Kirjoitukset avainsanalla kestolakkaus

IMG_E3641.JPG
IMG_E3641.JPG

P1052428 (1).JPG
P1052428 (1).JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: kynsien kestolakkaus*

Paikka: Beutiful You -kauneushoitola. Tampere (Hallituskatu)

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mulla on ollut elämän aikana jos jonkinmoista tippiä, akryyliä, geeliä ja kestolakkausta mun kynsissä. Mulle toimivin tähän asti on ollut oman kynnen geelaus, koska kevyemmät vaihtoehdot eivät ole pysyneet tarpeeksi hyvin ja stydimmät ovat – ainakin tähän tilanteeseen – liian ”laitetut”.  En siis olettanut, että kestolakkaus pysyisi, vaikka Beatiful Youn Johanna sitä suosittelikin mulle. Ja Noora ylisti kynsiä vielä etukäteen. Päätin kuitenkin kokeilla. Ja onneksi niin.

Mitä tuote todella tekee? Kestolakkaus on kynnen pintaan tehtävä lakkaus, joka on kevyempi ja luonnollisemman näköinen käsittely kuin varsinaiset rakennekynnet tai geelilakkaukset. Luonnollisemmat siinä mielessä, että ne ovat paljon ohuemmat kuin muut tavat. Näyttävät siis aivan sille kuin olisit itse lakannut kynnet kotona. Paitsi vaan, että lakka säilyy kynsissä sen 4-5 viikkoa. (En tiedä, säilyisikö pidempäänkin, mutta itsellä tuo on ollut huoltoväli.) Kestolakkauksella saisi laitettua kynnen pintaan liukuvärjäystä, kuvioita ja vaikka mitä, mutta minä olen tykännyt pitäytyä yksinkertaisella linjalla.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Mähän olen järjestelmällisesti pyrkinyt irti kaikista kauneuden lisäosasista. Nämä kynnet on kuitenkin juttu, johon olen aivan hulluna. Siksi, että ne eivät ole sen feikimpää kuin kynsilakkakaan, mutta niin kestävää, että käsien kunnon voi unohtaa kuukaudeksi putkeen. Ja silti kädet ovat koko ajan esittelykelpoiset. Ne kehtaa räväyttää esiin palavereissa ja kuvauksissa. Kaiken lisäksi tuollaiset pienet asiat ilahduttavat minua itseäni joka päivä. Palvelun kannattavuus on kyllä täysi kymppi.

-Karoliina-

P.S. Vitsi käsien iho näyttää tähän aikaan vuodesta sille kuin olisi jonkun 178 vuotta. 

*palveluun saatu alennus

Kuvat: Noora Näppilä

 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Voiko raskaana oleva ottaa kestolakkauksen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
kynnet2
kynnet2
kynnet1
kynnet1

 

kynnet3
kynnet3
kynnet4
kynnet4

Otin muutama viikko sitten omille syksyn puremille käsilleni hemmotteluhetken, kun Kampin Kitty Cat Beauty Centerissä minulle laitettiin SoPolish Protect & Peel –tekniikalla kynnet kuntoon. Ja kuten ennen-kuvasta näkyy, jo oli aikakin!

Musta olisi ihanaa olla sellainen huoliteltu leidi, jolla on aina iho, naama, hiukset ja kynnet ojennuksessa. Todellisuudessa olen kuitenkin semmoinen touhottaja, että aamulla laitetut hiukset ovat litassa jo lounasaikaan, eikä kynsien lakkailu tai kulmakarvojen nyppiminen ole asioita, joihin ihan ensimmäisenä kiinnitän elämässäni huomiota.

Toinen syy ei-huoliteltuihin käsiin on ainakin se, että tavallinen kynsien lakkailu on mun kohdalla aivan turhaa. Vaikka tekisin kaikki kauneusbloggaajien vinkit, rapisee lakka jo seuraavana päivänä manikyyristä.

Kun Jenna ehdotti mulle Kitty Catissa varsinaisten geelikynsien vaihtoehdoksi Protect & Peel –kestolakkausta, olin oikeasti aika skeptinen. Nämä kynnet tehdään nimittäin niin, että kynnen pintaan laitetaan eräänlainen muovikelmu, jonka päällinen sitten lakataan. Kelmun idea on se, että sen ansiosta käsittely ei vahingoita ollenkaan omaa kynttä. Plus sen voi ottaa milloin tahansa myös itse pois.

Juuri se – että lakan saa itse pois – pisti minut epäilemään. Jos se kerran niin helposti irtoaa, miten lakka voi kestää kulutusta.

Noh. Onneksi kokeilin. Lakka kesti minulla täydellisenä nimittäin 2 viikkoa ja kolme päivää, jonka jälkeen peukalon kynnestä irtosi pieni lakkapala, jolloin revin kaikkien kynsien muovikalvot irti. Ja totta tosiaan: Lakkakalvon sai napsaistua aivan itse pois, ja kynnet olivat aivan entisensä (plus paljon normaalia pidemmät, koska mulla ei yleensä kasva kynnet lohkeilematta!).

Lopullinen tuomioni SoPolish Protect & Peel – kynsistä:

+ Manikyyri tehtiin n. 45 minuuttia. Kiireisen naisen juttu!
+ Lakkaus kesti yllättävän hyvin.
+ Jos valittu väri kyllästyttää, voi tämä värin päälle lakata uudelleen. Ja lakan voi myös poistaa, eikä kalvokynsi mene miksikään. Testasin!
+ Edullisempi kuin perinteiset geelikynnet.
+ Loistava tapa laittaa kynnet kuntoon vaikkapa juhlia varten, jos ei halua jatkuvasti käydä laitattamassa kynsiään. Eikä edes kynsien poistosta tarvitse maksaa juhlahumun jälkeen.

- Kynsien kesto on toki lyhyempi kuin perinteisten rakenne- tai geelikynsien.
- Huollossa on rampattava useammin kuin perinteisten rakennekynsien kanssa.

Mikäs on Kolmistaan-porukan mielipide kynsistä: Luomut, geelit vai kestolakatut?

-Karoliina-

* Kynnet toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (19)

1/19 | 

Kuulostaa hyvältä. Mä suosittelen lämpimästi geelilakkausta. Todella kestävä, eikä lähde samallalailla helposti repimällä pois. :)

2/19 | 

Tänään sain juuri poistettua 3 viikkoa sitten laitetut kynsilakat (kiitos Elsan ja Mimmin toimisto), kulmakarvat nypitty joskus ja kampaajalle pitäisi varata aika.. Joo ei ole ykkösiä mullekaan nämä hommat listoillani. Onneksi on sentään ripset, huh..
hu laitan sulle postia siitä illasta..

3/19 | 

Luomut jos kynnet on vahvat ja hyväkuntoiset. Geelit, jos kynnet liuskottuu helposti ja on hauraat. Kestolakkaus sopii varmasti kynnelle kuin kynnelle. Itselläni on geelikynnet :)

4/19 | 

Apua mun alkoi tekemaan tosi paljon mieli kynsihuoltoon, tosi nattia jalkea tuli. :) Taalla Taipeissa on hyvin edullista laitattaa kynnet ja samalla saa hierontoja jne kaupan paalle. Tosin voin olla ihan varma ettei ihan noin pitkaikaista tulosta saa niissa edullisimmissa paikoissa, parin viikon kesto on ihan huikea!

5/19 | 

Hei!
Minkä hintaista tuo on suhteessa geeli- tai rakennekynsiin?

Itse menen luomulla kynsillä. Rakennekynnet oli aikanaan ja niitä rakastin, mutta aika ja raha eivät lopulta riittäneet niiden huoltoon.

Saako muuten F käyttää kynsilakkaa?

6/19 | 

heippa, uskoisin että geelilakkaus olisi hyvä vaihtoehto joka oman kynnen kasvusta on nätti 3-6 viikkoa vaikka sitä ei itse pois saakkaan, mutta ei tarvi niin usein huoltaa. Itselläni on niin kamalat kynnet jotka liuskottuu ja lohkeilee joten puoltoista vuotta on geelirakennekynnet ollut sormissa. Mikä ihaninta kynnet ovat aina siistit arjessa ja juhlassa ☺️

Karo
7/19 | 

Luomuilla mennään, mutta loistava idea.
Olen niiiiin samoilla linjoilla sun kanssa tuosta, miten ihanaa olisi olla huoliteltu ja hyvän näköinen leidi aina. Näin hoitovapaalla 1,5v:n kanssa se onnistuu kaikkein huonoiten. Aamupalan jälkeen pipo päähän ja puistoilemaan jne. Mukavuus ja käytännöllisyys vie tällä hetkellä voiton.

Janica
8/19 | 

Tämä oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, en ole aiemmin kuullut tällaisesta mahdollisuudesta laittaa kynsiä. Olisikohan Oulussa joku joka laittaisi kynsiä näin..? Pitää tutkia :) Olen kokeillut geelilakkausta kaksi kertaa ja tykkäsin siitä kun se kesti hyvin ja kynnet pysyivät ehjinä. Minulla on myös ongelmana lohkeilu ja liuskottuminen :( Käytän enimmäkseen tavallista lakkaa. Yritän silloin tällöin olla luomukynsillä.

9/19 | 

Ompa kivan näköset kynnet :) Itse ainakin mielummin ottaisin just kestolakkauksen kynsiin kun esimerkiksi rakennekynnet, en ymmärrä miten kukaan pystyy elämään niiden kanssa :D

18/19 | 

Mulla on ollut joskus ihan sellaiset tipilliset piiiitkät kynnet. Onnistui elo, mutta opetella toki täytyi ihan uusia tapoja mm. avata tölkki tai painaa wc-pöntön nappulasta :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat