Kirjoitukset avainsanalla brunssi

P1010835 (1).JPG
P1010835 (1).JPG

P1010840 (1).JPG
P1010840 (1).JPG

P1010834 (1).JPG
P1010834 (1).JPG

P1010843.JPG
P1010843.JPG

P1010842 (1).JPG
P1010842 (1).JPG

Me vietimme sunnuntaina äitienpäivää kutsumalla A:n ja minun äidit meille brunssille. Tarkoitus oli samalla herkutella ja juhlistaa myös pikkaisen uutta kotia, joka edelleenkään ei ole vielä varsinaisessa esittelykunnossa, mutta kuitenkin jo paremmassa kuin kuukausi sitten. Harmiksemme minun äitini kuitenkin sairastui edellisyönä, joten brunssiseurue kutistui kahdella ihmisellä.

Kun siinä laiteltiin aamun aikana ruokia valmiiksi, tuli tunne, että näin pitäisi tehdä paljon useamminkin. Todella usein sitä tulee varattua pöytä ravintolaan, kun voisi yhtä hyvin istua iltaa, päivää tai tässä tapauksessa – aamua – kotonakin.

Minä tykkään laittaa ruokaa ja leipoa. Erityisesti silloin, kun sitä saa tehdä yhdessä. Ongelma ehkä onkin se, että kyllästyn helposti samoihin resepteihin. Parasta on, kun saa tehdä jotain ihan uutta ja lopputulos vieläpä onnistuukin. Mistä te muuten etsitte parhaat ohjeet? Netti tuntuu aivan loputtomalle suolle, joten olenkin miettinyt, että ihan vanha kunnon ruokalehden tilaaminen voisi olla oiva idea. Glorian Ruoka ja Viini on vaikuttanut ainakin selaillessa aika hyvälle vaihtoehdolle.

Meidän brunssilla oli tarjolla sunnuntaina omatekoista appelsiini-porkkanamehua, At Maria`s -blogin Marialta napatulla reseptillä tehty pähkinä-parsa-pekonisalaattia, Brie-mansikkasalaattia, perunamunakasta, paahtopaistia, manchegoa, chorizoa, hedelmiä, leipää, kahvia ja kuoharia. Niin ja jälkkäriksi juusto”kakkua” kulhossa, eli juustokakkuainekset – keksit, kerma-tuorejuustotäyte ja marjat vain päällekkäin pinottuna ilman hyydyttelyjä tai liivatteita. Vaikka itse sanonkin, oli aika hyvää.

Minä menen nyt laittamaan viimeisiä kamoja tuonne kaappiin. Viikonloppuna tuli makuuhuoneeseen vanha vaatekaappi maalarilta ja eilen puolestaan Elfoja niin F:n huoneeseen, eteiseen kun makuuhuoneen kaapin sisällekin. Nyt pitäisi olla sen verran säilytystilaa, että jos sotkua on edelleen, se on enää ainoastaan oma vika. Kun tämä muuttamisen käytännön puoli on saatu hoidettua, pitäisi alkaa hiomaan nyansseja – tauluja, koristetyynyjä, mattoja ja kaikkea sellaista, joka tekee kodista kotoisan.

-Karoliina- 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Pöllöhillo
1/4 | 

Mun suosikkisivu reseptien etsimiseen on Soppa365-sivusto. Sieltä löytyy perus ohjeita, moderneja uutuuksia ja vähän kaikkea siltä väliltä. Ruokalehdistä kannatan Maku-lehteä. Sekä se että Glorian ruoka & viini ovat aikanaan tulleet minulle vuosia, mutta vain Makua tilaan edelleen.

Ruoka & viini on ihana, mutta sisältää todella paljon "hifistelyruokaa". Arjessa tulee kuitenkin ehkä enemmän kokattua perus juttuja, kuin uunissa yön yli kypsytettyä possunniskaa tai seitsenkerroksisia kakkuja. Kaikelle on toki paikkansa, mutta omaan kokemukseen nojaten tykkään Maku-lehden monipuolisuudesta ja muuntautumiskyvystä (lehti tuntuu uudistuvan parempaan suuntaan koko ajan) enemmän..

Karoliina Sallinen

Hyvä pointti! Juuri tein eilen Maku-nettisivujen ohjeen mukaan paahdetun bataattikeiton. Oli ihanaa. Laitetaan lehti siis harkintaan! 

Saranda
2/4 | 

Oi teidän tarjoilut kuulostaa taivaallisilta. :) Mä etsin usein reseptejä Chocochili-blogista, olen vegaani ja olen huomannut että se on monella tavalla helpottanut elämää kun vegaanisia reseptejä ei kuitenkaan ole pilvin pimein. Usein myös kysyn vain kavereilta WhatsAppissa että mitä he ovat leiponeet/valmistaneet viimeksi ja reseptit niihin. :)

Karoliina Sallinen

Tuolla tavalla minäkin saan varmaan suurimman osan resepteistä: kavereilta ja perheeltä. Kun joku tarjoaa oikein hyvää ruokaa, haluaa itsekin tehdä samaa! 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
syndet
syndet
_DSC1844
_DSC1844

Iholla-sarjaa seuranneet ehkä muistavat jakson, jossa saimme Eskon kanssa aikaiseksi oikein kunnon syntymäpäiväriidan F:n kolmevuotissynttärijärjestelyistä.

Siinä tiimellyksessä sitten tuli päätettyä, että seuraavat synttärit järjestää sitten vuorostaan Esko.

Mutta niinhän siinä kävi, tietysti, että kyllä juhlajärjestelyt ovat jääneet minun vastuulleni. Ja hyvä oikeasti niin! Luulen, että tämä on kuitenkin lopulta meistä molemmista hyvä ratkaisu. Esko ei ehkä ole ihan juhlamiehiä. Ja minä rakastan suunnitella kaikkea kaunista ja herkullista.

Sen verran kuitenkin näinä muutamana viime vuotena olen oppinut, että en meinaa ottaa itselleni enää stressiä leipomisista. Siksipä me menemme tänä vuonna brunssilinjalla (Joo. Luin Hesarista, että brunssit ovat jo aivan out, mutta tämä onkin nyt se ”maalaisjuntti twisti”).

Kertokaapa nyt, miten voisin järkätä brunssi mahdollisimman vähällä vaivalla ja rennolla asenteella? Vinkkejä tarjottavista ja muista järjestelyistä otetaan vastaan perjantaihin asti :)

Sen verran sanon, että kakkuasia on jo kondiksessa (kiitos ihanan pikkusiskoni), ja muuten yritetään mennä ilman sen suurempia leivonta- tai kokkaustalkoita.

-Karoliina-

P.S. Voi kun F on ollut pieni vuosi sitten <3

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (33)

Suspekti
1/33 | 

Ainakin karjalanpiirakat ja munavoi toimii aina! :) Jos paistaa valmiita pakastepiirakoita niin saa vähällä vaivalla lämpimän ja tuoreen lopputuloksen. Munavoita voi maustaa esim. ruohosipulilla tai persiljalla, tai laittaa joukkoon raejuustoa.

piia
2/33 | 

Miten olis yhtenä ideana salaattibuffet? :) Erilaisia salaattiaineksia kulhoihin, joista jokainen saa koota mieleisensä salaattiannoksen :) salaattibuffet on ehdottomasti parempi kuin pelkkä valmis salaatti, koska aina siinä on sitten aineksia,jotka ei maistu kaikille :) ja pääsääntöisesti salaatti maistuu myös lapsille hyvin :)

3/33 | 

Meillä on järjestetty lasten syntymäpäiviä brunsseina. Alkuun ajatus lähti siitä, että kaikkien hermot oli juhlapäivänä riekaleina, kun lapset odottivat vieraiden tuloa. Että joko nyt ja miksi ei vielä? Lapsilla meni odottaminen helposti riehumiseksi, äidillä paniikinomaiseksi kodin järjestyksessä pitämiseksi...

Siispä juhlat siirrettiin juhlittavaksi aamuun. Edellisenä iltana laitoin lapset nukkumaan ja katoin sen jälkeen pöydät, huoletta pöytään myös kaikki kylmää tarvitsemattomat syötävät. Aamulla sitten puin lapset juhlavaatteisiin ja viimeistelin pöydät ennen vieraiden tuloa - eikä kukaan ehtinyt sotkea asetelmiani (tai itseään) ;)

Tarjolla on ollut esimerkiksi hedelmiä ja hyvää mehua, kahvia ja teetä, kroisantteja, itse leivottua leipää (paistovalmiitkin kävisivät tähän toki), juustoja ja leikkeleitä, tomaattia, salaattia, kurkkua, paprikaa jne.

Vierailta ollaan saatu hyvää palautetta siitä, että aamulla pidetty juhla vapautti lopun päivän muuhun toimintaan. Sillä jos sankaria juhlitaan keskellä päivää, menee aamupäivä ja ehkä iltapäiväkin "vähän hukkaan". Ystävät siis saapuivat lapsineen meille aamupalalle: nostivat vain lapsensa sängyistä ja pukivat puhtaisiin.

5/33 | 

Erulaiset pyörykät on hyviä. Juusto- ja makaronisalaatit maistuu ainakin meidän lapsille. Coctail-piirakat kans on hyviä.

kati
6/33 | 

Moi! Meillä neiti täytti tänään 4-vuotta,sunnuntaina sitten juhlitaan! Karjalapiirakoita löytyy meidänkin tarjoiluista ja sitten kanaquesadilloja. Niihin tulee mm. tuorejuustoa, rucolaa ja sweetchili-kastiketta. Pirkan reseptihausta löytyy ja olen muokannut sitä itselle sopivaksi. Taitetun tortillan halkaisen kahtia ja nää toimii niin lämpimänä kuin kylminäkin (voi tehdä aiemmin).

Olen seurannut blogia iholla ohjelman jälkeen, tykkään tosi paljon! Tsemppiä synttärijärjestelyihin :)

Satu
7/33 | 

Tää v.ehto vie aina eniten tilaa, mutta toimii kuin nakki silmään. Panosta laadukkaaseen salaattipohjaan; runsaasti erilaisia (4-6) salaatteja, kurkut, tomaatit ja paprikat (punanen ja keltanen) valmiiksi pohjalle (huom paprika allergia?).
Sitten savusiikaa,
tonnikalaa (lapset diggaa),
pestoperunoita (voi tehdä ed.iltana),
keitetty pasta (herne-maissi-paprika, kermaviili, majoneesi ja sitruunamehu),
juustoja (emmental ja lidl:n feta). Jos budjetti kestää, esim. paahdettu vuohenjuusto (kuulemma nyt tehdään leivinpaperin päällä;), mozzarella.
Rypäleitä menee yleensä reilusti.
Oliivit, ja aurinkokuivattu tomaatti?

Siemeniä myydään valmiina sekoituksina, tai jos muutenkin käyttää voi sekoituksen tehdä itse, auringonkukkaa, paahdettua pinjansiementä, cashew.

Näissä salaateissa on vielä sekin huono puoli, että homma (lue budis) lähee helposti lapasesta, että mieti tarkasti etukäteen miten tahdot toimia.
Muista salaattikastike (ei ehkä siinä Felixin purkissa esille?), oliiviöljy ja vinegrette (yök! mut kaikki muut tykkää).

Yrttivoit leiville voi tehdä etukäteen ja saa mukavasti kerättyä urhollisuuspisteitä.

Ja reilu suolanen piirakka tai kaks, tietty edellisenä iltana tehtyinä. (esim. sipuli. Lapset ei sano yök, jos eivät tiedä sen olevan Sipulia)

Ja toisena makeana jälkkärinä, joko lämpimänä tai kylmänä toimii pannari. Googlaa maailman paras pannukakku, ja päädyt kotikokin sivuille, toimii ääliöhyvin jopa gluteenittomilla jauhoilla! Jos tahdot lämpimänä, niin aineet valmiiksi jääkaappiin (tai jauhot munia ja margista vaille valmiiksi kuivakaappiin piiloon) ja tarvittaessa aina paistumaan. Mielelläni en suosi kertis foliovuokaa, mutta jos omatunto sen sallii, niin helpottaahan se....

Ja tekemisestä kevyempi versio, enemmän kalaa, enemmän perunoita, salaatti pelkistetymmässä versiossa ja pannari pöytään.

9/33 | 

Nykymeiningissä on vallalla vanhempien ( äitien ) pätemiskilpailu. Kenellä näyttävimmät tarjoilut! Mietin tätä myös katsoessani Iholla 3v synttäreitä. Lapset ovat tyytyväisempiä paljon vähempään, mutta jos pienestä pitäen kaikki on suurta ja mahtavaa, ei myöhemminkään enää mkään riitä.
Mietipä oikeasti kenen mielen mukaan juhlia järjestät lapsen vai itsesi?

nimetön
10/33 | 

Lasten synttärijuhlista on tullut äitien pätemiskenttä. Iholla 3v synttärijakson katsominen herätti monenlaisia fiiliksiä. Kenen ehdoilla juhlat järjestetään, lasten vai vanhempien?
Mikäli kaikki jo pienenä on suurta ja mahtavaa, ei isompanakaan mikään riitä.
Kannattais ehkä miettiä....

11/33 | 

Oma tekemät pinaatti letutu tai kaupan ja sitten puolukka hilloa terveellisiä ja hyviä!:)

Sanna
12/33 | 

Pakastetut Pirkka croissantit on todella hyviä. Eli ne siis paistetaan itse, plussana ihana tuoksu ja lämpimät tuoreet croissantit.
Niiden väliin voi laittaa vaikka hilloa tai maapähkinä-suklaatahnaa, salaattia, kirsikkatomaatteja ja juustoa, mansikoita ja brie-juustoa tms.

15/33 | 

Itsekin ajattelin, että tällä tavalla vaikkapa yökylässä olevat isovanhemmat pääsevät ajoissa ajamaan kohti kotia. Niin jo todella totta tuo: Jännitys ei ehdi saada liian suuria mittasuhteita pienessä sankarissa.

22/33 | 

Oi onpa ihana idea järjestää tuollainen synttäribrunssi, niitä meilläkin harrastetaan! :)

Mun ehdotukseni on esimerkiksi suolaiset piiraat, täytetyt kolmioleivät tai rieskarullat. Myös sellaiset hedelmä-vaahtokarkkivartaat on tosi kivoja ja helppoja valmistaa. Vaahtokarkit voi halutessaan jättää pois ja tilalle voi laittaa vaikka jotain hyvää juustoa. Ja nämä kinuskiluumut ovat ihan superherkullisia soijajogurtin kera ( http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2013/11/soijajogurtti-pahkinaise... )

Odotan innolla millaiseen brunssipöytään päädyt. Mukavaa juhlapäivää! :)

Riikka K
25/33 | 

Lidlin pakaste altaasta saa muuten ihan hirmu hyviä pikku pizzoja. Ostettiin niitä nyt lokakussa kuopuksen synttäreille ja ne vietiin käsistä.

26/33 | 

Hei, teillä on kiva ja raikas blogi! Olen lukenut kirjoituksia jo muutaman viikon, mutta nyt tuntui hyvältä kommentoida. Tämän postauksen kommenteissa on niin monipuolisia ja syötävän hyviä vaihtoehtoja, ettei italialainen keittiö osaa lisätä mitään tarjoamisiin - jos ei sitten pizzaa, focacciaa tai panzerotteja. Ei vainen, ainoa idea mikä kommentteja kahlatessa jäi käteen, liittyy tarjoiluun. Nimittäin suupalojen pukeminen vartasiin ja pöytäkoristeen kokoaminen 'oikeasta ruoasta'. Linkkikuvat ovat lainoja baarimestareilta, mutta italialaisissa lastenjuhlissakin ne saavat pienet silmät kirkastumaan ja suut kiljumaan muustakin kuin nälästä.
http://www.newsbartenders.it/wp-content/uploads/Fruit-Carving-Spiedini-f...
http://www.imparofacendo.it/wp-content/uploads/Fruit-Carving-Babbo-Natal...
Totta, että vartaiden syönti pienten lasten kanssa on riskaabelia ja yhtä totta on, että joulukuussa varrassiilikuvan tykötarpeet ovat osittain autofsiisön, mutta...pöytään voi rakentaa yhden varrassiilin esimerkiksi kauden vihanneksista ja/tai hedelmistä (juustoja/leikkeleistä). Aikuisten avulla syötävät irrotetaan piikeistä. Sen sijaan tomaattimozzarella-lumiukko sopii joulukuuhun kuin nenä lumiukon päähän. Onnea synttärisankarille!

27/33 | 

Ihan totta! Ne oli (ennen gluteenitonta kautta siis) kauan mun lemppareita. Jotenkin aito maku. Tosin: Kerran sain vatsatadin joidenkin juhlien jälkeen, jossa noita pitsoja oli, ja niinpä en voinut syödä niitä aikoihin...

29/33 | 

Hups! Tulikohan tuo sun viesti vahingossa vai tahallaan kahteen kertaan?

Joka tapauksessa: Meidän kemut päätettiin vetää S-marketin pahvilautasilta. Nitraattinakkien ja e-koodileipien kera. Se siitä pätemisestä ;)

32/33 | 

Ihan kuule vahingossa. Ekalla kerralla luulin, ettei viesti lähtenyt. Joten pistin uusiksi. Ihan samoin en tosin osannut kirjoittaa;)
Ja nitraattinakit pahvilautasilta kuulostaa oikein mukavilta:))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikkis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä ihmettä tämä aurinko saakaan aikaan? Koko ajan superfiilis ja sellainen olo, kuin päiviin olisi tullut viisi ekstratuntia. Tekee mieli olla ärsyttävän ylipirteä ja hilpeä, hiphei.

Ehkä syy kivaan fiilikseen juontaa juurensa myös viime viikonlopun rentouttavista meiningeistä, josta on riittänyt energiaa jo ihan tänne viikon puoliväliinkin asti. Viikonloppuna tavattiin paljon kamuja ja tehtiin vierailuja. Niin ja hauskan erilainen brunssikin tuli vietettyä!

F ja minä suuntasimme viime sunnuntaina Eltsun alakoulun saliin Mainion, Luonan ja Pop up kemujen järjestämälle temppuratabrunssille. Aikuiset saivat ihastella Mainion ja Luonan uusia tuotteita, lapset taas puolestaan testasivat liikkasalin köydet, puolapuut, trampan ja Luona-mökit sillä välin reippaiden ohjaajatyttöjen kanssa. Miten loistava idea! Ehkäpä paras lapsiperhebrunssi, jolla koskaan olen ollut. Tämä setti ravintoloidenkin valikoimaan :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli myös älyttömän kiva päästä juttelemaan blogikollegoiden ja brunssin takana olevien merkkien edustajien kanssa. Näin mm. ensi kertaa kasvotusten Kaksplussan uuden bloggaajan, Lapsellista-blogin Annan. Niin ja myös Lähiömutsi-blogin Hannen ja tämän MiniMe:n. Oi mutsi mutsin Elsa:n kanssa puolestaan pääsimme juttusille kameraongelmani tiimoilta, ja hän antoikin, aivan tuosta vaan, oman kameransa minulle lainaan, jotta pääsen testailemaan vähän erilaista linssiä. Saas nähdä, miten tämä kameraurpo selviytyy vähän erilaisen laitteen, tai oikeastaan vain erilaisen linssin,  kanssa.

Mainion toisen suunnittelijan, Johanna Vaissin,  kanssa tuli taas puolestaan juteltua aika paljon Mainion toimintaideasta. Minua on Mainioon tutustumisestani lähtien ihmetyttänyt, miten edullisia merkin tuotteet ovatkaan suhteessa muihin kotimaassa suunniteltuihin lastenvaatteisiin. Johanna kertoikin, että hinta onkin ollut yksi asia, jota he ovat paljon prosessinsa aikana miettineet, eikä ketjuliikkeiden kanssa vertailukelposet hinnat ole sattumaa. Hänen mukaansa Mainio halusi tuottaa sellaisia lastenvaatteita, jotka olisivat kaikkien saatavilla, "ei vain pienen marginaalin ryhmän luksusta". Aika hyvä asenne! Ja vieläpä siksikin, että tuotantoprosessin kerrotaan olevan vielä vastuullinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse olen ihastunut erityisesti Mainion hauskoihin väriyhdistelmiin ja siihen, että kaikki vaatteet käyvät toistensa kanssa yksiin. Ja nythän niitä yhdisteltäviä on mahdollista hankkia vähän useampikin, kerran leggareista ja t-paidasta ei joudu pulittamaan aivan koko kuukauden lapsilisää :)

Luonaahan olenkin teille jo aikaisemminkin hehkuttanut, eikä tämäkään näkeminen ainakaan huonontanut käsitystäni vanerikalusteista. Eniten sormeni syyhyävät nyt nukkekodin suuntaan. Voi, voi, kun sellainen olisi juuri sopiva F:n Barbie- ja Sylvanian Famielies-leikkeihin! Ja jopa Esko, siis MIEShenkilö, piti Luonasta niin, että mun päivitellessä mökin hintaa, perusteli hän sen hankintaa kyllä aika fiksusti: "Mut sehän on kotimainen ja vieläpä ikuinen".  No niin totta kyllä! Ihan vertailun vuoksi mieleeni tuli edellisviikolla ostettu Sylvania-koti (45e), ja sen kääntösarana, joka rikkoutui jo muutaman leikkimispäivän jälkeen.

 

Tämmöisillä aatoksilla tänään! Onko teillä kokemusta jo Mainioista tai Luonan-kalusteista?

Yt.Karkki

Kommentit (2)

Hipsu
1/2 | 

Psstt.. pistä mitat tulemaan niin tätsy voi askarrella tuollaisen nukkekodin pajalla. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Moikkista,

Näiden vappuaaton ja vapun kuvien siivittämänä julistan Kolmistaan-blogin naamakirjakauden aloitetuksi, jihaa!

IMG_2043
IMG_2043

F: Sukkikset ja t-paita, PO.P. Mekko, PO.P (saatu blogin kautta)

IMG_2052

IMG_2048

IMG_2042

IMG_2050

IMG_2051

IMG_2047

IMG_2046

F: Takki, Metsola (-50%). Pipo, Me&I. Hanskat, H&M. Huivi, Aarrekid (saatu blogin kautta). Kengät, Nike/Stadium. Jeggarit, Name it. Rattaat, Brio (saatu blogin kautta). Kultapussi, Brio (Go-rattaiden jäämistöä).
E: Kengät,Converse. Pipo, Volcom.  Farkut, Nudie. Takki ja paita, Makia. Lapaset, anopin kutomat.

-Karkki-

Eikös aina loman jälkeen pitäisikin olla suoraan torstai? Tämä on aika jees!

Kuvat:
Karkki, iPhone 4S

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat