Kirjoitukset avainsanalla 70-luvun valaisin

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
TUOTE Keltainen retrolamppu
OSTOPAIKKA Hankasalmen KihveliKirppikseltä
HINTA 2e
KÄYTTÖKOHDE F:n huoneeseen lukuvaloksi
KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET Isäni vaihtoi vanhan (ja teipillä korjatun) sähköjohdon ja katkaisimen uuteen.
ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA Ensin epäilin, uskaltaako kirpparilta ostaa sähkölaitetta. Onneksi isäni on entiseltä ammatiltaan sähköasentaja, joten homma ratkesi sillä. Erittäin kannattava ja tarpeellinen hankinta. F:llä ei ollutkaan entuudestaan lukuvaloa.
OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE 5/5

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (8)

1/8 | 

Oma kirpparilöytöni on "samaa mallia", mutta jalalla seisova, jossa kaksi spottia.

2/8 | 

Siis niin epäreilua, miten sulla on näin mahtava kirppissilmä ;)!!! Itsekin kiertelin Kihvelikirppiksellä toissaviikolla, mutta silmään ei osunut mitään - ja sitten täältä blogista löytyy tällaisia ihanuuksia!

Kaktuskakru
5/8 | 

Oi, kihveli on niin paras kirppis, samoin kuin kangasniemellä oleva kirppu. Meillä oli mökki rutakoskentien varressa, niin tuli käytyä noilla molemmilla, aina teki löytöjä. Pitää ehkä ens kesänä tehdä roadtrip sinne päin maailmaa. :)

piia
6/8 | 

Eiiih! Oon yrittänyt metsästää juuri tuollaista lamppua tai samanlaista jalallista! Pitääkin käydä viikonloppuna kotikylän kirpparilla, jos tärppäisi. Paikkakunta vastaa Hankasalmea, joten halvalla voi löytyä helmiä. Helsingissä tuosta lampusta saisi maksaa kymmenkertaisesti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat