Kirjoitukset avainsanalla Acer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten sählymaila, F:n bObles-mato*, Perskindol-geeli, kahvikuppi, Acerin läppäri* ja reunoistaan käpristynyt Pocket Shopin vihko liittyvät mun kirjaprojektiin? No niin, että ilman tätä timanttista kuusikkoa en pystyisi koko tekstiä edes tuottamaan.

Selkäjumi juuri ennen kirjoitusviikkoja sai mut muistamaan, ettei terveys ole aivan itsestään selvä asia. Ja koska edessäni oli puolitoista kuukautta enemmän koneen ääressä istumista kuin koskaan, päätin, ettei teksti jäisi ainakaan hartiajumin ja huonon työergonomian vuoksi kirjoittamatta.

Sählymailalla jumppaan hartioitani kirjoittamisen aikana ehkä kerran tunnissa, kahvia kuluu roppakaupalla aivojen virkistämiseen ja ilman harakanvarvasmuistiinpanojani en kyllä pysyisi yhtään kartalla, mitä olinkaan ajatellut missäkin vaiheessa kirjoittaa. Yritän myös pitää kirjoitusasentoni edes jotenkin asiallisena, joten siirryin sohvaläppäröinnistä pöydän ääreen. Aluksi tuo bOblesin Mato oli minulle liian matala, mutta kun korotin sitä lisäpalikalla, tuli siitä juuri sopivan korkuinen kirjoituspuuhiin. Hauskaa, kuinka F:n leikkikalusta tuli minulle elämäni paras työtuoli. Mutta sehän näissä bObleseissa se juju onkin: Muuntuvat moneen!

Iltaisin olen pyytänyt Eskoa hieromaan hartioihini Perskindol-geeliä. Tätä suositteli minulle apteekin henkilökunta, ja tuote on kyllä kehujen mittainen. Aika jytyä kamaa, joka saa lihakset rentoutumaan takuuvarmasti.

Onkos siellä ruudun takana muita koneella päivänsä viettäviä tyyppejä? Kuinka estätte selkä- ja hartiajumit?

-Karoliina-

P.S. Jos satut kulkemaan Pocket Shopin ohi, suosittelen kirjojen lisäksi kurkistamaan heidän oman vihkovalikoimansa. Mulla on ollut näitä heidän omia edullisia vihkoja nyt kolmas jo menossa, ja olen todella tyytyväinen laatuun.

P.P.S Muistakaa tulla tänään shoppailemaan meidän pöydästä Kattilahallin kirppikselle!

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

Ansku
2/11 | 

Mulle ihan ehdoton selän kunnossapitoon on selätin! Mun selkä menee helposti jumiin ihan siinä määrin, että olen sairaalassa kipupiikillä ja lihasrelaksanttipiikillä. Kovat kipulääkkeet tekee minusta aina pökkelön, eikä sellaisena töissä voi olla.. Nykyisin selkä pysyy hyvänä jo kymmenen minuuttia päivässä kestävällä "pyörityksellä". Suosittelen lämpimästi!

Hebulba
3/11 | 

Hyvä työasento, tauot, jumppa, geeli ja hieronta ovat kyllä jo hyvä satsaus jumien estämiseksi ja helpottamiseksi.

Heti tuli mieleen kinesioteippi. Mikäli iho kestää, niin sun tapauksessa teipeillä vois helpottaa jo olemassa olevia lihaskireyksiä lihasta rentouttavalla teippauksella.

Itse käytän foam rolleria lähinnä rintarangan liikkuvuuden ylläpitämiseen ja ihan perus lämpöpakkaus ja venyttelyt niska-hartiaseutuun.

Noora:)
4/11 | 

Itselläni on jumppakuminauha aina laukussa mukana ja jos vaan aikaa on, saatan käydä töissä salin trapetsilla roikkumassa hetken. Nyt tosin ilmeisesti uuden sängyn ja tyynyn + toimistotyön yhdistelmä on saanu mun hartiat niin jumiin, että oon käyny vähän tiheämpään tahtiin hierojalla. Normaalisti käyn suunnilleen kerran kuussa, se on ihanaa hemmottelua kiireen keskellä.

Sandra
5/11 | 

Kiitos vinkeistä! Täällä kirjoitetaan myöskin novelleja päivät pitkät, niin hartiathan on jumissa. Tuo geeli täytyy hommata.

Tsemppiä kirjoittamiseen!

10/11 | 

? mulla on kyllä toiminut. Omani ostin nettikaupasta taisi olla terveysmarket. Mutta näkyy moni apteekki myyvän selättimiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun muutimme meidän nykyiseen kotiimme 2,5 vuotta sitten, Esko lupasi, että pöytätietokone keittiön seinustalla olisi vain tilapäinen ratkaisu. Yritin jo silloin puhua läppärin ostamisen puolesta, mutta mies pysyi jämäkkänä kannassaan: Meille ei hommattaisi läppäriä ennen kuin entinen hajoaisi. Ei edes silloinkaan, kun postaaminen kotisohvalta olisi sata kertaa kivempaa kuin kökkiminen kovalla penkillä. Eikä kelvannut edes sekään perustelu, että mielestäni maailmassa, jossa kannettavat tietokoneet ovat arkipäivää, ei tarvitsisi tukkia 55 neliön asuntoa turhilla vempaimilla ja tilaa vievillä huonekaluilla.

Tämä väliaikainen ratkaisu on kestänyt näihin päiviin asti, kunnes tänä syksynä tietokoneemme on alkanut jökkiä yhä pahemmin. Ja silloin – aivan täydelliseen aikaan – Acer kysyi minulta, haluaisinko testata arjessamme Acer Aspire Switch 10 –läppäriä. Aivan varmasti halusin!

Meidän kolmikon testissa Switch 10 onkin päässyt viimeisten viikkojen aikana oikein kunnolliseen tulikasteeseen. Koko Switch Kympin ideahan on siinä, että se muuntuu erilaisiin käyttötarkoituksiin irrotettavan näyttönsä ansioista, ja erilaisiin tilanteisiin kone tosiaan onkin päässyt.

Työmatkoilla (ja esimerkiksi tuolla Köpiksen lentokentällä) käytän Aceriani aivan tavallisen läppärin tavoin. Teen postauksia, luen sähköpostit ja otan vastaan kuvat. Aluksi mietin, ovatko näppäimet liian lähellä toisiaan, mutta minusta kirjoittaminen on sujunut pienellä koneella aivan yhtä hyvin kuin pöytäkoneellakin.

Kun läppäri puolestaan menee F:n käyttöön, irrotan usein näytön erikseen, ja tällöin F – kosketusnäyttösukupolven kasvatti – voi käyttää konetta tavallisen tablettitietokoneen tapaan. Pelata, piirtää ja katsoa Pikku Kakkosta.

Koko näytön irrottaminen ja takaisin laitto on muuten vain yhden kädenliikkeen päässä, koska näytön kolonen soljahtaa näppispuoleen kuin magneetti. Aluksi vähän arkailin irrottaa näyttöä, koska pelkäsin rikkovani masiinan, mutta pian huomasin, ettei kone siitä mihinkään hajoa.

Hauska lisätoiminto Switch 10:ssä on vielä muuten sekin, että näytön saa perus- ja tablettiasetusten lisään vielä kahteen asentoon, jossa esimerkiksi nettiohjelmien katsominen on helppoa. Aika mainio kaveri illan Netflix-maratonille.

En olisi kyllä uskonut etukäteen, kuinka hyvin Switch 10 taipuu kaikkiin erilaisiin tilanteisiin ja vieläpä niin luontevasti. Jotenkin ennakoin, että monitoimiläppäri palvelisi kohtuullisesti kaikissa osioissa, mutta ei kiitettävästi missään. Testi kuitenkin osoitti, että näköjään monitoimiläppäri ihan oikeasti on mahdollinen!

Jos jotain Switch 10:ssä muuttaisin, olisi se koneen tallennustila. Pieneen koneeseen ei kovinkaan monta kuvaa ja tiedostoa mahdu, joten muiden tallennustilojen ostaminen on melkein pakollista, jos koneella aikoo tehdä töitä oikein kunnolla. Tosin: Eipä sekään nyt niin suuri ongelma ole, koska ulkoiset kovalevyt, pilvipalvelut ja muistikortit taitavat nykyisin liittyä melkein kaikkiin muihinkin tietokoneisiin.

Ehkä suurimmaksi ongelmaksi nyt muodostuukin se, kuinka rämä vanha kone saadaan ulos asunnosta niin, ettei Esko ehdi väliin estämään.

-Karoliina-

*Acer Aspir Switch 10 saatu blogin kautta

Kaksi ensimmäistä kuvaa Elsa/Oimutsimutsi

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (9)

Henski
1/9 | 

Moikka!

Oon jossain vaiheessa tekemässä blogiini postauksen lukemistani blogeista. Saanko käyttää sinun blogiasi ja banneria esittelyssä? :)

Henski
sinutminahaluan.blogspot.fi

3/9 | 

Mulla on töissä monitoimiläppäri. Merkkiä en edes muista, saati mallia osaa sanoa, mutta olen vielä puolen vuoden opettelunkin jälkeen pulassa moisen kanssa!
Minun kohdalla i monitoimikoneen kanssa on käynyt juurikin niin, että toimii kaikilla osa-alueilla ihan hyvin, mutta ei missään ominaisuudessaan erinomaisesti.

siiri
4/9 | 

Niin, että onko se sitten paljon parempi jostain syystä kuin tavan läppäri? Tykkään katsoa sylissä konetta, pysyykö se pystyssä tuolla tuella?

Mirva
8/9 | 

Moikka,
piti kysymäni onko läppäri edlleen teillä käytössä? Onko pitkällä välillä huomannu muuta ns. Vikoja kun muisti-tilan puutteen? Entäs oliko tässä cd-asemaa?

Itellä on läppärin osto edessä ja muistin teidän postauksen. Noi käyttötarkoitukset saattaisivat olla mullakin meinaan käytössä eniten. (pelit, leffat, word-käyttö, surffailu)

Kiitti vastailusta in advance :)
-Mirva

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat