Moikkis murut,

ja anteeksi postaustauko. Ensin kuvia ei voinut ladata blogiin, ja sitten minulle iski vatsatauti. Oikein ihanaa, etten sanoisi.

Kuulin aamulla töissä, että Etelä-Suomen Sanomissa oli viikonloppuna pikkuinen juttu blogistani! Wou! Kivaa. Tai siis ehkä. Enhän vielä tiedä jutun sisältöä.

Olisiko jollain murusella lehteä vielä tallella? Ja jos on, voisitteko skannata sen minulle osoitteeseen karoliina.k.sallinen@gmail.com. Kännykuvakin käy :)

Kiitos! Aurinkoa päivään!

-Karkki-

P.S. Täällä odottaa jo monta ihanaa postausta julkaisia, kunhan saan kuvat näkymään. Vähän ekologisesta terveyssafkajauheesta, sitten yhdestä uudesta ihastuseläimestäni paidan muodossa ja yksi uusi osa taas nettikauppapostaussarjaan. Niin ja sisustustuotesarjajuttu :) Jee! Toivottavasti kuvat pian toimii...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat