Näillä olkaarin ikkunastamme näkyvillä maisemilla: Morjesta!

Kerroin teille viime kuussa, että olemme myymässä asuntoamme Lahdessa. Ensin koitimme myydä itse, mutta kuten Eepi sanoin: "eihän kukaan osta asuntoa 15-vuotiaannäköiseltä tytöltä". Näytöillä kävi hyvin väkeä, mutta kun rahasta piti alkaa puhumaan, olimme siihen Eepin kanssa liian ujoja. Huomaa, ettemme ole bisneshenkisiä :)

Niinpä päätimme lopulta ottaa välittäjän. Nyt asunto on uudella hinnalla ja myyjällä myynnissä. Luulisi, että täysin rempattu asunto, jonka näköpiirissäkään ei näy mitään kalliita saneerauksia, menisi tällä hinnalla nyt kaupaksi. Itse ainakin kartan sellaisia kohteita, jonka edessä häämöttä putkirempat ja muut isot projektit. Niin ja onhan käytännön asiatkin nyt ihan varmasti hyvissä käsissä, kun takana häärii välittäjäammattilainen.

En ole vielä uskaltanut alkaa fiilistelemään muuttoamme. Jotenkin tuntuu sille, että tämä vanhan asunnon keissi pitää saada ensin päätökseen. Hengen hätähän tässä myynnissä ei onneksi vielä ole, mutta olisi kiva päästä jo miettimään uusia tuulia. Niin ja tyhjentämään kaappeja! Tavaraahan menee uuteen kotiin, kirppikselle, sukulaisille ja kamuille. Olen aika täpinöissäni, että nyt on hyvä tilaisuus karsia kaikki turha roina. Uuteen kotiin ei tule nimittäin mahtumaan puoliakaan tästä tavaramäärästä.

Arvaattekos, minne olemme muuttamassa? Niin ja millaiseen kotiin?

-Karkki-

Kuvat:
Karkki
Timo Kanervo

Kommentit (8)

reetta
11/8 | 

moikka ja kivannäköinen koti teillä:)
te varmaan muutatte helsinkiin,niinkuin suurin osa muuttajista. Helsingin asuntojen hinnat on ainakin ihan törkeät :(
onnea uuden kodin etsintään!

siiri
12/8 | 

muutatte Helsinkiin kerrostaloon, mutta miksi? tosi tosi kaunis tuo teidän nykyinen kotinne! :)

sointu hopia
13/8 | 

Missäs ja minkäkokoinen kämppä on? paljonko sillä on hintaa? Olisin kiinnostunut!

Karoliina Sallinen
14/8 | 

Siiri! Arvaus osui oikeaan :) Hmm. Syitä on monia, vaikka totta on se, että Lahdessakin moni asia on ollut aivan ihanasti!! Muuton syistä ja muutosta tulen postaamaan kesämmällä varmaan kyllästymiseen asti.
Totta on myös se, että rakastan nykyistä kotiamme. Ja siitä on aika vaikea jopa luopua, koska teimme(lue: teetimme!) toissa kesänä tänne remontin ajatuksella "loppuelämäksi asunto". Noh: Elämä vie, ja tällä kertaa näin :)

Karoliina Sallinen
16/8 | 

Sointu: Voi kun kiva kuulla!!
Perustiedot: 100 neliötä, Jalkaranta. 196 000e on pyynti :) Klikkaa tämän postauksen alusta sinistä kohtaa "myymme asuntoa Lahdesta", niin pääset Oikotien ja välittäjämme sivuille. Voit myös laittaa sähköpostiviestin minulle, niin hoidetaan asiaa eteenpäin! Virallinen näyttä on maanantaina, mutta on tänne tulossa ihmisiä jo etukäteenkin kurkkimaan.
karoliina.k.sallinen@gmail.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat