Kirjoitukset avainsanalla äitienpäivälahja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun äidille äitienpäivälahjan hankkiminen on ollut aina siinä mielessä haastavaa, että melkein heti äitienpäivän jälkeen koittaa hänen syntymäpäivänsä. Kesän alkuun on siis osattava pähkäillä kaksi ylläriä.

Onneksi Kaino ehti tänä vuonna hätiin ennen kuin ehdin stressata lahjoista vielä ollenkaan. Sain nimittäin valita äidilleni Kainon mallistosta kampapuuvillaisen tuubihuivin!

Kainohan on vuonna 2010 perustettu köyliöläinen yritys, joka valmistaa tuotteensa alkusuunnittelusta lopputoteutukseen asti itse. Materiaaleina Kaino käyttää vain luonnonmateriaaleja, kuten villaa ja puuvilla, ja itse löysinkin merkin viime talvena, kun vilukissana etsin parhaita mahdollisia lämmikkeitä itselleni.

Pohdin kauan, minkä värin valitsisin äitini huiviin, ja oikeaa kesää odotellessa päädyin väriin helle. Toivotaan, että nimi on enne.

-Karoliina-

*huivi saatu blogin kautta

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

EliseV
1/4 | 

Aika huikea lahjaidea äidille, jolta löytyy jo niin paljon kaikkea. Lämpöisellä paketilla ei voi mennä vikaan!
Aijotkos muuten tehdä postausta Kayla Itsinesin kuntokuurin tuloksista? Eikös 12 viikkoa tullut täyteen huhtikuun lopussa ;)

2/4 | 

Voi kun kiva lahja! :) Mulla on samanlainen ongelma vuosittain, äidillä on synttärit toukokuun puolessa välissä eli aina enemmän tai vähemmän heti äitienpäivän perään. Joskus ostan arvokkaamman "yhteislahjan", mutta sekin tuntuu vähän kököltä...

Ja nyt kyllä hävettää myöntään, etten raumalaisena ole kuullutkaan tuosta firmasta! Mutta on kyllä kivan näköisiä tuotteita heillä. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat