liimasta. Kesti jonkun aikaa ja käytin silmätippoja kostuttaakseni silmiä niin näkö parani ennalleen ja ripset kasvoivat takaisin ilman vippas-konsteja. En enää uskalla ripsiä kokeilla vaan pitäydyn omissa.

8/38 | 

Kuule: Mä voisin pitää tälle ripsentaivuttimelle kokonaisen oodin! Ostin ennen niitä 3-5e hintaisia (Seppälä,H&M..) taivuttimia, ja koska taivutus on mun silmämeikin The Juttu, täytyi uudet ostaa aina kuukauden välein. Ne kun löystyvät, eivätkä enää toimineet. Edelliset Shiseidonit kestivät mulla 1,5-2 vuotta (yhdellä tyynyllä! varatyyny tulee mukana), joten nämä tosiaan maksavat itsensä takaisin. Stockalla oli 27e, mutta laivalta taisin ostaa edelliset alle kahdella kympillä. Suosittelen todella!

Laura
15/38 | 

Ou nou :( Olen itse herkistynyt semisti rakennuksien sisäilmalle (työskentelen koulussa, jota on remontoitu ja kunnostettu vuosikausia ja evakossa olen ollut vaikka missä...), se aiheuttaa ongelmia milloin missäkin. En ole pahiten herkistynyt, jos vertaa kollegoihin, mutta en voi vaihtaa mitään käyttämääni kosmetiikkaa mihinkään koska "uusi" tuote aiheuttaa aina ongelmia. Deodorantin vaihdosta tuloksena oli viikon tuplakuuri antihistamiinia...! Ripsien pidennykset minulla on ollut kohta kaksi ja puoli vuotta. Joskus tekisi mieli laittaa alaripsiin ennen käyttämääni ripsaria, mutta sen joudun kyllä heti pesemään pois kutinan ja turvotuksen takia. Pidennykset ei aiheuta minkäänlaisia oireita ja olenkin miettinyt että jos niistä luopuisin en varmasti pystyisi mitään silmämeikkiä käyttämään. Onneksi näin!

Kirsi
16/38 | 

Itsehän en ole ripsipidennyksiä harrastanut juuri tuon allergisoitumisen takia. Mutta tuli mieleen että joku oli kirjoittanut aiheesta ennenkin ja juuri tuo risiiniöljy. Niin sehän oli Ida Jokikunnas. Kannattaa tsekata toukokuun postaus aiheesta!

Noora
17/38 | 

Risiiniöljy todella toimii! Kun joka päivä laittaa, niin jo parissa viikossa huomaa, että ripset ovat tuuheammat ja pidemmät! Suosittelen kokeilemaan:)

19/38 | 

Ei minulla ainakaan jää. Yöllä kuitenkin hinkaantuu tyynyliinaan ja kuluu pois. Kookosöljy on paras silmäneikin poistaja ja sopii herkille silmille koska on tosiaan ihan luonnon oma putsari!

20/38 | 

Mä olen jo vuosikausia jahkaillut ripsipidennysten ottamisen kanssa. Silmäni ovat TODELLA herkät ja pelkään myös allergisoituvani niille nopeasti. Vielä en ole siis asiassa edennyt suuntaan tai toiseen, vaikka upeat räpsyripset olisivatkin kesällä niin kätevät! :)

Ulla
21/38 | 

Risiiniöljy on apteekissa huokeampaa kuin luontaistuotekaupoissa...sitä on käytetty jo vuosikymmenet.
Saitko hankittua passin? Jotkut käyvät jättämässä anomuksen pinkukauoungissa, joissa ei tarvitse jonottaa tai varata aikaa..
Riihimäellä sai passin viikossa, mahtaako nyt olla sesonki ja hitaanpaa.Ilman henkkariapassia ei kannata matkaan lähteä....
Tarkistavat aika tiuhaan nykyisin asiakirjoja:)Aurinkoa kesään!

22/38 | 

VICHY LIFTACTIV SERUM 10 EYES AND LASHES ripsiseerumi 15 ml
Ostin tän apteekista, kun en muuta enää tän ripsitapaturman jälkeen uskaltanut hankkia :)

noora
23/38 | 

Mullakaan ei jää, mutta oma iho on kuiva korppu, joka hörppäsee tuon öljynkin hyvin nopsaa! Ehdottomasti atoopikon pelastus silmämeikinpoistoon tuo öljy.

Anne
25/38 | 

Minulla oli ripset vuoden, kunnes alkoivat oireilee :-o
Nyt oon pitäny 3 kk taukoa,ja kokeillaan sitä herkkiensilmien liimaa. On niin lyhyet nämä omat ripset :-( ei näihin totu!:-o

Emma
26/38 | 

O-ou! Just tänään ekaa kertaa ihan vakavissaan harkitsin ripsitupsuja.......... >:o

Nanni
37/38 | 

Mä kyllä suosittelen RefectoCilin Beautylash Growth Boosteria :) Itse olen sitä käyttänyt, ja en voisi olla tyytyväisempi! En olisi ikinä uskonut, että nuo seerumit oikeesti toimii. Tällä hetkellä mulla on tuote tauolla, koska ripsistä tuli niin pitkät, että häiritsevät silmälaseja käyttäessä, kun ripset osuu kokoajan laseihin. :D Positiivinen ongelma onneksi..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun otin ripsipidennykset, olin aivan innoissani siitä, että Xtreme Lashes tarjosi normaalin liiman lisäksi ripsipidennyksiä myös ns. allergialiimalla, joka sopi myös herkkäsilmäisille.

Mutta niinhän siinä kävi, että vaikka liima tosiaan ei aiheuttanut minulle mitään sivuvaikutuksia, ei se myöskään pysynyt menossani mukana yhtä hyvin kuin normaali ripsiliima.

Ensimmäinen viikko allergialiiman kanssa meni aina uuden huollon jälkeen upeasti. Mutta sitten, aina tasan tarkkaan puolentoista viikon kohdalla ripsiä alkoi tipahdella todella kovalla vauhdilla. Omat ripseni eivät tästä vaurioituneet, ne kyllä pysyivät päässä, mutta lisäosat rapsahtelivat alas.

Pohdin aika pitkään, mitä minun tulisi tehdä. Olin jo ehtinyt niin tottua taas pidennyksiin, että niistä luopuminen tuntui mahdottomalle ajatukselle. Mutta enhän minä voinut juosta huolloissakaan kahden viikon välein.

Niinpä päätin, että vaikka viimeksi allergisoiduinkin normaalille ripsiliimalle, halusin kokeilla ripsien kiinnitystä niillä uudelleen. Koska kyllähän normaaliliimatkin ovat kolmessa vuodessa menneet eteenpäin. Niin ja mietin sitäkin, herkistyikö silmäni viimeksi mm. sen takia, että kroppani oli muutenkin vielä yliherkässä tilassa synnytyksestä ja imetyksestä johtuen.

Ripseni huollettiin uudella tavalla Kampin Kitty Cat Beauty Centerin sijaan Flamingon samaisessa kauneushoitolassa, ja voitte vaan uskoa, että homma jännitti aika kovasti. Jos tämä ei toimisi, joutuisin luopumaan lempiräpsyistäni.

Mutta mitä kummaa: Silmäni eivät punoittaneet huollon jälkeen, niitä ei särkenyt, eivätkä ripsityveni ole kutisseet edes suihkussa. Jesjesjes!

Kaiken lisäksi normaaliliimalla ripseni ovat säilyneet ilman karvankaan tipahtamista nyt jo kaksi viikkoa, vaikka Flamigon huollossa ripsikaarevuutta lisättiin, joka yleensä vielä kuulemma hieman lisää haasteita pysyvyydelle.

Olen kuullut, että aika monille allergialiima tehoaa lähes yhtä hyvin kuin tavallinenkin, mutta minulle se ei vain sopinut. Uskon, että ihoni rasvoittuminen ja ripsieni liukkaus aiheuttivat sen, että öljyliukoinen liima ei vain pystynyt pitämään pintaansa.

Onko joukossa muita, jota ovat testanneet allergialiimaa? Toimiko vai ei? Entä mitä mieltä olette siitä, kun siirryin takaisin normaaliin liimaan?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

V
1/6 | 

Iha ekaks sanottava että tää on kyllä just paras blogi! Ootte ihan huippuja :) mutta siis..tuosta ripsipidennys-liima-asiasta en osaa sanoo kun ei minkäänlaista kokemusta, mutta itellä ainakin jo raskausaikana jäi normi meikit hyllylle kun ei silmät kestäny! Silmäluomet turpos, kutitti ja kirveli ja punoitti :( imetyksen lopettamisen jälkeen helpotti, nyt taas ei mitään ongelmaa. Itellä ei muuten ole mitään tollasia allergisia juttuja, joten syytän raskautta :D

Anna
2/6 | 

Voisitkos joskus tehdä postausta keliakiasta? :) miten se vaikuttaa teidän normaaliarkeen, teettekö aina ruuan kaikille gluteenittomana vai sulle oman jne. En ole seuraillu blogia vielä pitkään niin en tiedä oletko jo joskus tehnyt aiheesta postausta mutta tämmöinen postaus kiinnostaisi :)

Saara
5/6 | 

Moi Karoliina! Meikällä oli sama ongelma ripsiliimojen kanssa. Ensimmäinen liima mitä kokeiltiin mun ripsiin oli ihan huikea. Pidennykset huollatin aina 4-5 vkon välein. Kunnes eräänä päivänä herkistyin liimalle. Silmät punoitti reilu kolme päivää ja näytin kun olisin itkenyt viikkoja. Vaihdettiin liima herkille silmille tarkoitettuun. Meni jonkin aikaa ja sekin aiheutti punaisuutta mun silmissä sekä huollossa mun olisi pitänyt käydä viikon välein että ripset olisivat näyttäneet hyviltä. Joten älä vielä huutele siellä innosta, saatat vielä herkistyä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

xtremelashes7
xtremelashes7
xtremelashes12
xtremelashes12
xtremelashes5
xtremelashes5
xtremelashes1
xtremelashes1
xtremelashes10
xtremelashes10
xtremelashes4
xtremelashes4

    

xtremelashes11
xtremelashes11

Aika moni teistä – minun hämmästyksekseni – ihmetteli arkiaikataulupostauksessani sitä, kuinka ehdin tehdä teidän mielestänne päivän aikana paljon erilaisia asioita. Itse en ole kokenut itseäni mitenkään erityisen ahkeraksi tai toiminnalliseksi. Ajattelen, että aika moni pienen lapsen vanhempi joutuu multitaskaamaan ja tekemään asioita joskus pienessä univajeessakin. Sellaista tämä aika elämästä nyt on.

Kommenttinne saivat minut kuitenkin miettimään sitä, voisinko joissakin kohdissa elämässäni selvitä vähän helpommalla. Oikoa mutkia.

Ja koska mikään perheeseen, työhön tai liikuntaan liittyvä juttu ei tuntunut sille, että haluaisin karsia niihin käyttämääni aikaa tai painostusta, mietin, onko elämässäni muita osa-alueita, joissa voisin säästää aikaa ja vaivaa. Ja löytyihän sellainen, nimittäin meikkaaminen!

Minulla menee arjessa meikkaamiseen ja meikkien puhdistukseen noin 20 minuuttia päivässä. En voisi kuvitella lähteväni töihin ilman meikkiä, enkä ainakaan meneväni nukkumaan meikit kasvoilla. Ja koska haluan korostaa meikissä silmiäni, ja koska omat ripseni ovat piikkisuorat, vie ripsien taivutus, rajaus ja ripsivärikerrokset kalliista aamuminuuteista prosenteissa ison osan. Samoin vedenkestävän silmämeikin pesu ei ole ihan sekunneissa ohi. Meikkaaminen siis vielä menisi, mutta silmänympärysihon ja ripsien puhdistaminen todella tympäisee. Siispä ajatus ripsipidennyksistä alkoi taas tuntua ihanalle ratkaisulle.

Minullahan oli ennen F:ää ja vähän hänen syntymänsäkin jälkeen Xtreme Lashesin ripsipidennykset, joita kerta kaikkiaan rakastin. Olin ottanut ripset tehdessäni City-lehdelle ripsijuttua joskus aikanaan, ja jäin koukkuun ripsiin välittömästi. Miten helppoa olikaan, kun aamulla peilistä katsoi aina ”meikatut” silmät.

Vuosien saatossa kuitenkin aloin allergisoitua ripsiliimalle, ja lopullinen päätös ripsistä luopumiseen syntyi, kun aloin usein ripsihuoltojen jälkeen saada silmätulehduksia, ja kerran yöllä heräsin polttavaan kutitukseen ripsieni tyvessä. Koko luomi oli punainen ja turvonnut. Ajattelin, että niin tärkeää tämä turhamaisuus ei ole, että terveyteni sen eteen riskeeraisin.

Samaan aikaan aloin karttaa kaikkea feikkiä, joka liittyi kauneusasioihin. Luovuin hiusteni värjäämisestä ja överipitkistä akryylikynsistä. Jotenkin ne kulmakarvoihin ylettyneet ripsetkin alkoivat tuntua naurettaville. Olin toki aloittanut ”ripsiurani” melkein luonnollisilla räpsyillä, mutta nälkä kasvoi syödessä niin, että loppuvaiheessa ripseni olivat todella, todella, pitkät ja näyttävät. Muistan, että pyysin aina vain pidempiä ja tuuheampia ripsiä. Nälkä todella kasvoi syödessä.

Nyt kun ripsihimo alkoi taas hiipiä puseroon, pelkäsin kahta asiaa: Joko allergisoituisin taas, tai sitten vain näyttäisin tyhmälle ylinäyttävissä räpsyissä. Kuitenkin himo helppoihin meikkausaamuihin oli niin suuri, että varasin ripsiajan tuttuakin tutumpaan –entiseen luottoripsipaikkaani – Kitty Cat Beauty Centeriin, Kamppiin.

xtreme.jpg
xtreme.jpg
xtreme2.jpg
xtreme2.jpg

 

xtremelashes3
xtremelashes3

Sovimme ripsiteknikko Jennan kanssa, että emme käytä liimaa, jolle ennen allergisoiduin, vaan hän kiinnittää räpsyni nyt allergiystävällisellä liimalla, jossa akrylaatteja on vähemmän. Samoin hiilimustaa, jolle moni on allerginen, on tässä liimassa vähemmän.

Samoin sovimme, että tällä kertaa ripseni saisivat jäädä luonnollisiksi. En enää kaipaa bilemeikkisilmiä, vaan lähes samaa tyyliä, mikä minulla on ripsivärin levityksen jälkeen muutenkin. Erona vain se, ettei nyt tarvitse sutia edes sitä ripsaria.

No kuinkas sitten lopulta kävi? Ripset laitettiin minulle pari viikkoa sitten. Ja lopputulos oli ja on edelleenkin täydellinen. Omat ripseni ovat kuulemma 8-9 milliä pitkät, ja pisimmillään Xtreme-tekokuidut olivat vain 11-millisiä. Silti ero on mielestäni juuri niin huomattava (ja huomaamaton) kuin pitääkin. Ilme ja katse kirkastuivat.

Ja mitä allergiaan tulee, ei (jes!jes!jes!) silmäni tai luomeni ole ärtyneet yhtään ripsille tai liimalle. Tuo kuvissakin näkyvä silmien lievä punoitus johtui vain siitä, että olin unohtanut piilolinssinesteen ja –kotelon kotiin, ja jouduin pitämään piilolinssejä silmien ollessa kiinni koko huollon ajan, eli lähes kolme tuntia. Kun piilaripunoitus poistui, ovat silmäni olleet aivan normaalit. Ensi kerralla pitää muistaa mennä rillit päässä ripsihuoltoon, niin vältytään vielä tältä alkupunoitukseltakin.

Näin siis minulla. Luomuripsistä siirryttiin sitten taas Xtreme Lashesiin. Tällä kertaa vain turvallisemmin ja maltillisemmin.

Mikä on sinun suhteesi ripsipidennyksiin? Kuka muu ei jaksaisi meikata tai saati poistaa illalla pakkeleita? Entä onnistuinko tavoitteessani, eli sainko mielestäsi räpsyt, jotka ovat luonnolliset?

-Karoliina-

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (36)

Maarit
1/36 | 

Nuo vaikuttavat oikein kivoilta. Olen harkinnut myös,mutta esteenä ovat olleet silmalasit ja eikä ne pelkästään vaan myös se,että mulla on aika pieni nenu ja ohut nenänvarsi ja jo nyt,kun laita ripsaria,tuppaavat ne kiinni lasiin. Mutta jospa tuollaiset maltilliset sopisivat mullekin ;)

Sini
2/36 | 

Mä sain poikani syntymän jälkeen tädiltä lahjaksi ripsien pidennykset. Ne pelasti ensimmäiset horroskuukaudet, oli ihanaa, kun sai näyttää edes ihmiseltä valvotun yön jälkeen!! Huollatin ripsiä pari kertaa, mutta hoitovapaalle jäätyäni ei niihin ole enää ollut varaa... Se onkin listalla ensimmäisenä "omana juttuna", kun töihin palattua olisi taas vähän rahaa käytettäväksi itseenkin. Todellakin maailman helpoin tapa näyttää hyvältä heti sängystä revittyä :D

Anni
3/36 | 

Itsekki olin koukussa ripsipidennyksiin monta vuotta... Nyt oon siinä missä säkin aikanaan, paussilla. Aina piti olla tuuheampaa ja pidempää :D Mennään hetki ihan "luomuilla" Katotaan vaan kauanko :D Onhan se kieltämättä superhelppoa olla aina freesin näköinen kun on noi pidennykset, aamuisin kattoo peilistä itseään armollisimmin kun ripset eres on heti kondikses :D
Upea nainen oot, ripsillä ja ilman :)

4/36 | 

Mulla pidennykset eivät pysyneet paikoillaan. Alle viikko ja kaikki tippuivat pois. Kutinaa oli myös luomissa. Kauniit ne pidennykset oli, mutta mä luovutin niiden kanssa.

kerttu
5/36 | 

Mulla on aikalailla sama tarina, joten kuulisin mielelläni raportin tynkää ripsistä myöhemminkin! Mulle kokeiltiin tuota vähemmän allergisoivaa liimaa eikä se sopinut.. Olen kovasti toivonut että se olisi voinut johtua siitä että kokeiltiin sitä ilman taukoa sitten kun "normi" liima oli jo aiheuttanut pitkän käytön jälkeen allergiaa. Haluaisin niin kovasti ripset takaisin!!

laura
6/36 | 

voi, ompa kivat! sopii sulle hyvin (: mulla on tummat, kaarevat ja pitkät ripset luonnostaan, mut silti noi houkuttelis! joka kerta ku aattelen asiaa yhtää pidemmälle, alan pelkää sitte mahdollista allergiaa ja sitä että jos mun omat ripset kärsis paljonkin ni oisin ittelleni loppuelämän vihanen (koska mun ripsiä kehutaan luonnollisenakin ihan tosipaljon!) :D

ja näin asiasta poiketen, miten sulla tulee noin kauheen iso reaktio piilareista jos oot muutaman tunnin silmät kiinni? o: itellä tuli ennen, mut vaihdoin merkkiä ni nykyään pystyisin jopa nukkumaan yön yli piilarit päässä (x

7/36 | 

Näihinhän - ainakin tähän merkkiin - kaarevuutta voi säädellä. Sillä voi vähän fiksata sitä, osuuko ripset rilleihin. Mullahan on myös silmälasit. Entiset ripset osuivat usein linsseihin, mutta nämä maltillisemmat eivät. Niin ja koska mulla on miinusta rilleissä sellaiset 5, tuovat nämä räpsyt niitä pienentyneitä myyräsilmiä kivasti myös esiin :)

11/36 | 

Lupaan raportoida ripsiasioista ja allergioista jatkossa. Ja joo: On varmasti totta, että allergialiima olisi ehkä parempi testa terveeseen, eikä jo ärtyneeseen silmään! Ja voi: Tiedän tuon ripsihimon. Tsemppiä!

12/36 | 

Älä mene omia ripsiäsi sörkkimään, jos saat nyt jo kehuja! Mulla ei ole ollut sitä ongelmaa ;)

Syy, miksi saan reaktion johtuu siitä, että nukun silmät "auki", jolloin piilarit kuivuvat silmiini. Ja siis minähän nukahdin tuohon pöydälle pariinkin otteeseen, jolloin Jenna joutui tökkimään minua hereille pyytäen pitämään ne silmät oikeasti kiinni, eikä vain raollaan :D

Daniella
14/36 | 

Oih, ihanat! Todella onnistuneet! Kelpaisi kyllä mullekin. Lisätään tämä siihen pitkähköön listaan, "kun joskus olen töissä" :D

Camilla
15/36 | 

Mun suhteeni ripsiin on melko saman kaltainen kuin sullakin.. ..Pidin ripsipidennyksiä putkeen monta vuotta ja nälkä todellakin kasvoi syödessä! Lähdettiin liikkeelle n.10millisistä, jotka ajan myötä pitenivät jopa 15milliin. Tuolloin pidin myös pitkiä ja koristeellisia rakennekynsiä sekä hiustenpidennyksiä. Kuitenkin kauneusihanteeni on aina ollut aika 'luomu', enkä enää tuntenut itseäni kovin kauniiksi kaikkien lisukkeiden kanssa. Lisäksi hyperatooppisen ja herkän ihoni (sekä kaiken sen 'ylimääräisen' rahan meno) takia päätin pikkuhiljaa luopua niistä kaikista.
Olen jo muutaman vuoden ollut ilman ylimääräisiä härpäkkeitä. Kuitenkin kestolakkailen kynsiäni silloin tällöin. Meikkaan myös vähemmän kun aiemmin - herkkä ja kuiva ihoni kiittää kun saa hengittää!
Kuitenkin välillä tulee pieni ikävä ripsiä... Nyt tekisi mieli kokeilla volyymiripsiä - luonnollisissa mitoissa kuitenkin. Jotta olisi meikkaamattakin siistin ja laitetun näköinen! :)

P
16/36 | 

Ihanat räpsyttimet! :) onko sinulla 'ennen'-kuvissa ripsaria? Miten/millä aineella hoidat naaman pesun illalla ripsien kanssa? Itse haluaisin kanssa pidennykset, mutta olen miettinyt miten käy muun meikkaamisen. Yleensä levitän kasvoille "meikiksi" sävyttävän päivävoiteen. Mielestäni luin jostain, ettei ripsiä saa pestä öljyllisellä pesuaineella, muuten ripsien liima pettää?

tamtan
17/36 | 

Mäkään en jaksa sutia ripsaria ja mun ratkaisu oli vaan jättää meikkaaminen kokonaan :D En kyllä laittaisi ripsipidennyksiä, koska ne on mielestäni rahojen haaskausta. Mutta onhan ne nätit, ei voi kieltää. Itse värjään ripset ja kulmat ja taivuttamalla saa värjättyihin ripsiin näyttävyyttä ilman ripsiväriä.

18/36 | 

Hei! :) Kokeile ihmeessä volyymiripsiä, ne ovat ehdottomasti paremmat kuin klassiset: 7 kertaa kevyemmät, voi tehdä tuuheita, mutta myös luonnollisia ripsiä, ei tunnu yhtään silmissä.. Ovat siis kaikinpuolin paremmat omallekin ripselle! Olen itse ripsiteknikko, ja testannut useita eri merkkejä eikä merkeissä ole niinkään suuria eroja. Suosittelen kokeilemaan Lashloversia ja lashloversin nopanic-liimaa. Se on medikaalinen akrylaattiliima, jossa ei ole ollenkaan syanoakrylaattihöyryjä,mitä suurin osa liimoista sisältää. Se aiheuttaa juuri esim. punoitusta silmiin, jos höyryä pääsee sinne paljon ja on yleisin allergian aiheuttaja. tietääkseni myös extremillä on täysin medikaalinen liima! Mutta suosittelen ehdottomasti volyymiripsiä, tekisin vaikka itse sulle, mutta asun Pohjanmaalla nii no can do! :)

19/36 | 

Ihanat räpsyttimet :) Tuollaiset mullakin on haaveena, jos vain joskus sais aikaseksi. Vois tosiaan säästää vähän aikaa aamulla, kun ei tarvis ripsarin kans sutia..

Maarit
20/36 | 

Täytyy siis tässä ottaa asiakseen katsastaa,missä Tampereella saa tuollaiset,maltilliset ;)

Maria
21/36 | 

Kauniit ripset! Itse olen tehnyt ripsiä pitkään työkseni, nyt vaihdoin alaa mutta muutama tuttu vakkari käy edelleen. Niin harmittaa kun noita on itselle niin vaikea laittaa, pari kertaa ollut allergialiimalla ja tykkäsin kovin! Muuten olen niin allerginen etten pysty ripsiväriä käyttämään.

Lilli
22/36 | 

Noista mitoista, kun kirjoitit... mulla oli aikanaan muutaman kuukauden nuo tekoripset, kunnes kosmetologi puhui mut ympäri ja sai tajuamaan, etten niitä tarvitse.. mulla kun tuo oman ripsen mitta on 11 mm ja kosmetologi sanoikin, että se on aika monilla se pidennyksen mitta. :) Jotain, josta saa olla tyytyväinen. :D

36/36 | 

[…] Olin haavellut räpsyripsistä jo melkein vuoden, mutta vasta tänä syksynä uskalsin sitten toimia ja koittaa, kestäisivätkö silmäni tällä erää ripsiä ja erityisesti niiden liimaa. (Allergisoitumisesta ja aikaisemmistia kokemuksistani voit lukea täältä). […]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat