Kirjoitukset avainsanalla Aki Manninen

PA309023.JPG
PA309023.JPG

PA309028.JPG
PA309028.JPG

PA309089.JPG
PA309089.JPG

PA309078.JPG
PA309078.JPG

PA309032.JPG
PA309032.JPG

PA309073.JPG
PA309073.JPG

PA309082.JPG
PA309082.JPG

PA309086.JPG
PA309086.JPG

Vitsi tämä talvi on alkanut näkyy taas ihossa. Kun otin eilen mustia sukkahousuja jalastani, ne oikein pölähtivät valkoista murusta: Jalkani kun olivat niin kuivat, että ne ihan hilseilivät.

Marssin heti suihkuun, kuorin ihon ja rasvasin sen. Samalla tajusin, että kynteni kaipaisivat huoltoa, kasvot naamiota ja hiukset tehohoitoa. Ne saivat kuitenkin – taas kerran– jäädä. Kello oli paljon ja piti mennä jo unille.

Siinä suihkussa seisoskellessani mieleeni heräsi kuitenkin ajatus. Mitäpä jos ihan oikeasti tästä eteenpäin pyhittäisin itseni huoltamiselle yhden päivän kuukaudesta? Mitä jos vaikkapa joka kuun ensimmäinen maanantai jäisinkin työpäivän ajaksi kotiin ja tekisin kaiken sen, joka jää aina roikkumaan. Tehokuorisin ihon, hoitaisin kynnet ja kantapäät, varaisin ajan kampaajalle ja kävisin hieronnassa. Tekisin tai teettäisin kaiken sen, joka jää kropassa tasaisin väliajoin aivan rempalleen.

Ajatus alkoi ihan kutkuttaa minua. Miten kuninkaallinen olo siitä tulisikaan, jos voisin tuolla tavalla ”varastaa” yhden arkipäivän ihan vain itselleni. Tekisin totaalisen työntekokiellon ja viittaisin kintaalla kaikille kotitöille. Pystyisinkö siihen? Ja kuinka hyvä fiilis tuollaisesta tulisikaan?

Vaikka olenkin viime aikoina laiminlyönyt omia terveys- ja kauneusjuttujani, yhden asian sentään olen kantapään kautta oppineena hoitanut kunnialla. Nimittäin niska- ja hartia-asiat. Kun kirjoitin edellistä kirjaani, naputin tekstiä huonossa asennossa ja unohdin pitää hartiat vetreinä. Tänä syksynä olen tehnyt toisin: Olen istunut hyvällä tuolilla ja käynyt säännöllisesti hieronnassa.

Kuten joka kerta uuteen kaupunkiin muuttaessa sen ”oman” hierojan, lääkärin tai kampaajan löytäminen voi olla vaikeaa. Hierojan löytäminen täältä Tampereelta oli kuitenkin tällä kertaa aika helppoa. Omaksi hierojakseni tuli ilman mutkia Mannisen Aki, A:n hyvä ystävä, johon minäkin olen luonnollisesti tutustunut tässä yhdessä olomme aikana.

Aki hieroo FitFarmilla ja voin sanoa, että koko elämäni hierojilla rampanneena voin suositella Akia ihan aidosti. Inhoan toisaalta hipsuttajahierojia, mutta myös väkisin rusentelijoitakin. Aki sen sijaa oikeasti avaa lihaslukkoja ja saa veren kiertämään, mutta ei satuta tarpeettoman paljon. Ei toisaalta ole liian varovainenkaan. Akille voi varata ajan täältä.

Koska tiedän, että aika moni muukin kärsii jumiongelmista, haluan jakaa hyvää oloa. Kommentoi tähän postauksen alle jokin aihe, josta en ole vielä kirjoittanut, mutta mistä haluaisit minun kirjoittavan. Kaikkien kommentoijien kesken arvotaan 45 minuutin hieronta-aika Akille. Aikaa kommentoida on 10.11.2017 klo 10.00 asti. 

Ihanaa oloa!

-Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä // Studio: H23 Agency 

 

Kommentit (41)

Katkis
2/41 | 

Olisi kiva kuulla ja nähdä, millainen keittiö ja esimerkiksi astiat teillä on uudessa yhteisessä kodissa. Oletteko saanut yhdistettyä sinun ja miehesi vanhat astiat ja muut keittiön vehkeet hyvin yhteen vai oletteko hankkineet kokonaan uudet?

Marikamm
3/41 | 

Toivoisin postauksia siitä, millaisia kirjoja luet ja mitä suosittelisit muillekin. Eli pieniä kirjavinkkejä pienin kirja-arvosteluin. Miten ois Kuukauden Kirja(t) postaus?

Miaw
8/41 | 

Täällä kanssa kiinnostaisi että mitkä paikat Tampereella on sun lemppareita? Erityisesti ravintolat/kahvilat, tuntuu että itse tulee aina vaan käytyä niissä samoissa. En ole ainakaan muistaakseni nähnyt sulta tällaista postausta :)

Miia_27
10/41 | 

Heips!

Itseäni kiinnostaisi kuulla miten ylläpidät keskittymistäsi silloin, kun kirjoitat. Teen itsekin töitä välillä kotona, välillä taas työpaikalla ja olen huomannut ajautuvani ajoittain tekemään joitain ihan muita hommia.

Oletko siis itse törmännyt samaan ongelmaan ja miten olet ratkaissut sen?

Mia Kuusisto
11/41 | 

Hei, ihanaa!!
Upee päivä tuollainen!

Missä käyt kasvohoidoissa ja kanpaajalla?

Anuuua
13/41 | 

Näin tamperelaisena kiinnostaa miten olet kotiutunut Tampereelle ja mitkä on sellaisia paikkoja täällä missä tykkäät käydä tai mihin Tampereella viet vieraasi käymään. :)

Linda w.
14/41 | 

Mua kiinnostaisi monetkin asiat! Teidän uuden kodin näkeminen, ihan sama onko se valmis tai viimeistä silausta vaille valmis, aitous on parasta! :) Toiseksi kiinnostaa sun mielipide Tampereesta kaupunkina.

Jenniko
15/41 | 

Hei! Ihana idea tuo itsensä hemmottelupäivä. Olen melko uusi lukija, enkä tiedä oletko jo aiheesta kirjoittanut, mutta olisi kiva kuulla vinkkejä Tampereen parhaista ravintoloista / kahviloista. Mieheni kanssa hemmottelemme itseämme hyvällä ruualla ja yhdessäololla, joten uusia kokeilemisen arvoisia paikkoja etsimme jatkuvasti.

Anniinaemilia
16/41 | 

Juurikin Tampereen kahvilat, joista pidät! Vaatekaapin sisällön kuvausta (meikit, tuoksut yms mukaan).

joshua
17/41 | 

Muutin Tampereelle samoihin aikoihin kuin sinä, joten kiva lukea yllättävän samanlaisia fiiliksiäsi tänne kotiutumisesta kuin mitä itselläni on :)
Myöskin olisi mielenkiinoista lukea hienosta matkastasi lukihäiriöisestä äidinkielen opettajaksi ja kirjailijaksi.

Eltuan
19/41 | 

Vinkkejä kirjoittamiseen; kun pitää kirjoittaa, mutta on aivan jumissa kirjoittamisen suhteen.

Jenni Är
21/41 | 

Tampereesta on ollut jo muutama postaus, mutta niitä kaipaisin lisää. Ei väliä, mistä näkökulmasta ovat, mutta esimerkiksi muissa kommenteissa ehdotut ravintola/kahvila-aiheiset kiinnostavat.

hippi
22/41 | 

Mitä ajattelet kuolemasta, kuolemanjälkeisestä elämästä, pelkäätkö kuolemaa, uskotko Jumalaan/sieluihin jne ja millä perusteella.

Hopsan
23/41 | 

Hei, mieleeni jäi kirjoittamasi F:n kommentti siitä, miten aivot ovat ihmisen tärkein osa. Olisi mukava kuulla ajatuksiasi siitä, kuinka tuet pientä tytärtä itsetunnon rakentamisessa.

Jonna 54
27/41 | 

Olisi kiva kuulla, seuraatko säännöllisesti jotain blogeja ja jos kyllä, niin mitä ja miksi.

MiaMaria
28/41 | 

Jotain jouluun liittyvää....joulun traditioita ja mistä ne ovat teille syntyneet.

Nuga
34/41 | 

Mikä oli yllättävintä Tampereelle muutossa? Kiinnittävätkö ihmiset enemmän huomiota sinuun tunnettuna bloggaajana pienemmässä kaupungissa? Miten ylipäätään koet anonymiteetin menettämisen vai koetko menettäneesi sitä?

iituska
36/41 | 

Haluisin kuulla miten oot kokenut nyt parin kuukauden jälkeen F:n koulun alotuksen, wilman käyttö, kaverisuhteet (laajeneva reviiri, kännykkäsäännöt jne), omat fiilikset ja vaikka myös F:n fiilikset jos tahtoo kertoa!

Plan B
39/41 | 

Arpaonnettomien selkävaivaisten iloksi toivoisin (yhteistyö)postausta istumatyöläisille sopivista taukojumppaliikkeistä!

Sassa
40/41 | 

Kaikki sisustukseen liittyvät postaukset kiinnostaa ja myös tampereella lempipaikkasi.

iinesankkka
41/41 | 

Mielipidejuttuja mistä tahansa aiheesta, jota et ole vielä käsitellyt! ne on aina mielenkiintoisimpia, sisustuskuvia ynnä muita on netti pullollaan, vaikka nekin toki kivoja on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat