Kirjoitukset avainsanalla Fuengirola

Tervehdys sunnuntai-iltaan! Kuten Instassa mua seuranneet ovatkin tänään varmasti huomanneet,  me ollaan lentokentällä matkalla kohti Espanjaa.

Luvassa on viikon loma vailla mitään suunnitelmia. Mennään tuttuun paikkaan, tuttuun kotiin, levitetään kamppeemme ja aloitetaan ennakkokesäloma. Matkassa on meidän lisäksi myös tyttären paras ystävä. Joka tosin lentää puolen viikon päästä toiselle reissulleen, jolloin me jäämme sitten ihan kolmistaan.

Meressä ei vielä varmaankaan oikein voi uida, mutta altailla olisi tarkoitus kuitenin polskia. En innostu enää nykyisin juuri shoppailusta, mutta toki sellaisissa kaupoissa on kiva kierrellä katselemassa, mitä Suomessa ei ole. F on säästänyt koko kevään rahaa tätä reissua varten, joten tytöt varmasti haluavat kaupoille.

Me pakkasimme tapamme mukaan vain käsimatkatavarat ja muutenkin loma ajateltiin ottaa kevyellä varustuksella. Mulla on mukana pari mekkoa, yksi haalari ja yhdet housut. Kännykät ladattiin täyteen leffoja ja kirjoja, lapset ottivat sen lisäksi mukaan vähän leluja.

Muuten haluaisin vaan grillata, loikoilla sängyssä pitkään, hakea viereisestä leipomosta aamupalaleivät ja sen kun vaan olla.  Käydä autoajelulla ja kävelyillä, katsella ihmisiä.

Blogia ajattelin päivittää tällä kertaa reissupäiväkirjameiningillä. Luvassa  on siis... Tai no: Mistäs minä vielä tiedän, mitä on luvassa. Sen näyttää uusi viikko :)

-Karoliina-

Kuva: Pixabay

 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Et taida enää syödä gluteenittomasti? Oliko se sinulle muotidietti vai oletko "parantunut" siitä mikä sinulla olikaan?

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
2/6 | 

Mulla ei ole koskaan ollut keliakiaa, vaan IBS. Siinä vehnä - varsinkaan pahoina jaksoina - ei sovi ollenkaan. Mutta hyvinä sitä voi syödä rajoitetusti. Jos aihe kiinnostaa, kannattaa tutustua Fodmap-ruokavalioon. IBS:stä ei voi täysin parantua, mutta kun olosuhteet ovat otollisia ja syö viisaasti, voi oireet saada kuriin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat