hobbyhall_karoliina_HR_MG_4380
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4380
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4388
hobbyhall_karoliina_HR_MG_4388

Kun kirjoitin ylioppilaaksi vuonna 2004, muistan, kuinka harmittelin sitä, että sain lahjaksi astioita monilta eri merkeiltä ja monista eri mallistoista. Olin siihen aikaan sinisten(!) Arabian 24h-sarjan astioiden fani, ja siksi vihreät Kartio-lasit ja pinkit Primavera-mukit tuottivat vaikeuksia.

Monta vuotta keräsinkin vain yhtä astiasarjaa, kunnes muutama vuosi sitten huomasin, että olen kyllästynyt yksioikoisiin kattauksiin. Halusin hassutella ja ostaa juuri niitä astioita, jotka miellyttivät silmääni, vaikkei niihin löytynytkään varsinaista paria omasta kaapista.

Lue uudesta astiafilosofiastani Hobby Hallin sivuilta. Minkä keinon keksin astiatylsyyden pelastajaksi? Ja mitä vinkkejä astiahauskuutteluun annankaan?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (4)

5/4 | 

Itse kyllästyin kerättyäni melkein "täyden sarjan" arabian paratiisi astioita. Toki pidän noita edelleen kauniina, mutta huomaan kattavani niitä pöytään aina vain harvemmin. Ehkäpä on juuri niin, että kattaus näyttää aina jotenkin samalta, kun astioissa on vielä niin hallitseva (vaikkakin siis kovin kaunis) kuvioiti.

Laura
6/4 | 

Itse sain v. 2001 ylioppilaslahjaksi melkein täydellisen keltaisen Teema-astiaston. Joitakin kertoja olen harkinnut siitä luopumista, mutta en kuitenkaan ehkä ihan tosissani. Häälahjaksi saimme sitten sen ihanan sinisen Teeman, nyt jälkeenpäin ällöttää ne liian pienet kahvikupit ja se synkkä, tumma sininen. Se astiasto on muutamaa uunivuokaa ja lautasta lukuunottamatta myyty. Kirppikselle menivät myös tummansiniset Kartiot. Nyt katan sopivassa suhteessa keltaista, Ikean valkoista ja musta-valko-kuviollista. Laseina useimmiten kristallit (näitäkin inhosin kun sain tuliaisiksi koreat lasit Prahasta v. 2000...) ja aterimina häälahjaksi saadut Iittalan Mangot, joita rakastan edelleen. Näin se maku muuttuu, ainoastaan tuo keltainen on jännästi pysynyt :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat