Kirjoitukset avainsanalla #metahdolle

Ensimmäinen meikäläisen videopostaus. Suuri aihe.

http://youtu.be/iGZRaEMM490

-Karoliina-

*postauksen otsikko lainattu Papit tasa-arvoisen avioliittolain puolesta -videon biisistä (Säv. ja sanat Jukka Takalo)

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (40)

2/40 | 

Oot ihanan symppis! :)
Minusta ja poikaystävästä tuli Iholla-sarjan myötä teidän perheen faneja. Poikaystäväni ei muuten blogeja lue ollenkaan, mutta kiitos Eskon, on mieli vähän muuttunut. ;) Aina kun jompikumpi teistä päivittää Instagramiakin nii heti ollaan esimerkiks "hei näitkö jo ku oli kiva paita Eskolla" tai "hei kato, mä haluun kans tollaset housut ku F:llä!" :D Hahaa, toivottavasti emme vaikuta ihan hulluilta... :)
Terveisiä teille, ja ihanaakin ihanampaa joulun odotusta! <3

Ps. Sun ripset tuli tässä videossa vielä paremmin esiin, kun kuvissa. Tosi kauniit ja luonnolliset, mäkiin haluun! :)

Henni
3/40 | 

Tulipas hyvä mieli tuosta pappien videosta! Kuten sanoit, ei uskoisi, että vuonna 2014 joutuu edelleen toteamaan tällaisia asioita ääneen. Että jokin, jonka pitäisi olla itsestään selvä, kaikille kuuluva ihmisoikeus, on vieläkin "mielipideasia".
Tahtoa löytyy silti täältäkin ruudun takaa. :)

essi
6/40 | 

jeee jatkakaa vloggausta, näitä on tosi mukava katsoa!

9/40 | 

Mä oon lukenut niin kurjia ja järjettömiä kommentteja tänään niiltä, jotka tuota vastustavat. Niistä tulee surulliseksi :/ ei kai tässä maailmassa voi kieltää tasapuolista rakkautta? Tai piilotella sitä? Rakkaus on just sitä, minkä pitäisi saada näkyä ja levitä. Ei siinä ole mitään pahaa tai väärää. Mutta onneksi selvästi ollaan menossa parempaan suuntaan. Ei oo kauaakaan, kun tästä asiasta ei olisi voinut edes keskustella näin avoimesti...

p.s. Videot on aina kivoja :)

Anni R
10/40 | 

Mäkin tahdon! Mun mielestä pitäisi olla ihan itsestäänselvyys, että jokanen ihminen sais mennä oman rakkaansa kanssa naimisiin. Koska eihän se muilta ole pois jos toisiaan rakastavat ihmiset menevät naimisiin ja ovat onnellisia...
Ekaa kertaa tulin kommentoimaan sun blogia, vaikka oon tätä jo jonkin aikaa lukenu. Musta on niin ihanaa, että kirjotat blogia, koska ihastuin teidän perheeseen iholla-sarjassa ja nyt tätä kautta saa vielä jatkaa teijän puuhien seurailua :D Ootte ihania ihmisiä koko sakki ja teillä on ihan mahtava elämän asenne! Tsemppiä jatkoon :)

julia
11/40 | 

Olipas kiva vloggaus aloitus, jatka ihmeessä! Ja ajankohtaisesta aiheesta, minäkin tahdon 2014 :)

12/40 | 

Kiitos, olipas kiva ja luonteva video! Ja hyvän asian puolesta. En tajunnutkaan että sinäkin tosiaan bloggaat iltaisin töiden jälkeen. Tsemppiä!!!

hop
13/40 | 

Älä pelkää loukkaavasi ihmisiä vahingossa. Asiallisesti perustellusta mielipiteestä ei ole kellään syytä kiskoa herneitä, ja jos eivät itse sitä tajua niin harmi. Teidän vlogaajia ja blogaajia jotka eivät uskalla sanoa juuri mitään, etteivät menettäisi lukijoita/katsojia. Sitten on taas esimerkiksi White Trash Disease -blogin Nata, suosittu bbloggaaja ja varmasti isoin osin siksi, että sanoo juuri mitä ajattelee. Välillä ei edes kohteliaasti. Ja silti on lukijoita.
Eli ole rohkea! Mielipiteiden lukeminen on kiinnostavaa ja avartaa omaa ja lukioiden ajattelumaailmaa.

pinjalexandra
14/40 | 

Moikka!
On nyt pakko kysyä kun aina Iholla katsoessani olen kuunnellut että onko teidän neiti F:n kutsumanimi / nimi Fiinu? :)

Mar3ngi
15/40 | 

Ihana Karkki!

Ymmärrän tuon näkemyksesi ettet halua loukata ketään. Ajattelen itsekin samoin. Mutta toisaalta kuin oikein miettii ehkä se on vähän tyhmää. Jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Niin sinulla kuin kaikilla lukijoillasi. Ei elämässä voi aina 110% miellyttää kaikkia. Tuota olen itse opetellut ja joudun vielä kovasti opettelemaankin. Jokaisella on oma historia johon jonkun toisen sanomiset, kirjoittamiset ym vaikuttaa, satuttaa, suututtaa. Mutta sitten on se toinen puoli että toisia ne taas miellyttää, ihastuttaa ja ilostuttaa :) Kaikkien kanssa ei vain kemiat, mielipiteet ym kohtaa.

Hei, mitä sun otsahiuksille on tapahtunut? Joko kyllästyit? Minulla on tiistaina kampaaja. Pituus on jo päätetty mutta otsahiuksien kohtalon jätän kampaajan vastuulle. Iiik!!

Ja minäkin Tahdon 2014!!

kata
16/40 | 

hyvä aloitus! ja samaa mieltä, tasa-arvoisia ollaan :)

21/40 | 

Todellakin! Jos lukijoiden menettämistä pelkää, on musta jo väärillä urilla. Kukaan ei pidä feikistä ja jos sisältö puuttuu, se huomataan pian.

En siis pelkää, että menetän lukijoita. Pelkään, että loukkaan ihmisiä, jos kommentoin joitain juttuja ajattelemattomasti. Olen perusluonteeltani suora möläyttelijä, ja lähipiiri mua ymmärtää. En ole kuitenkaan varma, voivatko lukijat aina ymmärtää, että vaikka suusta tulee kovaa tekstiä, osaan ajatella asioita myös toisesta näkökulmasta.

23/40 | 

Mä (ehkä) kasvatan otsista pois. Videossa ne olivat tuolla pinnihässäkällä.

Olen tämmöinen, että haluan vaihtelua aina nopeasti. Nyt en tiedä, kasvattaisinko, värjäisinkö, leikkaisinko...

Apua: Tsemiä kampaajalle!

Emma
25/40 | 

Ehkä hieman turha kommentti, mutta pakko sanoa, että olet ihana!

sinttu
26/40 | 

Moikka! Nyt uskaltauduin kommentoida vihdoinkin tänne. Olitte ehdottomasti mun lemppareita Ihollaan ja oon ihan superinnolla lukenu tätä blogia. Tykkään tosi paljon, ootte mahtavia! Ja noi sun ripset on tosi kivat, nyt ehkä itsekin uskallan viimein ottaa pidennykset! :)

Riina
27/40 | 

1)Kiitos että osallistuit kamppikseen. Oli melko jäätävää olla tutustumassa eduskuntaan ja pohtia eduskunnan historiaa samalla, kun eräskin lakivaliokunta päsmäröi omiaan ihan muutaman oven päässä. Tutkittua faktaa kuitenkin on, että suomen kansasta enemmistä kannattaa aloitetta.

2) Mielestäni bloginärkästyjät ovat usein ammattinärkästyjiä. Vain hyvin harvoin kukaan bloggaa suoraan loukatakseen jotakuta, toisin kuin mitä blogeihin kommentoivat ihmiset usein tekevät. Vaikutat ihmiseltä, kuka ei missään tapauksessa loukkaisi ketään turhaan.

3) Ei luojaaaa noita ripsiä. Tuijotin niitä täysin hypnoosissa! Ne on niin crazy hyvännäköseeet.

Anna
28/40 | 

Käsittääkseni kukaan ei olekaan estämässä keitään rakastamasta toisiaan. Kyse on avioliitosta, ei rakastamisesta. Okei, tiedän että avioliitto nähdään rakastamisen huipentumana, mutta rakastaa voi ilman avioliittoakin. En vaan käsitä, miten nämä kaksi asiaa esitetään toistensa synonyymeinä. Ja toisaalta on hassua, että yhteiskunnassa, jossa pariskunnat voivat elää vuosikausia samassa taloudessa, rakastaa toisiaan, saada lapsia jne. ilman avioliittolupausta, katsotaan nyt, että se avioliiton rajaaminen naisen ja muehen välille olisi joku este samaa sukupuolta olevien pariskuntien rakkaudelliselle yhteiselolle.

IdaSofia
29/40 | 

Moikka!

Tärkeä aihe ekalle vloggaukselle! Opiskelen itse papiksi, tosin ruotsin kirkkoon. Täällä vihitään sekä homoseksuaalit, että heterot. Eikä se ole ongelma. Tärkeintähän on kahden ihmisen välinen rakkaus toisiinsa! :)

Daniella
30/40 | 

Kun jonnekin kumartaa, niin toisaalle pyllistää :) niin se menee. Ymmärrän kyllä myös tuon tunteen, haluaisi aina sanoa joka lauseen jatkeeksi "ymmärrän kyllä, että sitä ja tätä..." mutta kuten edellisetkin totesivat, jokaisella on oikeus mielipiteeseen ja sen ilmaisuun, myös sinulla. Juju onkin siinä, miten ne mielipiteensä ilmaisee. Etenkin kirjoitetussa muodossa se on tarkkaa, koska on yksi asia "loukata", mutta on ihan eri asia tulla väärinymmärretyksi.

Toisaalta mun mielestä olet onnistunut tekemään blogista mielenkiintoisen myös ilman niitä kärkkäitä mielipiteitä maailmanpolitiikasta. Ei tämä ole ollenkaan "tyhjä" blogi. Toisin kuin vaikka ne, jotka taas yrittävät väkisin olla jotakin mieltä isoista asioista. Otat mielestäni kantaa oikeissa kohdin ja asiallisella tyylillä. Kotihoidontuki, sukupuolitietoisuus, tasa-arvoinen avioliitto jne. Onhan nämä täällä blogissa näkyneet, isoja asioita :)

Niin ja Tahdon! Eihän muiden rakkaus kuulu lainsäätäjille.

34/40 | 

1. Tietysti! Tämä on tärkeä juttu!
2. :) Toivon, että olen jo sen verran kypsempi, etten todellakaan enää loukkaa ketään tahallani.
3. Kiitos!Mäkin rakastan sitä, kuinka helppoa näiden kanssa on elellä.

35/40 | 

Jos ei estetä, miksi ei anneta rakastan niin, että he ovat lainkin edessä yhtä tasavertainen pari kuin heteroparikin?

Mielestäni nykyinen laki osoittaa, että samaa sukupuolta olevien parien suhde ei muka olisi yhtä arvokas kuin heterosuhde.

Maria
37/40 | 

Täälläkin tahdotaan!

Hieno aihe ja hieno vloggaus, tuo ihmeessä omia mielipiteitäsi enemmän esille. Mielensäpahoittajia on kaikkialla, niiltä vaan ei voi välttyä vaikkei sanoisi yhtään mitään. Jos vaikeista asioista ei puhu, keskustelua ei synny, vääryyksiä ei edes aleta korjata.
Tämä Tahdon!-kampanja on herättänyt paljon tunteita, ennen äitiyttäni en ollut näistä asioista oikein mitään mieltä, mutta nyt sitä on miettinyt että miten sitä itse osaisi tukea ja ohjata jos oma tyttö sitten joskus toisikin näytille poikaystävän sijasta tyttöystävän. Ja mitä voin tehdä että maailma ympärillä olisi parempi ja suvaitsevaisempi paikka. Koimme itse mieheni kanssa yllättävän paljon p****aa muilta suuren ikäeron vuoksi suhteen alkuvaiheessa, vaikka se ei varmasti ole edes murto-osaa verrattuna homoliittojen syrjintään verrattuna. Rakkaus ja lupa sinetöidä rakkautensa avioliitolla ei pitäisi olla riippuvainen siitä mitä on jalkojen välissä!

Mikko
39/40 | 

Olen eri mieltä. Minusta on hienoa, että joku tässä nettiöykkäröinnin ja trollauksen maailmassa haluaa pyrkiä siihen, että ei loukkaa ketään. Asioista saa olla eri mieltä, mutta aina on mahdollista pyrkiä sävyisään ja erilaisia mielipiteitä kunnioittavaan ilmapiiriin.

Kaikkien miellyttäminen ja loukkaamisen välttäminen on kaksi aivan eri asiaa. Olen nähnyt liian monta "minun-ei-tarvitse-huomioida-sinun-tunteitasi-koska-mielipiteeni-on-oikea"-puheenvuoroa sekä lakialoitteen vastustajien että kannattajien puolella.

Bunkkereista on kiva ampua kovilla, mutta silloin ei ole kyse keskustelusta. Molemmat osapuolet kaivautuvat syvemmälle poteroihinsa ja asian sijaan mennään henkilökohtaisuuksiin.

Summa summarum: oikea asenne Karoliina. Minun mielestäni siis :D Jatka samaa rataa.

Tanja
40/40 | 

Nyt mä sanon että voin antaa sulle rehellistä palautetta. Mä oon seurannu päivittäin vlogeja ja seuraan niitä yhteensä kymmeniä. Parhaat vlogit on niitä joissa saa kunnolla tutustua toiseen ihmiseen, kaikkeen mitä hän kokee, näkee ja ajattelee. Kerro vaan rohkeasti mielipiteesi! Meitä on 5 miljoonaa. Se on ihan sama mitä sanot tai teet, aina on joku joka siitä ei pidä. Lisäksi olen media-alan ammattilainen joten kuvauksesta voin sanoa pari vinkkiä. Sulla onkin näköjään jo tarpeeksi laadukas kamera. Ja hyvä että et peilaile kameralla etkä hihittele tai mitään muuta turhaa. Parempi aloitusvideo kun yleensä! Pointsit! Mutta kun kuvataan ihmistä niin pitää ottaa rajaus huomioon. Mikään raaja ei saa jäädä taittumiskohdasta ulkopuolelle. Pää taittuu kaulasta. Jos pää näkyy kuvassa kaulasta ylöspäin, se näyttää kuvassa siltä niinkun pää olis poikki ja leijuis ilmassa. Jos käsi rajautuu kyynärpään kohdalta kuvan ulkopuolelle, se näyttää niinkuin käsi olis poikki. Tajusitko? :) Eli vlogissa hyvä rajaus on tissien yläpuolella. Käsi rajautuu olkapään ja kyynärpään välistä - ei käden nivelten kohdalta - vaan keskeltä käsivartta. Sen olen huomannut että kaikilla on vlogaamisen kanssa alkukankeutta mutta kokoajan sitä hoksaa enempi juttuja! Rohkeesti vaan! :) Tee rohkeeta sisältöä. Sellasta poliitikkomaista turhaa hömppää ei kukaan jaksa katsella. Teet vaan ittes näköstä sisältöä niin hyvä tulee!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat