Kirjoitukset avainsanalla asuntokauppa

JEEEEEEEEEEEEE,

IMG_2347
IMG_2347

Nyt on löytynyt asuntoomme ostaja! Varsinainen asunnon luovutus tosin tapahtuu vasta kesällä, mutta kahden asunnon loukku on nyt kuitenkin selätetty ja hyväksyttävä tarjous saatu :) Tässä härdellissä siis syy mies pienimuotoiseen postausbreikkiin. Mutta kaikista pienistä seikoista viis: Nyt on juhlan paikka :D

Kun päätimme Eepin kanssa ryhtyä tähän muutto-työnhaku-hoitopaikanhaku -rumbaan, oletimme, että asunnon myynti olisi se kaikkein helpoin nakki. Se viimeinen silaus, joka hoituisi ikään kuin itsestään.

Lopulta kuitenkin kävi niin, että juuri asunnon kanssa jouduimmekin kiristelemään oikein urakalla. Vaikka tiesimme, että Lahdessa asunnonmyynti on hidastunut melkein puoleen viime vuodesta, uskoimme, että vaikeudet eivät koske meidän asuntoamme. Mutta niinhän siinä kuitenkin kävi, että tarvittiin lähes kaksi kuukautta, kaksi kertaa alennettu hinta ja välittäjän ottaminen, jotta homma saatiin lopulta finaaliin.

Olo on tällä hetkellä aika mykistynyt. Tuntuu sille, että voiko tätä vieläkään uskoa! Niin monta viikkoa on kulunut vain sunnuntain näyttöä, ja sitä seurannutta pettymystä eläen, että paluu normitilaan vie varmasti hetkisen. Vaikkei kyse ole ollutkaan elämän ja kuoleman asiasta, kyllä tämmöinen megaluokan rahallinen huoli on painanut olotilaa aikalailla alas, enkä ole voinut keskittyä mihinkään muuhun asiaan oikein kunnolla. Eli siis kaverit: NYT voin taas vastata puhelimeen ja NYT voin puhua muustakin kuin kahden asunnon loukon ahdistavuudesta :)

Meidän elämässämme alkaa tämän päivän ja tämän postauksen myötä aivan uusi sivu. Nyt  voimme vihdoin iloita kaikesta siitä uudesta, jonka olemme tänä keväänä saavuttaneet, ja josta olemme haaveilleet koko kuluneen vuoden. Täältä tullaan muuttolaatikot, tavarainventaario, uuden kodin remontointi, uusi koti ja kaupunki, uusi työ ja uudet kujeet. Me ollaan niiiiiin valmiita tähän!

-Karkki-

 

 

 

 

 

Kommentit (7)

Kielipoliisi
2/7 | 

Äidinkielenopettajaksi teet paljon kirjoitusvirheitä. Voisitko olla hiukan huolellisempi?

3/7 | 

Olen todella pahoillani, että joudut kärsimään huonosta kielestä blogiani lukiessasi. Ja vastaus kysymykseesi: En. Syy: Vastaan päivittäin noin 50 kommenttiin ja postaan 30 postausta kuussa. Siinä ei ole aikaa ryhtyä kielipoliisiksi (koska sellainen siellä päivätöissäni kuitenkin olen) . Kiitos kuitenkin, kun tulit asiasta tänne kaksi vuotta vanhaan postaukseen kirjoittamaan. Mielipiteesi on tärkeä ja se on huomioitu!

Kielipoliisi
4/7 | 

Oletko kysynyt työnantajaltasi luvan siihen, että käytät työaikaasi blogisi postauksiin?

5/7 | 

En käytä blogiini työaikaani. Blogeissa on sellainen toiminto kuin "ajastus". Kiitos, kun kuitenkin huolehdit. Sivutoimestasta olen luonnollisestikin tehnyt ilmoituksen työnantajalleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näillä olkaarin ikkunastamme näkyvillä maisemilla: Morjesta!

Kerroin teille viime kuussa, että olemme myymässä asuntoamme Lahdessa. Ensin koitimme myydä itse, mutta kuten Eepi sanoin: "eihän kukaan osta asuntoa 15-vuotiaannäköiseltä tytöltä". Näytöillä kävi hyvin väkeä, mutta kun rahasta piti alkaa puhumaan, olimme siihen Eepin kanssa liian ujoja. Huomaa, ettemme ole bisneshenkisiä :)

Niinpä päätimme lopulta ottaa välittäjän. Nyt asunto on uudella hinnalla ja myyjällä myynnissä. Luulisi, että täysin rempattu asunto, jonka näköpiirissäkään ei näy mitään kalliita saneerauksia, menisi tällä hinnalla nyt kaupaksi. Itse ainakin kartan sellaisia kohteita, jonka edessä häämöttä putkirempat ja muut isot projektit. Niin ja onhan käytännön asiatkin nyt ihan varmasti hyvissä käsissä, kun takana häärii välittäjäammattilainen.

En ole vielä uskaltanut alkaa fiilistelemään muuttoamme. Jotenkin tuntuu sille, että tämä vanhan asunnon keissi pitää saada ensin päätökseen. Hengen hätähän tässä myynnissä ei onneksi vielä ole, mutta olisi kiva päästä jo miettimään uusia tuulia. Niin ja tyhjentämään kaappeja! Tavaraahan menee uuteen kotiin, kirppikselle, sukulaisille ja kamuille. Olen aika täpinöissäni, että nyt on hyvä tilaisuus karsia kaikki turha roina. Uuteen kotiin ei tule nimittäin mahtumaan puoliakaan tästä tavaramäärästä.

Arvaattekos, minne olemme muuttamassa? Niin ja millaiseen kotiin?

-Karkki-

Kuvat:
Karkki
Timo Kanervo

Kommentit (8)

reetta
3/8 | 

moikka ja kivannäköinen koti teillä:)
te varmaan muutatte helsinkiin,niinkuin suurin osa muuttajista. Helsingin asuntojen hinnat on ainakin ihan törkeät :(
onnea uuden kodin etsintään!

siiri
4/8 | 

muutatte Helsinkiin kerrostaloon, mutta miksi? tosi tosi kaunis tuo teidän nykyinen kotinne! :)

sointu hopia
5/8 | 

Missäs ja minkäkokoinen kämppä on? paljonko sillä on hintaa? Olisin kiinnostunut!

Karoliina Sallinen
6/8 | 

Siiri! Arvaus osui oikeaan :) Hmm. Syitä on monia, vaikka totta on se, että Lahdessakin moni asia on ollut aivan ihanasti!! Muuton syistä ja muutosta tulen postaamaan kesämmällä varmaan kyllästymiseen asti.
Totta on myös se, että rakastan nykyistä kotiamme. Ja siitä on aika vaikea jopa luopua, koska teimme(lue: teetimme!) toissa kesänä tänne remontin ajatuksella "loppuelämäksi asunto". Noh: Elämä vie, ja tällä kertaa näin :)

Karoliina Sallinen
8/8 | 

Sointu: Voi kun kiva kuulla!!
Perustiedot: 100 neliötä, Jalkaranta. 196 000e on pyynti :) Klikkaa tämän postauksen alusta sinistä kohtaa "myymme asuntoa Lahdesta", niin pääset Oikotien ja välittäjämme sivuille. Voit myös laittaa sähköpostiviestin minulle, niin hoidetaan asiaa eteenpäin! Virallinen näyttä on maanantaina, mutta on tänne tulossa ihmisiä jo etukäteenkin kurkkimaan.
karoliina.k.sallinen@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat