Kirjoitukset avainsanalla 70-luvun meikki

https://youtu.be/wJGm20yO6JE

Kamulla on tänään synttärikemut seitkytlukulaisittain. Mukaan kemuihin on kuulemma tulossa ainakin aito diskobeibe, Bond-tyttö, hippejä ja sitten minä, tavallinen 70-luvun pirkko silmälasein ja poolopaidoin.

Erilaisia 70-luvun hottismeikkivinkkejä on netti pullollaan, mutta sellaisia tavallisen pimun meikkivinkkejä noilta ajoilta sai hakea. Joten päätin, että teen sellaisen ihan itse :) Haluan muistuttaa, etten todellakaan ole mikään meikkitaiteilija, mutta videolta näkyy minun versioni 70-luvun meikistä.

Huomenaamuna saatte kurkata muuten kuvien muodossa, milta minä kokonaisuudessani näytin noissa kemuissa. Hiukset, meikki ja poolopaita ojennuksessa. Niin ja mummoni aidot rillit 70-luvulta.

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

riikka
1/11 | 

Moi, voisitko tehdä joku kerta ihan normi meikistäkin opastuksen. Osaat ehostaa niin super kauniisti ja kuitenkin luonnollisesti. Hyviä juhlia.

Sonja
2/11 | 

Mäkin tulin kommentoimaan, että voisitko jooko tehdä postauksen sun jokapäiväisestä meikistä tuotelistan kanssa. Sellanen postaus olis tosi kiva! Hauskaa juhlaa!

Minna
3/11 | 

kerrotko vielä sen sun luottoripsarin merkin ja nimen?

Iunau
4/11 | 

Oot kyl taitava tos meikkaamises. Ja sun ripset on ihanat! Vinkkinä ettei kannata sitä ripsarin harjaa edestakas laittaa sinne putkiloon että tulis enemmän väriä siihen, sinne menee samalla ilmaa ja se kuivuu paljon nopeemmin sit. Kannattaa siinä vaiheessa kun se on vielä kiinni niin pyörittää sitä käsien välissä vähän sillai ku muovailuvahaa et siitä saa pitkulan pötkön. Vaikeesti selitin nyt mut en osaa muuten selittää :D

ellamarina
10/11 | 

Kun puhuit tosta että ripset ei meinaa pysyä taipuneina niin ainakin itse oon löytänyt avun vedenkestävistä ripsareista! Ehdoton suosikkini on Max Factorin False Lash Effect, tosin siinä on aika iso harja joka vaatii alkuun totuttelua :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat