P5153563.JPG
P5153563.JPG

P5153559.JPG
P5153559.JPG

P5153573.JPG
P5153573.JPG

Kaupallinen yhteistyö: Aco

Nyt se on taas alkanut. Julmettu aurinkorasvan lotraaminen, lippiksen pakottaminen päähän ja vesipullon kantaminen mukana. Saattanee kuulostaa kauhealle, mutta ei se ole sitä. Koska se kertoo vaan siitä, että KESÄ on täällä!

F on elänyt lapsuuden, jossa aurinkorasva kuuluu osana kesäaamuja. Omassa lapsuudessanihan kukaan ei ollut kuullutkaan moisesta, mutta onneksi maailma on muuttunut. Samalla tavalla, kun aamulla puetaan päälle ja pestään hampaat, laitetaan myös aurinkosuojat. Vaikka vaatteilla suojaaminen toki onkin lapsen ja auringon kanssa ehdoton juttu, fakta ainakin tuollaisen menevän ja hikoilevan koululaisen kanssa on se, ettei kaftaanit tai isot lierihatut varsinaisesti ole sitä kuuminta hottia. Siksi rasva-asia on aivan ehdoton!

Ennen lapsen syntymää en edes tajunnut, mikä ero erilaisten aurinkorasvojen käyttömukavuuksilla on. Mutta nyt tajuan. Poissuljettu on kaikki hankalat purnukat, tahmaavat mömmöt, huonosti imeytyvät aineet, veden mukana liukenevat rasvat ja toisaalta suihkuteltavat rasvat, jotka eivät kuitenkaan suihkua kunnolla.

ACO lähetti minulle ja F:lle testiin omat 50+ suojakertoimen ACO SUN KIDS ACTIVE -aurinkosuojatuotteensa ja voitte vaan uskoa, että niitä on viime viikkoina päästy todella testaamaan tosioloissa. Testaamamme Aco-tuotteet ovat yhdistelmäfiltterillisiä, välittömästi tehoavia vedenkestäviä aurinkosuojatuotteita, jotka kestävät myös hiekan ”raapimisen”. Nämä aurinkosuojat ovat kehitetty erityisesti lasten herkälle iholle ja ne antavat suojaa sekä UVA- , että UVB-säteitä vastaan.

Erityisen hyviksi ACO-tuotteet tekevät sen, että niitä voi levittää myös märälle iholle. Toisekseen tuo suihkepullo toimii TODELLA oikeassa käytössä. Siitä voi sumuttaa jopa ylösalaisin, mistä suunnasta vaan, eikä suihkeosan käyttöteho ollenkaan heikkene. Sanoisin, että todella tärkeä juttu arkisessa käytössä.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita! Toivotaan, että tällainen kesä jatkuu ainakin elokuun loppuun! 

-Karoliina-

Kommentit (3)

Anskuti
4/3 | 

Tiiätkö, et kirveleeköhän noi silmässä? Oon ulkosalla töissä ja onnistun aina jollain tapaa saamaan rasvaa silmään, mikä tietty sattuu, mut aspana hankalaa, kun palvelen asiakasta silmät kyyneleitä valuen ja yritän selittää, et se johtuu aurinkorasvasta

Karoliina Sallinen
5/3 | 

Valitettavasti en tiedä. Mutta ainakin se, et tuo ACO imeytyy nopeasti, tekee sen, ettei se valahtele otsalta silmiin  :)

JollyHolly
6/3 | 

Voi vitsi miten söpöt sandaalit! Ääh! Voisin itsekkin pitää noita :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat