Kirjoitukset avainsanalla eteinen

Kaupallinen yhteistö: Inaria

Aloitin teidän toiveista maanantaina postaussarjan, jossa esittelen meidän kodin tilaratkaisuja ja elämää pienessä kerrostalokodissa kohta viiden hengen voimin. Maanantain sai kunnian aloittaa meidän vessa-kylppäri, nyt on luvassa eteisaula.

Kuten olen kertonut ja kuten olette varmasti panneet merkille, asumme vanhassa kerrostalossa. Täällä on kauniit ikkunalaudat, hyvä tunnelma, paljon huonekorkeutta, mutta vastapainoksi myös se helkkarin pieni vessa, todella vähän valmista säilytystilaa ja hassuja tilasyöppöjä. Kuten esimerkiksi eteisen jälkeinen eteisaula, joka on isompi kuin F:n huone, mutta jolla ei juuri ole mitään omaa virkaansa.

Kun muutimme F:n kanssa tähän kotiin, A:lla taisi olla tuossa aulassa vain pelkkä yksi nojatuoli. Minä olen siihen vuosien saatossa koitellut erilaisia ratkaisuja. On tuntunut typerälle pitää tuollaista ei-mitään-virkaa huonetta, kun varsinaisessa eteisessä säilytystilaa on puolestaan ollut kolmelle hengelle aivan liian vähän. Välillä nojatuolin parina oli 50-luvun liinavaatekaappi (ja siellä F:n vaatteet), välillä nojatuoli taas sai siirtyä makuuhuoneeseen ja tilalle tuli vanha perintökaappi.

Kun vauvat ilmoittivat tulostaan, ehdotin heti, että ottaisimme eteisaulan neliöt – ja erityisesti kuutioit – parempaan käyttöön. Ja koska Inaria on kulkenut mun mukana useassa kaupungissa, useassa kodissa ja monenmoisessa huoneessa ja tarpeessa, oli selvää, että ratkaisu löytyi tälläkin kertaa Inariasta.

Mä kerroin jo tässä postauksessa vähän aikaa sitten, mitä kaikkia hurjia toiveita me esitimme Tampereen Inaria Studion Jaanalle. Ja nyt pääsette näkemään, miltä lopputulos eteisaulan osalta näyttää.

Me aloimme suunnitella Jaanan kanssa eteisen kaappia niin, että halusimme käyttää tilan korkeuden – aivan kuten F:nkin kaapissa, mahdollisimman hyvin hyödyksemme. Päädyimme siis maksimittaiseen Inaria-kaappiin.

Sen jälkeen Jaana alkoi järjestellä toivehyllyjä ja -koreja kaapissa oikeille paikoille. Halusimme ensinnäkin kolosen, jonne voimme laittaa aivan pian kotiimme rantautuvan kuivausrummun. Kerron tästä lisää sitten, kun olemme käytännössä käyttäneet rumpua, mutta kuten ehkä arvaatte, on sen paikka tuossa oikeassa alakulmassa. Kolosen koko ja kaapin leveys laskettiin niin, että kuivuri mahtuu varmasti sen sisään.

Yksi toiveistamme oli saada kaapin sisään vaipanvaihtopiste vähän samaan tyyliin kuin F:llä on kirjoituspöytä oman kaappinsa sisällä. Ja kun lopputulosta katsoo, on se minusta niin paljon mukavampi, kuin osasin edes odottaa! Koska kerroin wc-postauksessa omia sisustusteesejäni (Marko Paanasen tyyliin), voisi tässä kai sanoa, että yksi teesini on se, että mitä enemmän toimintoja ja säilytystä saa kaapin ovien sisään, sitä siistimpi ja rauhallisempi kodin yleisilme on. Meille ei olisi mahtunut järkevästi vaipanvaihtopistettä minnekään muualle, ja avonainen vaipanvaihtopaikka eteisessä olisi taas minusta näyttänyt vähän hassulle. Kuitenkin näin ovien takana se toimii minusta mainiosti. Varsinkin, kun A) vessa a.k.a vesipiste on aivan vieressä ja B) myöhemmin tuolla tasolla voi viikata pyykit ja voisin ostaa siihen jopa kauan himoitsemani mankelin.

Vaipanvaihtopaikan ja kuivausrummun lisäksi toivoimme hyllyt molempien vauvojen turvakaukaloille ja vaunukopille/yhdistelmärattaiden istuimille. Koska taloyhtiössämme ei ole fiksua taloyhtiön vaunuvarastoa, ja koska asumme ylimmässä kerroksessa, tulee vauvat roudata koppien/kaukaloiden kanssa asuntoon asti kantovälineissään. En kuitenkaan halunnut, että eteisemme pursuilee koppia ja kaukaloita tuplasti. Siksipä nuo vasemman ylähyllyn kolot on tarkoitettu vaunukopille ja alahyllyt puolestaan turvakaukaloille. Joku voisi pitää haastavana kiipeillä aina tuonne kaapin yläosaan, mutta me olemme tainneet tottua siihen jo aika hyvin, koska jokaisessa muussa huoneessa säilytystilaa on katon rajaan asti. Tässä voisinkin sanoa pienen tilan vinkiksi sen, että käyttäkää kuutiot hyväksenne. Ei kannata aina tuijottaa lattiapinta-alaa, vaan kuutiot voivat olla vielä tärkeämpiä.

Kolmas vinkki tuota kaappia katsoessa tulee mieleen, on se, että kun lähtee suunnittelemaan säilytysratkaisua, kannattaa miettiä aivan konkreettisesti ja tavaratasolla sen, mitä kaapissa meinaa säilyttää. Me esimerkiksi pyysimme Vaunuaitasta kantokoppien ja kaukaloiden mitata jo etukäteen, vaikkei tilaus ollutkaan vielä ehtinyt meille siihen mennessä. Sitten kaapin kolot ja hyllyt suunniteltiin tismalleen oikean kokoisiksi. Ei hukkatilaa, mutta ei kuitenkaan myöskään ikäviä ylläreitä! Jos siis haluat laittaa hyllylle vaikka luistimet, kannattaa mitata, tarvitaanko koloon 37 vai koon 47 luistinten verran tilaa.

Näiden toiveiden lisäksi kaappiin mahdutettiin vielä hyllyt pyöräilykypärille, luistimille, aurinkolaseille, sateenvarjoille, heijasinpurnukalle, ja taisipa tuo oikeanpuoleinen ylähylly jäädä kokonaan ”kulkeutuu joskus jonnekin -sälän” hallintaan. Nyt tuolla hyllyllä odottaa kestokasseissa koon 62 ja 68 vauvanvaatteet, joita en halunnut vielä laittaa pienten omaan kaappiin tässä vaiheessa. Myöhemmin samainen hylly tulee todennäköisesti toimimaan tehtävässä: ”Nämä säkit ovat menossa kirpparille”.

Verkkokoreihin mahdutimme meidän perheen pyykit (vitsi nuo korit vetävät paljon vaatteita), kaikki minun laukut iltalaukuista reppuihin, pienten ulkotamineet (toisessa haalarit, toisessa pipot yms), sekä WC:n käsipyyhkeet.

Kun tätä tavaramäärää ja sekalaista listaa katsoo, ihan ihmettelen, miten ollaan selvitty ilman tätä kapinetta näinkin kauan. Ja vaikka kuinka Inarian laadun ja kaappien vetoisuuden tiedän, joka kerta sitä kummastelen, miten paljon hyvin suunnitellut säilytysratkaisut imevätkään kampetta sisäänsä. Yksi pienen tilan vinkkini onkin se, että hanki kulloiseenkin tilaan ja tarpeeseen oikeanlaiset säilytysratkaisut. Mittatilaus tuotteet on – kuten näette – tässä ihan ehdoton juttu. Ja ammattilaisen arviointikyky ja suunnittelutaito! Tässä paikalla oli ennen JULMETUN KAUNIS vanha kaappi (jonka haluan vielä joskus jonnekin toiseen kotiin), mutta sen sisään ei mahtunut juuri mitään. Nyt tämä nykyinen kaappi vie lattiapinta-alaa suurin piirtein saman verran, ja kaapin vetoisuus on jotain aivan muuta.

Niin ja itsestään selvä vinkki tässä vielä loppuun: Peilit! Vaikka mun assosiaatio peiliovista vie 80-luvulle, on se vaan fakta, että tuollaiset isot peiliovet hämäävät niin hyvin, että tila vaikuttaa suuremmalle ja vähemmän ahtaalle kuin vaikkapa umpinaisten, tummien ovien kanssa. Vinkkaisinkin siis käyttämään peilejä rohkeasti. (Meillähän on mm. peili jopa keittiössäkin, mutta se on sitten jo toinen sisustustarina ja -postaus).

Sellaisia aatoksia täältä tähän iltaa! Jos mittatilauskaapit, -ovet, -säilytyssängyt tai mitkä tahansa mittatilaussäilytysratkaisut kiinnostaa, kannattaa suunnata Inariaan. 

-Karoliina- 

Kuvat: Suurin osa, Noora Näppilä

 

 

Kommentit (8)

Milla Sukhimatoilta
1/8 | 

Ihailen kyllä tosi paljon sitä, että panostatte ennemmin asunnon "uudistamiseen" ja elätte tiiviisti pienemmissä neliöissä kuin että heti etsisitte uutta - vaikka sekin varmasti tulee joskus eteen, kuten olet itsekin sanonut.

Vierailija
2/8 | 

Aiotteko kuivata kuivausrummussa lähes kaikki vaatteet vai noudattaa tarkasti pesuohjeita? Musta kun tuntuu, että lähes kaikissa mun vaatteissa on kuivausrumpukielto, vaikka muuten kuivuri niin kätevä olisikin.

Vierailija
3/8 | 

Nerokas kaappi! Ja niin hyvin suunniteltu. Kiinnostaa kuulla, miten kuivausrumpu kaapissa toimii. Tuleeko liikaa melua? Entä kosteus? Kuivausrumpu on kyllä aivan ehdoton lapsiperheessä. Varsinkin nyt sen tajuan, kun meillä oli eka täirumba. Ja mä kyllä tosi rohkeasti kuivaan siinä vaatteita, lapun merkeistä välittämättä

Jenna Heinikoski
4/8 | 

Mä ostin aikanaan enne esikoisen syntymistä kuvaavan pesukoneen juurikin siitä syystä ettei tilaa ollut kaksiossa hukattavaksi enkä voisi kuvitella, miten oon pärjännyt joskus ilman! Meillä ei kuivata vaatteita (ellei joskus ole joku akuutti tarve just jollekin tietylle vaatekappaleelle), mutta peittoja, tyynyjä, harsoja ja pyyhkeitä myllytetään aina tarpeen vaatiessa - on muuten maailman helpointa, kun lapsen yöllä oksentamat petivaatteet saa pestyinä ja kuivina seuraavaksi yöksi takaisin sänkyyn eikä lakananvaihtopäivänä tarvitse vuorata koko asuntoa märillä pyykeillä, jotta ne saisi joskus kuiviksi. Vihaan nimittäin pyykinkuivaustelineitä ja tästä syystä meidän nelihenkisen perheen kuivausteline on tuo ikean mini-versio, jossa kuivaustilaa on ruhtinaalliset 9m. :)

Annikkki
5/8 | 

Aivan nerokas systeemi! Onnistuitte upeasti. Tässä inspiroituu itsekin haastamaan oman kodin neliöt entistä tehokkaampaan käyttöön!

Vierailija
6/8 | 

Kuivausrumpu ois ihan loistava mutta ainakin itsellä aikoinaan se kutisti vaatteet😅

Vierailija
8/8 | 

Tää postaussarja on kiva, ja siistiä, että esimerkilläsi kannustat kompakteissa neliöissä asumiseen. Tuli mieleen idea, että tähän yhteyteen olisi kiva saada pohjapiirustus asunnosta / kulloisestakin huoneesta. Kapeissa tiloissa kun on hankala saada tarpeeksi havainnollistavia kuvia, ja tilankäyttöä hahmottaisi paremmin, jos näkisi kokonaisuuden pääpiirteittäin lintuperspektiivistä :) Kiitos kivasta blogiasta ja voimia loppuraskauteen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No tämä meidän eteinenhän taitaa olla se kodin huone, jossa "sisustetaan, toisin sanoen yritetään löytää aina toimivampia säilytysratkaisuja kuukaudesta toiseen.

Ikean liian iso ja aivan liian kevyt vaaterekki (vanha postaus aiheesta + kuvat täällä) sai väistyä uuden Hobby Hallista tilatun rekin tieltä (kiitos hirveästi sinulle, joka vinkkasit rekkien olevan taas myynnissä). Hobbarin rekki kun sattuu olemaan sentilleen samanmittainen kuin tuo seinäpätkä.

Rekin alle pistin vielä pipoille ja hanskoille Plastexin korit* ja vaateripustimessa odottaa jo lämpimämpiä kelejä Carlingsista saamani ihana viininpunainen (uusi lempivärini!) STAY-malliston bomber*. Eteinen - se on taas hetken vähän ihanampi paikka!

-Karoliina-

*saatu

Kommentit (5)

Veera
1/5 | 

Linkkaamasi postauksen kuvat eteisen edellisestä ilmeestä miellyttivät silmääni jotenkin enemmän. Ymmärrän kuitenkin, että kauniin kevyt Ikean vaaterekki ei ehkä ole se tukevin käytössä.
Mustavalkoisen simppeliin tyyliin mieltyneenä värilliset muovilaatikot ja vaatepuut ovat omaan silmääni aika lailla nou, nou, mutta ehkä näiden yhteistyökuvien jälkeen joskus tilalle vaihtuukin sinkkilaatikot tai vanhat puulaatikot ehkä...

2/5 | 

itsekin eilen googlettelin tuota vaaterekkiä (en ollut lukenut tätä vielä :)
Musta on tosi kivannäköinen! Ihanan rentoa, kun on tollaista avonaista, eikä eteistä ole vedetty täyteen liukuovikaappeja ja kirkkaanväriset muovilaatikot (itse en ehkä uskalatautuisi hankkimaan) sopivat hyvin teidän muutenkin rohkeaan sisustukseen (eiks sulla ollu olkkarin lipastossa samoja sävyjä?!) Hyvä muutos :)

Sinkkilaatikko
3/5 | 

On niin kurja kun ei enää tiedä onko sisustus oikeasti bloggaajan mieleen vai onko postaus vain mainos.... Tykkäätkö oikeasti noista punaisista muovilaatikoista? Itse en laittaisi tollaisia muualle kuin suljettuun kaappiin.

Kata
4/5 | 

Miusta näyttää erilaiselta ja just siksi hyvältä! Mie tykkään :)

Elli
5/5 | 

Mulle tulee noista bombereista mieleen ysäri ja Joensuun skinit. En millään pääse tuohon muotiin kiinni. Jotenkin karseeta, että noi takit nousee muotiin just nyt kun kaikki tuntuu olevan ihan mustavalkoista kuin silloin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän eteisemme on paikka, jossa "sisustus" vaihtuu kaikkein tiheimmin. Sisustus siksi lainausmerkeissä, koska eihän tässä tilassa olla menty nyt kauneus edellä. Lapsiperhearjessa eteinen on niin olennainen paikka, että yritän saada sitä koko ajan paremmin toimivan.

Viimeisimmän eteispäivitykseni jälkeen (sen kuvat ja tekstin voi kurkata täältä), olemme ehtineet tehdä jo pari muutosta.

Ikean raitamatto vaihtoi kesällä paikakseen olkkarin, ja eteiseen taas ostettiin Etolasta metritavaramatto, joka leikattiin oikeaan muotoon ja kokoonsa. Minusta eteiseen tuli yhden yhtenäisen maton kanssa paljon enemmän ryhtiä ja toimivuutta. Eipähän tarvitse koko ajan siirrellä rullautuvaa villamattoa ja yksittäisiä kynnysmattoja oikeille paikoilleen.

Toinen ongelma eteisessämme oli F:n vaatteiden säilytys. Kyllähän F:n haalarit ja takit tuohon meidän peiliovelliseen kaappiimme mahtuvat, mutta vaan kun hän ei itse yllä sieltä niitä ottamaan tai sinne niitä ripustamaan.

Kasvatuksellisestikin eteisemme on ollut huono, kun F on aina jättänyt omat takkinsa eteisen lattialle lojumaan. Asusteet ja kengät hän saa onneksi vietyä paikalleen, mutta kyllä takitkin pitäisi minusta itse jo voida ripustaa.

Niinpä päätin, että vanha Tigeristä ostettu pallonaulakko sai väistyä uuden, matalammalle ripustettavan Ikean PS-malliston naulakon tieltä. Kauan kyllä harkitsin, että olisimme ostaneet tilaan juuri oikean mittaisen Nomess Copenhagenin So Hook -naulakon, mutta 110euron hintaero pisti valitsemaan Ikean kauniin, mutta hieman liian lyhyen naulakon.

Naulakon ripustuskorkeus mitattiin niin, että F ylttää siihen itse, mutta etteivät haalarin lahkeet roiku pitkin maata. Naulakon ja lattian väisen seinän "tapetoin" Köpiksestä ostamallani kaktuskontaktimuovilla, ja naulakon yläpuolelle puolestaan läväytin kaapista löytämäni vanhat kortit ja F:n 3-vuotiaana piirtämän Arielin.

Etolan matto oli aika kallis (noin 70euroa), mutta naulakkonurkkauksen hinnaksi muuten tuli alle 15euroa. Kisko maksoi nimittäin 5 euroa, nupit 5 euroa, peili/kaksoisnuppi oli vanha ja kontaktimuovikin vain muutaman euron. Ei tullut designea, mutta ihan kelpoa minusta silti.

Nyt kun vielä saisimme jonkin fiksun vaaterekin tuohon liian ison Ikean rekin tilalle. Hayn Loop olisi haaveissa, mutta jää varmaankin taas hintansa puolesta hankkimatta. Kuten jo kerroin, kuolaan myös Hobbarin paperikuvastossa ollutta rekkiä, mutta sekin on ilmeisesti jo loppuunmyyty. Katosta roikkuva harjanvarsinaulakko olisi myös ihana, mutta eipä sellainen painoa pitelevä kepukka taida pysyä kiinni meidän levykatossa. Vinkkejä otetaan siis todella vastaan :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

LauraK
1/11 | 

Mistä nuo ovessa olevat viikonpäiväliitutaulut on ostettu? :)

Nyyti
2/11 | 

Kivan näkönen eteinen, mutta vielä voisi saada lisää ryhtiä ja selkeyttä sillä, että henkarit olisi samanlaiset ja saman väriset keskenään.

Sonja
3/11 | 

Ihanan söpö eteinen! :) Maton vaihtaminen on erittäin onnistunut ratkaisu ja tuo todellakin ryhtiä pieneen tilaan (kun vertaa edelliseen sisustusratkaisuun). Haluaisin myös tietää mistä nuo viikonpäiväliitutaulut on ostettu? Todella kiva yksityiskohta!

Suski
7/11 | 

Moi!
Satuin huomaamaan Finnish design shopin Facebook-päivityksestä juuri, että heillä on huomenna ystävämyynti, ja kuulemma myynnissä mm. hayn looppia.. Käy tykkää niiden facebook-sivusta niin saat lisää infoa. Toivottavasti saat viestin täältä ajoissa jos sattuis vaikka kiinnostaa! :)

Suski
8/11 | 

Käy tykkää Finnish design shopin Facebook-sivusta. Niillä on huomenna ystävämyynti ja kuulemma hayn looppia myynnissä. :)

Ulla
11/11 | 

Toimiikohan tuo linkki edelliseen eteispäivitykseen kunnolla. Minulle ei aukene siitä kuin tämä sama päivitys uudestaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huikkailin teille syksyllä, että en kehtaa näyttää teille eteistämme, koska se on niin karmea ja keskeneräinen. No sitä se on edelleen, mutta en vain jaksanut enää panttailla tätä postausta, joten tässäpä eteisasiaa kaikessa aitoudessaan. En jaksanut edes kuvaussiivota, joten tila on nyt sitten au naturel.

HUONEEN LÄHTÖTILANNE, KUN MUUTIMME ASUNTOON:
Huoneistomme edelliset asukkaat olivat lapseton pariskunta, joten heillä eteinen oli hyvin siisti ja kalusteeton, koska tilaa kuravaatteille ja hoitorepuille ei luonnollisestikaan tarvittu. Eteisessä oli muuttaessamme tuo peiliovellinen liukuovikaappi, ei muuta.

 

REMONTIT, JOTKA TEETIMME HUONEESEEN JO MUUTTOHETKELLÄ:
Eteiseen asennutettiin sama valkoinen parketti kuin muuallekin asuntoon. Eihän parketti eteisessä ole ihannemateriaali, mutta meistä näin pienessä kodissa (ja vieläpä avonaisessa tilassa) yleisilmeestä olisi tullut sekavat, jos eteisessä lattia olisi ollut erilaista materiaalia kuin muualla.

Muuton yhteydessä laitoimme eteiseen kaksi Ikean kenkäkaappia. Isommassa on oikeastikin kenkiä, pienemmässä on säilytyksessä kaikki F:n pipot, lapaset ja huivit.

 

MYÖHEMMIN TEHDYT REMONTIT JA TOIMENPITEET:
Ei tehtyjä remontteja tai toimenpiteitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SISUSTUS:
Eteisessä olemme kyllä ”sisustaneet” säilytystila-ajattelu edellä. Liukuovikaapin päälle ostimme joskus viime talvena lukuisia Ikean laatikoita sadevaatteille, kangaskasseille, väärän-kauden-hatuille jne.

Vähän aikaa sitten räväytin eteisen kulmaan Ikean Mulig-vaatetelineen, kun paksut talvitakit – ainakaan vieraiden – eivät enää mahtuneet kaapin sisään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TULEVAISUUDENHAAVEITA HUONEEN SUHTEEN:
Vaikka pidänkin hirveäsi ystäväni antamista mutterinaulakoista, eivät ne ole kovinkaan käytännölliset. Tuohon kapealle seinälle olemmekin suunnitelleet ostavamme jonkin kapean ja korkean kaapin/senkin. Ehkäpä vaikka tämän Ikean Nordli-lipaston.

Mulig-telineen tilanne haluaisin ehdottomasti HAY:n Loop-naulakon. Olisi juuri sopivanlevyinen, koska nythän tuo Mulig on seinäpätkään himppusen liian pitkä.

Niin ja olisiko tuohon sisääntulon oikealle puolelle fiksua laittaa naulakko F:n tasolle? Sekin mietityttää, minne saisin oman laukkuni ja F:n repun jotenkin fiksusti ja siististi. Tuo käytössä oleva penkki on liian pieni.

Postissa minua odottaa jo mustat tarrateipit wc-ovea varten. Vuoraan siis koko tuon oven mustaksi.

Jos teillä on vinkkejä eteisen suhteen, otan ne mielelläni vastaan! Ryhtiä, tyyliä ja säilytystilaa kaivataan.

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (17)

1/17 | 

Nuo mutterinaulakot on niin ihanat!
Mulle noi.

Miksi teippaus, miksi ei maali?

Saara
2/17 | 

Ehdottaisin eteisen liukuovikaapiston leventämistä ovelle päin. Tulisi hurjasti lisää säilytystilaa ja tavarat olisi piilossa jolloin kokonaisuus siisti ja selkeä. Tosin kulku eteisestä keittiöön poistuu tällöin, tuleeko keittiöstä liian umpinainen teidän makuun?

Virpukka
3/17 | 

Irtosälä tosiaan pienentää tilaa ja luo kirjavan vaikutelman. Lisää liukuovikaapistoja kuulostaa todella hyvältä. Eteinen on valtava. Voisiko liukuovikaapistoja vetää vessanovea kohden, jolloin keittiöön voisi mahtua jopa ruokapöytä?? Kenkäkaappeihin saa kyllä tosi hienosti piiloon vaikka mitä. Täytyypä pitää mielessä :)

ulla
4/17 | 

Terve perhe :)

Ekan kerran täällä vierailen :) . Iholla ohjelmassa kyllä olitte niin mahti perthe :D . Blogigin näyttää mielenkiintoiselta . :)

5/17 | 

No kun F paiskasi kerran oven niin täysilla auki, että sinne tuli (tuon julisteen alle) kolonen. Maali ei peitä sitä, mutta teippi peittää :)

7/17 | 

Olipa hyvä idea!! En vain tiedä, pitäisikö silloin ryhtyä vain lattiapuuhiin...Kaapin alla on meidän vanhaa parkettiamme...

rairai
9/17 | 

onko tuo liitutaulusysteemi ovessa tarraa ja jos on niin käykö siihen liitu vai tussi?ja mistäköhän tuollasen sais ostettua? myös nuo pienet jutut seinassä jossa toisessa roikkuu avain niin mistä ne on?

10/17 | 

Hei, mistäs toi eteisen isompi matto on? Ihastuin siihen, enkä löydä äkkiseltään mistään.

Ella
11/17 | 

hei, onkos toi eteisen isompi matto mistä? Ihastuin siihen, enkä ainakaan äkkiseltään löytänyt mistään.

Esko
12/17 | 

Heippa! Liitutaulusysteemi on tarraa ja siihen on oma tussi, jolla siihen voi söherrellä. Ostettu Granitista. "Pienet jutut" ovat lintuavaimenperät ja ostettu luonnontieteellisestä museosta...Kivaa viikkoa!!

Esko
13/17 | 

Heippa Ella!

Ikeasta...:) Aurinkoista viikkoa!!!

Jenna
14/17 | 

Heips! Mistä tuo eteisen pienempi matto on? Pakko saada!:)

Suvi
16/17 | 

Moi!

Ensinnäkin, kiitos hauskasta, ilahduttavasta ja mielenkiintoisesta blogista! Oon joskus aiemminkin (varmaan Iholla-sarjan aikaan) piipahtanut täällä, mutta silloin ei vielä jostain syystä napannut :D Nyt kuitenkin päädyin tänne pari viikkoa sitten taas uudestaan ja tajusin, että teillähän on ihan mahtava blogi! Sopivassa suhteessa huumoria, realismia ja visuaalista kauneutta. Ollaan remppaamassa asuntoa ja kun satuin löytämään tän 55 neliötä-sarjan, niin oli ihan pakko kahlata se läpi! Sain paljon hyviä vinkkejä ja ideoita. Teidän koti on ihanan värikäs ja näyttää siltä, että siellä eletään, toisin kuin monet muut blogeissa näkyvät kodit.

Ihanaa joulunaikaa teidän perheelle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat