Kirjoitukset avainsanalla #kiitäkaveria

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään vietetään rakkaan ihmiseni hautajaisia, ja muistopuhetta kirjoittaessa pohdin, miksei elossa olevia rakkaita tule oikeastaan koskaan pohdittua yhtä kauniisti ja tarkasti kun jo poismenneitä.

Olen ennenkin huomannut, että vasta kun ihmistä ei enää ole, tajuaa, mikä hänessä oli se pointti ja päällimmäinen teema. Sekin mietityttää, osasiko sanoa rakkaalleen hänen elossa ollessaan kertaakaan niin kauniita asioita kuin poismenon hetkellä päähän juolahtaa.

Jottei kenenkään tarvitse jälkikäteen pohtia, että olisi pitänyt kertoa kauniista ajatuksistaan paremmin, haastan teistä ihan jokaisen mukaan Hyvien sanojen viikolle. Kerro läheisillesi, niille, jotka nyt ovat vielä ympärilläsi, kuinka mahtavia he ovat. Kerro, mitä heissä arvostat ja miksi heidän lähellä on hyvä olla.

Valoa,iloa, rakkautta ja toivoa!

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Inu
1/2 | 

Mä pidin lukion puhetaidonkurssilla hautajaispuheen luokassa istuvalle kaverille. Kynttilä ja kuva pöydällä loi tunnelmaa. Itkuhan siinä tuli,mutta tuli myös sanottua kaikki se mitä ajatteli kaverista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat