Kirjoitukset avainsanalla alekoodi

Mä katselin Maria Veitolan Aira Samulin -jaksoa ja ihailin tietysti tuon rautarouvan mieletöntä elämänvoimaa. Samalla kuitenkin huomasin häkeltyväni monista Samulinin kommenteista. Yksi niistä oli se, jossa Samulin totesi jotenkin siihen tapaan, että hänestä unelmointi on turhaa. Ymmärrän toki, että hänen elämänkokemuksellaan ja iässään asioista ajattelee varmasti eri tavalla, mutta minä taas ajattelen, että jos unelmointi loppuu, loppuu myös elämä.

Mulla on ollut elämässä vaihe, jossa en unelmoinut enää oikein mistään. Mun koko energia meni jollakin tapaa vain arjen kestämiseen (ei edes oikein elämiseen) ja siksi unelmointi tuntui turhalle energian haaskaamiselle. Jopa vähän sellaiselle epämieluisalle asialle, joka muistutti siitä, että ”Hei Karoliina, sä et todellakaan elä nyt unelmaasi”.

Ajat kuitenkin muuttuivat ja samalla mielikuvitukseni alkoi taas toimia. Aloin haaveilla ja unelmoida. Realistisista ja epärealistisista asioista.

Tänään lanseerattu Aarrekidin day/dreaming SS19 -malliston yksi kantavista teemoista on nimenomaa unelmointi. Sellainen arjessa tapahtuva pysähtyminen ja haaveilu kaiken tämän suorituskeskeisen elämänmenon, somepöhinän ja kiireen keskellä. Vaikka kyseessä on vaatemallisto, on sen takana ajatus siitä, että Aarrekid voisi olla mukana edistämässä sitä, kuinka ihmiset muistaisivat keskittyä oikeisiin asioihin ja niihin arvoihin, joiden takana haluaa seistä. Joskus pitää pysähtyä – vaikka vaan hetkeksi keskellä kaupunkia. Istua rauhassa kahvilan pöydässä, laittaa kuulokkeet korviin ja vajota omiin unelmointeihinsa.

Aarrekidin brändin alta löytyy nykyisin lastenvaatteiden lisäksi iso valikoima myös naistenvaatteita nimellä AARRE/woman. Ja olen kuullut pikkulintujen laulelevan, että rutkasti lisää naistenpuolen valikoimaan tulee myöhemminkin tänä vuonna!

Mulla kävi siinä mielessä hyvä tuuri, että kun olin kesällä Portugalissa Aarrekidin tehtailla, pääsin sovittamaan ihkaensimmäiset mallikappaleet juuri tästä kyseisestä SS19-mallistosta. Ja jo silloin bongasin, mitkä olivat ne omat ehdottomat suosikkini.

Yksi suosikeistani oli kuvissa näkyvä sinisävyinen Savannah-kuosia oleva mekko, jonka kuosisuunnittelusta ovat vastanneet Aalto Yliopiston PatternLab-opiskelijaryhmä. Samaa kuosia löytyy kapeammassakin mekossa, mutta mä rakastuin tuohon jättihelmaiseen yksilöön. Koko XS, ja silti noin hulmuhelmainen.

Toinen suosikkimekkoni on Birch-kuosia, joka on Aarrekidin kevään uutuusjacquardia. Vaikka vaate näyttää silmään – ainakin minusta – aika kovalle, on se aivan unelmapehmeää ihoa vasten. Tykkään myös muiden Birch-tuotteiden – joita löytyy aikuisille mekon lisäksi myös hameena ja kimonona – ”aikuismaisesta” tyylistä. Nämä ovat ihan oikeasti sellaisia vaatteita, jotka voi laittaa niin teatteriin kuin työtapaamiseenkin. Myös sellaiset naiset, joiden tyyli ei ole niin rimpsuhelmainen ja tyttömäinen kuin vaikkapa minun.

Monestihan lastenvaatemalliston kylkeen tehdyt aikuistenvaatteet kun ovat leikkisiä ja hieman lapsekkaita itsekin. Siinä ei tietysti mitään pahaa, jos sellaista hakee, mutta tykkään todella paljon siitä, että AARRE/woman on nimenomaa naisten mallisto. Ei ainoastaan äitien hiekkalaatikkomallisto.

Kurkkaa muut Aarre-uutudet naistenvaatteista täältä ja lasten puolesta täältä. Sieltä löytyy tiikerikuosia, huppareita, hameita ja vaikka mitä.

Kaikille, jotka tilaavat Aarrekidin nettikaupasta viikonlopun aikana,(1.-3.3.2019) saavat postikulut ilmaiseksi koodilla kolmistaanpostia .

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä 

Kiitos kuvauslokaatio Sandro-Ratina!

Kommentit (2)

25veeee
1/2 | 

Ihania kuoseja mekoissa! Näin opiskelija täytyy varmaan laittaa syntymäpäivälahjatoive vanhemmille. 😄

Joo, mäkin hämmennyin joistain Aira Samulinin kommenteista. Toki ymmärrän et hän on eläny Suomessa melkein sata vuotta, mikä selittää näkemyksiään. Silti hätkähdin. Onneks Veitola osas asettaa kysymykset asiallisesti, vaik av palstalla kommentoitiin jo maailmanlopusta. Mun mielestä feminismistä keskusteleminenki oli asiallista, vaikka naiset omas eri ajattelutavan

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

P1010888 (1).JPG
P1010888 (1).JPG

P1010886 (1).JPG
P1010886 (1).JPG

P1010860 (1).JPG
P1010860 (1).JPG

P1010833 (4).JPG
P1010833 (4).JPG

P1010835 (4).JPG
P1010835 (4).JPG

P1010836 (4).JPG
P1010836 (4).JPG

P1010851 (3).JPG
P1010851 (3).JPG

Kaupallinen yhteistyö:Polarn O. Pyret

Voi hitsi miten kiva viikon alku. Täytyy myöntää, että jotenkin paras olo kuin minään muuna Tampere-viikon maanantaina. Nyt on alkanut pikkuhiljaa selättymään tuo kevään (ja aika monta vuotta sitäkin ennen) ollut stressi.

Olen ollut ihan kauhean liikuntavastainen oikeastaan melkein koko vuoden. Tavallaan on ollut sellainen olo, että olisi pakko liikkua, mutta mitä enemmän homma on ollut pakko, sitä enemmän olen koko asiaan ryhtymistä vihannut. Päätin pari viikkoa sitten, etten pakota itseäni mihinkään tuollaiseen. Päätin antaa armoa. Ja kuinkas sitten kävikään? Kun heräsin tänään, tuli tunne, että haluan heti aamusta salille. Tuosta vaan. Heti maanantaina ennen kuin kello löi edes yhdeksää. Ja niinpä menin. Ja oli kivaa. Koko päivän ollut aamuhikoilusta hirvittävän hyvä fiilis.

En tiedä, jäikö tuo salittelu vain yhteen kertaan, mutta silti olen iloinen, että edes tänään menin. Aloin myös pohtia, että ehkä vihaan siksi liikuntaa, etten ole löytänyt vielä sitä omaa lajiani. Jotenkin sellainen hulluttelu ja semi-raivokas meno voisi olla enemmän minua. Roller Derby tai potkunyrkkeily? Vinkkejä saa antaa.

Kävimme F:n kanssa tuossa iltapäivällä eskarin jälkeen puistossa, pyöräilemässä ja kuvaamassa juuri postista saapuneet uudet Polarn O. Pyretin mekot. Arkena F ei niin pidä enää niin paljona hameita ja mekkoja, mutta uskon, että näiden kesäkelien tullen mekot nousevat taas arvoonsa. Minä tykkään PO.P:n mekoista siksi, että vaikka ne ovat sieviä ja menevät siistimpiinkin tilaisuuksiin, voi niillä antaa rymytä ulkona myös ihan vapaasti, koska PO.P:n trikoot kestävät niin älyttömän hyvin toistuvaa ja kovaakin pesua. Ja voin sanoa, että tuolla hiekassa ja nurmella möyriessä koko tyttö asuineen on laitettava suurin piirtein painepesurikäsittelyyn.

Ihanan maanantain, Polarn O. Pyretin mekkojen ja alkavan kesän kunniaksi on ilo tarjota teille -15% alekoodi "pop15" normaalihintaisista PO.P:n tuotteista verkkokaupassa. Alekoodi on voimassa 22.5-28.5.2017. Sen lisäksi kaikki Polarn O. Pyretin mekot ja kauluspaidat ovat -20% alessa vielä huomiseen, 23.5.2017, asti.  

Ihanaa alkavaa viikkoa!

-Karoliina- 

Kommentit (2)

YES
1/2 | 

-Jes! Hyvä sinä! Tunnistan niin tuon, heti kun on itselleen enemmän armollisempi, niin lopulta onkin yks kaks paljon ilosta rentoutuneempi ja saa näin ollen vahingossa paljon aikaan -hups.

Annettaisiinko itse itsellemme kesäksi enemmän armoa? Tässä ja nyt.

Vietähän maailman ihanin tiistai! Tänään on hyvä päivä.

-Maria

Ja hei. Sinulla on niin ihana blogi, pidä siitä kiinni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

joulu1
joulu1

samettimekko / mekko / vihreä paljettimekko

joulu2
joulu2

iltapuku / hopeinen paljettimekko / olkaimeton iltapuku

joulu3
joulu3

haalari / neulemekko / poolo ja housut

Mulle uuden vuodet juhlat ovat usein tulleet aivan liian pian joulun jälkeen. Olen kova suunnittelemaan joulua, ja siksi uuden vuoden juhlasuunnitelmat usein jäävät joulun jalkoihin. Siinä sitten muutamaa päivää ennen vuoden vaihtumista pohditaan, miten voisi ajankohtaa viettää.

Tänä vuonna olemme tehneet kuitenkin poikkeuksen. Meillä on jo kyläpaikka tiedossa uudeksi vuodeksi, vaikka juhlaan on vielä aikaa melkein kaksi viikkoa. Jes!

Kokosin tähän alle Bellablogien joulukalenteriluukun numero 18 tiimoilta uuden vuoden asuja Nelly.com:sta, jotka haluaisin itse pukea päälleni. Tänä vuonna vuosi vaihtuu lapsiperhemeingeissä ystävien kotona, joten alemman kollaasin vähän arkisemmat asut sopivat sinne ympäristöön. Toivottavasti kuitenkin pääsen vielä joskus elämässäni jonnekin glamour-juhliin vaihtamaan uutta vuotta, jotta voisin pukea päälleni jotain ylempien kollaasien asujen kaltaisia ihanuuksia. Jotenkin vaan tuo glitter sopii minusta niin ihanasti vuodenvaihdejuhliin!

Uuden vuoden juhliin vaatteet ehtii vielä tilata Cuponationin kautta, jota voisikin kutsua nettishoppailijan paratiisiksi. Cuponation on nimittäin nettisivusto, jonne kerätään nettialennukset ja alekoodit maailmanlaajuisesti jopa 24 000 nettikaupasta, ja jonka avulla aleshoppailu on helppoa.

Jos tilaat Cuponationin kautta Nellystä uuden vuoden asusi tai jotain muuta, saat -12% hinnasta pois, kun tilaat vähintään 20 eurolla. Alekoodi on voimassa 20.12.2015 kautta, ja sen pääsee käyttämään tätä kautta.

Kannattaa myös muistaa Nelly.com-sivun oma joulukalenteri, josta löytyy ihania tarjouksia ja ylläreitä joka päivä jouluun asti.

Ihanaa päivää!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, sekä Eskon Instagramin kautta.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun muutimme vuonna 2011 uuteen kotiimme, olin aivan hulluna syvään violettiin. Ja jopa niin hulluna, että kotimme kaksi seinää, verhot, tyynyt ja kynttilät noudattelivat violettia värimaailmaa monta vuotta.

Sitten iski kyllästyminen. Ällötti KAIKKI violetti ja entinen suosikki muuttui inhokiksi.

Kunnes taas tänä syksynä. Ensin aloin himota violettia takaisin sisustukseemme, ja sitten löysin Piia Kedon Aarrekidille suunnitteleman Rainforest-kuosin. Rakkauden uudelleensyttyminen oli valmis.

Muutenkin Rainforest kolahtaa. Ja yllätyskö se. Olen jostain syystä aina rakastanut Piia Kedon tyyliä.

Itse asiassa, olen fanittanut hänen kuosejaan jo ennen kuin tiesin niiden olevan saman tekijän kynästä (vai tietokoneesta?).

F pääsi testaamaan Rainforest-kankaasta valmistettuja syksyn uutuusvaatteita. Ja sama mahdollisuus on myös teillä, koska alekoodilla KOLMIAARRE , saatte -15% hinnasta pois.

Loppuun vielä muutamia Aarrekidin kokovinkkejä:

  • Hameet ovat aika pientä ja kapeaa kokoa. Tilaa yhtä koko suurempi kuin normaalisti.
  • Mekot taas puolestaan ovat melko pitkiä. Itse ainakin tykkään pukea F:n melko lyhyisiin helmoihin, ettei mekko ole tiellä liikkuessa. Omaan makuuni Aarrekid-mekkoihin ei ainakaan kasvunvaraa kannata ostaa. Ja ne menevät varsin hyvin vielä "liian pieninäkin", koska leveyttä riittää.
  • Paidat noudattelevat normaalia kokoa. Samoin leggarit (tosin nilkat ovat usein aika kapeat).

-Karoliina-

.

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (9)

Daniella
1/9 | 

Onpa muuten tosi kiva kuosi! En automaattisesti innostu tämäntyyppisistä kuoseista, mutta tämä on kyllä kiva. Ja taitaapa ihan nousta kaikkien aikojen Aarrekid-suosikiksi!

Vitsi tuo F on lutunen :)

salla
2/9 | 

Täytyy sanoa että on teillä uskomattoman kaunis tytär! Ja häätyy käyvä kyllä vilikasee nuita kuoseja, hyvältä näyttää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat