Kirjoitukset avainsanalla essence

Tänään on keskiviikko, vaikka onkin vappu ja meillä tämä loma.

Ja koska keskiviikkona yleensä kirjoittelen kosmetiikasta tai muista kauneusasioista, en ajatellut tehdä poikkeusta nytkään. Tosin vähän tällä tavalla keveämmin kirjoitettuna, ei sillä peruskaavalla, jota yleensä käytän.

Pakkasin reissuun kaksi ihan uutta tuttavuutta, joiden ajattelin toimivan reissussa. Toinen on osoittautunut aivan loistavaksi tuotteeksi. Toinen aivan mitäänsanomattoman huonoksi.

Eka huonot uutiset.

Ostin meikinpoistolappuja, koska en halunnut ”tuhlata” meikinpoistoaineeseen kallisarvoista tilaa litran nestepussista. Nivean paketti (ainoa musta valikoimassa) lupaa poistaa vedenkestävän meikin. Ei poista. Tai poistaa osin vedenkestävän ripsarin HINKKAAMALLA, mutta silti aamulla on pandasilmät, kun kaikki ei ole lähtenyt. Vinkkejä paremmista vedenkestävän meikin poistavista lappusista otetaan vastaan.

Sitten loistava tuote.

Olen saanut joskus (kauan aikaa sitten tai kuukausi sitten, en edes muista) blogin kautta Essencen You better work! -ripsarin, joka kertoo olevasa ”waterproof ja gym-proof”. Näyttäisi olevan myös uima-allas -proof, helle-proof ja kaikkea muuta. Moni ripsari kestää kyllä vettä, mutta ei uima-altaalla hikoilua ja auringonottoa. Tämä kestää, eikä meikki leviä yhtään mistään. Killeri-ripsari, joka itse asiassa on ripsivärinäkin tosi hyvä. Erottelee, on tarpeeksi musta ja antaa ripsiin pituutta. Kymmenen pistettä.

Sellaista täällä tänään, vappuna!

-Karoliina-

Kommentit (9)

Jenpa
1/9 | 

Eli on oikeasti vedenkestävä? Ostin viime kesänä Essencen vedenkestävän ripsarin mikä ei siis ollut vedenkestävä ollenkaan ☹️ Muuten tykkään tosi paljon Essencen tuotteista! Eli uskallan testaa tän?

Anna-Riikka
2/9 | 

Hassua, itselläni kyseinen ripsiväri on levähtänyt ja eikä myöskään pitänyt harmikseni taivutuksia, vaikka normaalisti vedenkestävät pitävät :( Selkeästi mikä toiselle sopii, niin ei aina toiselle!

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019

No se on varmasti just niin. Vaikuttaa varmasti olosuhteet, ripsien ominaisuudet, ihon rasvaisuus/kuivuus jne.
Mä en ole enää taivutellut ripsiä moneen kuukauteen, joten sitä en osaa sanoa, miten hyvin tämä pitää ripset "ylhäällä".

Vierailija
4/9 | 

Paras matkapoistaja vedenkestävälle ripsarille on laittaa vanulappuja tuplis-pussiin ja lorotella hyvä määrä toimivaa poistoainetta pussiin niin että vanulaput juuri ja juuri pystyy imemään kaiken. Toimii paremmin kuin hyvin eikä kuivahda pidemmälläkään reissulla.

Vierailija
6/9 | 

Kiitos ripsivärisuosituksesta, meni heti testiin ja todettu hyväksi! Vedenkestävälle meikille käytän Simple sarjan puhdistusliinoja, toimii myös tälle Essencen ripsarille. Simple tuotteita löytyy ainakin Citymarketista ja Tokmannilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essence-poskipunapaletti ”LOVE”, blush trio

Hankintapaikka: tuotteen olen saanut* blogin kautta. Essenceä myy muun muassa Tokmanni

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Kuten olette ehkä huomanneet, en koskaan oikein suosittele mitään poskipunaa, koska en ole löytänyt  itselleni oikein juuri sopivaa sävyä. Tähän asti olen sutinut vaan naamaan jonkin huulupunapuikon jämät tai jättänyt kokonaan punat laittamatta. Syksyllä ihastuin yhteen Essencen poskipunaan, mutta talven vitivalkoiseen naamaan se ei sitten lopulta ollut ihan nappi. Ennakko-oletus siis oli, etten nytkään löydä sopivaa sävyä.

Mitä tuote todella tekee? Mun paletin sävy on nimeltään 01 spring love, ja varsinkin paletin keskimmäinen – hieman persikkainen sävy – on aivan ihana. Ekan kerran ikinä tuntuu sille, että olen löytänyt juuri sen oikean poskipunasävyn, joka tuo hehkua, mutta ei tee naamasta liian punakkaa, barbiemaista tai helottavaa.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mä olen kuullut joskus, että varsinkin kesäisin päivettyneellä iholla raikkaampi vaihtoehto olisi poskipuna. Eikä aurinkopuuteri, jota käytän vuoden ympäri. Nyt siis odottelen kesää ja poskipunan tehoa. Kuitenkin tälläkin kokemuksella voi sanoa, että tämä poskipuna kannattaa omistaa.

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

P1307249.JPG
P1307249.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: Essencen Make Me Brow -kulmageeli*

Paikka: saatu blogin kautta, postipakettina kolahtanut kotiin

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla ei ollut mitään kuvaa Essencen kulmageelistä etukäteen. Eka geeli, jota koskaan (ehkä 15 vuotta sitten?) aloin käyttää, oli Lumene. Ja siihen olen myös jämähtänyt. Sellainen ennakko-oletus mulla tosin oli, että mulle ei kävisi värilliset kulmageelit, koska olen aina käyttänyt väritöntä. Mun kulmat on todella tummat jo luonnostaan ja jos jonnekin suuntaan niitä haluaisin värjätä, olisi se vaaleammaksi. Siksi arastelin värilliseen geeliin tarttumista. Mutta tartuinta silti eräs tammikuun aamu, kun olin hukannut (ei ylläri) Lumenen geelini jonnekin. 

Mitä tuote todella tekee? Essencen geeli pitää vahvat ja paksutkin kulmat ojennuksessa pitkän päivän. Se ei kuitenkaan ”kastele” kulmia liikaa, vaan kulmat jäävät pidosta huolimatta kevyiksi. Geeli ei myöskään tee kulmakarvoista kiiltäviä. Inhoan nimittäin sitä, että jos esimerkiksi laitan hiuslakalla kulmakarvat ojennukseen, kulmat kiiltelevät lakan vaikutuksesta.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Olin lentää persuukselleni, kun googlaamalla huomasin, että geeli maksaa oikeasti vain 3 euroa! Siis mitä ihmettä? Näin hyvää ainetta ja niin edullisesti. Pidän erityisesti geelin pidosta, ja siitä, kuinka harjan pieni ja siro pää taipuu yksityiskohtaisesti ja näppärästi sinne, minne haluaakin geelin menevän. Aluksi tosiaan arkailin värillistä geeliä, mutta itse asiassa se on ollut minulle jopa ihan hyvä valinta. Geelini on nimittäin asteen verran vaaleampi ja harmaampi kuin omat kulmani, joten värigeeli ei ainakaan tummenna kulmiani. Kaiken lisäksi pienellä harjanpäällä levitellen väri täyttää sopivasti joitakin kulmieni kolokohtia, joten kulmakynää ei tarvita. Tosin olen niin laiska, että harvoin käyttäisin muutenkaan, vaikka kolot kulmissani havainnoinkin. Joka tapauksessa hyvä tuote, joka ratkaisee arjessa monta kulmakarvapulmaa. 

-Karoliina-

*saatu

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat