Kirjoitukset avainsanalla 60s

PicMonkey Collagea.jpg
PicMonkey Collagea.jpg

PicMonkey Collageb.jpg
PicMonkey Collageb.jpg

Tänään vietetään The Blog Awards Finlandia, ja minä – voitteko kuvitella minä – olen menossa sinne. Minähän olen maailman huonoin tämmöisissä pippaloissa kävijä, mutta koska tällä kertaa tilaisuus sattui syyslomaviikolle, saan mukaan ihanan avecin ja olenpa vielä ehdollakin gaalassa, ei voinut kieltäytyä.

Ensin ajattelin, että räväytän oikein kunnolla laittamalla gaalaan iltapuvun, mutta loppumetreillä asu- ja tyylivalinta muuttuivat. Tälle päivälle on luvassa sellainen 60-luvun house wife -yöpuku meets Bridget Bardot. Hah! Kuulostaa mielenkiintoiselle, eikö?

Tuossa muutaman tunnin päästä lähden The Spahan meikkiin ja siitä suuntaan sitten minnekäs muuallekaan kuin QHairiin ja Halkosen Marian kampaustuoliin. Mekko ja laukku on – yllätytte varmasti – Ivanalta ja kengät löysin omasta kirppiskassistani.

Yllä fiilistelykuvia ja tunnelmaa. Toivottavasti joku ehtii näpsiä musta muutaman kuvan myös siinä varsinaisessa lookissa.

Pusuja perjantaihin!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Pinterestistä 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat