Kirjoitukset avainsanalla epäonnistuminen

IMG_6557
IMG_6557

Selasin kuvatiedostojani, ja löysin tällaisen kuvan, jonka oli luultavasti ottanut joskus oppilaitani varten talteen. Mutta kyllähän tämä taitaa päteä ihan meihin kaikkiin. Jos ei välillä munaa, ei voi saada niitä kaikkein suurimpiakaan oivalluksia. Ja jos ei välillä saa pakkeja, potkuja, haukkuja, ei ehkä muista taistella unelmiensakaan eteen niin kovasti.

Hauskaa, täydellisyydestä vapaata, viikonloppua :)

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

neito
1/2 | 

Mä listaan itseni tähän. Mä olen syntynyt joulukuussa, ja luonteeltani ollut aina hiljainen ja syrjäänvetäytyvä. Ekaluokan opettaja epäili noilla perusteilla mua epäkypsäksi vielä kouluun, ja mut passitettiin psykologin testiin. Yksi lopputuloksista oli heikot kyvyt oppia matematiikka... Kun testin tuloksia esiteltiin mun vanhemmille, mun isä kampesi vastaan, että ei voi pitää paikkaansa, että kyllä tyttö on kyvykäs matematiikassa. Mulle sitten ei hiiskuttu tuloksista sen enempää. Kirjoitin sitten pitkän matematiikan keskinkertaisin tuloksin ja aina tykännyt matikasta sekä fysiikasta. Nykyään insinööri. :) Nykyään on kiva hauskuutta muita psykologin testin tuloksella ja mun ammatilla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat